Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
süpperrrrrrrrrrrr süpperrrrrrrrrrrrr süpperrrrrrrrrr artık tescilli bir gebesin sennnnn
hadi baakalım inşallah sağlıcakla kucağına alırsınnnnnnn

saol canım darısı senin başına inş.:)

dün nete takılamadım eşim misafir çağırdı geriye dönük okudum çatledım sizle haberleşemeyince:) çok saol canım Allahım kimseyi bekletmesin evet 2. dönemi kapatırım:)

çok saol canım.darısı sizlerin başına

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 9 ay sonra :) alttan muayene istemiyosan bır 5 gun sonra gıt doktora o zaman kese karından gözükür canım ben oyle yapmıstım :)

ayy canım insallah dediğin gibi olur.ama ben son günü dibe vuranlardanım.
benim için yarın çok önemli.

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 9 ay sonra :) alttan muayene istemiyosan bır 5 gun sonra gıt doktora o zaman kese karından gözükür canım ben oyle yapmıstım :)

saol canım şafak sayacağım artık:)) alttan bakılınca düşüğe sebep oluyo dediler o yüzden istemedim.bekleyelim bakalım 7 ay dayandım biraz daha dayanırım:))

hepinize duacıyım iyiki burda yardımcı oldunuz bildiklerinizle dualarınızla çok seviyorum sizleri Allahım hepinize nasip etsin inşallah.

canım benim heyecanını çok iyi anlıyorum.bende senin gibiyim benim ateş çok iyi
ama benim ne olduğum yarın belli olacak.buarada bence 7:10 da
ölçtüğün ateş geçerli bende gece 2 gibi ölçtüm.36.6 idi
sabah namaza kalktım.36.7 idi herzaman 6:20 gibi ölçerim birsaatlik
uykuyla 36.8 oldu. bende ortalamasını yazdım.

gün içi ateşini ölçsene bi son günler ya uyku tutmaması doğal
canlarım ıyı dıyorsunuz hos dıyırsunuz da bilemedim işte
az bı fark olsa arasında hadi önemesemeyeyımde 2. ölçümü yazayım. ama aradakı fark, biri adet olacagım ates diğeri lutheal fazdakı ates. ikisininde anlamı bırbırınden cok farklı
sadece kendımı kandırmak ıcın ıkıncıyı yazıcam ama sanırım.
kırmızılar gelırse öyle gelsin.

buda tablom
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
tek çizgi görmekten korkuyorum. bir gün daha hamileyim
diye gezineyim istiyorum.yarın görüvem hanyayı konyayı.

maşşşaaallllaaahhh bebeişim sanaa
yarın olaa hayrolaa
kesınlıkle bır gun daha hamileyım dıye gez anasını satayım ya
ben de cok cok cok pısmanım test yaptıgıma
su an ıs yerındeyım ve diplerdeyim. keske kırmızılar gelene kadar ıyı vakıt gecırseydım.
kar kardır

dün hastaydım bugün de öyle..ama yine de 16. gün genel çatlama tarihim olduğundan ben de öyle düşünüyorum.
ben genelde ilk ölçtüğümü dikkate alırım canım.

saol canım şafak sayacağım artık:)) alttan bakılınca düşüğe sebep oluyo dediler o yüzden istemedim.bekleyelim bakalım 7 ay dayandım biraz daha dayanırım:))

sadece 7 ay..
ne mutlu sana yaaa
bızım kaç ay sonunda olacak bakalım.
çok seviniyorum paytak senin adına
canım benım.çok güzel bir anne olacaksındır emınım.
mütevazi tavırlı, cici bir anne

ortada görülen düşüş insallah yerleşme düşüşüdür.
hayırlı olsun.

dün hastaydım bugün de öyle..ama yine de 16. gün genel çatlama tarihim olduğundan ben de öyle düşünüyorum.
ben genelde ilk ölçtüğümü dikkate alırım canım.

bence kesın catladın anacım, hadı hastalıktan dıyelım ama cook fazla yukselmıs ya baksana maşallah, yarısı hastalıktan yukselmıs olsa kalan yarısı catlamış olmanı fazla fazla gösterır yav bence

hatırlarmısın bılmem gecen ay every e demıstım ki
onumuzdekı ay altıma odun atcam, atesımı bılerek yuksek tutcam, ffi şaşırtcam,
kırmızılar ates yuksekken gelcek ff şaşcak kalcak demiştim
o yüzden, yuksek olanı yazcam, varsın kırmızılar yuksekken gelsın anasını satayım.
bı kerede ff e bız oyun yapalım
eğleniriz en azından dimi ama

aynen ben de senin gibi düşündüm:13:

valla canım test negatif de çıksa ateş düşse de ben bubulkanın ateşini yaptığı negatif testi gördükten sonra kimseye senin adet geliyor diyemem.

sadece 7 ay..
ne mutlu sana yaaa
bızım kaç ay sonunda olacak bakalım.
çok seviniyorum paytak senin adına
canım benım.çok güzel bir anne olacaksındır emınım.
mütevazi tavırlı, cici bir anne

teşekkürler canım sende olucan teste kafanı takma yarın ki ateş netleştirecek durumu ben inanıyorum Allahım hepimize nasip edecek
sağlıklı bebişler.size çok alıştım uzun zamandır arkadaşımsınız gibi her gece yatarken elimi karnıma koyup Allahım
ne olur arkadaşlarımada nasip et diye dua ediyorum her şey güzel olur umarım.

Allah razı olsun duaların için canım

aynen ben de senin gibi düşündüm:13:

valla canım test negatif de çıksa ateş düşse de ben bubulkanın ateşini yaptığı negatif testi gördükten sonra kimseye senin adet geliyor diyemem.
bulbulkanın atesı düştüğü halde gebe kaldıgını bılıyorum da testı negatıf mıydı ya onun? bak onu unutmusum ben
o da mı ıdrar testı yapmıstı da tek cızgı cıkmıstı?
e pekı nasıl ogrenmıstı ve ne zmn ogrenmıstı hamılelıgını hatırlıomusun?
bak şimdi heyecanım yükseldi yine

ay canım benım
allahım dualarını kabul etsın bızımde yüzümüze gülsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…