Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hep aynı saatte ölçüyorsun değil mi? normalde 36,5 ateşin ne zaman normal yanı, gündüzki değil dimi? sabah erken saatte ölçtüğün ates yani?
eger dogru sartlarda ateşini ölçüyorsan, bu 36.2lik düşüş yumurtlama öncesi düşüş olmayabilir, normal olagan bir düşüştür. yumurtladıgın gun otomatıkman yukselecektır. demek istediğim hala yumurtlama günün gelmemiştir
senin aklında yumutlama ıle ılgılı süphe varsa bu ateşle bu geceleri çalışark gecir ki yarın öbür gün catlarsan bu önemli günleri kaçırmamış olursun

Son düzenleme:
daha yumurtlamamış olabilirsin bu kadar değerle yorum yapmak zor..liste halinde tüm gün ölçümlerin olsa daha iyi olur..

kimse bilmiyo da ondannn

bekliycez canım başka çaremiz yok.inşallah bu değişik tablonun sebebi bebiştir.

canım az yumurtlamayla alakası olduğunu düşünmüyorum ama iki ihtimal var bence.
ya rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyor
ya da prolaktinin yükseldi.
çünkü prolaktin yükselince adet azalırmış.
ama benimde aynen seninki gibi oluyor.ilk 2gün baya baya geliyor 3.gün baya azalıyor 4.gün leke şeklinde 5te tertemizim.
doktora sordum ama normal işte dedi bana.

Son düzenleme:

Yok canim ben sanmiyorum.benim bir arkadasimin sadece bir gun suruyormus ve toplam 3ped takiyorum sonra temizim diyor.ve bir kizi oldu.kiz yumurtlama akintisini bile girmuyor ya dusun.cok da beklemedi birkac ayda hamile ilmustu

hakkinizi helal edin kizlar ya
gunlerdir sayfayi ve kafanizi mesgul ediyorum siz de desteginizi esirgemiyorsunuz saolun
bati yakin olan baska kimse yok mu ya hep ben anlattim durdum :)

gunlerdir sayfayi ve kafanizi mesgul ediyorum siz de desteginizi esirgemiyorsunuz saolun

canım daha dpo 5 de 6 da başlasan anlayacam ama bu ay ateş öyle değişik oldu ki gerçekten şüphelerinde haklıydın.. ben insanlara daha erken dpolarda umut vermeyi sevmem gerçekten heycanlanacak bişey yoksa da heycanlanmam ama gerçekten seninki heycan yaptıracak cinstendi. yarın yine çıkarsa şaşırmam ki inşallah çıkar ve bebiştendir..

slm kızlar bugün hsg çekildi tahliller tamam bu ay yumurta takibi önümüzdeki ay aşılama umarım güzel sonuçlanır.bunlar beni bi iki ay oyalar.eğer negatif sonuçlanırsa o zaman çok kötü bozulacak psikolojim ne yapıcam bilemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

slm kızlar bugün hsg çekildi tahliller tamam bu ay yumurta takibi önümüzdeki ay aşılama umarım güzel sonuçlanır.bunlar beni bi iki ay oyalar.eğer negatif sonuçlanırsa o zaman çok kötü bozulacak psikolojim ne yapıcam bilemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

every tablonu sabahtan gördüm ama gerçekten şok etti beni...bekleyelim görelim umarım enteresan bişeyler olur bnm bat yaklaştı 5 gn fln var ama umut yok sarımtrak akıntıları asabiyet ve rahimde aşağıda bakalım ya sabır...

hayırlı olsun cnm aşılamada ilkinde tutturanda var 4-5 kere yaptırıp sonuç alamayanda umarım sen güzel sonuç alırsın ben iki defa yaptırdım fakat sonuç alamadım yani insan dayanıyor o acıyada çok koysada oda geçiyor zamanla ...

Karanfilce icten ice hamileyim dedim ne yalan soyliyim.su an aglamakliyim demek ki yarin adet:)ben her adet oncesi gece durup dururken aglarim:) olimberia erkenden adabiyetin basliyo demek ama onlar tam gistermez ya hamileyken de olabilir sonucta.rahim de asagida hissetsek de yaniltici ilabilir.bu konuda uzman degiluz sonucta.insallah sen hamilesindir

ne denilebilir ki hepimiz aynı durumdayız..gerçekten tıkandığım an.. sabır sabır.. bizim de öbür ay aşılama..

Canim insallah iyi sonuclanacak icini ferah tut iyi dusun iyi olsun.guzel haberlerini beklyruz

ne denilebilir ki hepimiz aynı durumdayız..gerçekten tıkandığım an.. sabır sabır.. bizim de öbür ay aşılama..
hayırlısı olsun canım inşallah beraber güzel haberler veririz.
Canim insallah iyi sonuclanacak icini ferah tut iyi dusun iyi olsun.guzel haberlerini beklyruz
inşallah canım çook sağol.

üzüldüm canım inşallah bişeye gerek kalmadan kendiliğinden geliverir bebişin...

Yok canim ben sanmiyorum.benim bir arkadasimin sadece bir gun suruyormus ve toplam 3ped takiyorum sonra temizim diyor.ve bir kizi oldu.kiz yumurtlama akintisini bile girmuyor ya dusun.cok da beklemedi birkac ayda hamile ilmustu

inşallah benımde öyledir ya birden aklıma takılıverdi. sanırım bu ay da hamıle olmazsam sart oldu hormon testı falan yaptırmak...aklımda bınbır soru allahım hakkımızda hayırlısını ver...

yaa öyle mı dıyorsun...o zaman bnm sart oldu hormonlara baktırmak. benım eskıden 4 gun normall olur 5. gun kesılırdı ama bu yenı bı durum. korkmaya basladım bende kesın hormonlarda bısı var dıyorum yaaa offf
vallaha sıkıntı basıyor haa

canım benım bu ısler de sabırdan baska ve moralden baska hıc bır sey lazım dııl sana. bız hepımız duacın olucaz. bunu unutma..
allahım emegınızı yasadıgın tum sıkıntıları hayra cıkarsın.
allahım yardımcın olsun

canım
dılerım tum ugraslarınız cok guzel sonuclanır.
hakkınız da hayırlısı.
allahım hıc bırımızın kucagını bos bırakmasın.
sabrın sonu selamet olacak ınsallah

Arkadaslar selam! Nasılsınız? Bir süre giremedim. Geçmişi şöyle bir okudum. Yeni haber göremedim. Var mı gözümden kaçan?

bu akşam kimsecikler yok burda. hayırdır kızlar nerlerdesiniz ya?
tatlı mıuhabbetinize alıştırdınız şimdi yoksunuz.
kocam da yok zaten öksiz kaldım sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…