Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hanımlar benim bu ay adetim 6 gün gecikti bu sefer oldu sandım 6.gün ilşkide bulunduk bi kaç saat sonra adet oldum bu şekilde 2 kez oldu adet tarihinden sonra yapmamak mı lazım

yok canım çok sık olmadıktan sonra bişey olmaz. stresten yumurtlaman gecikmiştir. ilk aylarda genelde hep öyle oluyor. yumurtlama gecikince adet de gecikir.

Son düzenleme:
okkesaaaaaaaaa
test yaptım..
daabüügüdee negatuuuf :)
hem bu kadar erken bellı olurmu dıe every ye cıkıstım hemde cok fena gaza geldım kendım dustum aynı şeyee. ayrıca bu saatteki ıdrarla cıq cıq cıııqq hayret bişii
amaaan bazen cok sıkılıyorum ha.
bak
daha dogmamıs bebiiiş sana seslenıyorum beni sinirlendiriyorsun. geldıgınde ıçına ıçına gelecek şamarların sayısı artıyor haberın olaa

Son düzenleme:
hahah kendıme cok guldum yaa
suclu suclu ekrana bakıp duruyorum every gelcekte bısı yazcakmı bana dıye.. tam dalga gecmelık oldum sımdı

resmi ekleyemiyorum adres çubuğundan adresi kopyaladım olmamış nasıl ekleyebilirim

yok canım olmamış yukarda sağ köşede home data olan sırada sharing var ona tıkla ordan setup var onu bul tıkla
ve çıkan sayfada your home page yazan yazının altında bir kutucuk var ordaki http ile başlayan adresi kopyala buraya yapıştır

canım ben de kızdım zamanında sıpaya şimdi gelse yine şaplağı yer mi bilmem ama hevesim kaçmadan da gelsin yani

olsunn adetin daha gelmedi ya sen ona bak
insallah benim dediğim olur.allahım ne olu yüzümü kara çıkartma. amin
şu kadın hamile çıksınnnnn. amin

9ay ne oldu son gelişme. adetin geldimi.
bizi bilgilendir. müjdeli haberlerini bekliyoruzzz.:44:

olsunn adetin daha gelmedi ya sen ona bak
insallah benim dediğim olur.allahım ne olu yüzümü kara çıkartma. amin
şu kadın hamile çıksınnnnn. amin

ayyy canım yaaa resmen kahkaha attım okuyunca
sımdı hamıssem sayende olcak dıcem olmucak neyse ben senın o guzel dualarına ''AMİN'' diyeyim sadece
öpüyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…