- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
böyle küçük düşüşler canını sıkmasın canım... hem görünen o ki, daha yeni yumurtlamışsın... yani eğer ben tablonu doğru yorumladıysam... bu durumda endişe etmene gerek yok...
inşallah umutlarımız sonuç verir, gelir bebeişler bu ay
kızlar merhaba yazınız yenı gordum ve bu ates olçme yontemını daha once hı cduymadım ve nasıl olucagı hakkondada hıc bır fıkrım yok bana yazarsanız cok memnun olurum
Evet dayanicaz napalim.. 7. Gune kadar da hrr sabah 1 tatli kadigi bal- corek otu- tarcin yesem 7. Gun biraksam zarari olur mu ki?? Bir de adacayi iciyorum.. Cok mu abartiyorum ki acep?? Adacayi adet sancilarimi resmen 0'a indirdi, br o kdr da sakinim.. Balli karisim da kaliteli yumos uretimi sagliyomus
Evet dayanicaz napalim.. 7. Gune kadar da hrr sabah 1 tatli kadigi bal- corek otu- tarcin yesem 7. Gun biraksam zarari olur mu ki?? Bir de adacayi iciyorum.. Cok mu abartiyorum ki acep?? Adacayi adet sancilarimi resmen 0'a indirdi, br o kdr da sakinim.. Balli karisim da kaliteli yumos uretimi sagliyomus
duygularım oyle karısık kı suan
sevıncle huznu bırarada yasamak bu sanırım
en yakın arkdasm az once hamılelık haberını verdı bana
hazırandan snra dusunuyorlardı..
Surprız olmus kendısı bıle saskın hala...
Ve bende oyle garıp oldmkı duyunca ınanılmaz sevındım onu cok sevıyorum
ama oyle sızladıkı ıcım
engel olamıyorum bu duyguya
ılk kez bu kdr yaktı canımı...
Gozlerım dolu dolu
esıme bellı etmemeye calıssamda anladı sanırrım
turlu sebeklıkler yapıyo bana...
Cok cok cok aglamak ıstıyorum suanda
bı yere ıcımı dokmem lazımdı
buraya geldım...
Ne dıyecegımı bılmıyorum
artık.. Artık bende anne olmak ıstıyorum...........
ama oyle sızladıkı ıcım
Gozlerım dolu dolu
buraya geldım...
Ne dıyecegımı bılmıyorum
ama oyle sızladıkı ıcım
Gozlerım dolu dolu
buraya geldım...
Ne dıyecegımı bılmıyorum
Cnm ben de ogretmenim ve bu aylar izin acisindan cok onemli:) tabi ki planlamaya gelmez boyle seyler ama olsa guzel olur:) nasip.. Sonucunu yaz buraya mutlaka, insaallah hamile kalmisdindir..ben de bu ay bildiğim bütün yöntemleri uyguladım canım... adetimin 2.günü çörek otu-bal-tarçına başladım... ara ara unuttuğum oldu ama yine de 12.güne kadar devam ettim. 7.gün soğan kürüne başladım,17.gün bıraktım. aslında 21 gün uygulanmalı diyolardı ama ben düşüğe de sebep oluyo-olmuyo gibi yazılar okuyunca tedbir amaçlı yumurtlama günümde bıraktım.
ben öğretmenim, tenefüs aralarında sıcak bişeyler içmeye ihtiyaç duyuyorum. bu arada çayı bırakmıştım. ada çayı içmeye başladım. günde 2bardak ada çayı içtim. sabahları da civanperçemi yaptım 1 bardak.
ayrıca her akşam arı sütü-polen karışımından 1 kaşık yedim...
yumurtladığım tarihten itibaren 1 hafta boyunca nar suyu içtim... o da tutunmaya yardımcıymış...
anlayacağın duyduğum her şeyi uyguladımumut işte...
adetime 8gün var, bekliyorum:18: artık bu kadar çabaya bu ayda olmazsa ne yaparım bilmiyorum:26:
Ya evet haklisin, gaza geldim bi anda, her seyi yapmak istedim. Sogan kurunu yapamicami fark ettimcanım kendine bu kadar yüklenme çünkü bütün kürlerin değişik amaçları var şimdi sen soğan yapacaksan bal çörekotunu diğer ay yap ki hepsi bir araya gelmesin hormonların bozulmasın.ayrıca adaçayı da gebelikte zararlı biliyorsun.onuda en fazla 14.gününe kadar içmelisin.
kızlar bal ve adaçayı nasıl ne zamn uygulanıyor
Cnm ben de ogretmenim ve bu aylar izin acisindan cok onemli:) tabi ki planlamaya gelmez boyle seyler ama olsa guzel olur:) nasip.. Sonucunu yaz buraya mutlaka, insaallah hamile kalmisdindir..
ooo ne güzel meslektaşızaslında izin bakımından en güzeli temmuzda hamile kalıp, mart ayında doğum diyolar ama artık hesabı kitabı bıraktım, hayırlısıyla olsun yeter diyorum
dediğin gibi olsa çok güzel olursonucu yazarım canım, adetime 8 gün var, beklemedeyim:18: inşallah senden de güzel haberler alırız canım
kızlar bal ve adaçayı nasıl ne zamn uygulanıyor
Cnm ben de ogretmenim ve bu aylar izin acisindan cok onemli:) tabi ki planlamaya gelmez boyle seyler ama olsa guzel olur:) nasip.. Sonucunu yaz buraya mutlaka, insaallah hamile kalmisdindir..
ooo ne güzel meslektaşızaslında izin bakımından en güzeli temmuzda hamile kalıp, mart ayında doğum diyolar ama artık hesabı kitabı bıraktım, hayırlısıyla olsun yeter diyorum
dediğin gibi olsa çok güzel olursonucu yazarım canım, adetime 8 gün var, beklemedeyim:18: inşallah senden de güzel haberler alırız canım
Haziran temmuz agustos hatta eylul bilegayet iyi:) ama ben de cok takilmiyorum , sadece hayirlisiyla hemen olsun istiyorum
Ya evet haklisin, gaza geldim bi anda, her seyi yapmak istedim. Sogan kurunu yapamicami fark ettim1 haftadinda memlekette olucam orda yapamam ama bal ve adacayina devam. Bali da adacayini da 12. Gune kadar yarim olcu yapicam.. Bidahaki aya gerek kalmicak cunku hamile kalcam :))
ama oyle sızladıkı ıcım
Gozlerım dolu dolu
buraya geldım...
Ne dıyecegımı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?