- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
hanımlar benim bu ay adetim 6 gün gecikti bu sefer oldu sandım 6.gün ilşkide bulunduk bi kaç saat sonra adet oldum bu şekilde 2 kez oldu adet tarihinden sonra yapmamak mı lazım
yok canım çok sık olmadıktan sonra bişey olmaz. stresten yumurtlaman gecikmiştir. ilk aylarda genelde hep öyle oluyor. yumurtlama gecikince adet de gecikir.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?d=2012-3-25 bu benim ateş tablomdu adet oldum 6 gün gecikmeli bu tablonun yorumunu nasıl yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz?
canım tablonu ekleyememişsin ki
ayrıca akıntı çok önemli çünkü akıntını takip edersen ateşle desteklendiğinde tam yumurtlama zamanını tespit edersin.
canım yine olmamış.
sağ üstte sharing var önce ona tıkla altlarda view yazısı var ona tıkla açılan sayfanın linkini kopyalayıp yapıştırcaksın
yaptım dediğini hemşo oldu bakalım http://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_module.php?action=View#
resmi ekleyemiyorum adres çubuğundan adresi kopyaladım olmamış nasıl ekleyebilirim
okkesaaaaaaaaa
test yaptım..
daabüügüdee negatuuuf :)
hem bu kadar erken bellı olurmu dıe every ye cıkıstım hemde cok fena gaza geldım kendım dustum aynı şeyee. ayrıca bu saatteki ıdrarla cıq cıq cıııqq hayret bişii
amaaan bazen cok sıkılıyorum ha.
bak
daha dogmamıs bebiiiş sana seslenıyorum beni sinirlendiriyorsun. geldıgınde ıçına ıçına gelecek şamarların sayısı artıyor haberın olaa
okkesaaaaaaaaa
test yaptım..
daabüügüdee negatuuuf :)
hem bu kadar erken bellı olurmu dıe every ye cıkıstım hemde cok fena gaza geldım kendım dustum aynı şeyee. ayrıca bu saatteki ıdrarla cıq cıq cıııqq hayret bişii
amaaan bazen cok sıkılıyorum ha.
bak
daha dogmamıs bebiiiş sana seslenıyorum beni sinirlendiriyorsun. geldıgınde ıçına ıçına gelecek şamarların sayısı artıyor haberın olaa
olsunn adetin daha gelmedi ya sen ona bak
insallah benim dediğim olur.allahım ne olu yüzümü kara çıkartma. amin
şu kadın hamile çıksınnnnn. amin
canım ben de kızdım zamanında sıpaya şimdi gelse yine şaplağı yer mi bilmem ama hevesim kaçmadan da gelsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?