Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

every bende herkez gbi senin tablona bakmk için grdim foruma .. ateşin harika idrar testlerin erken yapıldığı için çıkmamıştır cnm umarım güzel haberini alırız en kısa zamanda

Son düzenleme:
karanfilcecim yorumlarda sen iisin bence ben bu ateş olayını daha çözemedim:) mayıs ayı bebişlerle dolu olur inşallah

amin inşallah canım.. Rabbim kimselere aratmasın

benim ateşe göre çatlamış gibi duruyor ama daha tek değerle de belli olmaz beklemek lazım..

canım valla ben de seni merak edip bakıyorum :) inş bebişin sana tutunmuştur sıkı sıkı benim bi arkadaşım da şu an 5 aylık kadar hamile. öğrenmeden önce baya sancı çekti o da adet olcak sandı hatta, sonra bi gün bi sordum ki ne oldu hastalandın mı die, hamile olduğunu öğrendim inşaallah senin de öyle olur hayırlısıyla...

tek tek cevap veremedim guzel sozleriniz ve dilekleriniz icin tesekkurler kizlar

bugunku ates firlamasindan sonra yarin adet falan olursam herhalde soka girerim
nedne oyle diyorum derseniz yine test yaptim hem de hassasiyeti iyi olan bir test, gecikmeden 1 gun sonra yuzde 99 yaziyor ama tek cizgi 20 dk gecti yok yani ben anlam vermis degilim yalanci gebelik mi bu acaba

canım bence idrar testine takılma, ne kadar öyle yazsa da hassas falan diiller bana göre. onların da belli bir hassasiyeti var tabi ama mesela bazen hcg gerçekten düşük başlyabiliyo ama sonra yükseliyo. e o zamanda bu testler de çıkmıyo. tabi sen yine de her duruma hazırlıklı olmaya çalış, ne kadar yapailirsin bilmem tabi hepimizin başında, çok iyi anlıyorum seni o yüzden. Allah yardımcın olsun canım, çabuk çabuk geçsin vaktin inş

canım bizlerin de kafası karıştı.. acile gitsen kan verme işi zor olur mu senin için

every canım bende kızlar gibi sırf senin tabloya bakmak için giriyorum kendimi geçtim artık
inş hamilesindir canım tablon çok güzel dilerim hayal kırıklığına uğramazsın
hadi bebiş haberi gelsin bu tabloya inş

1 mayis ya karisik buralar simdi, yarin da oyle olur, herhalde halledemem

ya zaten inanin o kadar yoruldum ki turkiyede olmadigim icin de bir o kadar uzgunum
turkiyede olsam rahat rahat kan testi yaptiririm ne dusunurum ne ederim. doktorum belli olur, hersye tikir tikir gider,
burda hamile miyim degil miyim. yoksa testte mi cikmiyorrrr dusunmek o kadar yordu ki anlamam ya
stresten birsey olacak o derece yani
dusunmekle sonucu degistiremiycem o da belli sabir sabir ama sabretmek gercekten zor.
gunici onemli degil ama en az 10 kere olctum bugun her seferinde 36,8 cikti fix.
yani adet yarin gelecek gibi gorunmuyor insallah
ama belli olmaz bakalim, artik bir sure dinlenmek ve kendimden bahsetmek istemiyorum kizlar ya, insallah bir dahaki yazimda 'ben hamileyim' yazarim da daha fazla mesgul etmem sizleri de

every testlerde öle yazıyor ama 7 gün geçsin deniyor genelde
evet en guzeli beklemek zaten, 7 gun ideal, bazen idrara gec gecebiliyormus

tablo guzel de canim bakalim devami ve sonu ne olacak. uykularim bolunuyor su belirsizlikten bir kurtulsaydim

cok saol canim, ne zor durum, her daim beklemeler stres.. insallah sonu guzel olur da derin bir neves alirim artik
desteginiz icin saolun

ben de tam onu sorcaktım 1 mayıs asıl orda kutlanır sanırım eşinin filan tatil mi bugün.. benimkinin değil 23 nisanda çalışmadı diğer arkdaşı çalıştı şimdi de eşim çalışıyoo..
inşallah o yazıyı görürüz canım yaa...

yok ruslara tatil bugun ama turklere yok, calisiyor esim bugun.resmi tatillerimizde zaten calisiyorlar, bayramlarda da 1 gun izin oluyor

ayyy tek dusundugum sadece uyumak hicbir sey yapasim gelmiyor, bugun davet edildim dogum gunu kutlamasina, ama bahsetmistim aramin kotu oldugu biri var, huzursuz olmaktansa gitmedim, zaten gitsem bir de bu belirsizligin uzerine iyice gerilirdim

merhaba kızlar nasılsınız hepinizi sıkı sıkı takibe devammm every tablonu görünce bugün çok heyecanlandımm ateşin süper maşallahhh benim tabloda hatırlarsan size yazmıştım bat günü yaptığım test negatifti testin ölçtüğü hcg değeri çok önemli benimde bat günündeki testte bir gölge bile yoktu umarım seninde öyle olur hayırlı haberlerini almak dileğiyle senin ve tabi diğer arkadaşlarıda hepinizi çok öptümm

cok saol canimmmm ozledik seni
gel arada yaz bize
insallah guzel haber veririm canim, demek bat gunu negatifti bunu hatirlamiyordum
opuyoruz biz de seni

Son düzenleme:
duydun mu every,
bat günü bile negatif olan ne çok kişi varmış..
ama benim hitim bubulkanın tablosuydu kaç aydır gördüğüm en değişik tabloydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…