- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ben de daha son 2 bölümünü izledim ama hoşuma gitti. ben daha yavaş yavş çözdüm diziyi. dün mü öldü adem?(soruya bakaaaaaaaa ben o dizinin sıkı takipçisiyim çok güzel yaaaa
ama biliyomusun adem öldüüüüüü
bende netten ikinci defa izlerim hep ayrıntıları kaçırmayım diye
oyy karanfilimmm ne güzel yaaa genç yaşta.
bizi de unutmadığın için saol.yaz tatilindemi gitceksinn
ben de daha son 2 bölümünü izledim ama hoşuma gitti. ben daha yavaş yavş çözdüm diziyi. dün mü öldü adem?(soruya bak)
inşallah Ramazanın son 15 günü olacak canım. kadir gecesi de orda olcak. sizler de dua edin bi aksilik çıkmasın. İnşallah isteyen herkese nasip olur
aa dizinin en güzel yerlerini kaçırmışsınn başları çok güzeldi.sürekli ağladımmm
dualarımız seninle inşallahhh gidebilirsin canımmm.
haa evet adem dün öldü allah rahmet eylesin
umreye gitmeden önce bi isim listesi yapmayı düşünüyorum yaklaşınca söylerim özelden isimlerinizi alayım orda dua etmek istiyorum sizler için de. müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş
umreye gitmeden önce bi isim listesi yapmayı düşünüyorum yaklaşınca söylerim özelden isimlerinizi alayım orda dua etmek istiyorum sizler için de. müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş
valla canım ne diyeyyim kicanım bi gece önce yumurtlayıp dün gece de çatlamışsın sen... dediğin gibi olacaksa rabbim böyle de verir, biz tedbir amaçlı boş geçmiyoruz o iki geceyi peş peşe
ama dediğin gibi sık sık deneyince insanın dermanı kalmıyo, benim eşim de böyle olunca istemiyo, ne bu böyle görev gibi homurdanıyoama görev tabiiii hakkımızda hayırlısı canım, ama çatlamışsın sen, artık bekleme sürecin başladı:18:
şenay canım uyku tutmaması çok normal kuzum... tek çizgi üzmesin seni, beta hemen yükselmeyip idrarda çıkmayabiliyomuş sende biliyosun... kırmızılar gelmeden ümitsizliğe düşmek yok tatlım
ben de gece 1 saat arayla uyanırım... bazen 5buçuk bazen 65, bazen 7... ilk ölçümümü yazdım şimdiye kadar hep... uyku bölününce değerler değişr dedikleri için... ama sen kendini psikolojik açıdan nası rahat hissedeceksen o değeri gir tatlım
oooo deryacım ilk düşüşte hemen sinyal geldi dersen senhamilelerin ateş tablolarında da öyle ufak iniş çıkışlar var... bu hiç bişeyin habercisi değil... bekle... yarın da düşerse, kork ama şimdi değil...
canım sen bal gibi 29undan yumurtlayıp dün gece çatlamışsınhadi hayırlı olsun bol bol nar suyu iç şimdi, tutunmayı kolaylaştırdığını okumuştum... ben geçen ay yumurtlama sonrası 1ay içtim... işe yaramadı ama olsun bi dahaki ay yine içicem sen de dene...
şimdilik tablon güzel canım... kaç günde bi adet olduğunu bilmiyorum ama eğer 28günse test yap istersen...
vaayy böyle bi örnek heeçok şaşırdım ama çok da sevindim gel de ümitlenme işte, böyle örnekler iyiki varlar
merhaba kızlar
sonunda gelebıldım nasılsınız? var mı gelısmeler? umarım guzel haberler vardır
hepınızı opuyorum
[/FONT][/B]
kızlar benım de erken gelmesı ıyı oldu burdayken adetın 3.gunu hormon testlerıne gıdeyım ben
gıdene kadar tamamen temızlenırsem de bır de kontrole gıderım durumlar ne dıye
zaten abuk sabuk 34 gun donguden 26 gune dustuhava degısıklıklerı dıycem ama ustune dusmeyınce de bu kadar gecıkme yasamıyorum mu ne
bakalım yarın ıcın randevu alayım da 3 . gun bakılanlara bır de toksoplazmama baktırıcam yıne
Karanffiiiiilllllllllll[FONT]
merhaba canım
yanlız ben çıkıyorum
mesai bitmeden bizim buranın marketindeki stajer öğrencime yetişmeliyim. gelince görüşürüz fıstık
ya kızlar tabloma bakarmısınız.
ben gerçekten 13.gün mü çatladım.14.güne
watery yazdığımda 14.güne çekiyor.
diceksiniz niye yazıyon.karıştırıyorsun.
14.günde beyaz gibiydi akıntı.oyüzden.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya kızlar tabloma bakarmısınız.
ben gerçekten 13.gün mü çatladım.14.güne
watery yazdığımda 14.güne çekiyor.
diceksiniz niye yazıyon.karıştırıyorsun.
14.günde beyaz gibiydi akıntı.oyüzden.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
every hos geldın güzel haberlerle geleydın keske
nasıp öbür aya inşallah
hepbeaber derya, kafaya koydum ff i kandırıcam atesım yuksekken kırmızım gelsın de gorsun dıe oyun yapcam ona:) o yuzden 2. yuksek atesımı gırdim
nisbhr canım bende yakında senın gıbı ev hanımı olcam bende uyucam öğlenlere kadar tadını cıkarcam. iyice su tatilsiz çalıştıgım 3 yılın acısını cıkarcam ondan sonra arıcam tekrar ıs. ama inşallah bu ara hamıs kalırım da 9 ay yatarım güzel olur dimi :)
BU ARADA MİLLET BENDE KIRMIZILARDAN ESER YOK
KARIN AGRISI DA BUNA DAHİL...
BU NASIL BİŞİ ŞİMDİ????
every hos geldın güzel haberlerle geleydın keske
nasıp öbür aya inşallah
hepbeaber derya, kafaya koydum ff i kandırıcam atesım yuksekken kırmızım gelsın de gorsun dıe oyun yapcam ona:) o yuzden 2. yuksek atesımı gırdim
nisbhr canım bende yakında senın gıbı ev hanımı olcam bende uyucam öğlenlere kadar tadını cıkarcam. iyice su tatilsiz çalıştıgım 3 yılın acısını cıkarcam ondan sonra arıcam tekrar ıs. ama inşallah bu ara hamıs kalırım da 9 ay yatarım güzel olur dimi :)
BU ARADA MİLLET BENDE KIRMIZILARDAN ESER YOK
KARIN AGRISI DA BUNA DAHİL...
BU NASIL BİŞİ ŞİMDİ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?