böyle yapma kendini bırakma desemde ben yolun başındayım
kendimden umudum yok.çünkü benim hamile kalma şqansım %50
tek tüpüm var. ama sizlerin öyle değil. bizde hamile olacağız.
asla ama ASLA isyan etme.
Selam kizlar sizi hep takip ediyorum ama kendim arada yazabiliyorum :) bikac sorum var cevaplandirirsaniz cok sevinirim. Su an yumurtlama donemindeyim ama kafam karisti.Bugun 16. gunum. 14. gunde ovulasyon testi pozitifti. 15. gunde de yani dun sabah basima daha once hic gelmemis bisey geldi kasigimda feci bi sancidan sonra seffaf akintiyla beraber az miktarda kan geldi. Bayagi korktum neyin nesi diye internette ovulasyon gerceklesince kanama oluyo gibi seyler okudum. O yuzden dun ovulasyon gunu diye dusunerek gunu degerlendirdik. Az once de yumurta aki kivaminda bayagi bisey geldi. Ya ben simdi ne zaman yumurtlamis oldum dun mu bugun mu anlamadim. Bugun de mi sey yapmamiz lazim hehe agrim varken icimden de gelmiyo haliyle(dunku agri devam ediyo). Bu ovulasyon zamaninda kan sizin de basiniza geldi mi? Bana yorum yaparsaniz coooooooook mutlu olcam
Selam kizlar sizi hep takip ediyorum ama kendim arada yazabiliyorum :) bikac sorum var cevaplandirirsaniz cok sevinirim. Su an yumurtlama donemindeyim ama kafam karisti.Bugun 16. gunum. 14. gunde ovulasyon testi pozitifti. 15. gunde de yani dun sabah basima daha once hic gelmemis bisey geldi kasigimda feci bi sancidan sonra seffaf akintiyla beraber az miktarda kan geldi. Bayagi korktum neyin nesi diye internette ovulasyon gerceklesince kanama oluyo gibi seyler okudum. O yuzden dun ovulasyon gunu diye dusunerek gunu degerlendirdik. Az once de yumurta aki kivaminda bayagi bisey geldi. Ya ben simdi ne zaman yumurtlamis oldum dun mu bugun mu anlamadim. Bugun de mi sey yapmamiz lazim hehe agrim varken icimden de gelmiyo haliyle(dunku agri devam ediyo). Bu ovulasyon zamaninda kan sizin de basiniza geldi mi? Bana yorum yaparsaniz coooooooook mutlu olcam
slm yeni katıldım aranıza 6 aydır deniyoruz olmadıbu ay ateş ölçmeye başladım sizlerden öğrendiklerimle hayırlısı artık.
selam bayanlar iki gündür mideme ara ara bulatı oluyor.
ayyy yoksa benkafayı yedim heralde. hamileysem bile
dünyada hamileliğini erken öğrenen ben olurum herhalde.yumurtlamanın üzerinde daha
5 gün geçtii.
kizlar adet olmak istemiyorummmm
gobuslerinin resimlerini koymuslar baska bir topicte ahh ne guzel masallah masallah onlarane tatli duruyor
ben de kendimi hayal ettim
adet olmak istemiyorummmm
Bende bendeinşallah hamileyizdir
hoşgeldin hemşo[/QUO
teşekkürler hemşom:)
Arkidisler yarin adet 3. Gun dr. A gitcem hormon testi yapcak, ac tok vs dikkat etmem grreken bisi var mi
canım aynısı geçen ay başıma geldi.bence 15.gün çatladın sen ama riske atmamak için bugünü de değerlendir derim ben.kolay gelsin sonu bebiş olsun inşallah...Selam kizlar sizi hep takip ediyorum ama kendim arada yazabiliyorum :) bikac sorum var cevaplandirirsaniz cok sevinirim. Su an yumurtlama donemindeyim ama kafam karisti.Bugun 16. gunum. 14. gunde ovulasyon testi pozitifti. 15. gunde de yani dun sabah basima daha once hic gelmemis bisey geldi kasigimda feci bi sancidan sonra seffaf akintiyla beraber az miktarda kan geldi. Bayagi korktum neyin nesi diye internette ovulasyon gerceklesince kanama oluyo gibi seyler okudum. O yuzden dun ovulasyon gunu diye dusunerek gunu degerlendirdik. Az once de yumurta aki kivaminda bayagi bisey geldi. Ya ben simdi ne zaman yumurtlamis oldum dun mu bugun mu anlamadim. Bugun de mi sey yapmamiz lazim hehe agrim varken icimden de gelmiyo haliyle(dunku agri devam ediyo). Bu ovulasyon zamaninda kan sizin de basiniza geldi mi? Bana yorum yaparsaniz coooooooook mutlu olcam
çok zormuş ya 6 aydır deniyoruz olmadı bu ay umutluydum yine olmadı bi site adresi verilmiş dün ateş tablomu orda yapmaya başladım N/A olan kısım ne ?
not available demek yani yok-olmadı elde değil vs gibi bi anlamı var canım. mesela bı verı gırmen gerekıo ama o verı elınde yok o zaman onu ısaretlıon bildiğim kadarıylaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?