382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Gunaydin HerkeseSabah kadar adet baslangicinda olan sanciyla savastigim icin ve yataktan kalkmasam da uyuyup uyandigim icin cok sevinemedim, ates etkilenmistir diye, bir de sanci var diye, hayirlisi olsun, bugun test mest yok.
karanfilcecim yorumlarda sen iisin bence ben bu ateş olayını daha çözemedim:) mayıs ayı bebişlerle dolu olur inşallah
aslinda ben mi cok abartiyorum diyorum sonucta dpo14 bugun bitiyor
ama ben hep dpo13te adte oluyormusum baktim tablolarima
hatta dpo13 en gec ates dusuyormus
umutlaniyorum ama korkuyorum tabi, sabah atesler icinde uyandim adet olacakmisim gibi ve gece de agri olunca korktum
sanirim yarin da onemli gun benim icin, insallah hamileyimdir, kocama da diyemiyorum bir tek sizle paylasiyorum iyki varsiniz ama sonu da iyi olur insallah
gelin siz de bana yorum yapın bakalım ben şaşırdım yorum yapamadım
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
36,4 senin catlama sonrasi atesin oluyor saniri karanfilcecim
erken mi catladin diycem ama yarindan itibaren olc bakalim daha vardi cunku catlamana
ama 12.gun catlamis olmasi lazimayy ben hiç sallamıyordum daha çook var diye
ama 12.gun catlamis olmasi lazim
daha once oyle olmuyordu senin
bu ara degerlendir canim
tek tek cevap veremedim guzel sozleriniz ve dilekleriniz icin tesekkurler kizlar
bugunku ates firlamasindan sonra yarin adet falan olursam herhalde soka girerim
nedne oyle diyorum derseniz yine test yaptim hem de hassasiyeti iyi olan bir test, gecikmeden 1 gun sonra yuzde 99 yaziyor ama tek cizgi 20 dk gecti yokyani ben anlam vermis degilim yalanci gebelik mi bu acaba
tek tek cevap veremedim guzel sozleriniz ve dilekleriniz icin tesekkurler kizlar
bugunku ates firlamasindan sonra yarin adet falan olursam herhalde soka girerim
nedne oyle diyorum derseniz yine test yaptim hem de hassasiyeti iyi olan bir test, gecikmeden 1 gun sonra yuzde 99 yaziyor ama tek cizgi 20 dk gecti yokyani ben anlam vermis degilim yalanci gebelik mi bu acaba
evet en guzeli beklemek zaten, 7 gun ideal, bazen idrara gec gecebiliyormusevery testlerde öle yazıyor ama 7 gün geçsin deniyor genelde
tablo guzel de canim bakalim devami ve sonu ne olacak. uykularim bolunuyor su belirsizlikten bir kurtulsaydimevery canım bende kızlar gibi sırf senin tabloya bakmak için giriyorum kendimi geçtim artık
inş hamilesindir canım tablon çok güzel dilerim hayal kırıklığına uğramazsın
hadi bebiş haberi gelsin bu tabloya inş
canım bence idrar testine takılma, ne kadar öyle yazsa da hassas falan diiller bana göre. onların da belli bir hassasiyeti var tabi ama mesela bazen hcg gerçekten düşük başlyabiliyo ama sonra yükseliyo. e o zamanda bu testler de çıkmıyo. tabi sen yine de her duruma hazırlıklı olmaya çalış, ne kadar yapailirsin bilmem tabi hepimizin başında, çok iyi anlıyorum seni o yüzden. Allah yardımcın olsun canım, çabuk çabuk geçsin vaktin inş
1 mayis ya karisik buralar simdi, yarin da oyle olur, herhalde halledemem
ya zaten inanin o kadar yoruldum ki turkiyede olmadigim icin de bir o kadar uzgunum
turkiyede olsam rahat rahat kan testi yaptiririm ne dusunurum ne ederim. doktorum belli olur, hersye tikir tikir gider,
burda hamile miyim degil miyim. yoksa testte mi cikmiyorrrr dusunmek o kadar yordu ki anlamam ya
stresten birsey olacak o derece yani
dusunmekle sonucu degistiremiycem o da belli sabir sabir ama sabretmek gercekten zor.
gunici onemli degil ama en az 10 kere olctum bugun her seferinde 36,8 cikti fix.
yani adet yarin gelecek gibi gorunmuyor insallah
ama belli olmaz bakalim, artik bir sure dinlenmek ve kendimden bahsetmek istemiyorum kizlar ya, insallah bir dahaki yazimda 'ben hamileyim' yazarim da daha fazla mesgul etmem sizleri de
ben de tam onu sorcaktım 1 mayıs asıl orda kutlanır sanırım eşinin filan tatil mi bugün.. benimkinin değil23 nisanda çalışmadı diğer arkdaşı çalıştı şimdi de eşim çalışıyoo..
inşallah o yazıyı görürüz canım yaa...
evet en guzeli beklemek zaten, 7 gun ideal, bazen idrara gec gecebiliyormus
tablo guzel de canim bakalim devami ve sonu ne olacak. uykularim bolunuyor su belirsizlikten bir kurtulsaydim
cok saol canim, ne zor durum, her daim beklemeler stres.. insallah sonu guzel olur da derin bir neves alirim artik
desteginiz icin saolun
merhaba kızlar nasılsınız hepinizi sıkı sıkı takibe devammmevery tablonu görünce bugün çok heyecanlandımm ateşin süper maşallahhh benim tabloda hatırlarsan size yazmıştım bat günü yaptığım test negatifti testin ölçtüğü hcg değeri çok önemli benimde bat günündeki testte bir gölge bile yoktu umarım seninde öyle olur hayırlı haberlerini almak dileğiyle senin ve tabi diğer arkadaşlarıda hepinizi çok öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?