süpperrrrrrrrrrrr süpperrrrrrrrrrrrr süpperrrrrrrrrr artık tescilli bir gebesin sennnnn
hadi baakalım inşallah sağlıcakla kucağına alırsınnnnnnn
canım cuma günü menenjit aşısı oldum ya ben sonradan anladım az da olsa menenjit mikrobu var vücudumda. zaten menenjit hastalığının belirtileri sinir sistemi rahatsızlıkları ve üst solunum yolları enfeksiyonuymuş netten baktım da. evet ovulasyon zamanı ters oldu ama olsun.zaten yarım yamalak ölçüyorum gece ölçümleriyle filan idare ediyordumbu ay akıntım da sancım da yok denecek kadar az oldu. şansına artık
canım çok sevindim gözümüz yollarda kaldı ama değdi. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin..Allahım bizlere de nasip etsin. hadi iyisin her öğretmenin hayalidir bu aylarda hamile kalmak
çok saol canım.darısı sizlerin başınaKizlar hepinize ayri ayri cok tesekkur ediyorum Allah raZi olsun sizden umari dediginiz gibi o guzel kalplerinizden gecenler gibi olur hersey R abbim butun bekleyenlere hayirlisiyl nasip etsin
Paytak cAnim senide kutluyorum umarim sorunsuz bi gebelik gecirirsin gozun aydin
değerin çok iyi hayırlı olsun.değerin 1000 üstü olmalı ki
kese görünsün.darısı başımıza
yokmu artırannnben diyorum yapsın başka diyen varmııııııı
ama beni bi gebe haberi kesmedi şimdiki tablolardan en umut verici şenay ve okkesa nınki
okkesa yok bari şenayı gaza getirem
sus kız deryoşş
tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 9 ay sonra :) alttan muayene istemiyosan bır 5 gun sonra gıt doktora o zaman kese karından gözükür canım ben oyle yapmıstım :)
günaydın bayanlar
üzgünüm ama ıyı haberler veremeyecegım
sabahları 07:10da olcerım ben atesımı saatım o zaman calar o zaman olcerım.
bu sabah uyku tutmadı 06:02 de gözümü actım tabii atesımıde olctım. dün 36.8 olan atesım bugun saat 6 da 36.3 cıktı.
tekrar uyudum. saat 7.10da saatım caldı uyandım olctum 36.7 cıktı.
hadı bakalım
hangı ates dogru?
neyse sonuc olarak ılk ıdrarla test yaptım ve ıkıncı cızgıyı göremedım yıne malesef.
tek cızgı tek cızgı tek cızgı.....
ıkıncı cızgıyı ben kafama attırdım sanırım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım benim heyecanını çok iyi anlıyorum.bende senin gibiyim benim ateş çok iyi
ama benim ne olduğum yarın belli olacak.buarada bence 7:10 da
ölçtüğün ateş geçerli bende gece 2 gibi ölçtüm.36.6 idi
sabah namaza kalktım.36.7 idi herzaman 6:20 gibi ölçerim birsaatlik
uykuyla 36.8 oldu. bende ortalamasını yazdım.
canlarım ıyı dıyorsunuz hos dıyırsunuz da bilemedim iştegün içi ateşini ölçsene bi son günler ya uyku tutmaması doğal
buda tablom
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
tek çizgi görmekten korkuyorum. bir gün daha hamileyim
diye gezineyim istiyorum.yarın görüvem hanyayı konyayı.
e tatlım sen basbaya catlamıssın ıste
hadı gozun aydın
inşallah bu ay yuzun guler be yavrum.
rabbım yüzümüze baksın artık inşallah
ah cicim ah, seni bilmem ama ben cok karısıgım su an
test negatıf cıktı
ates her zamankı saatte ölçtüğümde yüksekti, her zmnkı saatten 1 saat önce ölçtüğümde düşüktü. her ıkı olcüm arasında 1 saatlık uyku var
tabloma hangı degerı yazmalaıyım kızlar yaa
testte cıkmama ıhtımalı sızce nedır?
saol canım şafak sayacağım artık:)) alttan bakılınca düşüğe sebep oluyo dediler o yüzden istemedim.bekleyelim bakalım 7 ay dayandım biraz daha dayanırım:))
herkesin hamile olması dileğiyle inşAllah ...çok sevindim paytak hamile sanırım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşAllah .paytak belirtilerin nelerdi cnm ilk bebiş sanırım yazabilirmisin lütfen .tekrar tebrik ederim
shnay teşekkür ederim cnm iyi dileklerin için ,inşAllah bu ay senin yüzün güler dr a gitmene gerek kalmaz .
inşAllah bu ay herkes hamile kalırsağlıkla
keşke ben de amaliyata gitmeden hamile kalsam korkuyorum ,utanıyorum her tarafım açılıck zaten muayenelerde çok kötü oluyodum .büyük ihtimal uyuturlar .uytsunlarda isterim yani yoksa yerin dibine girerim çok kötü atlatamam herhalde o anı .Rabbim büyüksün ne olur bi mucize de bize nasip eyle ...aminnnnnnnnnn
kızlar spermde canlılık %50 olmalıymış bizim bu ay çok şükür %11 den %30 çıkmış yani sizce şans varmıdırki yoksa hiç ümitlenmiyeyim ya ;siz bana söleyin dobraca gerçekten üzülmem bekleyince sonu hüsran olunca daha da hüsrana uğruyorum ileri hızlımız da normalde %25 olmalymış en az bizimki %6 dan %28 olmuş şükür varmı bi şans sizce......
bu da tablom
My Ovulation Chart
dün hastaydım bugün de öyle..ama yine de 16. gün genel çatlama tarihim olduğundan ben de öyle düşünüyorum.
ben genelde ilk ölçtüğümü dikkate alırım canım.
bence kesın catladın anacım, hadı hastalıktan dıyelım ama cook fazla yukselmıs ya baksana maşallah, yarısı hastalıktan yukselmıs olsa kalan yarısı catlamış olmanı fazla fazla gösterır yav bence
hatırlarmısın bılmem gecen ay every e demıstım ki
onumuzdekı ay altıma odun atcam, atesımı bılerek yuksek tutcam, ffi şaşırtcam,
kırmızılar ates yuksekken gelcek ff şaşcak kalcak demiştim
o yüzden, yuksek olanı yazcam, varsın kırmızılar yuksekken gelsın anasını satayım.
bı kerede ff e bız oyun yapalım
eğleniriz en azından dimi ama
sadece 7 ay..
ne mutlu sana yaaa
bızım kaç ay sonunda olacak bakalım.
çok seviniyorum paytak senin adına
canım benım.çok güzel bir anne olacaksındır emınım.
mütevazi tavırlı, cici bir anne
teşekkürler canım sende olucan teste kafanı takma yarın ki ateş netleştirecek durumu ben inanıyorum Allahım hepimize nasip edecek
sağlıklı bebişler.size çok alıştım uzun zamandır arkadaşımsınız gibi her gece yatarken elimi karnıma koyup Allahım
ne olur arkadaşlarımada nasip et diye dua ediyorum her şey güzel olur umarım.
bulbulkanın atesı düştüğü halde gebe kaldıgını bılıyorum da testı negatıf mıydı ya onun? bak onu unutmusum benaynen ben de senin gibi düşündüm:13:
valla canım test negatif de çıksa ateş düşse de ben bubulkanın ateşini yaptığı negatif testi gördükten sonra kimseye senin adet geliyor diyemem.
teşekkürler canım sende olucan teste kafanı takma yarın ki ateş netleştirecek durumu ben inanıyorum Allahım hepimize nasip edecek
sağlıklı bebişler.size çok alıştım uzun zamandır arkadaşımsınız gibi her gece yatarken elimi karnıma koyup Allahım
ne olur arkadaşlarımada nasip et diye dua ediyorum her şey güzel olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?