arkadaşlar merhaba
uzun zaman oldu ilk göz ağrım olan bu topiğe yazmayalı
benim günlerim cadı kızımı büyütmekle geçiyor
umarım tez zamanda hepiniz muradınıza erersiniz
kızlar günaydııın.sanırım pazar keyfi yapıyorsunuz. size tablomu göndereyim de yorumlayın lütfen
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com ff çizgimi çekti kızlar ama akıntı grmiycem diye kendi kndime söz verdim ama 15 günden sonra 3 gün yumurtalama ğrısı ve ıslaklık hissim vardı yani watery girilebilirdi ve girince 15. güne çekiyor çizgimi ben doğru yerde olduğunu düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi almak isterim..
yarın kötü olursa acile gideriz ya da aile hekimimi ararım hatta dalga geçiyorduk eşimle eve gelip hani
bakacaklardı diye:)) bende netten bakınıyodum yapılacak bişey var mı diye saol canım çay ı yapayım
bebek şampuanı yokta annem sabunla yap dedi onunla yaptım biraz önce dinlendirdi biraz.lens kullananlar
çok çekiyo bundan
canım ya gece yatmadan önce çok uykun gelmişken de ölçsene ateşini ben aylarca onu da denedim nerdeyse hiç kaçırtmadım çatlama vakini az çok belli oluyor.
valla karanfilim neden böyle oldu şaşkınlık içindeyim.belkide bu ay yumurtam bile yok yada vardı ama bu soğan bi oyun etti bana
zaten bıraktım artık içmiyorum.bu aralar gerçi ben çok az ve bölünmüş bir uykuyla ölçüyorum.tamam gece yatarken ölçeceğim.
ya ateş aslında umrumda değil ama ilişki olmadan kaçırmaktan korkuyorum onun içinde gün aşırı devam etmeye çalışıyorum.artık sıkıldım ama.
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bildiğiniz adet öncesi kasık ağrım var
ama daha erken en azından 5 günüm var
öyle deme kuzum yaaa öyle diyosun adet geliyor. lüten bu sefer bebiş geliyo deee bi tık düşmüş yerleşiyo olsun Allahım şu okunan ezanın yüzüsuyu hürmetine Deryacım hayırlısıyla hamile kalsın sağlıklı sıhhatli bebişi olsun Amin
kız dur hele yaaa hemen kötüyü çağırma karanfilin dediği gibii ii düşünelimm.daha günün çok hem.36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bildiğiniz adet öncesi kasık ağrım var
ama daha erken en azından 5 günüm var
bence de günaşırı devam etmek en iyisi. çünü ateş ölçme çatladıktan sonra uyaran bi yöntem iş işten geçtikten sonra. ama bana en büyük faydası akıntı ve kasık ağrılarımın çatlamadan ne kadar önce olduğunu öğretti o yüzden çok faydalanmış oldum.
sen günaşırı takıl canım
canım benim yaa ne kadar güzel yüreklisin duan için sonsuz teşekkürler ve kocaman bir AMİN
dün akşam bahara da söyledim akşam peçeteye çok hafif akıntıyla kahve leke geldi o korkuttu benı işte şimdide kasıklarım ağrıyor
ben de umutlanmak istiyorum ama
eksik söylemişsin canım :)) klasik sözüm:
şu an bişey demek için erken şimdilik güzel inşallah sonu da güzel olur
ve hiç bir zaman sadece 15 saat çalışmazlar
ne yalan söyleyeyim ben de umutlandım inşallah umudumuz gerçek olur
kız dur hele yaaa hemen kötüyü çağırma karanfilin dediği gibii ii düşünelimm.daha günün çok hem.
evet aynen canım bende onu öğrenmiş oldum akıntıdan ağrıdan bikaç gün sonra ateş yükseliyor ve demekki ozaman çatlıyor ama benimki geleli 1 hafta oldu nerdeyse.
neyse günaşırı devam edicez mecburennn
işte günüm çok daha şimdiden ne ağrısı buu
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
şimdi kızlar ben dün sabah 6da ölçtüğümde ateşim 36 idi ama ben hergün 7 de ölçüyorum 7de uyanıp tekrar ölçtüğümde 36,2 idi ama ben ilk olanı girmiştim
şimdi bi bakalım onu gireyim dedim ve çizgiiyiy çekti hemde net.neyse ben bu halini sevdim böle kalsın bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?