günaydın kızlar
ben çarşamba günü hiç ateşim düşmeden adet oldum
sonrasındada hiö düşmedi ateşim...öyle ateşli ateşli yaşıyorum
o düşüşlere takılma adete yakın olursa kötü ama şu an için önemsiz hamile olanda da olmayanada daolabiliyor. sen tablonu 1 hafta yoruma kapalı düşün son günler öenmli
öyle su gibi kalmışım ki bugün adet olacam zannettim. koyu akıntım da başladı. ben genç kızlığımda da farkederdim adet yaklaşınca soğuk soğuk ter basar. ama tabi hiç hamile kalmadığımdan bilemiycem yine de aradaki farkı.
senin de mi oldu öyle? seninki adetle alakalı değil artık belli..
ama benim dün ve ondan önceki gün adet sancım da oldu
ateşimin karar günü normalde yarın sabahki ateş ama böyle düşükken yarın da böyle çıkarsa(takıldı çünkü) nasıl bi yorumyaparım bilmem.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bilemiycem canım.benim öyle olan bi tablomda birden fazla yumurtam vardı
çizgiyi kendi haline bırakınca 15. güne aldı ama ben adeti 13. güne göre oldum. ve o ay 5 yumurtam vardı.
Eki Görüntüle 391533
inanmiyorummmmmm
hala yuksek yani atesin
peki testi tekrarladin mi ne olur ne olmaz canim
ay ay aayyy, inşallah, bir çoğunuzda olduğu gibi bende eşimi fena yordum bu gunlerde. ama bunca ay bana çektirdiklerine saysın. cok takıyorsun, hemen olmaz ki zaten, sıkıyorsun beni diyordu. hatta bi dr görün sende içimiz rahatlasın dedikçe, yok bende bişi 3 yıl önce bakıldıydım ben hersey normaldi diye diye süründürdü beni. şimdi içimiz en azından rahat, şu bir iki günde de yapalım çalışmlarıda sonrasında öbür aya kadar rahat etsin :) tabi inşallah bu rahatlıkları bu ay itibariyle 9 ay sürsün bunu daha çok isteriz dimi ama:)))
canım sonuç veren mantıklı yükselmeler diye bişey yok. bir önceki mesajımda eklediğim tabloyu görüyor musun ben 1 yıldır öyle tablolara sahip ama sonuç sıfır. ff de hamile tablolarını bi incele saçma sapan tablolar var ki sonuç hamile.. tek kesin bişey var ki luteal fazın sonunda hala yüksek giden ateş
Snowcum sen nerelerdesin ne durumdasın? Ateşin nasıl bugün
canım o günün hemen ertesinde doktora gittim testlerim yapıldı hamile değilim :)
hatta doktora gittiğim gün ateşim 37.0 dı
hiç birşey %100 doğru değil demekki ben bunu anladım..doktora gittim rahatladım..artık daha az takıcam kafama kızlar inşallah
benimde gecen ay yuksek gıtı gıttı, sonra bır sabah bır baktım ki 0.5 derece bırden düşmüş sonra öğleden sonrada adet... yanı son gune kadar yuksek gıdıp ınsanı heyecanlandırıp sonrada dırek adet olcagın gun dusu yaşanabiliyor. benim every için dediğim şu ki;bir anda keskin yükseliş olmayabilir , ortalamaya göre yüksek olan bir ateş devam ederse luteal fazda, (ki şu anda every de old. gibi) bu iyiye işaret, en azından luteal fazda oldugunun bir göstergesidir.
canım haftasonu malum evde degıldım pek...hala reglı olmadım atesım bugun bıraz daha cıktı dun test yaptım negatıf....bılmıyorummm kafam karmakarsısık...sen nasılsın sende durumlar nasıl?
merhabaaagecen ayın 16 sındaydı reglım atesım de su sekılde yorum yapın lutfeenn çatlıcammm
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhabaaagecen ayın 16 sındaydı reglım atesım de su sekılde yorum yapın lutfeenn çatlıcammm
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
harika bir tablo :)) peki sen kac gunde bir adet oluyorsun yanı dongun nedır? nolur 28 yada 30 gun falan de de bize güzel haberler ver.
Canım bence sen 17sind yumurtladın. Ff yanlış yer çekmiş çizgiyi bana göre. Bi idrar testi yapsana bakalım ne dicek? Olmazsa 25inde yumurtlamissin gibi düşünüp ondan itibaren 15 gün sayariz
canım haftasonu malum evde degıldım pek...hala reglı olmadım atesım bugun bıraz daha cıktı dun test yaptım negatıf....bılmıyorummm kafam karmakarsısık...sen nasılsın sende durumlar nasıl?
kızlar ateş ölçüyorsanız döngünün önemi yok. çizgi sonrasına 14 gün ekleyeceksiniz adet gününüz o zaman demektir.
bu ay arkadaşın döngüsü 39 gün civarında sürecek
harika bir tablo :)) peki sen kac gunde bir adet oluyorsun yanı dongun nedır? nolur 28 yada 30 gun falan de de bize güzel haberler ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?