Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizlar bisi sorcam, simdi benim esimin sperm sayisi biraz dusuk, 16.5 milyon.. Simdi bizim gunasiri iliski mi olmasi lazim??? Ole olursa yumurtlama gunu mu yoksa 1 gun oncesi mi daha verimli olur????

ama oli bende tam tersini duydum.eğer sperm sorunu varsa günaşırı olması lazımmış hız problemi varsa hergün diye duydum ben

Every sormayı unuttum akıntın var mı varsa ne renk bı de göğüslerin ne alemde?

kan geldi diye kontrol edip duruyorum asiri yogun
zaten dpo1den beri kremsi akintim da var simdi de sulu akintim
ama benim genelde adet oncesi de islaklik cok olur
goguslerim 15,gun catladim diye dusunursem 28 nisan battan beri agriyor ve aciyor
bakalim yarin sabahki atese gore beli olacak canim

kizlar kotu haber
gun ici atesim aksam uzeri dustu
dunden beri 36,8 cikarken bugun 36,4e indi aksam
demek oluyor ki yarin sabah dusecek
rahmimde batmalar gerilmeler de basladi

tatlım sen boşver gün içindeki ısıyı önemli olan sabahki ısının ne olacağı.
henüz adetin gelmediğine göre ve ateşininde güzel gittiğine göre umutlar tükenmedi

rahımde gerılme nasıl oluyor arkadasım.bırde gunun gectımı senın

ya ben bunu 4 aydir hissediyorum
ben aralikta dusuk yaptim ondan sonra benim her adet gununden onceki gun rahimde gerilme oluyor, karnin alt kisminda sanki orayi cimciklersin ya da yirtarsin gibi bir sey
anlatmasi zor, ben dusuk yapmadan 1 gun once de bunu yasamistim hatta baska topiclerde hep soruyordum benim rahim bolgesinde yirtilma gibi seyler oluyor diye
simdi de her adet donemi oluyor

gunum gecti cunku her turlu ben dpo13te adet olurum ve bugun dpo14 bitti

ama oli bende tam tersini duydum.eğer sperm sorunu varsa günaşırı olması lazımmış hız problemi varsa hergün diye duydum ben
evet ben de oyle duydum bu topicte konusulurken
hergun iliskide hiz cok iyi olurmus
ama sayica azsa gunasiri diyorlar
canım çatlama ısısı kişiden kişiye göre değişir. mesela every ninki 36.2 filan benimki 36.4..

karanfilcecim benim catlama isimi biliyorsun dogru catladigi gun 35,8 oluyor catladiktan sonraki gun 36,2 dedigin gibi baya baya dusuk atesliyim yani

valla canım sadece sen merak etsen iyi bak bütün topikçe meraklın olduk ona göre

bu da bendeki heyecani baya bir arttirdi:18::18::18: cok saolun ya herkes bir yandan destek oluyor, guzel sozler soyluyor, yorumlar yapiyor..ne guzel burda olmak.
annem de telde hemen hastalandin mi diye soruyor yok diyince 1 hafta bekle yaygara yapma sakin diyip duruyor bir de bu kadar strese girersen olumlu da olsa olumsuz etkileyeceksin diye kiziyor bana

ah benim çevremdeki herkes öyle diyor ama bizim ne kadar istekli olduğumuzu ve sabredemediğimizi bilmiyorlar.
annen haklı aslında canım bak kaç tane test yaptın.zaten 1 hafta geçince her şey belli oluyor.
inşallah heyecanımızın sebebi minik bir bebiştir.
eğer ki adet olursan da üzülmek yok yeni ay yeni umut.

canlarım canlarım ben geldım.
cok özeldım sızı ayrı kalamaz oldum yahu :)
ıste cok yogundum bugun ara ara okuyup yazamadan cıkmak zorunda kaldım
amacım tabıkıde every den haber almaktı. görüyorum ki hala kırmıızı mırmızı yok. yarında ınsallaaaaah güzel haberler vereceksın bıze
şimdii gelelım karanfılceye
sen naptın karanfılce zannımca catlamıssın oylemı?

bilmemki cnm kafam bi milyon yanlışmı hatırladımki..
evet canim sabahki isiyi cok merak ediyorum:18: o da yuksek ciksa super olacak

kafanı ona takıp uykunu kaçırma sakın bende öyle oluyordu bat yaklaştıkça sağlıklı ölçemiyordum yarında bu seviyede devam eder inşallah..

cucucan doktorlar sitesinde sor istersen doktorlar daha net ve açıklayıcı bilgi verecektir..

Ya kizlar bisi sorcam, simdi benim esimin sperm sayisi biraz dusuk, 16.5 milyon.. Simdi bizim gunasiri iliski mi olmasi lazim??? Ole olursa yumurtlama gunu mu yoksa 1 gun oncesi mi daha verimli olur????

canım bnm de bıldıgım gun asırı ılıskı. bır arkadasım gıtmıs bı ara dra. ona dr soylemıs yeterlı sayıda verımlı spermler ıcın gun asırı ılıskı olmalı demıs. ki onlarda sayıyla ılgılı sıkıntı olmadıgı halde bunu solemıs. hatta ben de bunu duyduktan sonra öle uygulamıstım ama baktım gordum kı öyle yapınca yumurtlama gununu kacırabılme ıhtımalı var o yüzden yumurtlama gununde her gün hergün devam

:)))) haydaaaa biz simcik naaapsak kiii :) tesekkyr ederm kizlar

Gün aşırı cinsel ilişki olması gebelik şansını yükseltir.
İlişkinin her gün önerilmemesinin sebebi erkeğin sperm kalitesini düşürmemektir. Her ilişkiden önce erkeğin en az 48 Saat süreyle boşalmaması özellikle sperm sayısı düşük ya da sınırda olan erkekler için yararlıdır. Alınabilecek başka bir önlem de ilişkinin sabah olmasıdır. Boşalmanın olmadığı geceyi takip eden sabah erkeğin sperm düzeyleri en yüksek sayıdadır.
Diz-dirsek pozisyonu ise özellikle sperm sayısı düşük olan durumlarda ek fayda sağlar

alıntıdır.
canım bak bunu netten okumuştum

Aslinda annen hakli tabi ki.. Sakin olmaya calisman cok onemli, bebek varsa kotu etkilenmesin.. Guzel dusun ferahla.. Psikoloji dersimuzdeki hica sibav heyecani icin 5 kez derin derin nefes aldirip ard arda, ama bole alabildigin son noktaya kadar , buraktirirdu. Bunu 3 set 2 dk arayla yap, buraz sun gerginligini alur..Ha bir de tabi nefesini de olabildigince tavasca ve son nojtaya kadar vetiyosun.. Dene bakalim

Son düzenleme:
olimbera zaten uykum bolunuyor surekli o yuzdne saglikli olcum olmuor mu dedim ben de sabah
ama bu gece rahat uyumaya calisicam
sonucta ne olduysa ya da olacaksa dusunerek degistiremeyecegim kesin sadece bekleyip gorucem
dusunup nereye kadar

bu arada okuyunca aklima geldi
eger 18.gun catladiysam o gun iliskim yokmus
ve onceki gun ve ertesi gun var ama uygunsuz pozisyonlarda internetteki bilgilerde olmaz yazan pozisyonlarda diyeyim
cunku 15.gun kesin diye sonrasinda takilmistim sadece

bu arada okuyunca aklima geldi
eger 18.gun catladiysam o gun iliskim yokmus
ve onceki gun ve ertesi gun var ama uygunsuz pozisyonlarda internetteki bilgilerde olmaz yazan pozisyonlarda diyeyim
cunku 15.gun kesin diye sonrasinda takilmistim sadece

boşver canım olacağı varsa olur her türlü ama tabi tedbiri elden bırakmamak lazım
haa olursada aşk bebeği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…