test yaptim
günaydın herkese buda benim tablom orumlarsanız sevinirim
şimdi okula gidiyorum geldiğimde yorumlarınızı okurum teşekkürler
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yerleşme düşüşü 5ile 8 gün arası benim bildiğim3c7799 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bu tablom bişi sorcam yerleşme düşüşü nezaman olur
test yaptim
3c7799 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bu tablom bişi sorcam yerleşme düşüşü nezaman olur
Canım ne kadar düşük ateşliymişsin yaaa ilk kez böyle bir tablo gördüm
az kalsın donacakmışsın sen vallaa
şaka bi yana allah sağlıkla doğduğu günü görmeyi nasip etsin inş canım
adet olmadimmmm deeee
naberrrr
canım daha öncede tebrik ettim bi daha edeyim sağlıklı bir hamilelik dilerim sana
umarım güzel bir hamilelik geçirirsin.
ateşin çok değişik dilaltından yapılmış bir ölçüm değilmi
ayrıca ateşini hamilelerin ateş topiğinde görmek isteriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305.html
Canim ateşi ağızdan ölçtüm ama hp düşüktu. İyi dileklerin için sagol. Ben bu hamilelerin ateş tablosu linkini ara ara bı hal olmuştum ama bulamadm. Bı de biri nolur bana ticker yapmayı öğretsin
canlar napıyosunuz?
ben hiç giremiyorum bu aralar nete. öyle okuyup cevap yazamadan cıkmak zorunda klıyorum
neyse bakın tabloma, umutlanasım geldi benim. ne dersiniz? beklemek lazım dimi :18:
My Ovulation Chart
ay bi yorum yapın nolurr...
Herkesin gunu aydin olsun.. Saati bile sasmadi veee kirmizi donu gormus bulunmaktayim!!! Umarim siz gormezsiniz de bana da umut olur.. Cumaya teste gitcem artikim.. Yavvv isin en gicigi da teee bir ay beklemek
Canim ateşi ağızdan ölçtüm ama hp düşüktu. İyi dileklerin için sagol. Ben bu hamilelerin ateş tablosu linkini ara ara bı hal olmuştum ama bulamadm. Bı de biri nolur bana ticker yapmayı öğretsin
demekki normalde ısın düşük canım neyse önemli olan netice
ticker yapmayı bilmiyorum canım bilsem anlatırdım
bi gebelik tickerim olmadı ki
çok kolay mesela bnm tickerimin üzerinde yazan siteye girin ordan tickerinizi oluşturup kk daki ticker yazan yere linki kpyalayınca olup bitioo bunun için topik var ordan daha net ve anlşılır bir şekilde öğrenebilirsiniz..
bahar olacak bizimde üzülme sakın tamammı
çok kolay mesela bnm tickerimin üzerinde yazan siteye girin ordan tickerinizi oluşturup kk daki ticker yazan yere linki kpyalayınca olup bitioo bunun için topik var ordan daha net ve anlşılır bir şekilde öğrenebilirsiniz..
bahar olacak bizimde üzülme sakın tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?