amaaan ne yapalım yaaa
gıderım bu ay dra zaten otu boku arastırtcam
yoksa yok
elbet bır gun olacak degıl mı ama
ne gerekıosa drlar soler
gerekırse karanfılın teyzeye de gıderım
yıne de bır gun ıllakı anne olurum
bu ay yada baska bı ay
evet canımmm aynen öyle olacakk
zamanı var işte ama belki ozaman çok yakındır
sabredicez elimizden başka ne gelirkiii
Kızlar bnm artık çıkmam gerekiyo
öpüyorum sizi yarın görüşürüzzzz
şenaycım hiç takma kafana bu gece deliksiz bi uyku uyu güzelce şöyle
sabahtaa nur topu gibiii cayır cayır bi ateş çıksın hele bakalım
herkese hayırlı akşamlarrrrrr
elim ayagım tıtrıyo su anda
bu olmamlıydı yaaa olmamalıydııı
hazır hıssetmıstım halbukı kendımııı
tek cızgııı....
silik milik hiç bişi yokkkkk
karanfıl senın dedıgın gıbı ben cızgının bugun degıstıgı gıbı 21. gunde falan catladıysam zaten bısı olması ımkansız
cunku hııc mı hııc ılıskı yok o gunlerde....
verdıgım gecıcı gereksız ekşından dolayı sorry sorry sorryyyy
ben kendimi suçlu hissettim ama şu anısrar ettiğim için sana...
canım bence de 21.gün çatlamış olma ihtimalin zor, çünkü sen düzenli adet görüyosun...
ateşin bu kadar güzel gidiyo, akşam idrarı olduğu için çıkmamış olma ihtimali fazla...
yarın sabah idrarıyla tekrar dene canım...
ve hep böyle dik dur, sakınn inancını yitirme
kızlarr yaaa deli oluyorum meraktan ne kadar inişli çıkışlı bi tablo bu yaaa.b yorumu olan varmı? ovulasyon takibi yaptırıyorum ben.doktor dün çatlamış yumurtan var dedi ama çatlayacak yumurtaların da var dedi.ben ne zaman tablodan bi anlam çıkarabilicem.valla hiç bişey anlamadım. bu arada paytak seni çok tebrik ederim.sevincini paylaşıyorum.nete çok giremediğim için biraz önce gördüm sayfaları dolaşırken.
hadi benimkine de bi yorm yapın yaaa ben bisey anlamadım cünkü bu işten
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayyy bu kız benı oldurecek
ya karanfıl sen o teyzenın adresını telını sakın kaybetme
ne olur ne olmaz
umut kapısı bu
belkı bızımde ıhtıyacımız olur bırgun
dimi ya gelin benm elımı kolumu baglayın laaa
çıldıriciiiiim şimdi
inancımı yitirirsem neyım kalırki yavrımuu
yrnkı atesıde bı göreyım cıcımde bakarız bakalım test için
inancımı yitirirsem neyım kalırki yavrımuu
yrnkı atesıde bı göreyım cıcımde bakarız bakalım test için
kızlarr yaaa deli oluyorum meraktan ne kadar inişli çıkışlı bi tablo bu yaaa.b yorumu olan varmı? ovulasyon takibi yaptırıyorum ben.doktor dün çatlamış yumurtan var dedi ama çatlayacak yumurtaların da var dedi.ben ne zaman tablodan bi anlam çıkarabilicem.valla hiç bişey anlamadım. bu arada paytak seni çok tebrik ederim.sevincini paylaşıyorum.nete çok giremediğim için biraz önce gördüm sayfaları dolaşırken.
hadi benimkine de bi yorm yapın yaaa ben bisey anlamadım cünkü bu işten
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
desene yakında senden de bbiş haberi gelecek..hem de doğal doğal
doktor kime bu ay olmaz ya da çocuğunuz olmaz dediyse o ay hamile kalıyor arkadaşlar
fatoşa bu yuymurtadan bişey çıkmaz dedi o ay hamile..
hele ki meriye ne demeli?!??!!
tüp bebek bile yapmamış doktorlar çıka çıka 4-5 tane canlı sperm çıkmış testte. geri göndermişler. hadi yaptığı kürlerle 1000 e çıksın sperm sayısı.. nasıl hamiş kaldı.. umutsuzluk yok yola devamkürlere ilaçlara devam edin.
kızlarrrrrrrrr
naptınız siz böyle ateşli hatunlar... forumu açtım keyfim yerine geldi..
şenay bugün test yapardım sabahleyin yerinde olsam
deryacım bu tablo diğer kişilere göre erkendir ama senin ateşin hiç bu kadar güzel olmamıştı sonu da güzel olsun inşallah. fatoşun da böyle olmuştu..
şimdi tatlım
bak senin durumunu haybeye teselli için yorumlamıcam. gayette yasanan örneklerle anlatacagım.
aşılama bile yapmıcam size şansınız aşılama da bile %5 o yüzden direk tüp bebeke baslıcaz inşalah o olur diyen dr gecen haftalarda arkadasıma tup bebek sonucunu ikizin olacak diye acıkladı. şimdi bebişler sağlıkla yolda.
yanı dogal yolla olmuyorsa olduruyorlar baska yollarla şekerim o yuzden hiiiç olmaz deme. sadece bıraz sabır gerekecek, tedavı surecı aşamasında o kadar. bununda sende vaar oldugunu düşünüyorum.
öte yandan saracoglu onları yazmıs ıı tamam ok.
göğüs kanserine yakalanmıs türkan teyzemın gecmısınde dogum kontrol hapı dahı yoktur.değil ki dıger hormon ılacları kullanmak.
babam akcıger kanserıydı, hormon ılacı falan kullanmadı
kayınpederım prostat kanserıydı hormon falan kullanmadı
yengem rahım kanserıydı sadece evlılıgın ılk yıllarında korunma amaclı dogum kontrol hapı kullandı.
vs vsss
rabbım kanser derdı verecekse, kaderımize onu yazacaksa hormon ılacı falan bahane.
yapma gözünü seveyim
bosver bunları
yedıgın hersey de zaten yapay hormon var. hersey ılaclı. al bak ben kımyasal ılacların ıcındeyım, ınsan hayatına tehlıkesı mılyon tane ama neymıs boceklerı oldurmek ıcın kullanmak zorundaymısız.......
kızlar selam hepinize toptan yazıyorum
yorumlarınız için teşekkür ederim ama benım 3 günüm var ve ben hiç heyecan yapmıyorum çünkü kasık sızlamam devam ediyor
sanki akıntımın rengi de bır değişik çözemedim
yani benım için sakın panıklemeyın
ŞENAY canım umarım güzel haberini alırız heyecanla baktım ben de tablona
ZEBEBEK canım benım Rabbim ol dedikten sonra kimse önünde duramaz
inşallah tüpe gerek kalamadan gelir bebğin
DEryoş ,Ykılıç,KARANFİL,PAYTAK hepinize tekrar teşekkürler
bugün ne güzel bir gün hepinizin tablosu maşallah çok süpperrrrr
özellikle şenay ve deryoş sizlerden güzel haberler geleecek inşşallahhhh
zebebek canım sende üzülme lütfen bazen tıbbın bile şaşırdığı şeyler oluyor
neden olmasın elbette olur allah istedikten sonra.ama tabi en son çare hepimiz için tüpbebek.
bizim topikte bi arkadaşımız vardı 7senedir olmuyordu tüp yaptırdı hemen tuttu
şimdi bebeği 2 3 aylık oldu bile.umudunu yitirme canımmmmm
bana gelince kızlar çok şükür ateşim yükselmeye başladı çizgi bile çekti
bakın bakalımmm
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
611,5 çıktı kızlar karından baktı doktor görünmüyo sonra gel ya da alttan bakayım dedi istemedim alttan.misafir var anca yazdım nasıl değer
aferin kız sanayarın ateşin yüksek çıkarsa sabah idrarıyla test yap olur mu?
biz de sabah nete girince müjdeli haber alırız belki
bu gece çatlama olasılığın yüksek çünkü ateşin epey düşmüş canım... yarın sabah yükselirse emin oluruz... ama sen bu geceyi boş geçirme sakın
iyi geceler kızlar
günaydın bayanlar
üzgünüm ama ıyı haberler veremeyecegım
sabahları 07:10da olcerım ben atesımı saatım o zaman calar o zaman olcerım.
bu sabah uyku tutmadı 06:02 de gözümü actım tabii atesımıde olctım. dün 36.8 olan atesım bugun saat 6 da 36.3 cıktı.
tekrar uyudum. saat 7.10da saatım caldı uyandım olctum 36.7 cıktı.
hadı bakalım
hangı ates dogru?
neyse sonuc olarak ılk ıdrarla test yaptım ve ıkıncı cızgıyı göremedım yıne malesef.
tek cızgı tek cızgı tek cızgı.....
ıkıncı cızgıyı ben kafama attırdım sanırım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
herkesin hamile olması dileğiyle inşAllah ...çok sevindim paytak hamile sanırım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşAllah .paytak belirtilerin nelerdi cnm ilk bebiş sanırım yazabilirmisin lütfen .tekrar tebrik ederim
shnay teşekkür ederim cnm iyi dileklerin için ,inşAllah bu ay senin yüzün güler dr a gitmene gerek kalmaz .
inşAllah bu ay herkes hamile kalırsağlıkla
keşke ben de amaliyata gitmeden hamile kalsam korkuyorum ,utanıyorum her tarafım açılıck zaten muayenelerde çok kötü oluyodum .büyük ihtimal uyuturlar .uytsunlarda isterim yani yoksa yerin dibine girerim çok kötü atlatamam herhalde o anı .Rabbim büyüksün ne olur bi mucize de bize nasip eyle ...aminnnnnnnnnn
kızlar spermde canlılık %50 olmalıymış bizim bu ay çok şükür %11 den %30 çıkmış yani sizce şans varmıdırki yoksa hiç ümitlenmiyeyim ya ;siz bana söleyin dobraca gerçekten üzülmem bekleyince sonu hüsran olunca daha da hüsrana uğruyorum ileri hızlımız da normalde %25 olmalymış en az bizimki %6 dan %28 olmuş şükür varmı bi şans sizce......
bu da tablom
My Ovulation Chart
611,5 çıktı kızlar karından baktı doktor görünmüyo sonra gel ya da alttan bakayım dedi istemedim alttan.misafir var anca yazdım nasıl değer
e tatlım sen basbaya catlamıssın ısteben de çatladım mı çatlamadım mı bilmem ama dün ateşler içinde yandım bu sıcağa bırak çatlamayı yumurta kesin haşlanmıştır.
yine sabah az düşmüş ateşim gece hep 37 ydi.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
ah cicim ah, seni bilmem ama ben cok karısıgım su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?