- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
hiç de nanay falan değilMy Ovulation Chart |
bnm tablomda bu.
dun kasık agrısı var dıye pek heyecanlıydım ama bgn farkettım kı benım memişler pek rahatlar. hiiç bi dolgunluk bı acıma uclarda bı hassasıyet yok.
tık yok yanı kısacası.
kasık agrısı her hamılede olmuor ama memısler kımde duyduysam oluyor. bende yok.
bu da demek oluor kiii
bu ay nanaaay.............
canım kasık ağrısı mı bebek belirtisi olabilir diyorsunBen çok beğendim tablonu. Bebek belirtisi olabilir iyi düşünelim :)
Sevindim. Geçer inşallah hemen. Çok iyi bir göz doktoru tanıdığım var da. Sağolsun o öğretti bize de.
Sen nir kere öyle bir şey yaşadaığın için yine olabilir gibi geliyor ama yok öyle bir şey. Lütfen sen de iyi düşün. Tablon da çok güzel. Sağlıklı bir gebelikle sonuçlanır inşallah.
canım kasık ağrısı mı bebek belirtisi olabilir diyorsun
bu arada hoşgeldin
neyse kızlar ben kaçar
ütü yapmam lazım
öpülüdnüz hepiniz
evet neden olmasın :) yerleşiyordur belki bebek. adet için çok erken çünkü.
ev işleri için kaçmışsın bu arada yetişemedim sana
kaçtım ve geldim canım
benım kasık ağrısı bir iki gün önce başlar adetten
belki bu sefer dha erken başlad kimbilir
Allah hayırlısını nasip etsin
kendimi odaklamak istemıyorum yoksa bir hafta yerim kendimi
dışarda hem yağmur hem güneş var hava çok güzel yaa
oh ne güzel bitirdin mi işlerini? ben de şimdi yemeğe kaçıyorum. Kociş spordan geldi acıkmış. Ben de tüm gün oturdum evde. Biraz vicdan azabı yaşamaya başladım.
evet başka şeyler düşünmek en iyisi yoksa son günler geçmiyor
ben de yapacağım şimdi yemek
ama hiç kalkasım yok
gök kuşağına bak :)
Eğer aklında başka bir şey yoksa fırın poşetinde tavuk yapabilirsin difrizde tavuğun varsa. Yerinden sadece 5 dk kalkıyorsun sonra o kendi kendine pişiyor :)
denedim
evin diğer cephesine kalıyor. güneybatı cephede oturunca böyle oluyor işte
kızlar fena yoruldum. yaptığım tek iş yatak odası temizliği dolabın üstündekiler filan.. bu ev işleri ne gıcık yaa hiç bitmiyo
poşet sağlıksız olmuyo mu:26:favori yemeğimdir benım canım bu
ben de ütü yaptım çamaşır topladım yerleştirdim ve bittim
poşet sağlıksız olmuyo mu:26:
onu 2-3 gün önce yaptım. yaptıktan sonra da eşime(ayenen bu vaziyet)" bak ütü yapacam derken canım çıktı belim kopuyor şu an eğer bu emek emek ütülediğim çamaşırları bi giyinip atarsan giyindikten sonra bi kenara bırakırsan da kırışırsa karışmam bi kıyafeti en az 3 gün giyceksin" dedim. tamam dedi
bizimki biraz pimpiriktir de daha giyer giymez bi kıyafeti mundar edebilir yanidelinin temizlik hastalığı yüzünden kitap yıkadığını bilirim
bi laf attın ortaya gittin
sensin LPG li tamam mı
tamam cnm bende öyleyimmyani gaza gelmiyorsundur inşallah demek istedim çok güzel tablolara bile iddalı yorum yapmamda o açıdan yapılan yorumlardan etkilenme demek istedim ...
umarım anlatabildim
valla sağlık konusunu bilemeyeceğim ama çk lezzetli olduğunu biliyorum
eşinin kitap yıkama durumuna gelince ALlah sana sabır versin arkadaşım
hemen alayım tarifiben de bu sabah arda mı ne bi adamın mutfağı programında acık saçma gibi ama felaket kolay bi tarif gördüm. kolay olması öyle cezbetti ki sanırım bugün onu yapcam.fırında şehriye
heee şimdi anladım
yok kuzum yok
ben paşa paşa adetimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?