herkese tavsiyelerde bulunuyorum ya hani
atesin gidisata bakin test oyle yapin diye
ama simdi son 3 ya test alma istegi olusuyor bende sanirim kacinilmaz bir his bu
dedigimi yapin, yaptigimi yapmayin misali
biri beni tutsun dpo13u gorup test almam lazim benim
9ay, canım arkadaşım, hiç üzülme vallahi ben iyiyim, ciddi ciddi bu sefer kendimi hazırlamışım buna, etkilenmedim bu sefer.. keşke olsaydı diyor tabii insan kaçınılmaz bir şekilde ama üzüntü , göz yaşı olmadı bu ay, iyiyim yani:)
Ama ben senden hala ümitliyim.. Her zaman dediğim gibi olmazsa da canın sağolsun denemeye devam edersin ama inşallah da hamilesindir tatlım..Hem sen hamileysen acayip mutlu olacağım, hep aynı gittiğimiz için ben de arkandan kısa zamanda geleceğim demektir bu ahahahaha hemen kendime yonttum durumu
Bu testi yapmadan önce hani gebelik testinde olduğu gibi idrarı bir süre tutma durumu var mı yoksa sıvı alımına dikkat edip beklemek yeterli mi?
İnşallah mayısı kaçırmam , bak onu kaçırırsam üzülürüm gerçekten, koca bir ayı boş boş beklemek can sıkıcı olur.. hala sonuca ulaşamasam da alıştım artık acaba acaba demeye
belki gelmez dpo15 olmus hala yok, umut hala var canim
ben de kramplar yasayip durdum bugun. adet sancisindan farkliydi o yuzden teste saldirdim hemen. ama malesef, hamile oldugumu sanmiyorum teste bakmaktan sasi olacaktim yok silik cizgi falan
kizlar sagolun yorumlariniz icin
ama rahatladim yok diye dusunuyorum
bosuna heveslenmemis olurum geri kalan 3 gunde
o kadar hafifledim ki 1 saat sonra uzuntum gecti
esim de geldi mayis ortasinda gidiyoruz tatilimiz hazir dedi
o da moral oldu bana
Ama demin hafif bir leke geldi peceteyeSence hala umut var mi?
Yaptigin test erken gebelik testi mi?
Canim idrar testine bakma sen. Hcg yüksek de olsa idrara yansimayinca nasıl pozitif çıksın. Bıkac gün daha bekle
sen dpo kacta negatif gordun testte canim?
hemen kendime pay cikaricam da ondan soruyorum umut iste :)))
Canım ptesi dpo 14teydim ve kan testi yaptıgım gündü kan testini 60 görünce kocişle deneyelim dedik yine negatif gördük :)
insallah devami gelmez
mesela benim once hafif pembe gelir yarim saat 1 saat sonra kanama baslar
ama kimisinde az kanama oluyor devami gelmiyor
umarim seninki devam etmez canim, adet olursa da hakkinda hayirlisi olsun canim
ne yapalim uzulmeyelim mayista gelsin bizim bebislerimizzzzzzzzonumuzdeki ay calismalara devam ederiz
yok degildi, evitest diye birsey
ruslar hep bunu kullaniyor her yerde bu satiliyor markette kasadan aldim geldim.
ama internetten arastirdim dpo9da bile ogrenenler var evitest ile
bende birsye yok eminim canim yaa
Kizlar napiyosunuz??? Takipcinizim, guzel hbrler duymak istiyorum bekletmen benu. Every sen yurtdusinda mi yadiyosun??
evet ben rusyadayim
sen de mi yurt disindasin?
bu arada benden guzel haber yok malesef
Onceki sayfalara baktim, kotu haber de yok amayok ben istnbuldaym, ama esim is icin bikac kez rusyaya gitti, bir dahaki gidisinde ben de gitcem bakalim.. Rostova.. Bu arada bisey itiraf edeyim, bebis istedigimizi bi tek burdakiler biliyor, kimseciklere soylemedm soylemicem de, o yuzden burda kinusmk iyi oluyor, esim sagolsun pek konuskandir!!
aman soyleme kimseye
sonra zirt pirt sorarlar
'var mi birseyler, adet oldun mu, yoksa hamile misin'
kabus gibi..baski yaparlar. en guzelini yapiyorsun
CanimIyi olmana cok sevindim. Ben senden cok uzuldum herhalde. Ama uzulecek bir sey yok haklisin. Bunu kendimize ne kadar hatirlatsak azdir. Cok sukur saglikliyiz. Vakti gelince olacak insallah.
Icimden bir his ben de bu ay cok uzulmeyecegim diyor. Tesekkur ederim benden hala umutlu oldugun icinKeske olsa. Ama bu sabah atesim dustu. Demin de peceteye pembelik geldi. Benim boyle baslar hep. Yani bu aksam yada yarin olucam. Ama olacaksa da bir an evvel olsa iyi olur. Tatilde rahat ederim.
Mayista hamile kaliriz belki beraber :) Mayis topigi acmis bile kizlar. Ama ben pek nete giremiyorum. Bugun kalite mudurumuz sorumlu oldugum bir calismada denetleme yapti ve acikcasi biraz cuvalladim. Moralim bozuldu. Biraz daha fazla calismam gerekiyor. Eskisinden bile az girebilirim herhalde
Bebek icin calistigim kadar is icin calissaydim simdiye CEO olmustum
Opk icin 4 saat tutabilirsen iyi olur. Hangi gun donuyordun? Hesaplayalim denk geliyormu yumurtlamaya. Insallah yetisirsin ya.
kizlar sagolun yorumlariniz icin
ama rahatladim yok diye dusunuyorum
bosuna heveslenmemis olurum geri kalan 3 gunde
o kadar hafifledim ki 1 saat sonra uzuntum gecti
esim de geldi mayis ortasinda gidiyoruz tatilimiz hazir dedi
o da moral oldu bana
Every, üzülme hiç tatlım.. İnşallah süpriz olur güzel haber verirsin ama değilse de gideceğiniz tatilin işe yarayacağını düşünüyorum..Biliyorsun çoğu çift genelde tatilde tutturuyor.. Ne olacağını bilmek elbette mümkün değil ama içimden bir ses senin fazla beklemeyeceğini söylüyor.. bence senin yumurtalar yine sıcak havaları bekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?