Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım düşmesin de ateşin ; varsın sabit kalsın. Çok Beyda'nın Bi bekleyiş. Bi iki güne inşallah güzel haberi alirsin

bilemiycem canım.benim öyle olan bi tablomda birden fazla yumurtam vardı
çizgiyi kendi haline bırakınca 15. güne aldı ama ben adeti 13. güne göre oldum. ve o ay 5 yumurtam vardı.
Eki Görüntüle 391533

vawwwww 5 yumurtaaaaa
baslangici benimkine benziyor
ben de catlamisim ama gun asiri devam edeyim ne olur ne olmaz
iyi dedin

inanmiyorummmmmm
hala yuksek yani atesin
peki testi tekrarladin mi ne olur ne olmaz canim

canım o günün hemen ertesinde doktora gittim testlerim yapıldı hamile değilim :)

hatta doktora gittiğim gün ateşim 37.0 dı

hiç birşey %100 doğru değil demekki ben bunu anladım..doktora gittim rahatladım..artık daha az takıcam kafama kızlar inşallah

Kuzu yumosun çatlamış, çalısmalarını yapmissin. Burdan sonrasını Allah'a havale Ediyoruz inşallah. Umarım bu ay herkes dilediğine kavuşur.

benimde gecen ay yuksek gıtı gıttı, sonra bır sabah bır baktım ki 0.5 derece bırden düşmüş sonra öğleden sonrada adet... yanı son gune kadar yuksek gıdıp ınsanı heyecanlandırıp sonrada dırek adet olcagın gun dusu yaşanabiliyor. benim every için dediğim şu ki;bir anda keskin yükseliş olmayabilir , ortalamaya göre yüksek olan bir ateş devam ederse luteal fazda, (ki şu anda every de old. gibi) bu iyiye işaret, en azından luteal fazda oldugunun bir göstergesidir.

Snowcum sen nerelerdesin ne durumdasın? Ateşin nasıl bugün

canım haftasonu malum evde degıldım pek...hala reglı olmadım atesım bugun bıraz daha cıktı dun test yaptım negatıf....bılmıyorummm kafam karmakarsısık...sen nasılsın sende durumlar nasıl?

o zaman ates olayini senin icin cok yipratici olur canim ya
bakiyorsun hep yuksek
ne demeli bilmiyorum
bende her zaman dogru cikyior ve benim icin en etkili yontem bati dogru tespit icin ve hamile miyim degil miyim bilmek icin
ama istisnalar oluyor demek ki
uzme canim insallah cok yakinda gelecek bebegin
inaniyorum buna gonulden onemli aylardasin sen simdi dedigin gibi rahat olman belki sana en tez zamanda getirir bebisini

Shnaay a katılıyorum. Önemli olan ortalamanın (yatay çizginin) üstünde ateşe sahip olmak. Benim de su an ateşim ortalamanın sadece 0.2 üstünde ama luteal fazı açıkça görebiliyorum

canım haftasonu malum evde degıldım pek...hala reglı olmadım atesım bugun bıraz daha cıktı dun test yaptım negatıf....bılmıyorummm kafam karmakarsısık...sen nasılsın sende durumlar nasıl?

zaten yeni çatlamış yumurtan çıkmaması çok normal.

harika bir tablo :)) peki sen kac gunde bir adet oluyorsun yanı dongun nedır? nolur 28 yada 30 gun falan de de bize güzel haberler ver.

kızlar ateş ölçüyorsanız döngünün önemi yok. çizgi sonrasına 14 gün ekleyeceksiniz adet gününüz o zaman demektir.
bu ay arkadaşın döngüsü 39 gün civarında sürecek

Canım bence sen 17sind yumurtladın. Ff yanlış yer çekmiş çizgiyi bana göre. Bi idrar testi yapsana bakalım ne dicek? Olmazsa 25inde yumurtlamissin gibi düşünüp ondan itibaren 15 gün sayariz

bende ff in çizgiyi yanlış yere cektıgını düşünüyorum, eger yukarda sormustum, döngün 30 günlük falansa atesın hala düşmediğine göre test yapmanın zamanı gelmiş bence:))

Allah Allah demek 25inde yumurtladın. Biraz daha sabır bakalım. Ben bugün olcemedim. Öyle tatlı Bi uyku uyuyodum ki kafamı kaldıramadım :) öyle bekliyorum adet zamanı gelsin ama ateşim düşmesin diye:18:

kızlar ateş ölçüyorsanız döngünün önemi yok. çizgi sonrasına 14 gün ekleyeceksiniz adet gününüz o zaman demektir.
bu ay arkadaşın döngüsü 39 gün civarında sürecek

yok tatlım sen ff ın cızdıgıne bu kadar guvenme. ben kendımınkınden bılıyorum. bnmkine 11. güne cekmiş. ama imkanı yok o gün olmasının. cunku ff e göre ben 24 nisanda adet olcam, yani döngüm 25 günlük olmuş olacak. ömrü hayatımda hiç 28-30 gunden aşağı döngüm olmadı. hep 30-31-32 günde bir.

harika bir tablo :)) peki sen kac gunde bir adet oluyorsun yanı dongun nedır? nolur 28 yada 30 gun falan de de bize güzel haberler ver.

baksımdı tatlım ben sana son aylarda reglı oldugum gunlerı bı yazayım

20 aralık...18 ocak...14 subat...16 mart... 30gunde fln .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…