canım cok degıl 2 gun once benim de bole oldu, once dustu sonra geri yukseldi sonra tekrar dustu ve adet oldum.. insaallah sen olmazsın
Günaydın kızlarrr nasılsınız?
canım seni merak ettimmmmmm gel haydi tablonu paylaş
inş yükselmiştir ateşin güzel haberle gelirsin
geçen ay 27 nisandı adet günüm hesaplamalara göre bu ay 22 nisan yani bugün dün akşam üzeri test yaptım dayanamadım
silik çizgi falan yoktu... bu sabah teste baktığımda çok hafif bir 2.çizgi görülüyor fakat bunca saat sonra çıktığına göre umutlanmak yersiz herhalde?
kızlar gaza geldim gittim kan testi verdim.. eve geldim başladı kırmızı akıntı offf yaaa daha testimin sonucu bile alamadan yanii gitti yine paracıklar.. moralde sıfır tabiii
slm kızlar nasılsınız ?? ben iyice umudumu kaybettim bu aydan 2 aydır ateş ölçüyorum geçen ay çatlama döneminde 36.9 laRA ÇIKMIŞTIM BU AY ADETİMİN 22. gününe geldim bu zamana kadar en yüksek 36.4 gördüm galiba ben bu ay çatlamadım(( o kadar da çalışmıştık offf offff
arada bu kadar fark olması ilginç değil mi yaa bi de o ay kan ilacı kullanıyordum acaba onla alakalı olabilir mi geçen ayın ateşinin hep yüksek olması
bana neden kimse cvp vermiyor((
Tabiki ben de oldumÜf son gün yükselme de nerden çıktı şimdi. Bu arada luteal fazım her ay düşüyor 15..14..13..
Selam canım. Malesef bu ay da olmadı. Hem de de iş için Antep'e geldim burda başladı sağolsun. Böyece ilk sınır olan 6 ay sınırına gelmiş olduk. bundan sonra bir de 1.yıl sınırı var. İnşallah onları görmem
Benim hiç sonradan ikinci çizgi çıkmadı. yokh'un dediği gibi bence de ümit olabilir
Ya tühDemek ki iğneden pozitif çıkmış. Üzüldüm valla. Ateşin de iyiydi
canım ya grafiğini tekrar yollar mısın zahmet olmazsa?
yaa biri bana nasıl fotoğrafı koyacağımı söylese ben direk kopyalayıp yapıştırdım :)))
yaa biri bana nasıl fotoğrafı koyacağımı söylese ben direk kopyalayıp yapıştırdım :)))
canım fotoğraf koymana gerek yok linki buraya kopyalayabilirsin.onun içinde yukarıda sağ köşede home data vs yazar o sırada sharing var ona tıkla ordan setup bul ve ona tıkla sonra açılan pencerede your home page yazar onun altındaki kutucuktaki http ile başlayan adresi kopyala ve buraya yapıştır.
canım bal-tarçın-çörek otu karışımı 2.gün başlanı 12.gün bitiriliyo...
eğer kastettiğin arı sütü-polen karışımıysa onu istediğin zaman içebilirsin canım...
adaçayı adet döneminde başlayabilirsin ama günde 2 bardaktan fazla içme... adaçayı yumurtaların gelişmesine, kaliteli olmasına yararlı oluyo ama yumurtlama gününden sonra sakın içme, çünkü hamile kaldıktan sonra içersen düşüğe sebep oluyomuş. yani adet dönemi başla, yumurtlama gününde bırak canım. ben öyle yaptım...
kızlar bu krışımı sizlre tavsıye ederım ben de 7 ay bekledım kullanım ı kullandığım ılk ay oldu benle bırlıkte 5 arkadaşımızında arkaka arkaya çörek otu bl tarcın
bolca paylaştın canım tablonu hadi gelsin yorumlar.ama ben anlayamadım değişik geldi tablon yani yumurtlama olma ihtimali olan 3 ayrı düşüş var ama ilk çizgi günü olmadığını düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?