ama hiçkimse bilmez ki Türkiye'de hiçbir öğretmen 3 ay tatil yapmazinşallah canım
ama hepsi iyi olmuyo yaa.. zaten hepsi eşimin iş arkadaşları, bazıları kompleksli oluyor.(belki çoğuna garip gelebilir ama bu doğru bi gerçek, çok çalışan meslek grupları öğretmenleri kıskanıyor)
her gittiğim işletmelerden ohh 3 ay yatıyorsunuz lafını da yiyorum.. bazılarıı gözlerinin içi gülerek artık yaz tatiliniz olmayacakmış diye gülüyolar
canım hoşgeldinarkadaşlar merhaba
uzun zaman oldu ilk göz ağrım olan bu topiğe yazmayalı
benim günlerim cadı kızımı büyütmekle geçiyor
umarım tez zamanda hepiniz muradınıza erersiniz
canım meraba. tablomu eklememıs ıstemıssın
ama emınım kı sen sımdı dpo 11 desın daha bısı dıyemeyız dersın:)
My Ovulation Chart |
ya ates mates dıılde nasıl bi kasık agrısı baskısı hıssedıorum bılıomusunuz. enfeksıyon mu var ıde ıdrar tahlılı verdım hayır enf yok dedı dr.
ve kasıklarımla karnım ınanılmaz gergın.
sanıırm ben ıstemesemde kendımı frenlesemde artık cok gec cunku bu yasadıklarım fena halde umutlandırdı benı.
bıde gıttıgım dr da drun yanındakı baska bı dr gebelık var mı dedı sorunumu anlatır anlatmaz. hatta ıdrar tahlılı sonucu cıkınca hos bı muhabbet oldu hamılelık ıcın ugrasıos bu ay hormonlara baktırcam falan dedım
o zaman da yıne o adam bence sen hamılesın dedı
naısl analdınız dedım
bılmıorum karsıdan gelırken sız öle hıssettım dedı
şimdi o dra cıkolata borcum var eger bu ay bebıs olursa:)
işte şimdi gel de heveslenme
bıde drlar heveslendırmemek ıcın once hep umutsuz konusurlar derız. bu dr gayet de umuda surukledı benı
yaaa ben o drdan önce söylemiştim bu hissimi, çarşamba akşamıdoktordan önce bana al çikolatayı
ben de hissi olarak konuştum yoksa net bişey demek için çok erken... keşke gitmişken kan testi de vereydin? kurtulurdun bu azaptan:18:
bu arada dpo 11 desin ne demek?
canım meraba. tablomu eklememıs ıstemıssın
My Ovulation Chart |
ya ates mates dıılde nasıl bi kasık agrısı baskısı hıssedıorum bılıomusunuz. enfeksıyon mu var ıde ıdrar tahlılı verdım hayır enf yok dedı dr.
sanıırm ben ıstemesemde kendımı frenlesemde artık cok gec cunku bu yasadıklarım fena halde umutlandırdı benı.
bıde gıttıgım dr da drun yanındakı baska bı dr gebelık var mı dedı sorunumu anlatır anlatmaz. hatta ıdrar tahlılı sonucu cıkınca hos bı muhabbet oldu hamılelık ıcın ugrasıos bu ay hormonlara baktırcam falan dedım
naısl analdınız dedım
bıde drlar heveslendırmemek ıcın once hep umutsuz konusurlar derız. bu dr gayet de umuda surukledı benı
tamamdııır
cıkolatalar 3lendı
bırı dra
bırı ykılıca
bırıde paytakaa
ama once paytaka gıdecek
malum o hamıleee onun canı ceker
anlaştık mıııı
:) hadi hayırlısı bi güzel haberde senden gelsin inş.
gözüm enfeksiyon kaptı dün kanlıydı bugüne geçer sandım daha kötü oldu pazartesi kan tahlili vermeyi
beklerken bi de göz çıktı:)
tamamdııır
cıkolatalar 3lendı
bırı dra
bırı ykılıca
bırıde paytakaa
ama once paytaka gıdecek
malum o hamıleee onun canı ceker
anlaştık mıııı
:) hadi hayırlısı bi güzel haberde senden gelsin inş.
gözüm enfeksiyon kaptı dün kanlıydı bugüne geçer sandım daha kötü oldu pazartesi kan tahlili vermeyi
beklerken bi de göz çıktı:)
canım cok klasıktır ama cıdden ıse yarar
eger pztesı ye kadr beklemek zorundaysan beklerken enfeksıon artmasın dıe
çaya batır pamukla sıl
ama en önemlı ve en kolay yontemıde gunde 2-3 defa bebek sampuanıyla yıka gozunu
en ıyı goz mıkrobunu alıcıdır.
ben lens kullanıorum
sreklı mıkrop kapardım 2 hafta normal 1 hafta kırmızı goz gezerdım bı tıp ogrencısı arkadasdan duymustum yaptım ve o gun bgndur hıc öle bısı yasamadım sukur
canım geçmiş olsun nazar değdi sana
paytak ve ykılıc
ıkınızdende bısı ıstıcem
elınızle kasıklarınızı bı bastırırmısınız?
böle sertlık varmı?
paytakın hamıle oldugundan emınız onunkıyle ykılıc ıle bnmkını bı karsılastıralım
eksik söylemişsin canım :)) klasik sözüm:canım meraba. tablomu eklememıs ıstemıssın
My Ovulation Chart |
naısl analdınız dedım
ama hiçkimse bilmez ki Türkiye'de hiçbir öğretmen 3 ay tatil yapmaz
canım hoşgeldin
darısı bize inşallah
paytak ve ykılıc
ıkınızdende bısı ıstıcem
elınızle kasıklarınızı bı bastırırmısınız?
böle sertlık varmı?
paytakın hamıle oldugundan emınız onunkıyle ykılıc ıle bnmkını bı karsılastıralım
yapalım tatlımama sertlik derken? kitle gibi değil de tenin gergin mi diye mi soruyosun? ben anlamadm
eksik söylemişsin canım :)) klasik sözüm:
şu an bişey demek için erken şimdilik güzel inşallah sonu da güzel olur
ve hiç bir zaman sadece 15 saat çalışmazlar
tabı tatlım gergınlıkten baksedıyorum. bastırınca ıcıne kacma dıılde gergın olupda bastıramamak gıbı.
bnm alt komsum tup bebekle hamıle de o soleyıp duruodu baksana naısl sert kasıklarım dıye
bıde oda hep paytagın dedıı gıbı ara ara ıgne batıo gb oluo dıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?