- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
yok tatlım sen ff ın cızdıgıne bu kadar guvenme. ben kendımınkınden bılıyorum. bnmkine 11. güne cekmiş. ama imkanı yok o gün olmasının. cunku ff e göre ben 24 nisanda adet olcam, yani döngüm 25 günlük olmuş olacak. ömrü hayatımda hiç 28-30 gunden aşağı döngüm olmadı. hep 30-31-32 günde bir.
zaten yeni çatlamış yumurtan çıkmaması çok normal.
Canım bence sen 17sind yumurtladın. Ff yanlış yer çekmiş çizgiyi bana göre. Bi idrar testi yapsana bakalım ne dicek? Olmazsa 25inde yumurtlamissin gibi düşünüp ondan itibaren 15 gün sayariz
ama benım hayatımda hıc o kadar gecıkmedı kı reglım:44::44::44::44:
canım ovulasyon testın de 15.ve 16.gun gordum cıft cızgıyı bırde 23.gun:44:dun yaptım negatıf sımdı esımı beklıyorum getırecek bırdaha bı deneyeyım...
o zaman bayagı gecıkmısoluyor ama reglımm pfffffff
kızlar ateş ölçüyorsanız döngünün önemi yok. çizgi sonrasına 14 gün ekleyeceksiniz adet gününüz o zaman demektir.
bu ay arkadaşın döngüsü 39 gün civarında sürecek
birden fazla mı yumurtladın acaba
canım ben oyle dusunmuyorum benım oyle gecıkmem hıcbır zaman olmadı...ben o ıhtımalı vermıyorum ama bakalım zaman gosterecek sanırsam:44::44:tesekkur ederım yorumlarınız ıcın
arkadaşlar FFdeki tablo buraya nasıl yukleniyor? bi bakar mısnız acep??
Bu cok iyi bir durum.normalde bu zamanda ates duserdi adet gelecek olsa.umarim hamilesindir
bence bu cok guzel bır haber:) eger yarın da belırtı hıssetmez ve atesın yuksek cıkarsa bıze guzel haberler vereceksın sankı. bızede yarın haber ver emı?
ay kızlar beni heyecanlandırdınızilaçsız beş tane vardı ama 8 mm lik o gün klomene başladım hepsini büyütcez inşllah bi tanesi kaliteli olsa ve isabet ettirsek ne ala..bnm hep çok oluyor pkodan ötürü
beşiz mi ovv yovvvvişin şakası bi tane olsun iyi olsun kafi rezervlerim azalıyor çok yumurtladıkça
elibeses sen hamile değilmiydin yanlışmı hatrladım :44:
ateşinde bu arada çok güzel umarm gebesindir..
baksımdı tatlım ben sana son aylarda reglı oldugum gunlerı bı yazayım
20 aralık...18 ocak...14 subat...16 mart... 30gunde fln .....
e tamam işte, bu durumda senin ff çizgiyi yanlış yere çekmiş demektir. sen daha önce yumurtlamıssın. sen yrn ki ateşine de bak yıne yuksekse bı test yap tekrar
kızlar merhaba bişey sormak istiyorum
ben kaç gündür ateşimi ölçüyorum hep 35.7- 36 cıkıyordu
bugün bat günüm ve 36.8 cıktı
sizce bu bir işaret olabilr mi?
halen gelen giden yok belirti de yok
gögüslerim şiş bekliyorum:18::18::18::18::18:
canım ben senın bugun kü tablonu bulamadım. bu sabah yıne yuksek mı atesın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?