Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canım test de negatif çıkmıştı. doktora gitti hem de akşam akşam hiç üşenmeden. maşallah büyük özgüvenle ben olsam okadar negatif ve düşük ateşe hayatta gitmezdim kan verdi 60 larda bişey çıkmıştı.

canım bi gece önce yumurtlayıp dün gece de çatlamışsın sen... dediğin gibi olacaksa rabbim böyle de verir, biz tedbir amaçlı boş geçmiyoruz o iki geceyi peş peşe
ama dediğin gibi sık sık deneyince insanın dermanı kalmıyo, benim eşim de böyle olunca istemiyo, ne bu böyle görev gibi homurdanıyo ama görev tabiiii hakkımızda hayırlısı canım, ama çatlamışsın sen, artık bekleme sürecin başladı:18:

şenay canım uyku tutmaması çok normal kuzum... tek çizgi üzmesin seni, beta hemen yükselmeyip idrarda çıkmayabiliyomuş sende biliyosun... kırmızılar gelmeden ümitsizliğe düşmek yok tatlım
ben de gece 1 saat arayla uyanırım... bazen 5buçuk bazen 65, bazen 7... ilk ölçümümü yazdım şimdiye kadar hep... uyku bölününce değerler değişr dedikleri için... ama sen kendini psikolojik açıdan nası rahat hissedeceksen o değeri gir tatlım

oooo deryacım ilk düşüşte hemen sinyal geldi dersen sen hamilelerin ateş tablolarında da öyle ufak iniş çıkışlar var... bu hiç bişeyin habercisi değil... bekle... yarın da düşerse, kork ama şimdi değil...

canım sen bal gibi 29undan yumurtlayıp dün gece çatlamışsın hadi hayırlı olsun bol bol nar suyu iç şimdi, tutunmayı kolaylaştırdığını okumuştum... ben geçen ay yumurtlama sonrası 1ay içtim... işe yaramadı ama olsun bi dahaki ay yine içicem sen de dene...

buda tablom
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
tek çizgi görmekten korkuyorum. bir gün daha hamileyim
diye gezineyim istiyorum.yarın görüvem hanyayı konyayı.

şimdilik tablon güzel canım... kaç günde bi adet olduğunu bilmiyorum ama eğer 28günse test yap istersen...

vaayy böyle bi örnek hee çok şaşırdım ama çok da sevindim gel de ümitlenme işte, böyle örnekler iyiki varlar

3.hafta 5-130
4.hafta 75-2600
diye gidiyo betahcg değerleri benim 611 çıkmıştı ya o zaman 4.hafta mı olur böyle yorumlayabilir miyim sizce?

3.hafta 5-130
4.hafta 75-2600
diye gidiyo betahcg değerleri benim 611 çıkmıştı ya o zaman 4.hafta mı olur böyle yorumlayabilir miyim sizce?

tebrık ederım canım
cok sevındım saglıklı bır hamılelık dılerımç
darısı basımıza

kızlar ben tatıle labtopu almadım o yuzden gıremedım hıc.tatılde zaten fırsat yoktu baska bılgısıyardan da gırmek ıstemedım kaldıgım yerde. baya uzak kaldım sızden. tammen hesap kıtap olmayan son derece rahat bır aydı.cok mutluydum ve hersey superdı ne kendımı takıp ettım ne bırseyayy ne rahattı. hayatımda ılk defa 26 gunde adet dun sabah geldısok oldum ınanamadım en erken 28dır yıllardır ılk defa bu kadar erken.bu durumda yumurtlamam da esımle ayrı kaldıgımız 4 gun ıcındekı surecte olmus sansıma ne dıyım tatıl bebısı gelemedı

hoş geldin kulaklarını çınlatıp duruyorduk.
tatilin bitti mi? insallah güzel geçmiştir.
hala tatıldeyım canım :) cok ıyı hersey cok mutluyum burda
saolun ya gecmısı okuycam donunce
sızler de ıyısınızdır umarım
canım nasılsın ? sende durum ne onu söyle bize ?
ıyıyım canım ya
bende durum garıp 26 gunde adet oldum
hıc bu kadar erken olmadım 13 yasımdan berı :)
ustelık gecen ay 34 gun bu ay 26
demek kı psıkolojık olarak da etkılıyormusum
bu ay dusunmedım etmedım hesap yoktu ne rahatım yaa anlatamam kanama baslayınca sok oldum hatta
ne alaka dıye sonra bır hesapladım en son 3 mayısmıs sonra 29 mayıs :)

bu arada 4 gunluk donemde de esım yanımda degıldı ya tam denk geldıgı zaman :) kısmet

Son düzenleme:
every hoşgeldin cnm aramıza.yeni döngün hayırlı olsun inşallah

şenaycım üzülme canım adetin henüz gelmedi ama hala umudumuz var bizim sende umutlu ol

okkesa hadi bakalım sende yarın güzel haberlerle gell

karanfilcim sende kesin çatlamışsın inşallah dün geceyi değerlendirdin

bana gelince kızlar ateşim bu şekilde ama daha çok var batımaa
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

saol canım Allahım en kısa zamanda seni de güldürür inş.

saol canım Allahım en kısa zamanda seni de güldürür inş.

every hoşgeldin canım özlettin kendini yaaa
tatilin güzel geçmesine sevindim canım. boma gibi döndün inşallah..

nisbhr ve ykilic sağolun kızlar yorumlar için. evet sanırım çatladım da.. bugün net olur çünkü dün gece çok hastaydım ayaklarım açıkta yattım resmen yatakta kendimi serinletecek nokta aradım. uyuyamadım. gece eşime diyorum "ahhh uhhh hastayımm" hastalandım mı nazımdan geçilmez de o da "geçmiş olsun" dedi saat 3 de sabah diyorum böyle böyle dedin gülmekten ölüyo

bu arada nisbhr ohh ev hanımlığını keyfini çatıyosun yani.. geç kaldığın gözümden kaçmıyo benim okuldan geldiğim saatte yeni uyanıyon. keyfini çıkarr...
ben de dört gözle milletin gözüne batan(özellikle başbakanımızın) meşhur yaz tatilini bekliyorum

karanfil çok dikkatlisin canımm evet benim için gün 12den sonra başlıyor gece 3te bitiyor.
bazen kendimi çokk uyuşuk hissediyorum.keşke çalışsam da erken kalksam diyorum
ama eşime kahvaltı hazırlamak için kalktığımda sabah heleki kış sabahlarında işe gidenleri görünce üzülüyorum.
eşim gidesiye hemen yatağa atlıyorummm ben uyumayı çok seviyorum.ama çalışıp para kazansamda fena olmazdı:26:

ben de bayılırım uykuya 4 gün dersim 7.30 da o zamanlar mecbur ama geriye kalan 3 günü çok süpper değerlenidirim.
dediğin de doğru geçen sene öğlenciydim o da kötü. öğlene kadar uyuyorsun öğleden sonra da okul. sanki hayat bitiyo gibi oluyordu. ama yine de ev hanımlığı kadına göre bişey. yakında bebişin de olur hayat daha bi dolu dolu geçer inşallah

ayyyyy inşallahh karanfilim yaaa hayali bile çok güzelll dolu dolu yaşamak istiyorum o günleriiii
bebişimi koynuma alıp uyumak istiyorum onu emzirmek onunla bütün olmak kokusunu içime çekmek
istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaa

ben de şimdi uyumayı düşünüyorum gece yine uyumuşum. biz dizi var takıldım ona. mazoşist miyim neyim uçurum diye atv de. her salı uyuyup kaldığımdan ertesi gün netten izliyom acaba ona mı baksam..:44:

aaaaaaaa ben o dizinin sıkı takipçisiyim çok güzel yaaaa
ama biliyomusun adem öldüüüüüü
bende netten ikinci defa izlerim hep ayrıntıları kaçırmayım diye

umreye gitmeden önce bi isim listesi yapmayı düşünüyorum yaklaşınca söylerim özelden isimlerinizi alayım orda dua etmek istiyorum sizler için de. müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş

oyy karanfilimmm ne güzel yaaa genç yaşta.
bizi de unutmadığın için saol.yaz tatilindemi gitceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…