Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bana bi cvp yazın son adet tarihim 5 nisan incir kürü yaptım ovülasyon testi aldım 2 çeşit biri baby smart gg den şu gebelik testi hediyeli olanlar hala negatif baby smart ama diğeri çizgi diğerine yakın ama sonradan çıkıo bugün 14. gün ama yumurta akı kıvamında diil sadece 10. günü az bişi geldi ama anlamadım ,ogün baby smart hafif daha koyu çıkmış bakıyorum şimdi ateşim şöle ama 3 gündür ölçüyorum sadece

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Canım site ücretsiz. Hergun aynı saatte olctugun ateşlerini entry data sekmesinden ff'e kaydet. Çizgileri Ateşi'ne göre o çiziyor. Ovulasyona girdiğini düşündüğünde de kırmızı bir artı ile ovulasyon olan gunü işaretliyor. Tabi bunun için refiki basından itibaren düzenli ölçüp biraz sabretmem gerekecek. Önce ateşin biraz düşecek ve sonra yükselişe geçecek. Ovulasyondan sonra da yüksek seyredecek ateşin düşerse fehmin geldgini anlıcaz. Umsun gelmez tabii.
Umarım yardımcı olqbilmisimdir.

atesini yukleyememissin
sharing-set up-sonra your homepage yazna yerde kutuda cikan linki buraya kopyalaman lazim
ana sayfadaki linki degil

Canım listeni açmayı başaramadım. Ama sana tavsiyem tek bir ovulasyon testi ile döngünü tamamlaman. Bu daha net bir cevap verirdi sana. Normalde hep ik testi birlikte mı yaptın? Eğer tek bı test yaptıysan şimdiye kadar onu baz al derim

Vücudunun herhangi bir yerindeki iltihap etkileyebilir. Mesela ben çok sistit olurum ama yanma başlamadan midem bulanmaya baslar ordan anlarım

saol canim cevabin icin
kac aydir direniyorum doktora gitmemek icin
dusukten sonraki ay kontrol yapilsa iyi olcakti ama ben onemsemedim hic
sonra da kendimi dinleyip duruyorum sorun var mi soyle mi niye boyle

Ateş ölçümlerini girmedin galiba. Sen eggwhite'i isaretlemissin, akintininsimdiden gördün mü?
ama ölçümleri giriyorum . yanlışmı kaydediyorum acaba
bu arada orada sarı akıntı diye birşey yazmıyo.
ayyy ben bu işi beceremedim galiba.

sanırım azıcık düzelttim mavi noktaları koydurdum.
ama mavi çizgileri çizdiremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…