Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm benım tabloma cok benzıyo benımde böle 1 1 düşmeye başlamıştı ısım bi cesaret test yaptım çift cizgı herkez bbenım tabloya uöutsuz vaka olarak bakkıyodu aslımda

cnm bu geçen aydı işte çizginin çekildiği yeri söylemişti burda ki 9ay arkadaşım ama bu ay hiç böyle yüksek ateş göremedim çatlamadı galiba (

teşekkür ederim cnm :)))

canım ateşin yükselişe geçmiş çatlamışsındır hem testtede pozitifi gördün.
şimdi sen bu ölçtüklerini fetrility e gir ordanda anlarsın kendin yükselerek devam ettiğini ve çatladıığını

teşekkür ederim cnm :)))

rica ederim canım... bu arada tablonda hiç bi tuhaflık yok tabloya göre 17sinde yumurtlamışsın, 18inde yumurtan çatlamış... yani geç yumurtlama olmuş diyebiliriz... ısın giderek artıyo, gayet güzel bence tablon, endişe etmene gerek yok

cnm bu ay bellli günler ölçmedim ondan tablo oluşturamadım ama değerler bu

canlarım biraz karışık anlattım ben galiba işte o geçen aydı geçen ay tablo gayet iyiydi ama bu ay ki değerlerimin geçen aykiyle hiç alakası yok bu aydan korkuyorum

Canım bence çok fark yok. Yumurtlama öncesi benziyor. Geçen ay yumurtlamadan 4-5 gün sonra iyice yükselmiş. Bu ay daha yeni yumurtlamışsın. Bence yine yükselecektir. Bir gariplik olduğunu sanmıyorum.

Bir de her ay daha farklı oluyor. Sadece 2. ayındasın. O nedenle senin için normal olan ne onu bilemezsin. Belki bu ayki normal. Geçen ay yüksekti. Belki farkında olmadan solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordun o nedenle ateşin yüksekti. Belki geçen ay havalar soğuk diye daha sıkı giyiniyordun. Belki bu ay üşüttün. Yani başka şeyler de etkilemiş olabilir. Kısacası bir yargıya varmak için çok erken.

yine içimi rahatlattın canım yaa ben ne bileyim işte çok stres oldum bi de yumurta akı kıvamında akıntım gelmedi bu ay hiç birazda ondan...
geçen ay kan ilaçları kullandım bu ay ilacı kestik acaba ondan mı yüksekti ateşim şimdi de onu düşünüyorum

Son düzenleme:

Kan ilaçları vucüt sıcaklığını yükseltir mi bilmiyorum. (bilememdim. yanlış yorum yapmak istemem. demir almışsındır herhalde di mi? belki dolaylı yoldan etkilemiştir)

Yumurta akını ben de pek göremiyorum. Hiç bir zaman öyle hissedilecek kadar çok olmaz. Bazen tuvalette denk gelirsem görürüm. Yeteri kadar olduğunu biliyorum. Yumurtlama günlerine yakın biraz fazla su içince artıyor bu arada :)

Endişelenecek hiç bir şey yok canım. Bak yumurtlamadan önce ateşin düşük demek ki östrojen var. ovulasyon testinde pozitif görüyorsun. demek ki LH hormonun var. yumurtlamadan sonra ateşim yükseliyor demek ki progesteronun var. bunların hepsi gebelik için önemli ve hepsi sende çok iyi çalışıyor. sayılara takılma. ateşin çok iyi.

Son düzenleme:

canımmmsınnn yaa ne güzel mantık yürüttün öyle :))) inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bu gece senin içinde özel dua edeceğim ...

canımmmsınnn yaa ne güzel mantık yürüttün öyle :))) inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bu gece senin içinde özel dua edeceğim ...

İnşallah canımm ya çok teşekkürler. Allah kabul eder inşallah dualarımızı.

hepimizin zaman zaman yaşadığı bi duygu...
seni o kadar iyi anlıyoruz ki..

Beni en iyi sizin anlıycanızı biliyorum kızlar iyiki varsınız...
kendimi çok kötü hissediyorum
bu duyguya engel olamıyorum engel olmak istiyorum
ben böyle biri değildim, nasıl bu hale geldim bilmiyorum
aklımdan çıkmıyor dünden beri...
kendimi toparlamam lazım..hiçbişey yapmak gelmiyor içimden...

kızlar hepinize merhabalar hayırlı ateşler yokh nasılsın cnm benım uzun zamandr göremedım senı denk gelmedık

canım iyiyim bugünüme şükür..
sen nasılsın bayadır denk gelemedik
Bebişin nasıl herşey yolundadır inşallah

ta ta ta taaaam
ateşe bak ateşeee
My Ovulation Chart |
amaaa bebiş olmasın bu ay bende...
eşimle halledemıoruz problemlerımızı... onu anası paklar arkadas. gitsin anasıyla yapsın cocugu.
dün gece ayrı yatmaya kadar gıttı iş. siz düşünün artık.
2 yıldır bıktım artık. anamda anam...

ah babeğim yaaa...
aynı seyı gecen ben yazmıstım hatırlıomusun..
burdakı herkes de söylemiş zaten seni en en en iyi anlayan bir sürü kişi var burda. aynı hisler hepimizi fazlasıyla sarmış durumda.
allahım arkadasına kucagına almak nasip etsin inş.

harikaa canım, maşşallah diyelim inş böyle gitsin

"gitsin anasıyla yapsın çocuğu" ay şu ruh halimde güldürdün beni
ya boşversene sen asıl keşke bu ay olsun,
patlatırsın suratına testi ohh mis gibi,
kapında yatar ondan sonra..

offf canım ne diyeceğimi bilemiyorum hala şoklardyım
hepimiz yaşıyoruz biliyorum
ama ben hiç böyle güçlü bişey hissetmemiştim
bu kadar ileri boyutta.
şaştım kendime
nasıl hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim o an bilemezsin.
eşime belli etmemeye çalışıyorum bi yandan.
ayy çok saçma bi geceydi.........
bide bunun üstüne sidik zoruyla halvet etmek lazımdı, o daha feciydi..

ateşin çok güzel maşallah..
ayy kaynana için yuva mı bozulur
boşver barışırsınız inşallah canım sen bakma kaynanana akşam barışın eşinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…