Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım yumurta çatladıktan bi süre sonra ateş yükseliyor. çatladıktan sonra yumurta görülemiyor muymuş eğer öyleyse görememesi çok normal. 20 ve 21. günler ilişki olmuştur inşallah tablon harika başı bile harika hormonlarının düzeldiği belli

ay karanfilim ya bilemedim ki
19-20-ve 22 de ilişki var
ama yumurta çatladığında ultrasonla görülür mü bilmiyorum bir sıvı falan muhabbeti var bielmiyorum
sabit gitmeler güzel mi diyorsun yanii

o zaman direk bunu söyle tatlıms ende, yarama tuz basmayın ben zaten stres oluyorum bu konuda bırde sız ustume gelmeyın germeyın benı de. olmaz mı?

ay karanfilim ya bilemedim ki
19-20-ve 22 de ilişki var
ama yumurta çatladığında ultrasonla görülür mü bilmiyorum bir sıvı falan muhabbeti var bielmiyorum
sabit gitmeler güzel mi diyorsun yanii

ilişkiler gayet güzel canım.
sabit gitmeden ziyade maşallah senin tablolar dalgalı deniz gibi oluyordu arada uçurum farklar vardı ama şimdi olması gereken gibi ovulasyon öncesi düşük sonrası yüksek

o zaman direk bunu söyle tatlıms ende, yarama tuz basmayın ben zaten stres oluyorum bu konuda bırde sız ustume gelmeyın germeyın benı de. olmaz mı?

öyle söylemek istemyorum çnkü onlarada olmuyo hissini vermek istemiyorum
o zmn işim dahada zorlaşır.
sadece bi kez kayınvalideme çok sinirlenip söyledim bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum diye.
ben şuanda bzı şeyleri bahane ederek bebek işini brz erteliyoruz diyorum
ama olursada isterm diyorum falan filan hani böyle olsada olur olmasada olur modundayım.
öyle bilsinler daha iyi...
vallaa öyle bi konuki aşağı tükürsen bıyıkkk...........

aşağı tükürsen bıyık çok güldürdün benı
senın bıyıklar çenede çıkıyor herelde

canım bır sıvı oluyormuş yumurta çatlayınca ama bilemiyorum yaa
ben çatlamadımkabul edecğim kendimi en azından birkaç gün ddaha

oof bilemiyorum
keşke progesteron baktırsayıdm

canım progesterona çatlamadan 1 hafta sonra bakılıyor. istersen 28. gün baktır.
sen yumurtlamışsın bu ay.. rahatla lütfen tam bir yıl sonra yeşersin umutlar, gelsin inşallah bebişler..

canım progesterona çatlamadan 1 hafta sonra bakılıyor. istersen 28. gün baktır.
sen yumurtlamışsın bu ay.. rahatla lütfen tam bir yıl sonra yeşersin umutlar, gelsin inşallah bebişler..

oofff burada bakılmıyor izmire de gidemem
ateş en doğru sonuucu verırı bakalım yükselirse evet diyeceğimz
ama doktor farkedebilir diye biliyorum sıvı oluyormuş offf ALlahım sen ol dedikten sonra her şey olur ama
çıldıracağım
doktorum glukofene de başlattı
gerçi gebelikte 8-10 haftaya kadar kullanılrımış
ayyyyy :86::86::86::86::86:

Kizlar yaaaa
Doktordan geldim simdi, test yapmak icin simdi erkenmis. Haftasonu yap dedi.
Dedim 12 gun geciktim, daha belli olmayabilir dedi, haftasonu tekrar dene. Uyuz herif ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…