Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana da öyle geldi ama bilemdim canım
yanlış yönlendirmek istemem

canım bence senin çizgi yanlış yerde gibi 15de olabilirmi deryoş gibi düşündüm.
peki adet döngün kaç gün sürüyor genelde.

destekle beni desteklee

ben sevdimm çizgim 18deyken çok üzülmüştüm, çalışma yok umutlar gitti diye... şimdi tekrar umutlandım
umutlanabilir miyim ki sizce? nası tablo?

valla canım böyle olunca 3 gün sonra bat
11.gün bir düşüş var ve sonra yükselme
acaba diyorum:44:

ben sevdimm çizgim 18deyken çok üzülmüştüm, çalışma yok umutlar gitti diye... şimdi tekrar umutlandım
umutlanabilir miyim ki sizce? nası tablo?

My Ovulation Chart |
bnm tablomda bu.
dun kasık agrısı var dıye pek heyecanlıydım ama bgn farkettım kı benım memişler pek rahatlar. hiiç bi dolgunluk bı acıma uclarda bı hassasıyet yok.
tık yok yanı kısacası.
kasık agrısı her hamılede olmuor ama memısler kımde duyduysam oluyor. bende yok.
bu da demek oluor kiii
bu ay nanaaay.............

o düşüş yerleşme düşüşü olabilir mi diye ümitlenip sonra kendini kaptırma diyorum kendime...
4aydır kendimi inandırıp hüsran yaşadım... ama o düşüş benim de kafamı kurcalıyo:44:
çarşambaya ne kaldı diyip bekliycem artık

evet bende beğendim bu halini ff bizi yöneteceğine biz onu yönetelim dimi aama
çizgin doğru yerde inşallah canım için rahat olsunn... hadi bakalım son 2gün

ha hahahevet ff nin değil, bizim dediğimiz olduu
inşallah canım ya çok saol, sen yönlendirmesen beceremeyecektim... az kaldı bekliyorum heyecanla:18:

36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bildiğiniz adet öncesi kasık ağrım var
ama daha erken en azından 5 günüm var

Ben çok beğendim tablonu. Bebek belirtisi olabilir iyi düşünelim :)

Sevindim. Geçer inşallah hemen. Çok iyi bir göz doktoru tanıdığım var da. Sağolsun o öğretti bize de.

Sen nir kere öyle bir şey yaşadaığın için yine olabilir gibi geliyor ama yok öyle bir şey. Lütfen sen de iyi düşün. Tablon da çok güzel. Sağlıklı bir gebelikle sonuçlanır inşallah.

her belirti kişiden kişiye değişyo canım...
bi de biz çok okuyup, çok da kafaya taktığımız için psikolojik olarak kendimizi olumsuz etkiliyoruz bence... yani belirtiler yokken, zorla belirtileri yaratabiliyoruz mesela... ya da var olan belirtileri, yok canım bu ay da değildir diyerek görmezden geliyoruz... tek çare beklemek... ve malesef çok zor, insan bu süre içinde duramayıp sürekli bi ipucu, bi umut arıyo... ama herkeste farklı etkiler var unutma... umutlanma ama umutsuzluğa da kapılma şenaycım, hakkımızda hayırlısı

shanay biraz daha sabır canımm
nisbhr demiştim dimi favorim 15 diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…