- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
bulbulkanın atesı düştüğü halde gebe kaldıgını bılıyorum da testı negatıf mıydı ya onun? bak onu unutmusum ben
o da mı ıdrar testı yapmıstı da tek cızgı cıkmıstı?
e pekı nasıl ogrenmıstı ve ne zmn ogrenmıstı hamılelıgını hatırlıomusun?
bak şimdi heyecanım yükseldi yine
ay canım benım
allahım dualarını kabul etsın bızımde yüzümüze gülsün inşallah
tatlım yaaa bak bu tablom ateşim yükseldi.ama dün işte öyle yoruldum ki bi de hergün hergün ilişki valla dün kardeş kardeş yattık. ne onda ne de bende güç vardı. zaten bi önceki günden sperm olmalı.rabbim nasp edeceks öyle de eder.
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın bayanlar
üzgünüm ama ıyı haberler veremeyecegım
sabahları 07:10da olcerım ben atesımı saatım o zaman calar o zaman olcerım.
bu sabah uyku tutmadı 06:02 de gözümü actım tabii atesımıde olctım. dün 36.8 olan atesım bugun saat 6 da 36.3 cıktı.
tekrar uyudum. saat 7.10da saatım caldı uyandım olctum 36.7 cıktı.
hadı bakalım
hangı ates dogru?
neyse sonuc olarak ılk ıdrarla test yaptım ve ıkıncı cızgıyı göremedım yıne malesef.
tek cızgı tek cızgı tek cızgı.....
ıkıncı cızgıyı ben kafama attırdım sanırım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben de çatladım mı çatlamadım mı bilmem ama dün ateşler içinde yandım bu sıcağa bırak çatlamayı yumurta kesin haşlanmıştır.
yine sabah az düşmüş ateşim gece hep 37 ydi.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda tablom
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
tek çizgi görmekten korkuyorum. bir gün daha hamileyim
diye gezineyim istiyorum.yarın görüvem hanyayı konyayı.
evet canım test de negatif çıkmıştı. doktora gitti hem de akşam akşam hiç üşenmeden. maşallah büyük özgüvenle ben olsam okadar negatif ve düşük ateşe hayatta gitmezdim kan verdi 60 larda bişey çıkmıştı.
3.hafta 5-130
4.hafta 75-2600
diye gidiyo betahcg değerleri benim 611 çıkmıştı ya o zaman 4.hafta mı olur böyle yorumlayabilir miyim sizce?
merhaba kızlar
sonunda gelebıldım nasılsınız? var mı gelısmeler? umarım guzel haberler vardır
hepınızı opuyorum
hoş geldin kulaklarını çınlatıp duruyorduk.merhaba kızlar
sonunda gelebıldım nasılsınız? var mı gelısmeler? umarım guzel haberler vardır
hepınızı opuyorum
hala tatıldeyım canım :) cok ıyı hersey cok mutluyum burdahoş geldin kulaklarını çınlatıp duruyorduk.
tatilin bitti mi? insallah güzel geçmiştir.
ıyıyım canım yacanım nasılsın ? sende durum ne onu söyle bize ?
3.hafta 5-130
4.hafta 75-2600
diye gidiyo betahcg değerleri benim 611 çıkmıştı ya o zaman 4.hafta mı olur böyle yorumlayabilir miyim sizce?
tebrık ederım canım
cok sevındım saglıklı bır hamılelık dılerımç
darısı basımıza
kızlar ben tatıle labtopu almadım o yuzden gıremedım hıc.tatılde zaten fırsat yoktu baska bılgısıyardan da gırmek ıstemedım kaldıgım yerde. baya uzak kaldım sızden. tammen hesap kıtap olmayan son derece rahat bır aydı.cok mutluydum ve hersey superdı ne kendımı takıp ettım ne bırseyayy ne rahattı. hayatımda ılk defa 26 gunde adet dun sabah geldı sok oldum ınanamadım en erken 28dır yıllardır ılk defa bu kadar erken.bu durumda yumurtlamam da esımle ayrı kaldıgımız 4 gun ıcındekı surecte olmus sansıma ne dıyım tatıl bebısı gelemedı
tebrık ederım canım
cok sevındım saglıklı bır hamılelık dılerımç
darısı basımıza
kızlar ben tatıle labtopu almadım o yuzden gıremedım hıc.tatılde zaten fırsat yoktu baska bılgısıyardan da gırmek ıstemedım kaldıgım yerde. baya uzak kaldım sızden. tammen hesap kıtap olmayan son derece rahat bır aydı.cok mutluydum ve hersey superdı ne kendımı takıp ettım ne bırseyayy ne rahattı. hayatımda ılk defa 26 gunde adet dun sabah geldı sok oldum ınanamadım en erken 28dır yıllardır ılk defa bu kadar erken.bu durumda yumurtlamam da esımle ayrı kaldıgımız 4 gun ıcındekı surecte olmus sansıma ne dıyım tatıl bebısı gelemedı
every hoşgeldin canım özlettin kendini yaaa
tatilin güzel geçmesine sevindim canım.boma gibi döndün inşallah..
nisbhr ve ykilic sağolun kızlar yorumlar için. evet sanırım çatladım da.. bugün net olur çünkü dün gece çok hastaydım ayaklarım açıkta yattım resmen yatakta kendimi serinletecek nokta aradım. uyuyamadım. gece eşime diyorum "ahhh uhhh hastayımm" hastalandım mı nazımdan geçilmez deo da "geçmiş olsun" dedi saat 3 de sabah diyorum böyle böyle dedin gülmekten ölüyo
bu arada nisbhr ohh ev hanımlığını keyfini çatıyosun yani.. geç kaldığın gözümden kaçmıyobenim okuldan geldiğim saatte yeni uyanıyon. keyfini çıkarr...
ben de dört gözle milletin gözüne batan(özellikle başbakanımızın) meşhur yaz tatilini bekliyorum
karanfil çok dikkatlisin canımm evet benim için gün 12den sonra başlıyor gece 3te bitiyor.
bazen kendimi çokk uyuşuk hissediyorum.keşke çalışsam da erken kalksam diyorum
ama eşime kahvaltı hazırlamak için kalktığımda sabah heleki kış sabahlarında işe gidenleri görünce üzülüyorum.
eşim gidesiye hemen yatağa atlıyorummm ben uyumayı çok seviyorum.ama çalışıp para kazansamda fena olmazdı:26:
ben de bayılırım uykuya 4 gün dersim 7.30 da o zamanlar mecbur ama geriye kalan 3 günü çok süpper değerlenidirim.
dediğin de doğru geçen sene öğlenciydim o da kötü. öğlene kadar uyuyorsun öğleden sonra da okul. sanki hayat bitiyo gibi oluyordu. ama yine de ev hanımlığı kadına göre bişey. yakında bebişin de olur hayat daha bi dolu dolu geçer inşallah
ben de şimdi uyumayı düşünüyorum gece yine uyumuşum. biz dizi var takıldım ona. mazoşist miyim neyim uçurum diye atv de. her salı uyuyup kaldığımdan ertesi gün netten izliyom acaba ona mı baksam..:44:
ayyyyy inşallahh karanfilim yaaa hayali bile çok güzelll dolu dolu yaşamak istiyorum o günleriiii
bebişimi koynuma alıp uyumak istiyorum onu emzirmek onunla bütün olmak kokusunu içime çekmek
istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaa
umreye gitmeden önce bi isim listesi yapmayı düşünüyorum yaklaşınca söylerim özelden isimlerinizi alayım orda dua etmek istiyorum sizler için de. müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?