Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım bence sakın söyleme çalışıyoruz diye bu tutumuna devam et. Yoksa gercekten daha çok baskı yaparlar.

Hee yaaa dedim kanima bakin yok erken dedi, hafta sonu test yap gene, harbiden burdaki doktorlar ariza be

Yuh yani..karindan olmadi vajinal utrasonla baksin..hic olmadi gel kan testi yapalim desin ilgincmis canim sistemleri...burda idrarda pozitif de ya da bir gun gecikti de,direk alttan bakiyorlar.erken ogrenmek istiyorlar cunky duphaston hapi verip bebegi rahme tutmayi sagliyorlar her hamilelikta 3ay bu hap.burda da ilginc

Pazar gunude yaptim ama, silik cizgi bile yoktu, tek cizgi

Canım doktor büyük ihtimalle ilacı yeni bıraktığın icin öyle demiştir. Sonuçta hormonları etkileyerek hamile kalmayı önlüyor. Belki yeni bıraktığın icin geç yumurtlamissindir belki gecikme normaldir bu safhada diye... Madem Ptesi test yaptın ve begatif çıktı bence haftasonuna kadar bekle

evet ya dogru diyorsun
ben onu tamamen unuttum sen dogum kontrol hapi kullanmistin
o zaman gec yumurtlaman cok normal
bence de surekli test yapmana hic gerek yok

yok ben onu hamilelik berlitisi olarak soylemedim
takilmam zaten asla benim icin en buyuk belirti adet gecikmesi bundan sonra

sadece cok agridi kac saat daha yeni gecti, baya korktum.usuttum mu diyorum ama gayet dikkat de ettim kendime
ne varsa dogal yontemlerde var di mi

Cevabin icin tesekkurler canim, burasi boyle iste. Yarin sabahmi test yapsam yada hafasonunumu beklesem,
Pazar gunu yapmistim negatif ti.
Sendende iki hafta sonra guzel haberler duymak istiyorum

ben de hiç sevmiyorum ve 2 sepet dolusu ütü var
neyse ki elim hızlıdır
yoksa çıldırırım
veeeeee toplamda 3 sepet ütümü bitirdim ve yerleştirdimm

seni sormali canim
rahatca varmissindir umarim
iste luteal fazin ilk evresi bitmis simdi onemli gunler basliyor
onumuzdeki hafta senin icin cok onemli atesin gidisatindan baya iyi yorum yapabiliriz
umarim hep yukseklerde gider atesin ve bebegin seninledir
ben seni 4 gun gecikmeli takip ediyorum canim
dpo3teyim simdi ama asagi yukari ayni donemlere denk geliyoruz
hadi once sen haberi ver sonra da ben haberi vereyim

Cevabin icin tesekkurler canim, burasi boyle iste. Yarin sabahmi test yapsam yada hafasonunumu beklesem,
Pazar gunu yapmistim negatif ti.
Sendende iki hafta sonra guzel haberler duymak istiyorum

bence o kadar cok yapmana gerek yok bana oyle geliyor ama sen bilirsin
yerinde olsam haftaya yapardim

kizlar taze zencefil aldim bir guzel rendeledim
mis gibi bir koku ya bayiliyorum ben bunun kokusunaaa
sonra balla karistirdim bugunden itibaren her aksam kocama vericem
zorunlu kilicam bunu
zencefil de cok faydali bal da erkek icin
kendim de alicam bir kasik her gun

Canım toz zencefil değil Dimi? Ne kadar rendeliyorsun. Bide o çok fazla dayanmıyor diye biliyorum nasıl saklıyorsun?

Canım toz zencefil değil Dimi? Ne kadar rendeliyorsun. Bide o çok fazla dayanmıyor diye biliyorum nasıl saklıyorsun?

toz zencefili ben portakal suyuna katiyordum ama uzun zamandir yapmiyorum
bu taze olarak, bilmiyorum ben boyle karisimi hazirladim ama cok degil bir kucuk kase
dolaba koyucam bu sekilde..
burda tane hesabi alinabiliyor sebzeler meyveler de o yuzden sadece bir kullanimlik aldim az birsey
bittikce yeni yaparim diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…