Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaaaaaaa ben o dizinin sıkı takipçisiyim çok güzel yaaaa
ama biliyomusun adem öldüüüüüü
bende netten ikinci defa izlerim hep ayrıntıları kaçırmayım diye
ben de daha son 2 bölümünü izledim ama hoşuma gitti. ben daha yavaş yavş çözdüm diziyi. dün mü öldü adem?(soruya bak)
oyy karanfilimmm ne güzel yaaa genç yaşta.
bizi de unutmadığın için saol.yaz tatilindemi gitceksinn

inşallah Ramazanın son 15 günü olacak canım. kadir gecesi de orda olcak. sizler de dua edin bi aksilik çıkmasın. İnşallah isteyen herkese nasip olur

aa dizinin en güzel yerlerini kaçırmışsınn başları çok güzeldi.sürekli ağladımmm
dualarımız seninle inşallahhh gidebilirsin canımmm.
haa evet adem dün öldü allah rahmet eylesin

Son düzenleme:
aa dizinin en güzel yerlerini kaçırmışsınn başları çok güzeldi.sürekli ağladımmm
dualarımız seninle inşallahhh gidebilirsin canımmm.
haa evet adem dün öldü allah rahmet eylesin

ben kadının bebeğini düşürdüklerinde başladım ve çok ürperdim. ve öyle de başladım.

canım ne güzel genç yaşta gidiyosun oralara... hem de çok güzel bi tarihte orada olacaksın... Allah kabul etsin inşallah...
bizleri de düşünmen ayrıca çok güzel ben seve seve adımı veririm sana... o kutsal yerlerde adımızın zikredilmesi bizim de gönlümüzü ferahlatır inşallah

hosbulduk canım saol ben de cok ozledım sızlerı
ohh ne guzel bızım ıcın de dua edecekmıssın cok saol

EVERY hoşgeldin canımmm

ŞENAY bana kalırsa ilk ateşi yaz hep öyle diyor kızlar
benım de bugün ilk ölçtüm 36.4 1.5 saat sonra 36.5 çıktı ben ilkini girdim
bölünmüş uyky oluyor sonuçta

PAYTAK canım tekrar tekbrik edeim
sağlıkla kucağına al,kasık ağrın olmuşmuydu canım

valla canım ne diyeyyim ki
artık yarın kesin belli olur diyorum düşecek mi çıkacak mı

merhaba kızlar
sonunda gelebıldım nasılsınız? var mı gelısmeler? umarım guzel haberler vardır
hepınızı opuyorum

[/FONT][/B]

hosbulduk canım
hala turkıyedeyım ben ama nete gırebılırım bu ara artık
cok uzak kaldım haberlerden ya cok merak edıyorum gecmısı okuyacagım bır ara cok da bırıkmıstır

kızlar benım de erken gelmesı ıyı oldu burdayken adetın 3.gunu hormon testlerıne gıdeyım ben
gıdene kadar tamamen temızlenırsem de bır de kontrole gıderım durumlar ne dıye
zaten abuk sabuk 34 gun donguden 26 gune dustu hava degısıklıklerı dıycem ama ustune dusmeyınce de bu kadar gecıkme yasamıyorum mu ne
bakalım yarın ıcın randevu alayım da 3 . gun bakılanlara bır de toksoplazmama baktırıcam yıne

hava değişikliğinden olabilir. canım bak benim de geçen ay 25 gün sürdü. ve yumurtam gelişmemişti. belki senin de öyle olmuştur. biliyorsun bazı aylar olmayabiliyor bu çok normal

every hos geldın güzel haberlerle geleydın keske
nasıp öbür aya inşallah

hepbeaber derya, kafaya koydum ff i kandırıcam atesım yuksekken kırmızım gelsın de gorsun dıe oyun yapcam ona:) o yuzden 2. yuksek atesımı gırdim

nisbhr canım bende yakında senın gıbı ev hanımı olcam bende uyucam öğlenlere kadar tadını cıkarcam. iyice su tatilsiz çalıştıgım 3 yılın acısını cıkarcam ondan sonra arıcam tekrar ıs. ama inşallah bu ara hamıs kalırım da 9 ay yatarım güzel olur dimi :)

BU ARADA MİLLET BENDE KIRMIZILARDAN ESER YOK
KARIN AGRISI DA BUNA DAHİL...
BU NASIL BİŞİ ŞİMDİ????

canım bence 11.gün de çatlamış olabilirsin... çünkü bildiğim kadarıyla yumurtlama sonrası en az 3 gün sürekli yükselmali ateş... senin 11inden sonra 3gün düzenli olarak yükselmiş ateşin... o tarihlerde akıntın olmadı mı?

canım geçen ay 13.gün çatlamışsın bu ayda çatlama ihtimalin olduğu günler 12 13 14
yani her ay ya aynı kalıyor ya bi gün ileri ya bi gün geri gidebiliyor.
o bakımdan çok net bişey söyleyemeyiz çünkü ateşinde çok keskin bi yükselmesi yok.
ama tabi ffye güveniyorum genelde onun çizgi çektiği günler doğru çıkıyor.
bi kaç gün daha sabredicez.

şenayy kızzzz senden iyi haberler gelecek inşallah

valla benım de akıntım bitti
kasık ağrım da azaldıı
ayaklarım donuyor şuan o biraz ağrı yapıyor sanki
ben de şaşırmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…