shnayy sen bana hamile gibiymişsin gibiaaaa içimi kararttınız kızlar yaaa, bu ne böle herkes daha kırmızı mırmızı gormeden baslamıs hamıs deılım gelcek benımkı dıe.. az durun yahu, bak böle yaparsanız bebişler size küser haberiniz olsun. sizin durumunuzda bir çok hamiş bayan var, kimisi adetten gunler sonra bıle testte negatıfı görmus, kimisi hamiş olddugu halde adet tarıhınde ateşi düşmüş.
biraz rahatlayın canlaar, kıpkırmızı bir şeyle karsılasmadan umudumuzu kaybetmek yok, burda hepimiz gönül gönüle totem yapıoruuuuzz
My Ovulation Chart
bu da bnm tablom. şimdiiii, söyleyin bakalım bu ff efendi neden benm bugünkü ateşimi içi boş beyaz bir noktacıkla işaretledi. ne demek ki şimdi bu?
shnayy sen bana hamile gibiymişsin gibi
geldi. tablon çok güzel yumurtlamanın 3. günü
düşüş olmuş belki arkadaşların dediği gibi yerleşme düşüşü olabilir.
ayyy ben senin adına gaza geldim evde test varsa yapsana
kocamaaaan bir gülümsemeyle okudum yazdıklarını :))) çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. ama daha reglime var, hamişsem bile daha cıkmaz dıye dusunuorum ? öyle diil mi?
belki aşılamaya gerek kalmaz yani inşallah öyle olur.
Siz proxeed plus kullandınız mı hiç? Biz yeni başladık da bu ay
canım eşime de dr kullan 3 ay dedi ama eşim 1 ay kullandı test verdi ama sonuçta hiç düzelme olmadı tabi en az 3 ay kullanmak şart dedi..biraz pahalı bu ilaç biliyosun ona 3 ay vereceğim parayla aşılama yaptırırz diyo eşim ama bakalım..rabbim yardımcımız olsun..ben bu ay zeytinyağında bekletilmiş incir yedircem eşime
canım yaa senin de mi erkek faktörü çıktı.. belli zaten.. böyle bizim gibi uzun süredir uğraşanların hep erkek faktörü oluyor.. Rabbim eşlerimize şifa versin. bizlere hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşallah.
onu da sonra yaparım herhalde..
biz keçiboynuzu yapmıştık ama o pek hıza fayda etmiyor.
canım ona vereceğimiz paraya aşılama değil de tüp olabilir çünkü aşılamada başarı oranı düşük.
bu arada heryerde pahalı değil aşılama.
konya başkent hastanesinde 150 tl civarına mal oluyor.
ben rahim filmini de sormuştum 10 tl idi.
evet canım malesef erkek faktörü..amin herkese Rabbim acil şifalar versin...keçiboynuzunu bende 3 ay yaptım eşime biraz etkisi oldu gibi biizmde hız ve morfoloji sıkıntılı zaten..bide üstüne eşim fena halde sigara içiyor..yani bütün spermleri öldürmek için çabalıyor sağolsuncanım devlette yaptırmak istemem ben özeldede sordum 500 dedi..inan şu anda ben kendimi tüp bebek tedavisine hazır hissetmiyorum aşılama daha kolaymış gibime geliyor ama dediğin gibi şans düşük..hakkımızda hayırlısı olsun off bilmiyorumki yaa bazen ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorummm
canım eşime de dr kullan 3 ay dedi ama eşim 1 ay kullandı test verdi ama sonuçta hiç düzelme olmadı tabi en az 3 ay kullanmak şart dedi..biraz pahalı bu ilaç biliyosun ona 3 ay vereceğim parayla aşılama yaptırırz diyo eşim ama bakalım..rabbim yardımcımız olsun..ben bu ay zeytinyağında bekletilmiş incir yedircem eşime
canım sıkıntıya girme.. biz ne yapsak etsek de eğer kaderimizde varsa bebişlerimiz olacak inşallah. bizlerin biraz daha fazla sabırlı olması gerekiyor. Allah beterinden saklasın, ve eşlerimizi bizlere bağışlasın. kendini hazır hissetmiyorsan kesinlikle öyle bi işe girişme, ben araştırmalarıma göre hamilelik oranı fazla olduğu için yavaş yavaş düşünmeye başladım. ha zaten maddi imkanlar yüzünden belki 1 yılı bulur ama sadece düşünce işte..sadece hız ve morfoloji sorunu olanların doğal yoldan ya da aşılamayla bebekleri olmaz diye birşey yok.
şeker leblebi nin de hem sayı hem hız hem morfoloji düşük olmasına rağmen bak bebişine hamile nerdeyse yarıladı yoluve kendi tedavi aldı düşünebiliyor musun yani ne aşılama ne tüp bebek, iğneli ve klomenli tedavi aldı ve sonuç hamile
eşine gelince işte.. vakti zamanı varya ondan Rabbim sebep veriyor. bizim de arkadaşlar vardı 5-6 yıllık evliler. nasıl oldu dedik. adam sigarayı bırakmış. bir de bi karışım kullanmışlar. o adam bilmiyor muydu sigaranın zararını ama vakti varya bebeğin..
bunlara çook takılma canım.. bizim karşı apartmanda komşular var. 8 yıl sonra olmuş bebekleri. doktor hayatta bebeğiniz olmaz demiş bir gün bi mucize bakmış hamile..
hayata başka yerlerden devam etmek lazım canım orda takılıp kalmak anca hayatı zindan eder, şu güzel gençlik günlerimizi.. en iyisi tadını çıkarmak.. ve sırasıyla doktorun da takibiyle elimizden geleni yapmak.. gerisi Rabbime kalmış..
canım sıkıntıya girme.. biz ne yapsak etsek de eğer kaderimizde varsa bebişlerimiz olacak inşallah. bizlerin biraz daha fazla sabırlı olması gerekiyor. Allah beterinden saklasın, ve eşlerimizi bizlere bağışlasın. kendini hazır hissetmiyorsan kesinlikle öyle bi işe girişme, ben araştırmalarıma göre hamilelik oranı fazla olduğu için yavaş yavaş düşünmeye başladım. ha zaten maddi imkanlar yüzünden belki 1 yılı bulur ama sadece düşünce işte..sadece hız ve morfoloji sorunu olanların doğal yoldan ya da aşılamayla bebekleri olmaz diye birşey yok.
şeker leblebi nin de hem sayı hem hız hem morfoloji düşük olmasına rağmen bak bebişine hamile nerdeyse yarıladı yoluve kendi tedavi aldı düşünebiliyor musun yani ne aşılama ne tüp bebek, iğneli ve klomenli tedavi aldı ve sonuç hamile
eşine gelince işte.. vakti zamanı varya ondan Rabbim sebep veriyor. bizim de arkadaşlar vardı 5-6 yıllık evliler. nasıl oldu dedik. adam sigarayı bırakmış. bir de bi karışım kullanmışlar. o adam bilmiyor muydu sigaranın zararını ama vakti varya bebeğin..
bunlara çook takılma canım.. bizim karşı apartmanda komşular var. 8 yıl sonra olmuş bebekleri. doktor hayatta bebeğiniz olmaz demiş bir gün bi mucize bakmış hamile..
hayata başka yerlerden devam etmek lazım canım orda takılıp kalmak anca hayatı zindan eder, şu güzel gençlik günlerimizi.. en iyisi tadını çıkarmak.. ve sırasıyla doktorun da takibiyle elimizden geleni yapmak.. gerisi Rabbime kalmış..
yüce rabbim hepimizin yüzüne baksın inş. Bu sancılı süüreçte hep yanımızda olsun ve sabırlar versin sizlere de bizlerede...
tüp bebek tedavisine yeni başlamış arkadasımın kuzenıne mumkunatı yok bebısınız olamaz karınız kısır demısler... 17 yıl sonraaa... yüce rabbimin bahşettiği bir mucize çıkagelmiş....rabbim ol dedikten sonra...
evet canım bu yolda sabır çok önemli..zaten elden gelen birşey yok zamanı gelmediyse hepsi bahane..işte birşeyler vesile oluyor..tabiki canım zaten dr asla olmaz demedi Rabbim isterse normal yoldan da olur inşallah...evet bu güzel çağlarımız malesef sıkıntıyla geçiyor yinede halimize şükür Allahım başka dert vermesin..2 yıl olacak biz bebek isteyeli ve bu zamanda o kadar çok duygu karmaşası yaşadımki..üzüntü-beklenti-umut-umutsuzluk-sevinç-heyecan-boşvermişlik-çok takıntılı vs. ama hep söylediğim şey nasip kısmet bizim çabalarımızın hepsi boş..Rabbim bu yolda bekleyen herkesi evladına kavuştursun
öyle canım.. kesinlikle öyle.. o zaman insanın hayatı zehir etmesine gerek yok. eğer bizim de minnoş bebeklerimiz olacaksa zaten vaktinde olacak ya şimdi ya da sonra.. ama tabiki sebeplere sarılmayı da Allah emrediyor o yüzden elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakıcaz
benim uyuduktan sonra 2 de ölçerim aynı çıkar, 5 de ölçerim aynı çıkar, 6 da ölçerim aynı çıkar... bana kalırsa uykunu aldıktan sonra hepsi aynı ama benim için tabi
cnim ya ben de dun gece 5te uyandim wc gerekiyodu kalkmiyim dedim ama mecburen kalktim. tabi kalkmadan once olctum 36.4 sevindim de
sonra yattim ve her zamanki saatte 7de olctum 36,2
ama sonucta 7dekini yazdim ff e, di mi o olmali ?
cnim ya ben de dun gece 5te uyandim wc gerekiyodu kalkmiyim dedim ama mecburen kalktim. tabi kalkmadan once olctum 36.4 sevindim de
sonra yattim ve her zamanki saatte 7de olctum 36,2
ama sonucta 7dekini yazdim ff e, di mi o olmali ?
böyle yapma kendini bırakma desemde ben yolun başındayımkizlar adet olmak istemiyorummmm
gobuslerinin resimlerini koymuslar baska bir topicte ahh ne guzel masallah masallah onlarane tatli duruyor
ben de kendimi hayal ettim
adet olmak istemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?