Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım meraba. tablomu eklememıs ıstemıssın
ama emınım kı sen sımdı dpo 11 desın daha bısı dıyemeyız dersın:)
My Ovulation Chart |
ya ates mates dıılde nasıl bi kasık agrısı baskısı hıssedıorum bılıomusunuz. enfeksıyon mu var ıde ıdrar tahlılı verdım hayır enf yok dedı dr.
ve kasıklarımla karnım ınanılmaz gergın.
sanıırm ben ıstemesemde kendımı frenlesemde artık cok gec cunku bu yasadıklarım fena halde umutlandırdı benı.
bıde gıttıgım dr da drun yanındakı baska bı dr gebelık var mı dedı sorunumu anlatır anlatmaz. hatta ıdrar tahlılı sonucu cıkınca hos bı muhabbet oldu hamılelık ıcın ugrasıos bu ay hormonlara baktırcam falan dedım
o zaman da yıne o adam bence sen hamılesın dedı
naısl analdınız dedım
bılmıorum karsıdan gelırken sız öle hıssettım dedı
şimdi o dra cıkolata borcum var eger bu ay bebıs olursa:)
işte şimdi gel de heveslenme
bıde drlar heveslendırmemek ıcın once hep umutsuz konusurlar derız. bu dr gayet de umuda surukledı benı

Son düzenleme:
ama hiçkimse bilmez ki Türkiye'de hiçbir öğretmen 3 ay tatil yapmaz
arkadaşlar merhaba
uzun zaman oldu ilk göz ağrım olan bu topiğe yazmayalı
benim günlerim cadı kızımı büyütmekle geçiyor
umarım tez zamanda hepiniz muradınıza erersiniz
canım hoşgeldin
darısı bize inşallah

Son düzenleme:

yaaa ben o drdan önce söylemiştim bu hissimi, çarşamba akşamı doktordan önce bana al çikolatayı
ben de hissi olarak konuştum yoksa net bişey demek için çok erken... keşke gitmişken kan testi de vereydin? kurtulurdun bu azaptan:18:
bu arada dpo 11 desin ne demek?

kan testı yapabılır mısınız dedım ama reglıne daha 5 gun var cıkmayabılır yanıltır bızı dedı
yaptırmak ıstedım ama yapmadılar
dpo su demek: yumurtladıktan sonra 14-16 gun sonra adet oluoruz ya hanı
ıste o gunlere dpo denıyor
senın tablonda da sayıyordur yumurtlama gununden sonra

bende isterim çikolata bende dedim bebiş yolda diye:))

tamamdııır
cıkolatalar 3lendı
bırı dra
bırı ykılıca
bırıde paytakaa
ama once paytaka gıdecek
malum o hamıleee onun canı ceker
anlaştık mıııı

tamamdııır
cıkolatalar 3lendı
bırı dra
bırı ykılıca
bırıde paytakaa
ama once paytaka gıdecek
malum o hamıleee onun canı ceker
anlaştık mıııı

:) hadi hayırlısı bi güzel haberde senden gelsin inş.
gözüm enfeksiyon kaptı dün kanlıydı bugüne geçer sandım daha kötü oldu pazartesi kan tahlili vermeyi
beklerken bi de göz çıktı:)

:) hadi hayırlısı bi güzel haberde senden gelsin inş.
gözüm enfeksiyon kaptı dün kanlıydı bugüne geçer sandım daha kötü oldu pazartesi kan tahlili vermeyi
beklerken bi de göz çıktı:)

canım cok klasıktır ama cıdden ıse yarar
eger pztesı ye kadr beklemek zorundaysan beklerken enfeksıon artmasın dıe
çaya batır pamukla sıl
ama en önemlı ve en kolay yontemıde gunde 2-3 defa bebek sampuanıyla yıka gozunu
en ıyı goz mıkrobunu alıcıdır.
ben lens kullanıorum
sreklı mıkrop kapardım 2 hafta normal 1 hafta kırmızı goz gezerdım bı tıp ogrencısı arkadasdan duymustum yaptım ve o gun bgndur hıc öle bısı yasamadım sukur

yarın kötü olursa acile gideriz ya da aile hekimimi ararım hatta dalga geçiyorduk eşimle eve gelip hani
bakacaklardı diye:)) bende netten bakınıyodum yapılacak bişey var mı diye saol canım çay ı yapayım
bebek şampuanı yokta annem sabunla yap dedi onunla yaptım biraz önce dinlendirdi biraz.lens kullananlar
çok çekiyo bundan

paytak ve ykılıc
ıkınızdende bısı ıstıcem
elınızle kasıklarınızı bı bastırırmısınız?
böle sertlık varmı?
paytakın hamıle oldugundan emınız onunkıyle ykılıc ıle bnmkını bı karsılastıralım

sert benim ara ara iğne batıyormuş gibi oluyor.

eksik söylemişsin canım :)) klasik sözüm:
şu an bişey demek için erken şimdilik güzel inşallah sonu da güzel olur
ama hiçkimse bilmez ki Türkiye'de hiçbir öğretmen 3 ay tatil yapmaz

canım hoşgeldin
darısı bize inşallah

ve hiç bir zaman sadece 15 saat çalışmazlar

yapalım tatlım ama sertlik derken? kitle gibi değil de tenin gergin mi diye mi soruyosun? ben anlamadm

yapalım tatlım ama sertlik derken? kitle gibi değil de tenin gergin mi diye mi soruyosun? ben anlamadm

tabı tatlım gergınlıkten baksedıyorum. bastırınca ıcıne kacma dıılde gergın olupda bastıramamak gıbı.
bnm alt komsum tup bebekle hamıle de o soleyıp duruodu baksana naısl sert kasıklarım dıye
bıde oda hep paytagın dedıı gıbı ara ara ıgne batıo gb oluo dıodu

eksik söylemişsin canım :)) klasik sözüm:
şu an bişey demek için erken şimdilik güzel inşallah sonu da güzel olur

ve hiç bir zaman sadece 15 saat çalışmazlar

evde doldurduğumuz formlar, anketler, okuduğumuz sınav kağıtları da acabası ama ek mesai ücreti almıyoruz...
kaç meslekte işler eve taşınır? belki ertesi gün rahat etmek içöin getirebilir kimisi... ama bizim formları ve anketleri ders anlatırken yapma şansımız yok... hepsii eve geliyo...

tatlım kasıklarım sert ama dokunamıyorum acıyo diye bi durum yok... hatta sadece kasıklarım değil, karnım da sert... ayıptır söylemesi yumurtlama günümden beri aşırı gaz sancım oldu... ona bağlıyorum bu sertliği ben...

iğne batmasına inanmıyorum ben... mart ayında sağ kasığım günlerce ağrıdı... başlarda hafifiti, sonra çok arttı... apandistten şüphelendim o derece... doktora gittim... kasık batması pek çok şeyin habercisi olabilir dedi... kist, apandist, erken gebelik vs. ümitlendim ama gebe değilmişim, kist çıkmadı, apandistte değildi... o yüzden kasık ağrısı, kasık batması şikayetim olsa bile ümitlenmiyorum ki ara ara var

neyse bakalım artık 5 gun gecsın dıe beklıces.
oda gecmez sımdı be mubarek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…