Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

teşekkür edrim canım yorumun için
kızlar da aynı yorumu yaptı
umarım umudumuza kavuşuruz bizler de

slm kızlar nasılsınız ?? ben iyice umudumu kaybettim bu aydan 2 aydır ateş ölçüyorum geçen ay çatlama döneminde 36.9 laRA ÇIKMIŞTIM BU AY ADETİMİN 22. gününe geldim bu zamana kadar en yüksek 36.4 gördüm galiba ben bu ay çatlamadım (( o kadar da çalışmıştık offf offff

arada bu kadar fark olması ilginç değil mi yaa bi de o ay kan ilacı kullanıyordum acaba onla alakalı olabilir mi geçen ayın ateşinin hep yüksek olması

kızlar merhaba yazınız yenı gordum ve bu ates olçme yontemını daha once hı cduymadım ve nasıl olucagı hakkondada hıc bır fıkrım yok bana yazarsanız cok memnun olurum

kızlar merhaba yazınız yenı gordum ve bu ates olçme yontemını daha once hı cduymadım ve nasıl olucagı hakkondada hıc bır fıkrım yok bana yazarsanız cok memnun olurum

merhaba hoşgeldin.ateş ölçme yöntemi yumurtlama zamanımızı öğrenmek
için kullanıyoruz.dijital bir termometreyle sabah 6-7 arası yataktan kalkmadan
ölçüyorsun. ölçtüklerini ff dediğimiz bir site var buraya üye ol.ateş tablosu oluşur tabloyu burdaki
arkadaşlarla paylaşırsan sana güzel yorumlar yapacaklardır.

canım kendine bu kadar yüklenme çünkü bütün kürlerin değişik amaçları var şimdi sen soğan yapacaksan bal çörekotunu diğer ay yap ki hepsi bir araya gelmesin hormonların bozulmasın.ayrıca adaçayı da gebelikte zararlı biliyorsun.onuda en fazla 14.gününe kadar içmelisin.

ben de bu ay bildiğim bütün yöntemleri uyguladım canım... adetimin 2.günü çörek otu-bal-tarçına başladım... ara ara unuttuğum oldu ama yine de 12.güne kadar devam ettim. 7.gün soğan kürüne başladım,17.gün bıraktım. aslında 21 gün uygulanmalı diyolardı ama ben düşüğe de sebep oluyo-olmuyo gibi yazılar okuyunca tedbir amaçlı yumurtlama günümde bıraktım.
ben öğretmenim, tenefüs aralarında sıcak bişeyler içmeye ihtiyaç duyuyorum. bu arada çayı bırakmıştım. ada çayı içmeye başladım. günde 2bardak ada çayı içtim. sabahları da civanperçemi yaptım 1 bardak.
ayrıca her akşam arı sütü-polen karışımından 1 kaşık yedim...
yumurtladığım tarihten itibaren 1 hafta boyunca nar suyu içtim... o da tutunmaya yardımcıymış...
anlayacağın duyduğum her şeyi uyguladım umut işte...
adetime 8gün var, bekliyorum:18: artık bu kadar çabaya bu ayda olmazsa ne yaparım bilmiyorum:26:

duygularım oyle karısık kı suan
sevıncle huznu bırarada yasamak bu sanırım
en yakın arkdasm az once hamılelık haberını verdı bana
hazırandan snra dusunuyorlardı..
Surprız olmus kendısı bıle saskın hala...
Ve bende oyle garıp oldmkı duyunca ınanılmaz sevındım onu cok sevıyorum
ama oyle sızladıkı ıcım
engel olamıyorum bu duyguya
ılk kez bu kdr yaktı canımı...
Gozlerım dolu dolu
esıme bellı etmemeye calıssamda anladı sanırrım
turlu sebeklıkler yapıyo bana...
Cok cok cok aglamak ıstıyorum suanda
bı yere ıcımı dokmem lazımdı
buraya geldım...
Ne dıyecegımı bılmıyorum
artık.. Artık bende anne olmak ıstıyorum...........

seni çok iyi anlıyorum canım. biz türlü türlü yöntemler denerken, kürler uygularken, insanların "kazayla oldu, hiç beklemiyoduk" demeleri sinir ediyo beni de ama kısmet işte... elbet bizim için de doğru bi zaman var, Allah o vakit geldiğinde verecek bebişlerimizi canım:) sıkma canını, ümidini yitirme sakın!

derycım aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz en yakınlarımızdan bu haberi alınca.
ama bizimki onları kıskanmak kızmak değil.
biz sadece kendimize üzülüyoruz ondan bu kadar içimiz acıyor.
biz bu kadar uğraşırken çabalarken etrafımızdaki herkes düşünmediği yada düşündüğü ilk ay olunca kendimizi sorguluyoruz.
allahım isteyen herkese nasip edecek ama hepimizin zamanı var
bu gece bütün gözyaşlarını akıtabilirsin en acıklı şarkıları açıp duygulanabilirsin
böylece içini boşaltacaksın rahatlayacaksın.
ama yarın yine aynı umutla hayata devam edeceksin.
olacak canım ama biraz zamanımız daha var sabır sabır sabır
allah yardımcımız olsun

hepimizin zaman zaman yaşadığı bi duygu...
seni o kadar iyi anlıyoruz ki..

Cnm ben de ogretmenim ve bu aylar izin acisindan cok onemli:) tabi ki planlamaya gelmez boyle seyler ama olsa guzel olur:) nasip.. Sonucunu yaz buraya mutlaka, insaallah hamile kalmisdindir..

Ya evet haklisin, gaza geldim bi anda, her seyi yapmak istedim. Sogan kurunu yapamicami fark ettim 1 haftadinda memlekette olucam orda yapamam ama bal ve adacayina devam. Bali da adacayini da 12. Gune kadar yarim olcu yapicam.. Bidahaki aya gerek kalmicak cunku hamile kalcam :))

Benim de en yakin arkadasm hamile ve hergun gorusuyoruz.. Her gun bebegini anlatiyo, odasini duzenliyor, kiyafet aliyor.. Cok ozeniyorum, kiskanclik degil bu duygular.. Seni cok iyi anliyorum.. Sadece biz de ustiyorz ama en kisa zmnda biz de anne olcaz ooooh sirayla haberletimizi vercez

kızlar bal ve adaçayı nasıl ne zamn uygulanıyor

canım bal-tarçın-çörek otu karışımı 2.gün başlanı 12.gün bitiriliyo...
eğer kastettiğin arı sütü-polen karışımıysa onu istediğin zaman içebilirsin canım...

adaçayı adet döneminde başlayabilirsin ama günde 2 bardaktan fazla içme... adaçayı yumurtaların gelişmesine, kaliteli olmasına yararlı oluyo ama yumurtlama gününden sonra sakın içme, çünkü hamile kaldıktan sonra içersen düşüğe sebep oluyomuş. yani adet dönemi başla, yumurtlama gününde bırak canım. ben öyle yaptım...

inşallah gerek kalmaz canım

aynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum benden sonra evlenen en yakın arkadaşım ve eltim ikside kazayla hamile kaldıklarını söylediler öyle zor ki her onların yanından ayrıldığımda ağladım gizli gizli eşime belli etmeden bundan kaçış yok ne yazık ki hele benim için 60 tane bayan hocanın çalıştığı bi yerde öğretmenlik yapıyorum ve sürekli hamilelik mevzu herkes hamile kalıyor sürekli bunların haberlerini alıyorum konu hep bu öyle zor ki çok büyük bi imtihan ALLAH aratmasın hiçbirimize daha fazla inş. üç aylar başlangıcı olan şu günde dua edelim birbirimize de (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…