bişey sorucam ne olur cvp verin ateşim normalde 36.5 falan yumurtlamadan önceki gün biraz düştüğünü biliyorum ama sonra yükseliyor dimi benimki 3 gündür 36.2 niye yükselmiyor 3 gün mü yumurtluyorum acaba
daha yumurtlamamış olabilirsin bu kadar değerle yorum yapmak zor..liste halinde tüm gün ölçümlerin olsa daha iyi olur..bişey sorucam ne olur cvp verin ateşim normalde 36.5 falan yumurtlamadan önceki gün biraz düştüğünü biliyorum ama sonra yükseliyor dimi benimki 3 gündür 36.2 niye yükselmiyor 3 gün mü yumurtluyorum acaba
arkadaşlar
şimdii benim size mühim bir sorum var.
ben eskiden alasından 5 gün adet olurdum, amma velakın artık 2 gün normal yogunlukta,3. gün çok az, 4. gün de hiç denecek kadar az lekelenme şeklinde oluyor.
bu kadar az gelıyor olması bnm cok az yumurtladıgımı yahut yumurtlamadıgımı yahuut baska bı problem oldugunu gösterebilir mi?
bekliycez canım başka çaremiz yok.inşallah bu değişik tablonun sebebi bebiştir.ates olceli aylar oldu ilk defa boyle briseyle karsilastim canim
hem de dpo13de gelirdisu an ben ne zaman catladim onu bilemiyorum resmen
ve dedigin gibi dalga geciyor
kusulmeyecek gibi degil adet gelmedi bugun cizginin altina gecince gelmesi lazim normalde. gun daha bitmedi ama burda baya gec oldu bile ben sabahlari adet olurum :) bakalim yarin gelecek mi
arkadaşlar
ben eskiden alasından 5 gün adet olurdum, amma velakın artık 2 gün normal yogunlukta,3. gün çok az, 4. gün de hiç denecek kadar az lekelenme şeklinde oluyor.
bu kadar az gelıyor olması bnm cok az yumurtladıgımı yahut yumurtlamadıgımı yahuut baska bı problem oldugunu gösterebilir mi?
arkadaşlar
hakkinizi helal edin kizlar ya
gunlerdir sayfayi ve kafanizi mesgul ediyorum siz de desteginizi esirgemiyorsunuz saolun
bati yakin olan baska kimse yok mu ya hep ben anlattim durdum :)
gunlerdir sayfayi ve kafanizi mesgul ediyorum siz de desteginizi esirgemiyorsunuz saolun
slm kızlar bugün hsg çekildi tahliller tamam bu ay yumurta takibi önümüzdeki ay aşılama umarım güzel sonuçlanır.bunlar beni bi iki ay oyalar.eğer negatif sonuçlanırsa o zaman çok kötü bozulacak psikolojim ne yapıcam bilemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
slm kızlar bugün hsg çekildi tahliller tamam bu ay yumurta takibi önümüzdeki ay aşılama umarım güzel sonuçlanır.bunlar beni bi iki ay oyalar.eğer negatif sonuçlanırsa o zaman çok kötü bozulacak psikolojim ne yapıcam bilemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Karanfilce icten ice hamileyim dedim ne yalan soyliyim.su an aglamakliyim demek ki yarin adet:)ben her adet oncesi gece durup dururken aglarim:) olimberia erkenden adabiyetin basliyo demek ama onlar tam gistermez ya hamileyken de olabilir sonucta.rahim de asagida hissetsek de yaniltici ilabilir.bu konuda uzman degiluz sonucta.insallah sen hamilesindir
hayırlısı olsun canım inşallah beraber güzel haberler veririz.ne denilebilir ki hepimiz aynı durumdayız..gerçekten tıkandığım an.. sabır sabır.. bizim de öbür ay aşılama..
inşallah canım çook sağol.Canim insallah iyi sonuclanacak icini ferah tut iyi dusun iyi olsun.guzel haberlerini beklyruz
üzüldüm canım inşallah bişeye gerek kalmadan kendiliğinden geliverir bebişin...hayırlı olsun cnm aşılamada ilkinde tutturanda var 4-5 kere yaptırıp sonuç alamayanda umarım sen güzel sonuç alırsın ben iki defa yaptırdım fakat sonuç alamadım yani insan dayanıyor o acıyada çok koysada oda geçiyor zamanla ...
Yok canim ben sanmiyorum.benim bir arkadasimin sadece bir gun suruyormus ve toplam 3ped takiyorum sonra temizim diyor.ve bir kizi oldu.kiz yumurtlama akintisini bile girmuyor ya dusun.cok da beklemedi birkac ayda hamile ilmustu
bekliycez canım başka çaremiz yok.inşallah bu değişik tablonun sebebi bebiştir.
canım az yumurtlamayla alakası olduğunu düşünmüyorum ama iki ihtimal var bence.
ya rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyor
ya da prolaktinin yükseldi.
çünkü prolaktin yükselince adet azalırmış.
ama benimde aynen seninki gibi oluyor.ilk 2gün baya baya geliyor 3.gün baya azalıyor 4.gün leke şeklinde 5te tertemizim.
doktora sordum ama normal işte dedi bana.
ne denilebilir ki hepimiz aynı durumdayız..gerçekten tıkandığım an.. sabır sabır.. bizim de öbür ay aşılama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?