Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım tutamıyor insan kendini Valla. Olsun sen istersen erken gebelik testi yap aklın rahatlasın. insAllah çift çizgiyi görürsün

Canim Iyi olmana cok sevindim. Ben senden cok uzuldum herhalde. Ama uzulecek bir sey yok haklisin. Bunu kendimize ne kadar hatirlatsak azdir. Cok sukur saglikliyiz. Vakti gelince olacak insallah.

Icimden bir his ben de bu ay cok uzulmeyecegim diyor. Tesekkur ederim benden hala umutlu oldugun icin Keske olsa. Ama bu sabah atesim dustu. Demin de peceteye pembelik geldi. Benim boyle baslar hep. Yani bu aksam yada yarin olucam. Ama olacaksa da bir an evvel olsa iyi olur. Tatilde rahat ederim.

Mayista hamile kaliriz belki beraber :) Mayis topigi acmis bile kizlar. Ama ben pek nete giremiyorum. Bugun kalite mudurumuz sorumlu oldugum bir calismada denetleme yapti ve acikcasi biraz cuvalladim. Moralim bozuldu. Biraz daha fazla calismam gerekiyor. Eskisinden bile az girebilirim herhalde

Bebek icin calistigim kadar is icin calissaydim simdiye CEO olmustum

Opk icin 4 saat tutabilirsen iyi olur. Hangi gun donuyordun? Hesaplayalim denk geliyormu yumurtlamaya. Insallah yetisirsin ya.

belki gelmez dpo15 olmus hala yok, umut hala var canim

ben de kramplar yasayip durdum bugun. adet sancisindan farkliydi o yuzden teste saldirdim hemen. ama malesef, hamile oldugumu sanmiyorum teste bakmaktan sasi olacaktim yok silik cizgi falan

Ama demin hafif bir leke geldi peceteye Sence hala umut var mi?

Yaptigin test erken gebelik testi mi?

Canim idrar testine bakma sen. Hcg yüksek de olsa idrara yansimayinca nasıl pozitif çıksın. Bıkac gün daha bekle

Ama demin hafif bir leke geldi peceteye Sence hala umut var mi?

Yaptigin test erken gebelik testi mi?

insallah devami gelmez
mesela benim once hafif pembe gelir yarim saat 1 saat sonra kanama baslar
ama kimisinde az kanama oluyor devami gelmiyor
umarim seninki devam etmez canim, adet olursa da hakkinda hayirlisi olsun canim
ne yapalim uzulmeyelim mayista gelsin bizim bebislerimizzzzzzzz onumuzdeki ay calismalara devam ederiz

yok degildi, evitest diye birsey
ruslar hep bunu kullaniyor her yerde bu satiliyor markette kasadan aldim geldim.
ama internetten arastirdim dpo9da bile ogrenenler var evitest ile
bende birsye yok eminim canim yaa

İyi aksaamlar bayanlaar
her yenii sabahh yenii umut
Sabah olsun ateşimizi ölçelim
Ay ne oluyor bize

Duurup durup kendimi diliyorum kasigimda ağrı varmı
Göğüsler dolgun mu daha yolun im
Basındayım

aah ah beklemek ne zor :) aslinda kafandan cikarman da iyi olmus. olursa supriz olur olmazsa da zaten biliyordum dersin.

iyi uykular kizlarr. hurrem sultani bile izleyemeyecegim. cok uykum geldi

evet ben rusyadayim
sen de mi yurt disindasin?

bu arada benden guzel haber yok malesef

Onceki sayfalara baktim, kotu haber de yok ama yok ben istnbuldaym, ama esim is icin bikac kez rusyaya gitti, bir dahaki gidisinde ben de gitcem bakalim.. Rostova.. Bu arada bisey itiraf edeyim, bebis istedigimizi bi tek burdakiler biliyor, kimseciklere soylemedm soylemicem de, o yuzden burda kinusmk iyi oluyor, esim sagolsun pek konuskandir!!

aman soyleme kimseye
sonra zirt pirt sorarlar
'var mi birseyler, adet oldun mu, yoksa hamile misin'
kabus gibi..baski yaparlar. en guzelini yapiyorsun

aman soyleme kimseye
sonra zirt pirt sorarlar
'var mi birseyler, adet oldun mu, yoksa hamile misin'
kabus gibi..baski yaparlar. en guzelini yapiyorsun

Aynen oyle, insani sterese sokarlar valla.. Zaten simdidem surekli siruyolar var mi, dusunuyinuz mu vs. Hayir dusunmuyoruz ilerde diyrm geciyorm. Ama konusmak , hislerimi paylasmak ihtiyaci da duyuyorm o acidan iyi geliyor burasi.. Hem cok sey ogrendim iyi oldu.

Çok keyifliyim çok iyiyim, kırmızıları görüp ağlamadığım , ilk gün acıların kadını modunda dolaşmadığım ilk ay..:) mekan değişikliği işe yarıyormuş demek ki:) O yüzden eğer o pembelerin devamı gelirse, sallaaaaaaaaaa gitsin..:) hemen gideceğiniz tatile , hafta sonuna odaklan, plan yap.. İnşallah gelmez devamı yine de..Üzülmek yok bu aya ama unutma söz verdik..

Nisan ya da mayıs topiğine bakmıyorum ben pek.. çok fazla insan olunca dağılıyorum toparlıyamıyorum.. zaten eve dönünce benimde her gün kursum , ev ödevlerim vs olacak uzun boylu nette vakit geçiremem pek..

Mayıs güzel ay ama hamile kalmak için:) yazı hamile olmanın keyfi ama hala fitliğini koruyan bir vücutla geçirme şansımız olacak üstelik:) İnşallah, olacak olacak inanıyorum ben:)

İş yerinde de hiç sıkma canını, bir iki gün performans düşüklüğü herkes de olur, zehir gibi bir kızsın,toparlarsın sen yine takma kafana..

Ben de bu enerjimi fince öğrenmeye harcasaydım şimdiye yolu yarılamış olurdum ama nerdeee...

9ay, bana atomu böl desen ihtimali var ama uyanıkken 4 saat tuvalete gitmeme ihtimalim kesinlikle yok..

24 ünde başladı benim adetim ben netten baktım biraz 3-7 mayıs arası kritik günlerim sanırım.. 4 mayıs akşamı evde olacağım, herhalde yakalarım diyorum.. artık yorgunluk falan dinlemeyip denemelere başlamam lazım:))

Son düzenleme:

Every, üzülme hiç tatlım.. İnşallah süpriz olur güzel haber verirsin ama değilse de gideceğiniz tatilin işe yarayacağını düşünüyorum.. Biliyorsun çoğu çift genelde tatilde tutturuyor.. Ne olacağını bilmek elbette mümkün değil ama içimden bir ses senin fazla beklemeyeceğini söylüyor.. bence senin yumurtalar yine sıcak havaları bekledi

saol cnim guzel sozlerin icin
esim de oyle bir gun ayarlamis ki sansima, yumurtlama gunu bitiyor biz yola cikiyoruz ama bebis olursa sicagi gorunce tutunur belki..
bir de tabi onca yol, valiz, ucak yolculugu, deniz, gunes.. belki de bu ay olmamasi bizim icin daha iyi olacakti gercekten
bakalim bekliyorum adetimi artik umutlarimiz mayis ayina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…