Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım ateşim hep düşüktu. O yüzden takılmayın fazla. Evet çok sağlıklı bı yöntem ama çok takılmayın. Eğer herkes hamile olduğunu belirtilerden çözseydi idrar testleri satılmazdi. Hiç belirtilere takılmayın moralleri bozmayın.
Every umarım iki gün sonra yüzün güler.

kizlar sagolun yorumlariniz icin
ama rahatladim yok diye dusunuyorum
bosuna heveslenmemis olurum geri kalan 3 gunde
o kadar hafifledim ki 1 saat sonra uzuntum gecti
esim de geldi mayis ortasinda gidiyoruz tatilimiz hazir dedi
o da moral oldu bana

adet olmadimmmm deeee
naberrrr

ya canim bildin valla bugun olmadim. ama yarin geliyor biliyorum cunku bugun dustu atesim ve bildik belirtiler basladi. bak bu da tablom

My Ovulation Chart

komik degil mi tablom. dusmemek icin debeleniyor ama hala yerlerde surunuyor gibi sanki :) bir caba var ama olmuyor

sen de test yapmissin ama cok erken, cikmamasi normal. yinede icinde kalacagina yapip rahatlamissin iyi olmus. grafigin de iyi gidiyor. bari senden iyi haber alalim

Son düzenleme:

Canim ateşi ağızdan ölçtüm ama hp düşüktu. İyi dileklerin için sagol. Ben bu hamilelerin ateş tablosu linkini ara ara bı hal olmuştum ama bulamadm. Bı de biri nolur bana ticker yapmayı öğretsin

Canim ateşi ağızdan ölçtüm ama hp düşüktu. İyi dileklerin için sagol. Ben bu hamilelerin ateş tablosu linkini ara ara bı hal olmuştum ama bulamadm. Bı de biri nolur bana ticker yapmayı öğretsin

demekki normalde ısın düşük canım neyse önemli olan netice
ticker yapmayı bilmiyorum canım bilsem anlatırdım
bi gebelik tickerim olmadı ki

canim maasallah cok guzel. optimistik bir yorum yapayim. 3 gun ikinci ostrojen artisi nedeniyle bir dusus olmus. 7, gun de yersleme dususu olmus.

gercekci olmak gerekirse 2 gun beklemeden bir sey demek dogru olmaz. biliyorsun son gun onemli canim. insallah boyle gider

Herkesin gunu aydin olsun.. Saati bile sasmadi veee kirmizi donu gormus bulunmaktayim!!! Umarim siz gormezsiniz de bana da umut olur.. Cumaya teste gitcem artikim.. Yavvv isin en gicigi da teee bir ay beklemek

canim saati sasip seni merak icinde biraksaydi iyi miydi? Bak sagliklisin bu da onun gostergesi. uzulme. insallah mayis ayinda. bu ay 2 haile cikti bu topikten. onumuzdeki ayda biz hamile oluruz belki belli mi olur

canim ben de bilmiyorum malesef ticker'i ama atesi tekrar yukselmis bu guzel bir sey onu biliyorum. dusmuyor. insallah artik tutunmus bebegin 9 ay sagliklica buyur. canim hic regl beliertin oldu mu? yada hafif lekelenmen falan?

belki gelmez dpo15 olmus hala yok, umut hala var canim

ben de kramplar yasayip durdum bugun. adet sancisindan farkliydi o yuzden teste saldirdim hemen. ama malesef, hamile oldugumu sanmiyorum teste bakmaktan sasi olacaktim yok silik cizgi falan

demekki normalde ısın düşük canım neyse önemli olan netice
ticker yapmayı bilmiyorum canım bilsem anlatırdım
bi gebelik tickerim olmadı ki

çok kolay mesela bnm tickerimin üzerinde yazan siteye girin ordan tickerinizi oluşturup kk daki ticker yazan yere linki kpyalayınca olup bitioo bunun için topik var ordan daha net ve anlşılır bir şekilde öğrenebilirsiniz..
bahar olacak bizimde üzülme sakın tamammı

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... a girip orda secip yapiyorsun
basit birsey
sonra kutuda cikan linki profilinden kontrol panelinden cizelge kismina yapistiriyorsun
sen bir hazirla ben yardim ederim sana

yok ordan olmaz
eskiden kabul oluyordu ama anladigim kadariyla artik kk da tickerfactory den baska tickerlar kabul olmuyor.
benim gonderdigim linkten olustursan daha iyi olur

oli yavrum bi o topiğe bi bu topiğe gitmekten başım döndü
ben bi gebe kalayımda ozaman öğretirsin tickeri.
evet canım kısa sürede inşallah bizimde göbüşler bebiş olacak allahın izniyle.
allah hepimize nasip etsin inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…