- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Kizlar yaaaa
Doktordan geldim simdi, test yapmak icin simdi erkenmis. Haftasonu yap dedi.
Dedim 12 gun geciktim, daha belli olmayabilir dedi, haftasonu tekrar dene. Uyuz herif ya
21 canım
12 gün gecikmeyle bellli olmaz mı dediiiii
ay bu doktorları anlamak çok güç yaaaaaa
aşağı tükürsen bıyık çok güldürdün benı
senın bıyıklar çenede çıkıyor herelde
Hee yaaa dedim kanima bakin yok erken dedi, hafta sonu test yap gene, harbiden burdaki doktorlar ariza be
pouhahhhaaaaaaa
hakkaten iyi saçmalamışımmmm
kendimi şaşırttılar bu insanlar bana yaaaaaaa
yuhhh diyorum o doktora işi vardı heralde başından attı seni
dinlemeseydn sen onu cnm git bi merkeze baktır beta hcg
12 gün geçmiş daha ne olsun yahu
Vallaha canim burda Hollandada oyle yerler yok, once herzaman doktora gidersin o sana hastane sevki verir yoksa olmaz, gidipte kanima bakin diyemem doktor sevk etmesi lazim. Yarin sabah mi test yapsam hafta sonunumu beklesem
ayyy çıldıracağım inşallah öyledirrrrr
sabah çatlamış olsaa ve doktor kaçırmış olsa
ve döllense
ve ben hamile olsam
neyse en güzeli 2-3 gün daha beklemek
ay insan catlar be orta yerinden. git allah askına al bı test yap hemen. 12 gun gecıkme var hala haftasonu demıs. töbe yarabbım yaa.
Di mi bir atesli hatun olamadik:) gerci problem degil hamilelikle alakasi yok.herkes kendi degerlerine gore degerlendirmeli kendini.sen tatile mi gittin
iyiyim sağol canım çok şükür..
inşallah en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla ama enim bu ay olmadı ateşim bugün gün içinde bile düşüktü. koyu sarı akıntım da başladı
bakalım ne zaman olcak dört gözle o anı bekliyorum
ateşi düşük olduğundan şikayetçi baayanlar bir de cıvalı termometreyle ölçün. bende 0,2-0,3 daha düşük ölçüyor dijitalde
My Ovulation Chart |
ya kızlar cogunuzun cizgisini direk kesintisiz çizmiş bu ff, neden benm kini böle kesik kesik çizmiş yav? ne demek oluyo ki bu?
Günaydın kuzular. Bugünkü ateş listem :
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
olmayan yumurta çatlar mı
acaba doktorun dediği gibi daha önce mi çatladı ?
ama o zaman ateşimin daha önce yükselmesi lazımdı?
21.gün akşam 6da doktordaydım ve yumoş yoktu
eee çizgiyi 21.güne çekti
acaba sabah ya da gece mi çatladı
göğüslerime de dokunamaıyorum 2gündür
ayy nelerle uğraşıyorum yaa
yarın belli olur eğer yükselerek devam ederse evet önce çatladı dicem
ama yok düşerse zaten olmamıştır
canım bır sıvı oluyormuş yumurta çatlayınca ama bilemiyorum yaa
ben çatlamadımkabul edecğim kendimi en azından birkaç gün ddaha
oof bilemiyorum
keşke progesteron baktırsayıdm
ben yumurtamin catladigi gun gittim ultrasonda yumurta falan yoktu. doktor rahimin rengi beyaz gorunuyor yumurtanin catladigini ordan anliyoruz dedi. bence senin vardi canim. sonraki mesajlarini da okudum. calisma da olmus. insallah dollenme olmustur
oofff ütü zamanııı
hadı kızlar ben ütü yapayım
öpüyorum sizi
mrb arkadaslar ben ılk dr gıttım ve dr yumurtalıkların cok yavas dedı bana once adet olmam icin bı ılac verdı 4 gunu gel dedı ve gıttım bana klomen verdı gunde 2 kez ve bununla beraber dıaformın dıe bır ılac oda gunde 1 defa kullanıyorum.klomen bıttı 19 da muayeneye gdıcem bundan sonrası ne olacak ıgne olmadan yumurta catlıyormu ve catlayınca belırtılerı ne oluyor ve bu ıkı gundur benı fena ates basıyor resmen ter atıyorum yardım lutfennn meraktan catlıcam ya
yok keske oyle olsaislerim cok yogunlasti. bu hafta 4 gun sehir disinda olacagim. Hep baska yerler. Gunubirlik gidip gelecegim. Gecen haftalar da boyle gecti. O nedenle pek giremedim. Isnallah 23 nisan'da gidecegiz ama tatile. tabi o da yer kaldiysa. agvaya gitmeyi dusunuyoruz.
onemli olan ikinci yarisi biliyorsun. daha isin basindan umitsizlige kapilmak yok (aslinda ayni his bende de var ama kendimi boyle telkin ediyorum)
ay evet baktim grafigine biraz dusuk bir degerde sabitlenmis. hayirlisi. belki supriz yapar. sen bu ay mi civaliya gectin? o nedenle de dusuk cikmis olabilir?
demek ki civaliyla olcersem sanirim benim yasamadigim kaanatine varabiliriz
seninkinin gununden emin degil demek oluyor. zaten sende emin degilsin. ne cikcak cok merak ediyorum. insallah cift cizgi cikar bu kadar belirsizligin icinden :) grafigine baktim ama yorum yapamiyorum. bir kac gun sonra sanirim yapabilecegim.
bu arada ayni anda hem akinti bilgisini girsem hem de ates olcsen o zaman ff daha dogru analiz yapabiliyor. bir de opk kullansan kesin gunu bulursun :)
bu dusus normal yarin yine cikar. belki yerlesme dususuduriyi dusunelim iyi olsun
tatlim belki de catladigi icin gorememistir doktor. yumurta olmasa ve catlamasa boyle bir grafigin olacagini hic sanmiyorum! calistin mi bari
ben yumurtamin catladigi gun gittim ultrasonda yumurta falan yoktu. doktor rahimin rengi beyaz gorunuyor yumurtanin catladigini ordan anliyoruz dedi. bence senin vardi canim. sonraki mesajlarini da okudum. calisma da olmus. insallah dollenme olmustur
çatlama olsa benımki de demezmıydı rahmın rengi şu sıvı avr vsbenimkiler tavana kadar biriktibu gidisle utucuye verecegim. simdi baslasam yarin aksam biter cunku kolay gelsin sana.
aaaaaaaaaaa yeter bıraktım gitti
birkaç gün daha ölçtüm mü daha da netleşir zaten
valla ben de bi yemek bi ütü bi kk takılıyorum
ama yemekten sonra durmadan ütüleyeceğim
çünkü haftasonu misafırım var ve daha yıkanacak çamaşırım var
hoşşşşbuldum canımmmm
inşallaaah iple çekiyorum bilaç gndür pek bi karamsardım
bugn hırs yabtım sanırım
bgn bi görmcem geldi yine bende bol biliyonuz
ay o da demesin mi
kızzz sen hamilesinde mi yoksa bize söylemiyosun risk flnmı var yatıyosun böyle demezmi
kan beynime sıçradııııııııııııııııııııııııııııııı
değilim dedimmmmmmm
neden sürekli hamilelikkkkkle geliyosunuz banaaa yitter yaaaaaaaaaa
Herhalde catlamistir bitmistir.bugunu de degerlendiremiycez cunku.ates dusuktu ama ne yapayim.benimki de ates diyip durma bana dedi.ben de bozuldum tabi cok umrhmdaydi cocuk sanki tek basina yapiliyor dedim..ya kizlar usutmedim ama karnimin altinda sislik ve oyle rahatsizlik var ki.sag kasik agriyor ve agri sanki belime vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?