Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

doğru diyorsun yanılabilir. ben birden fazla yumurtladığım aylarda hep yanlış çizdi birden fazla nokta oluştuğu için ama snowunki doğru gibi görünüyor.

Canım bence sen 17sind yumurtladın. Ff yanlış yer çekmiş çizgiyi bana göre. Bi idrar testi yapsana bakalım ne dicek? Olmazsa 25inde yumurtlamissin gibi düşünüp ondan itibaren 15 gün sayariz

canım ovulasyon testın de 15.ve 16.gun gordum cıft cızgıyı bırde 23.gun:44:dun yaptım negatıf sımdı esımı beklıyorum getırecek bırdaha bı deneyeyım...

o zaman bayagı gecıkmısoluyor ama reglımm pfffffff

birden fazla mı yumurtladın acaba

kızlar ateş ölçüyorsanız döngünün önemi yok. çizgi sonrasına 14 gün ekleyeceksiniz adet gününüz o zaman demektir.
bu ay arkadaşın döngüsü 39 gün civarında sürecek

canım ben oyle dusunmuyorum benım oyle gecıkmem hıcbır zaman olmadı...ben o ıhtımalı vermıyorum ama bakalım zaman gosterecek sanırsam:44::44:tesekkur ederım yorumlarınız ıcın

canım ben oyle dusunmuyorum benım oyle gecıkmem hıcbır zaman olmadı...ben o ıhtımalı vermıyorum ama bakalım zaman gosterecek sanırsam:44::44:tesekkur ederım yorumlarınız ıcın

atesine gore karanfilcenin dedigi gibi olacak canim
eger olcumlerinin hepsi saglikli ve dogru ise
cunku catladigin gunu buluyoruz ve uzerine 14 ekliyoruz, hatta hic olmadi 12 ekliyoruz dpo12 olabilir diye
bizi bilgilendir olur mu gidisattan
idrar testi yapmak yerien aklina cok takiliyorsun kan testi ver istersen

offf cok gerildim
iki gun sonra bir aktivite var is yerinin hazirladigi
sevmedigim ve konusmadigim birkac insan da orda olucak
nasil bir tavir sergileyecegim bilemiyorum
gerildim iyice :44: eglence stres atmak icin ben simdiden gerildim.

Bu cok iyi bir durum.normalde bu zamanda ates duserdi adet gelecek olsa.umarim hamilesindir

bence bu cok guzel bır haber:) eger yarın da belırtı hıssetmez ve atesın yuksek cıkarsa bıze guzel haberler vereceksın sankı. bızede yarın haber ver emı?

ay kızlar beni heyecanlandırdınız
evet bugünde ateşim 36.4 cıktı düşüyor sanırım
ama benim ateşim normal zamanlarda hep 35.6-7 lerde olur yine de yüksek.
halen adet gibi bir belirtim yok gögüslerim de acımaya başladı..
bugün testlerim gelicek inşallah yapıp size haber veririm.

ben ekim ayında kürtaj oldum bu ay 6 . ayım ..
çok heyecanlıııııı

baksımdı tatlım ben sana son aylarda reglı oldugum gunlerı bı yazayım

20 aralık...18 ocak...14 subat...16 mart... 30gunde fln .....

e tamam işte, bu durumda senin ff çizgiyi yanlış yere çekmiş demektir. sen daha önce yumurtlamıssın. sen yrn ki ateşine de bak yıne yuksekse bı test yap tekrar

e tamam işte, bu durumda senin ff çizgiyi yanlış yere çekmiş demektir. sen daha önce yumurtlamıssın. sen yrn ki ateşine de bak yıne yuksekse bı test yap tekrar

cok tesekkur ederım canım ilgin için evet yarınkı duruma gore hareket edeyım artık...allahımm inşallahh hamıleyımdırrrr

canım ben senın bugun kü tablonu bulamadım. bu sabah yıne yuksek mı atesın?

canım ben senın bugun kü tablonu bulamadım. bu sabah yıne yuksek mı atesın?

yok ben tablo tutmadım da son 10 gün filan her gün aynuı saatler olmasada ölçtüm..
şuanda da zaten ateşimi hissediyorum ama her ay kırmızılancakmışım gibi de tedirginim amaaan gelsede gitse yaaaaa
nasılsa bişi yokturrr amaaaaaaaaaaan

<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3c6c75">My Ovulation Chart</a>
Umarm yukleyebilmisindir.. Bi bakar mmisiniz??? Ovu testi 13. Gun pozitifti, ama bu tabloya gore 15. Gun.. Cok kafam karisk rica etsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…