Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canımmm aynen öyle olacakk
zamanı var işte ama belki ozaman çok yakındır
sabredicez elimizden başka ne gelirkiii

evet canımmm aynen öyle olacakk
zamanı var işte ama belki ozaman çok yakındır
sabredicez elimizden başka ne gelirkiii

aynen öle canım
sabreden dervişler var bizim burda
2ye ayrılıyolar ama onlar
bi kısmı sabretmiş ve muradına ermiş
diğer kısmı da sabretmiş ama beklerken g...... yani birden ortadan kaybolmuslaar
ne hıkmetse artık

Kızlar bnm artık çıkmam gerekiyo
öpüyorum sizi yarın görüşürüzzzz

şenaycım hiç takma kafana bu gece deliksiz bi uyku uyu güzelce şöyle
sabahtaa nur topu gibiii cayır cayır bi ateş çıksın hele bakalım

herkese hayırlı akşamlarrrrrr

sana da deryacım
tatlı uykular
inşallah artık hakkımızda ne yazıldıysa

ben kendimi suçlu hissettim ama şu an ısrar ettiğim için sana...
canım bence de 21.gün çatlamış olma ihtimalin zor, çünkü sen düzenli adet görüyosun...
ateşin bu kadar güzel gidiyo, akşam idrarı olduğu için çıkmamış olma ihtimali fazla...
yarın sabah idrarıyla tekrar dene canım...
ve hep böyle dik dur, sakınn inancını yitirme

inancımı yitirirsem neyım kalırki yavrımuu
yrnkı atesıde bı göreyım cıcımde bakarız bakalım test için

kızlarr yaaa deli oluyorum meraktan ne kadar inişli çıkışlı bi tablo bu yaaa.b yorumu olan varmı? ovulasyon takibi yaptırıyorum ben.doktor dün çatlamış yumurtan var dedi ama çatlayacak yumurtaların da var dedi.ben ne zaman tablodan bi anlam çıkarabilicem.valla hiç bişey anlamadım. bu arada paytak seni çok tebrik ederim.sevincini paylaşıyorum.nete çok giremediğim için biraz önce gördüm sayfaları dolaşırken.

hadi benimkine de bi yorm yapın yaaa ben bisey anlamadım cünkü bu işten

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

öyleyse biri çatlamış canım diğeride bugün çatlayacak gibi duruyor.
yarın ateşin yüksek giderse anlarızki bugün çatlamış

kızlaaar
ben kacar
uyucaaaam
uyancaaaam
atesımı ölçceem
ve oda yüksek çıkacaaaak :))))
tatlı uykuşlar herkeseeee

bi diziye bakayım dedim test yapmışta gelmiş bile kıza bakk gece çişiyle testmi olur daha adet geçmeden hadi inşallah sabah ateşin yüksek yüksek çıkarr umutlar tükenmesin son ana kaadaaarrr

bende yatıyom kızlarr iyi gecelerrr

aferin kız sana yarın ateşin yüksek çıkarsa sabah idrarıyla test yap olur mu?
biz de sabah nete girince müjdeli haber alırız belki

bu gece çatlama olasılığın yüksek çünkü ateşin epey düşmüş canım... yarın sabah yükselirse emin oluruz... ama sen bu geceyi boş geçirme sakın

iyi geceler kızlar

herkesin hamile olması dileğiyle inşAllah ...çok sevindim paytak hamile sanırım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşAllah .paytak belirtilerin nelerdi cnm ilk bebiş sanırım yazabilirmisin lütfen .tekrar tebrik ederim
shnay teşekkür ederim cnm iyi dileklerin için ,inşAllah bu ay senin yüzün güler dr a gitmene gerek kalmaz .
inşAllah bu ay herkes hamile kalır sağlıkla
keşke ben de amaliyata gitmeden hamile kalsam korkuyorum ,utanıyorum her tarafım açılıck zaten muayenelerde çok kötü oluyodum .büyük ihtimal uyuturlar .uytsunlarda isterim yani yoksa yerin dibine girerim çok kötü atlatamam herhalde o anı .Rabbim büyüksün ne olur bi mucize de bize nasip eyle ...aminnnnnnnnnn
kızlar spermde canlılık %50 olmalıymış bizim bu ay çok şükür %11 den %30 çıkmış yani sizce şans varmıdırki yoksa hiç ümitlenmiyeyim ya ;siz bana söleyin dobraca gerçekten üzülmem bekleyince sonu hüsran olunca daha da hüsrana uğruyorum ileri hızlımız da normalde %25 olmalymış en az bizimki %6 dan %28 olmuş şükür varmı bi şans sizce......
bu da tablom
My Ovulation Chart

Son düzenleme:

611,5 çıktı kızlar karından baktı doktor görünmüyo sonra gel ya da alttan bakayım dedi istemedim alttan.misafir var anca yazdım nasıl değer

Kizlar hepinize ayri ayri cok tesekkur ediyorum Allah raZi olsun sizden umari dediginiz gibi o guzel kalplerinizden gecenler gibi olur hersey R abbim butun bekleyenlere hayirlisiyl nasip etsin

Paytak cAnim senide kutluyorum umarim sorunsuz bi gebelik gecirirsin gozun aydin

tatlım yaaa bak bu tablom ateşim yükseldi.ama dün işte öyle yoruldum ki bi de hergün hergün ilişki valla dün kardeş kardeş yattık. ne onda ne de bende güç vardı. zaten bi önceki günden sperm olmalı.rabbim nasp edeceks öyle de eder.

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın bayanlar
üzgünüm ama ıyı haberler veremeyecegım
sabahları 07:10da olcerım ben atesımı saatım o zaman calar o zaman olcerım.
bu sabah uyku tutmadı 06:02 de gözümü actım tabii atesımıde olctım. dün 36.8 olan atesım bugun saat 6 da 36.3 cıktı.
tekrar uyudum. saat 7.10da saatım caldı uyandım olctum 36.7 cıktı.
hadı bakalım
hangı ates dogru?
neyse sonuc olarak ılk ıdrarla test yaptım ve ıkıncı cızgıyı göremedım yıne malesef.
tek cızgı tek cızgı tek cızgı.....
ıkıncı cızgıyı ben kafama attırdım sanırım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ümitsizlik yok bu ay olmazsa başka aylara inşallah..

spermde canlılık kavramını hiç duymadım o da neymiş. ama hızınız gayet güzel. bişey mi kullandınız?

611,5 çıktı kızlar karından baktı doktor görünmüyo sonra gel ya da alttan bakayım dedi istemedim alttan.misafir var anca yazdım nasıl değer

değerin çok iyi hayırlı olsun.değerin 1000 üstü olmalı ki
kese görünsün.darısı başımıza

e tatlım sen basbaya catlamıssın ıste
hadı gozun aydın
inşallah bu ay yuzun guler be yavrum.
rabbım yüzümüze baksın artık inşallah
ah cicim ah, seni bilmem ama ben cok karısıgım su an
test negatıf cıktı
ates her zamankı saatte ölçtüğümde yüksekti, her zmnkı saatten 1 saat önce ölçtüğümde düşüktü. her ıkı olcüm arasında 1 saatlık uyku var
tabloma hangı degerı yazmalaıyım kızlar yaa
testte cıkmama ıhtımalı sızce nedır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…