Ya kizlar bisi sorcam, simdi benim esimin sperm sayisi biraz dusuk, 16.5 milyon.. Simdi bizim gunasiri iliski mi olmasi lazim??? Ole olursa yumurtlama gunu mu yoksa 1 gun oncesi mi daha verimli olur????
sperm sayısı ve hız sorunu duurmlarında sık ilişkiyi tavsiye ediyorlar yani mümkün olduğunca her gün..
Bi kaç okuduğum yazıdada yumurtlama dan önce spermlerin yumurtalarda hazır beklemesinin daha iyi olduğu idi..yani bir gün öncesi..
Every sormayı unuttum akıntın var mı varsa ne renk bı de göğüslerin ne alemde?
kizlar kotu haber
gun ici atesim aksam uzeri dustu
dunden beri 36,8 cikarken bugun 36,4e indi aksam
demek oluyor ki yarin sabah dusecek
rahmimde batmalar gerilmeler de basladi
rahımde gerılme nasıl oluyor arkadasım.bırde gunun gectımı senın
tatlım sen boşver gün içindeki ısıyı önemli olan sabahki ısının ne olacağı.
henüz adetin gelmediğine göre ve ateşininde güzel gittiğine göre umutlar tükenmedi
evet canim sabahki isiyi cok merak ediyorum:18: o da yuksek ciksa super olacak
evet ben de oyle duydum bu topicte konusulurkenama oli bende tam tersini duydum.eğer sperm sorunu varsa günaşırı olması lazımmış hız problemi varsa hergün diye duydum ben
canım çatlama ısısı kişiden kişiye göre değişir. mesela every ninki 36.2 filan benimki 36.4..
valla canım sadece sen merak etsen iyi bak bütün topikçe meraklın olduk ona göre
bu da bendeki heyecani baya bir arttirdi:18::18::18:cok saolun ya herkes bir yandan destek oluyor, guzel sozler soyluyor, yorumlar yapiyor..ne guzel burda olmak.
annem de telde hemen hastalandin mi diye soruyoryok diyince 1 hafta bekle yaygara yapma sakin diyip duruyor bir de bu kadar strese girersen olumlu da olsa olumsuz etkileyeceksin diye kiziyor bana
ama oli bende tam tersini duydum.eğer sperm sorunu varsa günaşırı olması lazımmış hız problemi varsa hergün diye duydum ben
bilmemki cnm kafam bi milyon yanlışmı hatırladımki..ama oli bende tam tersini duydum.eğer sperm sorunu varsa günaşırı olması lazımmış hız problemi varsa hergün diye duydum ben
evet canim sabahki isiyi cok merak ediyorum:18: o da yuksek ciksa super olacak
Ya kizlar bisi sorcam, simdi benim esimin sperm sayisi biraz dusuk, 16.5 milyon.. Simdi bizim gunasiri iliski mi olmasi lazim??? Ole olursa yumurtlama gunu mu yoksa 1 gun oncesi mi daha verimli olur????
:)))) haydaaaa biz simcik naaapsak kiii :) tesekkyr ederm kizlar
bu da bendeki heyecani baya bir arttirdi:18::18::18:cok saolun ya herkes bir yandan destek oluyor, guzel sozler soyluyor, yorumlar yapiyor..ne guzel burda olmak.
annem de telde hemen hastalandin mi diye soruyoryok diyince 1 hafta bekle yaygara yapma sakin diyip duruyor bir de bu kadar strese girersen olumlu da olsa olumsuz etkileyeceksin diye kiziyor bana
kızlar bide benim tabloya yorum yapın..artık tablonun sonu ne olur bilemiyorum
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Gün aşırı cinsel ilişki olması gebelik şansını yükseltir.
İlişkinin her gün önerilmemesinin sebebi erkeğin sperm kalitesini düşürmemektir. Her ilişkiden önce erkeğin en az 48 Saat süreyle boşalmaması özellikle sperm sayısı düşük ya da sınırda olan erkekler için yararlıdır. Alınabilecek başka bir önlem de ilişkinin sabah olmasıdır. Boşalmanın olmadığı geceyi takip eden sabah erkeğin sperm düzeyleri en yüksek sayıdadır.
Diz-dirsek pozisyonu ise özellikle sperm sayısı düşük olan durumlarda ek fayda sağlar
alıntıdır.
canım bak bunu netten okumuştum
bu arada okuyunca aklima geldi
eger 18.gun catladiysam o gun iliskim yokmus
ve onceki gun ve ertesi gun var ama uygunsuz pozisyonlardainternetteki bilgilerde olmaz yazan pozisyonlarda diyeyim
cunku 15.gun kesin diye sonrasinda takilmistim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?