Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ateşin guzel cıkmıs son 2 gun eger yarında bu sekılde olursa yada fazla dusmezse hamıle olma olasılığın var dıye bılırız ama en garetantısı dpo 14 u görup oyle yorum yapmak inşallah guzel haberler gelır senden :)

ayy, ne güzel ne güzel

aslında bnm dpo belkıde 14 degıl1 6 surer. cünkü 14 gün sürerse döngüm 28 gunluk olmus olacak ama bnm genelde 30-31 gundur. aslında umutlanmak için erken ama işte sabır da bi yere kadar :18::18:

bende sneın gibi buraya hamilelil imzamı koyarım ha ne dersin
ama dediğin gibi umutlanmak için erken aslında. bi kaç gün daha beklemek lazım. ama artık olsun ya yuce rabbım duy sesımızııı

bende sneın gibi buraya hamilelil imzamı koyarım ha ne dersin
ama dediğin gibi umutlanmak için erken aslında. bi kaç gün daha beklemek lazım. ama artık olsun ya yuce rabbım duy sesımızııı

amin canım ya inşallah hamilelik imzanı atacagın gün coook yakındır :) canım bencede bekle benımde 30-31 gun surerdı normalde adetın gecsın 3 gun sonra yap ıdrar testını sana tavsıyem :) gercı dayanmak cok zor sahsen bılıyorum ben gectım bu yollardan atesım yuksektı benım 37. 2 ıle hamıle kalmıstım uc gun atese baka baka dayandım valla :)

ne diyosuuun!!!
ona yürek mi dayanır yaaa, aman allahım nasıl dayanıcaaam? peki senin hamilelik tablonu görme sansım var mı?

ne diyosuuun!!!
ona yürek mi dayanır yaaa, aman allahım nasıl dayanıcaaam? peki senin hamilelik tablonu görme sansım var mı?

ne diyosuuun!!!

ben bir bakıp bulayım canım sifremı hatırlayabılısem kopyalar koyarım sımdı

senin ates cok iyi 3.gun de sanki yerlesme dususu gibi
sendne umitliyim ben acikcasi
umarim hic dusmez atesin boyle yukseklerde kalir

ayy everyyy çok heyecanlandım yaaa.
dilerim seninde benimde bu gidişatımız hayırla sonuclanır ve bebişlerimiz gelir.
yerleşme düşüşü için gecenlerde 6-9. günlerde olur yazmıstı biri. sence 3. gündeki bu düşüş yerleşme olabilir mi gercekten? :18::18::18:

hamiş tablolarında gördüğüm en net şey sudur ki;ilk 5 gün de bi 0.3 derecelik düşüş olduktan sonra resmen genel görünüm olarak merdiven oluşuyor. sende de aynen bunlar var. bnm arada bı düşüşlerim var ama bakalım merdiven olusur belkı yarın oburgun falan..
every, bak senın tablonda da goruyorum ben bole bı merdıven o yuzden bende senden oldukca umıtlıyım ..
hadi bakalım inşallah inşalaaaah

ben internette arastirdigimda 3. ve 9. gunler arasi diye bilgi bulmustum
bazi tablolarda 3.gun oluyor
bazilarinda 7.gun
hatta bazilarinda 10.gun bile
bence olabilir
cok umutlandirmak istemiyorum ama umarim yarin da obur gun de ateslerimizi cok cok iyi olurrrrrr

oh oh iyi o zaman sevindim bu bilgiye. saolasın cancazım.
umutlanmak hep var be tatlım. hiç üzülme bosa ümitlendirirmiyim diye. burda herkes aslında bır nevı guzel seyler duymak ıstıyor, cunku bızler artık bu yola gırdık umut biri söylemese bile hep olacak, son gune kadar, takii kırmızıları gorene kadar.

ve yumurtlamamın üzerinde 4 gün geçmesine
rağen ben şimdiden ümidi kestim
çünkü enfeksiyon kaptım heralde çok
afedersiniz sümüksü akıntı gelmeye başladı.
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

cnm sümükümsü dediğin akıntı yumurtlama akıntısı bence öle olurya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…