Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yok canim isyan etmiyorum
bir anlik his gecer sonra
adet oldugumda hemen diger aya konsantre oluyorum
bu birkac gun gelgitler oluyor istesem istemesem de
insallah gelir bebeklerimiz bizleri mutlu eder canim

Selam kizlar sizi hep takip ediyorum ama kendim arada yazabiliyorum :) bikac sorum var cevaplandirirsaniz cok sevinirim. Su an yumurtlama donemindeyim ama kafam karisti.Bugun 16. gunum. 14. gunde ovulasyon testi pozitifti. 15. gunde de yani dun sabah basima daha once hic gelmemis bisey geldi kasigimda feci bi sancidan sonra seffaf akintiyla beraber az miktarda kan geldi. Bayagi korktum neyin nesi diye internette ovulasyon gerceklesince kanama oluyo gibi seyler okudum. O yuzden dun ovulasyon gunu diye dusunerek gunu degerlendirdik. Az once de yumurta aki kivaminda bayagi bisey geldi. Ya ben simdi ne zaman yumurtlamis oldum dun mu bugun mu anlamadim. Bugun de mi sey yapmamiz lazim hehe agrim varken icimden de gelmiyo haliyle(dunku agri devam ediyo). Bu ovulasyon zamaninda kan sizin de basiniza geldi mi? Bana yorum yaparsaniz coooooooook mutlu olcam

14. gün test pozisifse ztn 36 saate kdr çatlıyormuş,
bugünüde değerlendir canım muhtemelen bugün çatlıyorsun
yada dün çatladıysan bile yumurta 24 saate kdr canlı kalabiliyor
şansını artırmış olursun.
kanlı olmasından korkma çoğu kişide bazen olabiliyormuş
yumurtanın kaliteli oluşu sebebp olabilir diye duymuştum ne kdr doğru bilmiyorum.
hayırlısı olsun

slm yeni katıldım aranıza 6 aydır deniyoruz olmadı bu ay ateş ölçmeye başladım sizlerden öğrendiklerimle hayırlısı artık.

dün de olabilir bugün de..kan olması normal duyduğum kadarıyla.
dün çalışmışsanız bugün dinlenebilirsin.
çünkü doktorlar gün aşırı öneriyor ama eğer istersen bugün de olabilir. problem olmayan bireylerde günaşırı kurtarır.

selam bayanlar iki gündür mideme ara ara bulatı oluyor.
ayyy yoksa ben kafayı yedim heralde. hamileysem bile
dünyada hamileliğini erken öğrenen ben olurum herhalde.yumurtlamanın üzerinde daha
5 gün geçtii.

selam bayanlar iki gündür mideme ara ara bulatı oluyor.
ayyy yoksa ben kafayı yedim heralde. hamileysem bile
dünyada hamileliğini erken öğrenen ben olurum herhalde.yumurtlamanın üzerinde daha
5 gün geçtii.

çok zormuş ya 6 aydır deniyoruz olmadı bu ay umutluydum yine olmadı bi site adresi verilmiş dün ateş tablomu orda yapmaya başladım N/A olan kısım ne ?

Arkidisler yarin adet 3. Gun dr. A gitcem hormon testi yapcak, ac tok vs dikkat etmem grreken bisi var mi

canım sabah aç karna gitmen lazım umarım güzel sonuçlar alırsın.

canım aynısı geçen ay başıma geldi.bence 15.gün çatladın sen ama riske atmamak için bugünü de değerlendir derim ben.kolay gelsin sonu bebiş olsun inşallah...

Yumurtlama zmni hafif kan gelmesini ben de duydum, sen yumurtlamanin tum belirtilerini yasamissin iste ne guzel, ovu tesyi pizitif olunca 24-36 saat sora yumuryluyosun, yumurtlamadan cok az once de o akinti geliyo iste.. Bu sitede okumustum bi hatun vardi, adet doneminde bi ara hafif kanamasi oluyomus ve o gunlerde iliskibyapmiyomus, dr.a gitmis, meger yumurtlama kaniymis, o donemlerde iluski yapmadiklari icin uzun sure cocuklari olmamis :)

çok zormuş ya 6 aydır deniyoruz olmadı bu ay umutluydum yine olmadı bi site adresi verilmiş dün ateş tablomu orda yapmaya başladım N/A olan kısım ne ?

not available demek yani yok-olmadı elde değil vs gibi bi anlamı var canım. mesela bı verı gırmen gerekıo ama o verı elınde yok o zaman onu ısaretlıon bildiğim kadarıylaaaa

oh oh maaaşallah maşallaah. yumurtan ben çatlıyorum haydee spermlerı gönderin diye bagırıyor resmen bacım. sen boş durma bugünde ne olur ne olmaz...güzel seyler bunlar güzzeeel

hanımlar benim bu ay adetim 6 gün gecikti bu sefer oldu sandım 6.gün ilşkide bulunduk bi kaç saat sonra adet oldum bu şekilde 2 kez oldu adet tarihinden sonra yapmamak mı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…