- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
dün ben de pazara gittim eşimle. pazara bayılıyorum varya çeşit çeşit meyveler sebzeler. yaşlı köylü amcanın birinden bir tere almışım bizimkiler bayıldı. bizim genelde çarşamba günleri(bahar ve yaz aylarında) geleneksel kızartma günü oluyor. patatesi patlıcanı biberi domatesii.. bayılıyoruz yaaa
gel beraber yiyelim valla kokuyoer domatesler mis gibi
sürekli öyle olanın öyle devam ediyor ama shanay ın düşüyordu canım o yüzden şaşırdım.
sendemi herzaman yumutlamıyorsun canım :26: pko mu var sendede :26:
evet canım bende de pko var
genç kızlığımdan beri düzensiz görürüm adeti
bu ay metformine başladık(şeker ilacı)
biliyorsun pkoluların şeker yatkınlığı var ve o da yumurtlamyaı baskılıyor
benım bu ilk ayım binlerce kez şükür ki yumurtam çatladı
diğer aya da gebe olurum inşalalh
evet canım bende de pko var
genç kızlığımdan beri düzensiz görürüm adeti
bu ay metformine başladık(şeker ilacı)
biliyorsun pkoluların şeker yatkınlığı var ve o da yumurtlamyaı baskılıyor
benım bu ilk ayım binlerce kez şükür ki yumurtam çatladı
diğer aya da gebe olurum inşalalh
ben de dediğin ilacı merak ediyordum açıkladığın için teşekkürler canım. bişey daha öğrendim
inşallah canımmmaslında bende de insülin direnci var glifor kullanmam gerekiyor ama kahretsin bitürlü içmiyom ilacımı hemde kadın doğumcum kaç kere söyledi
aslında bu gidişe bir dur demem gerek artık sanırımbende ilk kez geçen ay klomenle 3 yumurtam oldu.. ama bebek olmadı.. bu ay ilaçsız geçicek bakalım kendiğinden olacakmı
bende diaformin kullanıyrum yine metformin içerikli pkoluyum bende
banada doktorum vermiyordu ısrarla aldım ve şükür yumurtlamaladım bu ay klomensiz
pkonun kaynağı sebebi blli olmazken çoğunluk olarak bu ünsilin direncinden kaynaklandığı düşüncesi yaygın doktorlar arasında
hale sen glukofen kullanmıyormuydun
bir şey soracağım doktor bana klomenle kullan demişti ya ben kullanmadım
bu ay da klomen alamyım diyorum
baksana yumurta çatladı ne dersin
doktor demesine rağmen sizin kullanmama isteğiniz neden kaynaklanıyor ilacın zararı mı var?
yok cnm doktor glukofn yazdıda eczane bulamazsınız buralarda dedi muadili olanı verdi aynı içerikli onu kullanıyorum...
kesinlikle iyi edersin cnm öyle veriyor doktorlar genelde .. ben çok kullandığım için klomen ara vermem lazım ama benimde evde 4 adet var olurda adet olursam önümüzdeki ay o 4 adeti kullancam birazda polen fln karışım yapıp birde yakı yapıştırırsam 3 yumurta elde ederim diye düşünüyrumsana geliyorum allahımmmm
benim kendi salaklığımdanilac büyük yutamıyom tuzlu gibi tadı felan felan bahane buluyom
canım lütfen pko varsa şiddetle kullan diyorum
benım doktorum bana sabah yarım akşam yarım veri
yutamıyorsan sor doktoruna böu şekilde kullan
bak ben 9 aydır ateş ölçüyorum 2 ay yumurtam oluştu sadece
lütfen dinle doktorunu
doğru söylüyosunbana günde 3 verdiler önce.. sonra günnde 3 yarım dediler tabi ben bazen sadece sabah 1 yarım aldım yarın sabah başlayayım en iyisi
kaç mg lık senin günde 3 tane verdi doktor
1000 mg x3 =3000 mg
epey fazlaymışş
ben günde 1000mg kullanıyorum
acaba dozunu neye göre veriyorlar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?