Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
duydun mu every,
bat günü bile negatif olan ne çok kişi varmış..
ama benim hitim bubulkanın tablosuydu kaç aydır gördüğüm en değişik tabloydu.

evet ferdat
aylar snra da bulbuka
onlarinki degisikti gercekten, ben de cok duydum baya gezdim topiclerde
ya aslinda ne guzeli insanin kendini tutmasi gecikmenin en az 4,5 gun olmasi da
o sabir nerdeeee

every büyük bir enerji oluşturdun saat başo
topiğe girip bakıyorum. senin için çift çizgiyi gördüm diyeceksin
diye. büyük ev temizliğine giriştim.ara verim topiğe uğruyorum

every büyük bir enerji oluşturdun saat başo
topiğe girip bakıyorum. senin için çift çizgiyi gördüm diyeceksin
diye. büyük ev temizliğine giriştim.ara verim topiğe uğruyorum

tamam ama sonu fos cikarsa o zaman sadece ben degil herkesi hayal kirikligina ugratmayim, o yuzden sorumluluk duyuyorum baya:18:

Bu ateş ölçme(takvim yöntemi diğer adı), memnun kalan varmı, koruyuculuk oranı düşük diyorlarda..
şimdi spermin yaşam süresine bağlı. bazen kadınların rahim içi ph değeri uygun olmayabiliyormuş o zaman spermin yaşam süresi kısalıyor. ama 1 hafta filan da yaşayabileceğini düşünürsek evet düşük olabilir ama ovulasyon tespiti için en doğru yöntem bence.

sen de süppersin canım bakalım bu ay sırasıyla sevinmek nasip olur da yerimizi yenilere bırakırız

benim verimli günler başlaması şöyle dursun ben kaçırttığımdan şüphelenyorum

bayanlar bu gün ev temizliğine giriştim perde camlar falan
kendimi yormamaya çalıştım ama... kasıklarıma ağrı girdi.
kendime acaba dedim.çünkü daha önce iş yapmamdan dolayı
böyle kasık ağrısı çekmemiştim.

sen de süppersin canım bakalım bu ay sırasıyla sevinmek nasip olur da yerimizi yenilere bırakırız

benim verimli günler başlaması şöyle dursun ben kaçırttığımdan şüphelenyorum

ya evet aslında karanfilcim bende senin için ilk başta onu düşündüm acaba çatladı mı dedim.çünkü hani julia diyordu ya ateş 36,3ün üzerine çıkınca çatlama olmuş diyebiliriz.
ama senin döngün kısa olmadığı için bence daha yeni başlıyor.,
bana gelince şimdi ben 13.günede 36 derece girersem çizgiyi 17.güne çekiyor.zaten o sıralar benim akıntım olmuştu ama 16 ve 19da çalıştık biz inşallah tutmuştur

Son düzenleme:
Ya kizlar bisi sorcam, simdi benim esimin sperm sayisi biraz dusuk, 16.5 milyon.. Simdi bizim gunasiri iliski mi olmasi lazim??? Ole olursa yumurtlama gunu mu yoksa 1 gun oncesi mi daha verimli olur????

Every sormayı unuttum akıntın var mı varsa ne renk bı de göğüslerin ne alemde?

every canım maşallahh tablon harikaaaya o testlere fazla güven olmuyo canım hem bat günü yada gecikmesi olanlarda bile çıkmayabiliyor..inşallah bebeiğin gelmiştir tatlım dualarım seninle...

inşallah canımm seninde çizgini çekmiş hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah

yok bebişim ben kendim zorla çektirdim çizgiyi ff amcaya.
13.gün ben ölçmedim ama o güne 14.günün derecesinden girince baktım çizgi çekti.
bende silmedim.sanırım doğru yerde

canım çatlama ısısı kişiden kişiye göre değişir. mesela every ninki 36.2 filan benimki 36.4..
canım 1 gün öncesi ve çatlama günü önemli inşallah tutmuştur..
kızlar bide benim tabloya yorum yapın..artık tablonun sonu ne olur bilemiyorum
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

değişik bi tablo sonu güzel olur inşallah..

ya kizlar bisi sorcam, simdi benim esimin sperm sayisi biraz dusuk, 16.5 milyon.. Simdi bizim gunasiri iliski mi olmasi lazim??? Ole olursa yumurtlama gunu mu yoksa 1 gun oncesi mi daha verimli olur????

sperm sayısı ve hız sorunu duurmlarında sık ilişkiyi tavsiye ediyorlar yani mümkün olduğunca her gün..
Bi kaç okuduğum yazıdada yumurtlama dan önce spermlerin yumurtalarda hazır beklemesinin daha iyi olduğu idi..yani bir gün öncesi..

kizlar kotu haber
gun ici atesim aksam uzeri dustu
dunden beri 36,8 cikarken bugun 36,4e indi aksam
demek oluyor ki yarin sabah dusecek
rahmimde batmalar gerilmeler de basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…