yokh oyle dusunup rahatlamaya calisiyorum
bakalim insallah aklima gelmez bebek de soyle rahatca kafaizi dinleriz, kocam da vucudu beyni dinlenmis olur isten kurtulunca, benim de beynim dinlenmis olur her gun bebek bebek demeyerekmayis sonu gibi de kan testi yaptiririm baktim aklma geliyor beni rahatsiz ediyor dusunceler, hemen rahatlarim. tamam plan guzel, yoruldum yaaaa inanin biraz da ozgur ozgur korunma derdi olmadan takilmaya bakmak istiyorum, ne zaman olursa olur kismet demek istiyrm, eskiden bir de korunma derdi oluyordu ama bebek fikri olmayinca kafa ne rahatmis, simdi hesap kitaptan beklemekten dusunmekten iyica yiprandim, bir adet olsam rahatlasam artik, gelmiyor da kendim uzaklastiriyorummm dusune dusune sonra da gelmeyince ya ihtimal yok mu diye dusun dur hala
sinirlerim bzulduuuu yaaaaaaa, demek ki adet yolda gercekten :)
sayfami yavasca tiklayin olur mu kizlar, cunku bir anda sok etkisi yapiyor.bu gece deliksiz uykudan sonra bende biraz oyle oldu da normalde dpo13te adet olan biri icin bu ne simdi sizce? ne oldugu cok belli de iste, sadece guluyorum
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım kafa rahat olunca herşey daha kolay
inşallah başarabiliriz, bende güya korunuyorum ama aklıma geliyo illaki
acaba yumurtladım mı fln diye :)
oysaki rahatlattım kafamı tatile odakladım kendimi bende
rahatça gezip eğlenicem diye düşünüyorum.
ama işte bikaç aydır adet şaşınca ne zmn geleceğini merak ediyorum şmdide.
ateşime baktım bikaç gündür takılmış resmen hala 36,4 lerde ki bgn 19 günüm bnm çoktan fırlamış olması gerekiyo ateşimin
göğüs acım flnda yok heralde ilaçlardan fizik tedaviden fln yumurtlamadım ben onu taktım şmdide kafaya :))))
ahh ahh bitmez bu derttttt
bi dk yaa neden hemen umudumuzu kaybediyoruz ki, sanki hiç yok mu böyle adet olan. bulbulkanın kide düşmüştü sanki regl gununde ama sonra hamiş oldugunu ögrenmişti yanlıs mı hatırlıyorum. hem bulbulka olmasa da var böyle ates düştüğü halde hamiş olanlar.
everycim, bak cicim eger ki cidden kırmızılar gelirsse, hani aklın karışmıs ya, ben hep dpo13 de olurdum dıyorsun ya, düşük yapmışsın, stres yaptın bide bu ay cok bunların hepsi bir şekilde dpo surenı uzatmıs olabılır. bak bana atesım dusmeye basladıktan sonra kı 3. gün başladı kırmızılar. ki dpom da 16 gün sürdü. demekki seninde öle oldu.
hakkımızda hayırlısı canım, birbirimiz için ettiğimiz bütün dualara önümüzdeki aya da devrediyor merak etme sen :)))
ates olceli aylar oldu ilk defa boyle briseyle karsilastim canimevery gerçekten bende şok oldum bu ne böyle yani şimdi.
vücudumuz bizimle dalga geçiyor resmen.
işte ben bu yüzden ateş ölçmeye küstüm.çok umutlandırıyor sonra dibe vurup biizi üzüyor.
oysa ölçmesek ovulasyon günümüzü bilmesek adet ne zaman gelecek onu bile bilmeyeceğiz ve buda bizi az da olsa rahatlataacak.
neyse canım adet gelmediğine göre hala umut var.sağlık olsun ne diyelim.
every tablona inanamadım sabah senin için girdim nete.
neyse ya sıkma canını tatilin keyfini çıkart.
buda benim tablo yorumlarsanız sevinirim.
şimdi okuldan yazıyorum.eve gidince yorumlarınızı okuyacağım.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
every tablona inanamadım sabah senin için girdim nete.
neyse ya sıkma canını tatilin keyfini çıkart.
buda benim tablo yorumlarsanız sevinirim.
şimdi okuldan yazıyorum.eve gidince yorumlarınızı okuyacağım.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
every gerçekten bende şok oldum bu ne böyle yani şimdi.
vücudumuz bizimle dalga geçiyor resmen.
işte ben bu yüzden ateş ölçmeye küstüm.çok umutlandırıyor sonra dibe vurup biizi üzüyor.
oysa ölçmesek ovulasyon günümüzü bilmesek adet ne zaman gelecek onu bile bilmeyeceğiz ve buda bizi az da olsa rahatlataacak.
neyse canım adet gelmediğine göre hala umut var.sağlık olsun ne diyelim.
bir ben değilmişim ya ateşe ve bebişe küsen. istediğim sonucları vermeyince onlarda buluyorum suçu bende.
zaten bu ay da son gunler yaklasınca düşmesin diye ateşim, altıma odun atcam. kırmızılar o düşmeden gelsin de bu sefer ben onu kandırayım
Every shnay çok haklı. Ben Reglimi gördüğüm ateşe düşmüştüm ama yine de tablom boş çıkmadı. Bugün regl olmazsan yarın kanda baktr derim. Önemli olan senin hislerin. İlk sayfaları okuyanlar belki bilir, belirtilerin adet belirtileriyle aynı olmasına julia, aynı ama fark hissedeceksiniz demiş. Gerckten de öyle. Bu yüzden ateşe takilip moral bozmak yokbi dk yaa neden hemen umudumuzu kaybediyoruz ki, sanki hiç yok mu böyle adet olan. bulbulkanın kide düşmüştü sanki regl gununde ama sonra hamiş oldugunu ögrenmişti yanlıs mı hatırlıyorum. hem bulbulka olmasa da var böyle ates düştüğü halde hamiş olanlar.
everycim, bak cicim eger ki cidden kırmızılar gelirsse, hani aklın karışmıs ya, ben hep dpo13 de olurdum dıyorsun ya, düşük yapmışsın, stres yaptın bide bu ay cok bunların hepsi bir şekilde dpo surenı uzatmıs olabılır. bak bana atesım dusmeye basladıktan sonra kı 3. gün başladı kırmızılar. ki dpom da 16 gün sürdü. demekki seninde öle oldu.
hakkımızda hayırlısı canım, birbirimiz için ettiğimiz bütün dualara önümüzdeki aya da devrediyor merak etme sen :)))
Every shnay çok haklı. Ben Reglimi gördüğüm ateşe düşmüştüm ama yine de tablom boş çıkmadı. Bugün regl olmazsan yarın kanda baktr derim. Önemli olan senin hislerin. İlk sayfaları okuyanlar belki bilir, belirtilerin adet belirtileriyle aynı olmasına julia, aynı ama fark hissedeceksiniz demiş. Gerckten de öyle. Bu yüzden ateşe takilip moral bozmak yok
Every shnay çok haklı. Ben Reglimi gördüğüm ateşe düşmüştüm ama yine de tablom boş çıkmadı. Bugün regl olmazsan yarın kanda baktr derim. Önemli olan senin hislerin. İlk sayfaları okuyanlar belki bilir, belirtilerin adet belirtileriyle aynı olmasına julia, aynı ama fark hissedeceksiniz demiş. Gerckten de öyle. Bu yüzden ateşe takilip moral bozmak yok
bayildimmmmmmm cok da mantikliiiiiama varsin adet de seni kandirsin, sen bekle onu o uzun bir sure ortalikta olmasin
ben disari ciktim baya yurudum, sag kasigimda 4,5 kere batma oldu ama bicak keser gibi, sonra karnimin orta yerinde.
bu sancilari gercekten uydurmuyorum adetten cok farklilar cunku, baya baya yokladi ben yuruyus yaparken
ama sende de olmustu sancilar adetten once, farkli diyordun sen de, herhalde benimki sabah gelir, ates bunun da altina artik 35,7ye falan duser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?