Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım cok degıl 2 gun once benim de bole oldu, once dustu sonra geri yukseldi sonra tekrar dustu ve adet oldum.. insaallah sen olmazsın

Tabiki ben de oldum Üf son gün yükselme de nerden çıktı şimdi. Bu arada luteal fazım her ay düşüyor 15..14..13..

Günaydın kızlarrr nasılsınız?
canım seni merak ettimmmmmm gel haydi tablonu paylaş
inş yükselmiştir ateşin güzel haberle gelirsin

Selam canım. Malesef bu ay da olmadı. Hem de de iş için Antep'e geldim burda başladı sağolsun. Böyece ilk sınır olan 6 ay sınırına gelmiş olduk. bundan sonra bir de 1.yıl sınırı var. İnşallah onları görmem

Benim hiç sonradan ikinci çizgi çıkmadı. yokh'un dediği gibi bence de ümit olabilir

kızlar gaza geldim gittim kan testi verdim.. eve geldim başladı kırmızı akıntı offf yaaa daha testimin sonucu bile alamadan yanii gitti yine paracıklar.. moralde sıfır tabiii

Ya tüh Demek ki iğneden pozitif çıkmış. Üzüldüm valla. Ateşin de iyiydi

bana neden kimse cvp vermiyor ((

hayırlısı olsun canım peşinden bende geliyorum adet olucam büyük ihtimalle bekleyeceğiz başka çare yok

yaa biri bana nasıl fotoğrafı koyacağımı söylese ben direk kopyalayıp yapıştırdım :)))

canım fotoğraf koymana gerek yok linki buraya kopyalayabilirsin.onun içinde yukarıda sağ köşede home data vs yazar o sırada sharing var ona tıkla ordan setup bul ve ona tıkla sonra açılan pencerede your home page yazar onun altındaki kutucuktaki http ile başlayan adresi kopyala ve buraya yapıştır.

Son düzenleme:
yaa biri bana nasıl fotoğrafı koyacağımı söylese ben direk kopyalayıp yapıştırdım :)))

canım en alttan konuya cevap ver yazan pembe kutuya tıklayınca aynen mail yazdığımız kutu gibi çıkan mesaj alanının üstünde insert image yazan yere tıklarsan resim yüklersin, alıntı yapı tıklarsan siteye link verirsin... bildiğim kadarıyla böyle

kızlar hepinize merhabalar hayırlı ateşler yokh nasılsın cnm benım uzun zamandr göremedım senı denk gelmedık

bu geçen ay ki tablom bu ay ilk hafta ölçmedim 36.4 ile adet oldum ayın 30 u
1 mayıs 36.6 (adet 2. günü)
2 mayıs 36.6
3-4-5-6 ölçmedim
7 mayıs 36.1
8 mayıs 36.2
9 mayıs 36.2
10 mayıs 36.3
11 mayıs 36.4
12 mayıs 36.4
13 mayıs 36.1
14 mayıs 36.2
15 mayıs 36.2
16 mayıs 36.3
17 mayıs 35.8
(bugün ovulasyon testi pozitif)
18 mayıs 36.0
19 mayıs 36.1
20 mayıs 36.2
21 mayıs 36.3
,

sizcede bi gariplik yok mu kızlar ya geçen ay ne kadar yükselmişti ateşim tablodada gözüküyor ama bu ay hep yerlerde ateşim çatlamadı mı şimdi ((

Son düzenleme:

kızlar bu krışımı sizlre tavsıye ederım ben de 7 ay bekledım kullanım ı kullandığım ılk ay oldu benle bırlıkte 5 arkadaşımızında arkaka arkaya çörek otu bl tarcın

her mesajı yolladığımda sayfa görüntülenemiyor dedi bende tekrar tekrar yolladım meğersem yolluyormuş :))))

canım bi de bu ayı yazdım bak önce ki sayfaya bu işte bi değişiklik var anlamadım hiç yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…