Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkür ederim canimmmm Amin insallah...
O alttaki hamis tablosunu nasil yapiyoruz? anlatmak istermisin?

canım profil ayarlarına gir orda bebğinin beklenen doğum tarıhı bölumunu doldur otamatık cıkıyor alta

Merhaba kızlar bu ates ölcme tekniğini hic bilmiyorum ben ilk defa burda okudum bugun gidip bir derece aldım 16 ve 18 i benim yumurtlama dönemim olması gerekiyor normal sartlarda atesimi ölctm 36.3 cıktı sizce yumurtlama oluyormudur atesim biraz düsük gibi geldi bana tecrübeli arkadaslar cevap verirse cok sevinirim

atesini sabah erken saatte, yataktan kalkmadan uyanir uyanmaz ve en az 3 saatlik bolunmemis uykuyla olcmen gerekiyor. gun icindeki olcumler onemli degil..
36,3 bana gore iyi bir ates mesela, herkesin vucut isisi farkli, kimseyle kiyaslama kendini ve bir atesle anlayamayiz tam anlamiyla..genel olarak hep olcmen lazim ki fikri edinelim. ben 36,5 ile hamile kaliyorum ve 36,1 ile yumurtam catliyor ona gore dusunve benden daha dusuk atesli kisiler de var

Selam kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzbiraz sıkıcı bigün havadan sanırım
lodos var birazda yagmur böyle kapalı gri bir havaaa
benide etkiliyor haliyle...

Kizlar ben geldim
3/4 haftalik Hamileyiim

Hala inanamiyorum gercekten :26:
Allah insallah bir an once sizede bu duyguyu bu mutlulugu yasatir..

canım tebrik ederimm
belliydi ztn o salak doktor hala geri göndersin seni bakalım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
darısı bizlerin başına.

Selam kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzbiraz sıkıcı bigün havadan sanırım
lodos var birazda yagmur böyle kapalı gri bir havaaa
benide etkiliyor haliyle...

selam canimmmm
burda da aynen
zaten burda hergun ondan
bitti mi adetin
agrilarin gecmistir umarim
calismalar baslasin bitsin de
ben dpo4teyim

Valla su an zeytinburnundayim hava berbat. Boğaziçi'ni trafiğe kapamışlar. Valla çok kötü fırtına geliyorr:18: eve nasıl doncem bilmiyorum

selam canimmmm
burda da aynen
zaten burda hergun ondan
bitti mi adetin
agrilarin gecmistir umarim
calismalar baslasin bitsin de
ben dpo4teyim

kuzucummm iyiyim agrılarım maşallah iyi oldu
adetimin bgn 5. günü az kaldı
ya ama bu ay çok enteresandı adetim doğru düzgün ped bile kirletmedim
sadece 2. gnü yogun geldi 1.gün ztn lekeydi 3-4-5 hep azıcık yani.
ilaçlar kesiyo olabilir..
bikaç güne sahalara döneceğim inşallaaaaahhhh
ayy ne güzel sen yolu yarılamışsın dpo 4 güzellllll
son 10 gün sen hamişliğini öğrenirken ben daha yeni yımırtlamş olcammmm
öne geçtin bak gördünmü

Ewt diyorum ya sogukkanliyim ben ff'e göre 24unde Regl olmam lazım. Az kaldı bakalım beklemedeyim

hehehe

evet hormon tahlili yaptırır önce sonra yumurta takibi filan
en kolay tedavisi olan yumurta tembelliği canım inşallah sende çok beklemezsin...

inşallah benimki de gelmiştir

Valla su an zeytinburnundayim hava berbat. Boğaziçi'ni trafiğe kapamışlar. Valla çok kötü fırtına geliyorr:18: eve nasıl doncem bilmiyorum

ayy evett istanbulda çatılar uçmuş ağaçlar devrilmiş
amannn dikkatli ol cnm
burasıda uçuruyo baya elektrikler gidip geliyomuş civarda
inş bizde gitmez

amannn dikkatli ol cnm
inş bizde gitmez

ayy çok ama çok kotuyduuu en boyle bırsey gormedım milletın camasırları ucusuyordu:))))ben de kartal da oturuyorum elektırıkler gıttı ama 15 dk sonra geldı...inş gece boyle olmaz kocişte yok evde korkarım(

amannn dikkatli ol cnm
inş bizde gitmez

ayy çok ama çok kotuyduuu en boyle bırsey gormedım milletın camasırları ucusuyordu:))))ben de kartal da oturuyorum elektırıkler gıttı ama 15 dk sonra geldı...inş gece boyle olmaz kocişte yok evde korkarım(

hehehe

evet hormon tahlili yaptırır önce sonra yumurta takibi filan
en kolay tedavisi olan yumurta tembelliği canım inşallah sende çok beklemezsin...

inşallah benimki de gelmiştir

gectıgımz aylarda 3 ay klomen verdı bana esımın spermelınde de sorun yok 2 ay bekle gebelık olmazsa gel dedı. 2 ay oldu bakalım....inşallahhh yaaa cok ısıtyorum ya olmaz dıye cok korkuyorum

ayyy yalnızken lodos çok fenaaa sesinden ürküyo insn ztn
inş akşama bişicik kalmazzz

amannn dikkatli ol cnm
inş bizde gitmez

Ay inanr mısın eve nasıl doncem diye düşünüyorum. Beylikduzunde oturuyorum ben. Orda Elektrk kesintisi normalde bile çok olur. Şimdi artık Allah biliyor...

offfff başım ağrıyo karnım ağrıyo belim ağrıyo bu ne ya daha hastalığa 8 gün var canım sıkıldı.zamanda geçmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…