iyi pazarlar herkese. dünden beri giremiyordum
nete misafir vardı.buarada herkesi bir heyecan sarmış
insallah sonu bebek haberleri olur.
benide heyecan yerine korku saldı.
daha önce dış gebelik geçirdim.dış gebelikten
dolayı sağ tüpüm tıklalı.dünden beri sağ tarafımda ağrı
şişkinlik hissediyorum. yoksa yine mi dış gebelik diye.
bilemiyorum.bende bu ağrıdan dolayı adet gelsin istiyorum.
tabii hayrlısı.normal bir gebelik olursa ona diyeceğimiz yok tabi
buda tablom yorumlarsanız sevinirim.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
13.gün yumurtlamış, 14.gün çatlamış olabilirsin canım... ama arkadaşların dediği gibi akşam yatmadan önce de ölçmeyi dene bi
haydar dümen soru 5. VAJİNAMA RAKI YERLEŞTİRECEKLER
8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz?
CEVAP: Yanar, yavrum yanar. Rakıda yüzde 45 alkol var. Sevgili okurum onun aklı var da sizinkisi nerede? Sen kadına şart koş: Sana yok yakmaz derse, önce sende deneyelim, eğer yakmazsa ben sana 500 vereyim de.
canımmm bence de yerleşme kanaması yaşamışsın sen, kasık ağrın da yerleşmeden dolayıbebiş geliyooooo ayyy hayırlı olsun canım benim bu arada meslektaşımsın ve meslekle ilgili yazdıklarına yürekten katılıyorum
haydar dümen soru 5. VAJİNAMA RAKI YERLEŞTİRECEKLER
8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz?
CEVAP: Yanar, yavrum yanar. Rakıda yüzde 45 alkol var. Sevgili okurum onun aklı var da sizinkisi nerede? Sen kadına şart koş: Sana yok yakmaz derse, önce sende deneyelim, eğer yakmazsa ben sana 500 vereyim de.
canımmm bence de yerleşme kanaması yaşamışsın sen, kasık ağrın da yerleşmeden dolayıbebiş geliyooooo ayyy hayırlı olsun canım benim bu arada meslektaşımsın ve meslekle ilgili yazdıklarına yürekten katılıyorum
kızlar moralim bozulmuştu ya ateşim düşüşe geçti diye, bugün tekrar yükselişe geçtimutluyum
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3d3b60">My Ovulation Chart</a>
ama ben ff nin dediği gibi 18inde değil 16sında yumurtladığıma inanıyorum
bu arada sen resmen beni hamile ilan etmişsin9::
yok canım öyle net demeyelim, sonra hayal kırıklığımız büyük oluyo... ama kahverengi akıntı yaşayanların büyük bölümü hamiş oluyo, ona inanarak dedim ben... benim annem bile bana ve ablama hamile kaldığında adetinden 4-5gün önce pembe akıntı yaşamış... o akıntı hiç olmadı bende şimdiye kadar, bebiş de yok zaten... ama k.rengi veya pembe akıntı varsa yerleşme kanaması olma olasılığı yüksek...
sen yine de temkinlisin, farkındayım, öyle olmak en iyisi:) ben senin adına sevinip gaza geldim
bencede375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
şimdi kızlar ben dün sabah 6da ölçtüğümde ateşim 36 idi ama ben hergün 7 de ölçüyorum 7de uyanıp tekrar ölçtüğümde 36,2 idi ama ben ilk olanı girmiştim
şimdi bi bakalım onu gireyim dedim ve çizgiiyiy çekti hemde net.neyse ben bu halini sevdim böle kalsın bari.
dün gelen yerleşme kanaması bugünkü ağrında yerleşme ağrısı o kaddarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada sen resmen beni hamile ilan etmişsin9::
bahar yeni gördüm daha bu yazınıdün gelen yerleşme kanaması bugünkü ağrında yerleşme ağrısı o kaddarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hmmm 15 olabilir mi acaba:44::44:
15i olmayabilir mi sence?? eğer ff doğru diyosa ve ben 18inde yumurtladıysam yandımmmm:18:
çünkü ben 15-16 tarihlerine göre çalıştım ve o tarihlerden sonra tembellik ettim, çalışmadım:18: yani yumurtlamam 18iyse, bende hiiçç umut yok
bahar yeni gördüm daha bu yazını
yerleşme ağrısını da bir ürettik heralde
ilk kez duyuyorum
ama ben de seni mi kıracağım öyle olsun
evet literatüre yeni bi kelime ekledim yavriii yerleşme ağrısı.
bak gebeysen bu ay sende tasdiklersin.bu arada ateşimi ölçtüm şimdi 37 çıktı
tatlım ben çok iyi değilim yumurtlama günü bulmak da
18 deki düşüş çok ciddi bir düşüş gelmedi bana
yanı 15 e çekse çizgini 18.günki ateşin hala çizginin üzerinde kalır diye düşünüyorum
acaba akıntı gisen durum değişir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?