Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canım kafa rahat olunca herşey daha kolay
inşallah başarabiliriz, bende güya korunuyorum ama aklıma geliyo illaki
acaba yumurtladım mı fln diye :)
oysaki rahatlattım kafamı tatile odakladım kendimi bende
rahatça gezip eğlenicem diye düşünüyorum.
ama işte bikaç aydır adet şaşınca ne zmn geleceğini merak ediyorum şmdide.
ateşime baktım bikaç gündür takılmış resmen hala 36,4 lerde ki bgn 19 günüm bnm çoktan fırlamış olması gerekiyo ateşimin
göğüs acım flnda yok heralde ilaçlardan fizik tedaviden fln yumurtlamadım ben onu taktım şmdide kafaya :))))
ahh ahh bitmez bu derttttt

bi dk yaa neden hemen umudumuzu kaybediyoruz ki, sanki hiç yok mu böyle adet olan. bulbulkanın kide düşmüştü sanki regl gununde ama sonra hamiş oldugunu ögrenmişti yanlıs mı hatırlıyorum. hem bulbulka olmasa da var böyle ates düştüğü halde hamiş olanlar.

everycim, bak cicim eger ki cidden kırmızılar gelirsse, hani aklın karışmıs ya, ben hep dpo13 de olurdum dıyorsun ya, düşük yapmışsın, stres yaptın bide bu ay cok bunların hepsi bir şekilde dpo surenı uzatmıs olabılır. bak bana atesım dusmeye basladıktan sonra kı 3. gün başladı kırmızılar. ki dpom da 16 gün sürdü. demekki seninde öle oldu.

hakkımızda hayırlısı canım, birbirimiz için ettiğimiz bütün dualara önümüzdeki aya da devrediyor merak etme sen :)))

yapmaaaaa amaaaaa :))))
ya keyfine bak canim yaaa cidden
ne guzel dert yok ama oyle bir maceranin icine girmisiz ki biz zaten, akildan gitmiyor

evet canim basaricaz bunu insallah
:)) hamile oldugumuzu bagira bagira haykiricaz burda
ah ben de o sansli gruptan olsam bulbuka gibi
dedigin gibi dpo uzuyo herhalde

efesude canım, ya biraz okudum dun ve bu sabah karanfılceyle yazdıkalrını tablona da baktım amaa ben şimdi anlamadım . bir önceki tablona bakılırsa senın dongun 28 gunmus ama şimdi taa kaçıncı gundesin. düzensizliğin oluyor muydu böyle.
ovu testıne göre dusunecek olursak bence tablon cok guzel gıdıyor.
sen ne dusunuyorsun ne gun yumurtladın, çalışmalar naısldı ve umut vadedıyo musun?

every gerçekten bende şok oldum bu ne böyle yani şimdi.
vücudumuz bizimle dalga geçiyor resmen.
işte ben bu yüzden ateş ölçmeye küstüm.çok umutlandırıyor sonra dibe vurup biizi üzüyor.
oysa ölçmesek ovulasyon günümüzü bilmesek adet ne zaman gelecek onu bile bilmeyeceğiz ve buda bizi az da olsa rahatlataacak.
neyse canım adet gelmediğine göre hala umut var.sağlık olsun ne diyelim.

ates olceli aylar oldu ilk defa boyle briseyle karsilastim canim
hem de dpo13de gelirdisu an ben ne zaman catladim onu bilemiyorum resmen
ve dedigin gibi dalga geciyor
kusulmeyecek gibi degil adet gelmedi bugun cizginin altina gecince gelmesi lazim normalde. gun daha bitmedi ama burda baya gec oldu bile ben sabahlari adet olurum :) bakalim yarin gelecek mi

saol canim, dedigin gibi en azindan keyfini cikaririm diyerek seviniyorum yoksa yuzmeye bile cekinecektim oysa ben kac tanedir deniz ve gunes gormuyorum burda :)
senin tablo super otesison 3 de boyle olur ve hamilesindir umarim canim

okkesaaa süper gidiyor tablon tatlım. maşşallah
dilerim son 3 günde böyle devam edip bizi 4. gün sevindirirsin.

bir ben değilmişim ya ateşe ve bebişe küsen. istediğim sonucları vermeyince onlarda buluyorum suçu bende.
zaten bu ay da son gunler yaklasınca düşmesin diye ateşim, altıma odun atcam. kırmızılar o düşmeden gelsin de bu sefer ben onu kandırayım

bayildimmmmmmm cok da mantikliiiii ama varsin adet de seni kandirsin, sen bekle onu o uzun bir sure ortalikta olmasin

ben disari ciktim baya yurudum, sag kasigimda 4,5 kere batma oldu ama bicak keser gibi, sonra karnimin orta yerinde.
bu sancilari gercekten uydurmuyorum adetten cok farklilar cunku, baya baya yokladi ben yuruyus yaparken
ama sende de olmustu sancilar adetten once, farkli diyordun sen de, herhalde benimki sabah gelir, ates bunun da altina artik 35,7ye falan duser

Every shnay çok haklı. Ben Reglimi gördüğüm ateşe düşmüştüm ama yine de tablom boş çıkmadı. Bugün regl olmazsan yarın kanda baktr derim. Önemli olan senin hislerin. İlk sayfaları okuyanlar belki bilir, belirtilerin adet belirtileriyle aynı olmasına julia, aynı ama fark hissedeceksiniz demiş. Gerckten de öyle. Bu yüzden ateşe takilip moral bozmak yok

canim zahmet olmazsa tablonu yeniden paylassana
bir de bu senin ilk tablondu sanirim, belki senin bunyen oyle tepki veriyor
ama benim ates dusmesi demek adet demek de gerci bugun dustu bugun gelmeliydi onu anlamiyorum
yarin sabah ates degisirse ya da yarin butun gun adet gelmezse hemen doktora giderim zaten

evet katılıyorum gewbelik belirtileriyle adet belirtileri genelde aynıdır ama
muhakkak farklı birşey vardır
ben belirtisiz adet görürüm mesela belim filan ağrımaz göğüslerimde şişmez
adet olduğumu bile anlamam
kızıma hamile kaldığım ay hiçbir belirtim yoktu yine ama benim adetlerim hep düzensiz olduğu için ozaman 25. günde test yapıcam diye şartlamıştım kendimi
ama farklı bişey vardı uyku ben çalıştığım için yorgunluğa yordum hep ama bu öyle yorgunluk uykusu gibi değil öyle oluyorki gözleriniz oturduğunuz yerde kapanıyor
ilk ozaman acaba demiştim ama yinede belirtilere ok takılmamak kanısındayım
geçen ay göğüs ağrısı kasık ağrısı batması herşeyi yaşadım hiç olmayan şeyler olduğu için kesin hamileyim dedim ama bebek yoktu :44::44::44:
çok yanıltıcı oluyor

biliyormusun ne oldu az önce
tam yazını okumaya başladım sol kasıgımda bi tıktık atma oldu, şöle bi durudm yengemin 2. bebişine hamile kaldıgını ögrenmeden once, kasıgımda bi tıktık atma var dediği geldı aklıma ve saçmalama dedım kendı kendıme, kırmızıların var yuh artık hala mı umudun var!!!
sonra yazını okumaya devam ettım, sende kasıkta batma vs yazmıssın. bi hoş oldum, böle tam üstüne gelince. inanılmaz bir enerji var bence artık aramızda
evet bende de adetten önce sancı olmustu, ama bildiğin adet sancısı gibiydi. farklı olarak agrı basladıktan sonra gelırdı eskıden ama bu sefer agrıyı 2 tam gun cektım 3. gun sabah kırmızı geldı.
ya bişi diceemm, bence senin artık şu topğin selameti için test yaptırman lazım . cıldırdık kız hepimiz senin için :18::18:

arkadaşlar
şimdii benim size mühim bir sorum var.
ben eskiden alasından 5 gün adet olurdum, amma velakın artık 2 gün normal yogunlukta,3. gün çok az, 4. gün de hiç denecek kadar az lekelenme şeklinde oluyor.
bu kadar az gelıyor olması bnm cok az yumurtladıgımı yahut yumurtlamadıgımı yahuut baska bı problem oldugunu gösterebilir mi?

ben hic 33.gun adte olmadim hayatimda dedim
gecen ay 33 gunde geldi
simdi de 34 gunde hic adet olmadim
yarin 34.gun bugun adet gelmeyecek eminim
eee ne oluyor bana ya (((

bişey sorucam ne olur cvp verin ateşim normalde 36.5 falan yumurtlamadan önceki gün biraz düştüğünü biliyorum ama sonra yükseliyor dimi benimki 3 gündür 36.2 niye yükselmiyor 3 gün mü yumurtluyorum acaba

arkadaşlar
şimdii benim size mühim bir sorum var.
ben eskiden alasından 5 gün adet olurdum, amma velakın artık 2 gün normal yogunlukta,3. gün çok az, 4. gün de hiç denecek kadar az lekelenme şeklinde oluyor.
bu kadar az gelıyor olması bnm cok az yumurtladıgımı yahut yumurtlamadıgımı yahuut baska bı problem oldugunu gösterebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…