cnm benım tabloma cok benzıyo benımde böle 1 1 düşmeye başlamıştı ısım bi cesaret test yaptım çift cizgı herkez bbenım tabloya uöutsuz vaka olarak bakkıyodu aslımda
Yaren sen de mi adetin 2. Gunu baslafin? Ay ben 1. Gun basladm ya ...
canım en alttan konuya cevap ver yazan pembe kutuya tıklayınca aynen mail yazdığımız kutu gibi çıkan mesaj alanının üstünde insert image yazan yere tıklarsan resim yüklersin, alıntı yapı tıklarsan siteye link verirsin... bildiğim kadarıyla böyle
cnm bu geçen aydı işte çizginin çekildiği yeri söylemişti burda ki 9ay arkadaşım ama bu ay hiç böyle yüksek ateş göremedim çatlamadı galiba(
her mesajı yolladığımda sayfa görüntülenemiyor dedi bende tekrar tekrar yolladım meğersem yolluyormuş :))))
canım bi de bu ayı yazdım bak önce ki sayfaya bu işte bi değişiklik var anlamadım hiç yaa
teşekkür ederim cnm :)))
bu geçen ay ki tablom bu ay ilk hafta ölçmedim 36.4 ile adet oldum ayın 30 u
1 mayıs 36.6 (adet 2. günü)
2 mayıs 36.6
3-4-5-6 ölçmedim
7 mayıs 36.1
8 mayıs 36.2
9 mayıs 36.2
10 mayıs 36.3
11 mayıs 36.4
12 mayıs 36.4
13 mayıs 36.1
14 mayıs 36.2
15 mayıs 36.2
16 mayıs 36.3
17 mayıs 35.8
(bugün ovulasyon testi pozitif)
18 mayıs 36.0
19 mayıs 36.1
20 mayıs 36.2
21 mayıs 36.3
,
sizcede bi gariplik yok mu kızlar ya geçen ay ne kadar yükselmişti ateşim tablodada gözüküyor ama bu ay hep yerlerde ateşim çatlamadı mı şimdi((
Canım bence çok fark yok. Yumurtlama öncesi benziyor. Geçen ay yumurtlamadan 4-5 gün sonra iyice yükselmiş. Bu ay daha yeni yumurtlamışsın. Bence yine yükselecektir. Bir gariplik olduğunu sanmıyorum.
Bir de her ay daha farklı oluyor. Sadece 2. ayındasın. O nedenle senin için normal olan ne onu bilemezsin. Belki bu ayki normal. Geçen ay yüksekti. Belki farkında olmadan solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordun o nedenle ateşin yüksekti. Belki geçen ay havalar soğuk diye daha sıkı giyiniyordun. Belki bu ay üşüttün. Yani başka şeyler de etkilemiş olabilir. Kısacası bir yargıya varmak için çok erken.
yine içimi rahatlattın canım yaa ben ne bileyim işte çok stres oldum bi de yumurta akı kıvamında akıntım gelmedi bu ay hiç birazda ondan...
geçen ay kan ilaçları kullandım bu ay ilacı kestik acaba ondan mı yüksekti ateşim şimdi de onu düşünüyorum
Kan ilaçları vucüt sıcaklığını yükseltirmi bilmiyorum. Mantık yürütsek: hemoglobin artınca kanın daha fazla oksijen atşıyacak bu da belki metabolizmanı hızlandıracak ve hızlanan metabolizme ile de ateşin yükselecek. Tabi hatalı mantık yürüyor da olabilirim :) )
Yumurta akını ben de pek göremiyorum. Hiç bir zaman öyle hissedilecek kadar çok olmaz. Bazen tuvalette denk gelirsem görürüm. Yeteri kadar olduğunu biliyorum. Yumurtlama günlerine yakın biraz fazla su içince artıyor bu arada :)
Endişelenecek hiç bir şey yok canım. Bak yumurtlamadan önce ateşin düşük demek ki östrojen var. ovulasyon testinde pozitif görüyorsun. demek ki LH hormonun var. yumurtlamadan sonra ateşim yükseliyor demek ki progesteronun var. bunların hepsi gebelik için önemli ve hepsi sende çok iyi çalışıyor. sayılara takılma. ateşin çok iyi.
canımmmsınnn yaa ne güzel mantık yürüttün öyle :))) inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bu gece senin içinde özel dua edeceğim ...
seni çok iyi anlıyorum canım. biz türlü türlü yöntemler denerken, kürler uygularken, insanların "kazayla oldu, hiç beklemiyoduk" demeleri sinir ediyo beni deama kısmet işte... elbet bizim için de doğru bi zaman var, Allah o vakit geldiğinde verecek bebişlerimizi canım:) sıkma canını, ümidini yitirme sakın!
derycım aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz en yakınlarımızdan bu haberi alınca.
ama bizimki onları kıskanmak kızmak değil.
biz sadece kendimize üzülüyoruz ondan bu kadar içimiz acıyor.
biz bu kadar uğraşırken çabalarken etrafımızdaki herkes düşünmediği yada düşündüğü ilk ay olunca kendimizi sorguluyoruz.
allahım isteyen herkese nasip edecek ama hepimizin zamanı var
bu gece bütün gözyaşlarını akıtabilirsin en acıklı şarkıları açıp duygulanabilirsin
böylece içini boşaltacaksın rahatlayacaksın.
ama yarın yine aynı umutla hayata devam edeceksin.
olacak canım ama biraz zamanımız daha var sabır sabır sabır
allah yardımcımız olsun
hepimizin zaman zaman yaşadığı bi duygu...
seni o kadar iyi anlıyoruz ki..
Benim de en yakin arkadasm hamile ve hergun gorusuyoruz.. Her gun bebegini anlatiyo, odasini duzenliyor, kiyafet aliyor.. Cok ozeniyorum, kiskanclik degil bu duygular.. Seni cok iyi anliyorum.. Sadece biz de ustiyorz ama en kisa zmnda biz de anne olcaz ooooh sirayla haberletimizi vercez
aynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum benden sonra evlenen en yakın arkadaşım ve eltim ikside kazayla hamile kaldıklarını söylediler öyle zor ki her onların yanından ayrıldığımda ağladım gizli gizli eşime belli etmeden bundan kaçış yok ne yazık ki hele benim için 60 tane bayan hocanın çalıştığı bi yerde öğretmenlik yapıyorum ve sürekli hamilelik mevzu herkes hamile kalıyor sürekli bunların haberlerini alıyorum konu hep bu öyle zor ki çok büyük bi imtihan ALLAH aratmasın hiçbirimize daha fazla inş. üç aylar başlangıcı olan şu günde dua edelim birbirimize de(((
kızlar hepinize merhabalar hayırlı ateşler yokh nasılsın cnm benım uzun zamandr göremedım senı denk gelmedık
duygularım oyle karısık kı suan
sevıncle huznu bırarada yasamak bu sanırım
en yakın arkdasm az once hamılelık haberını verdı bana
hazırandan snra dusunuyorlardı..
Surprız olmus kendısı bıle saskın hala...
Ve bende oyle garıp oldmkı duyunca ınanılmaz sevındım onu cok sevıyorum
ama oyle sızladıkı ıcım
engel olamıyorum bu duyguya
ılk kez bu kdr yaktı canımı...
Gozlerım dolu dolu
esıme bellı etmemeye calıssamda anladı sanırrım
turlu sebeklıkler yapıyo bana...
Cok cok cok aglamak ıstıyorum suanda
bı yere ıcımı dokmem lazımdı
buraya geldım...
Ne dıyecegımı bılmıyorum
artık.. Artık bende anne olmak ıstıyorum...........
ta ta ta taaaam
ateşe bak ateşeee
My Ovulation Chart |
amaaa bebiş olmasın bu ay bende...
eşimle halledemıoruz problemlerımızı... onu anası paklar arkadas. gitsin anasıyla yapsın cocugu.
dün gece ayrı yatmaya kadar gıttı iş. siz düşünün artık.
2 yıldır bıktım artık. anamda anam...
ah babeğim yaaa...
aynı seyı gecen ben yazmıstım hatırlıomusun..
burdakı herkes de söylemiş zaten seni en en en iyi anlayan bir sürü kişi var burda. aynı hisler hepimizi fazlasıyla sarmış durumda.
allahım arkadasına kucagına almak nasip etsin inş.
ta ta ta taaaam
ateşe bak ateşeee
My Ovulation Chart |
amaaa bebiş olmasın bu ay bende...
eşimle halledemıoruz problemlerımızı... onu anası paklar arkadas. gitsin anasıyla yapsın cocugu.
dün gece ayrı yatmaya kadar gıttı iş. siz düşünün artık.
2 yıldır bıktım artık. anamda anam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?