MERHABA ARKADAŞLAR. DEVAMLI SİZİ TAKİP
ediyorum ateş ölçme yöntemini öğrenmeye çalışıyorum.
fertility adlı site ye üye olmaya çalıştım. ama ingilizce
olduğu için pek anlayamadım:44:. acaba bu site ücretli bir sitemi
her gün değerlerimi giriyorum ama sizlerdeki gibi
çizgi mizgi çekmiyor. anlamadım bana yardımcı olurmusunuz.
Kuzu, vücutta iltihap olunca mide bulantisi olur. Bı doktora görün derim. Belki de psikolojiktir
kızlar bana bi cvp yazın son adet tarihim 5 nisan incir kürü yaptım ovülasyon testi aldım 2 çeşit biri baby smart gg den şu gebelik testi hediyeli olanlar hala negatif baby smart ama diğeri çizgi diğerine yakın ama sonradan çıkıo bugün 14. gün ama yumurta akı kıvamında diil sadece 10. günü az bişi geldi ama anlamadım ,ogün baby smart hafif daha koyu çıkmış bakıyorum şimdi ateşim şöle ama 3 gündür ölçüyorum sadece
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
pardon arkadaşlar tablonuzu nasıl ekliyorsunuz buraya
kızlar bana bi cvp yazın son adet tarihim 5 nisan incir kürü yaptım ovülasyon testi aldım 2 çeşit biri baby smart gg den şu gebelik testi hediyeli olanlar hala negatif baby smart ama diğeri çizgi diğerine yakın ama sonradan çıkıo bugün 14. gün ama yumurta akı kıvamında diil sadece 10. günü az bişi geldi ama anlamadım ,ogün baby smart hafif daha koyu çıkmış bakıyorum şimdi ateşim şöle ama 3 gündür ölçüyorum sadece
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
vajinada iltihap olursa mi?
cunku bu gecici birsey sadece nedense ovulasyon sonrasi 4 gun falan suruyor
gecen ay da oyle oldu
teşekkür ederim sanırım başaracağım.sag ust tarafta SHARING yaziyor orayi tikliyorsun
sonra SET UP
sonra acilan sayfda kutunun icindeki linki buraya yapistiyorsun
ama bende hiçççççççç
ne mavi çizgi var nede başka bişeyyyyyy:44:
Vücudunun herhangi bir yerindeki iltihap etkileyebilir. Mesela ben çok sistit olurum ama yanma başlamadan midem bulanmaya baslar ordan anlarım
ama ölçümleri giriyorum . yanlışmı kaydediyorum acabaAteş ölçümlerini girmedin galiba. Sen eggwhite'i isaretlemissin, akintininsimdiden gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?