saol canım sana mesaj attım şimdi doktorları.. ay sorma asıl başımda başka bir dert var.. 20 lik dişlerim ameliyatla alınması gerekiyor.. ama doktor bilmiyorum hiç nasıl bulcam bakalım:18: asıl onlar sorun yanii.. bu ay bebek ayı olmaktan hepten çıkabilir yaniama alınmak zorunda ya hamile kaldığımda ağrı tutarsa düşünmek bile istemiyorummm
kızlar bgnku tahlılımın spnucunu ogrendım netten
CA 125 dıye bı degerın sonucunu yazmıslar
benım degerım 19.0
en dusuk normal deger :0
en yuksek normal deger :21
yazıyor.
sanırım normal
bakalım sımdı yarın ne dıyecek
Kızlar adet olmadım yarını bekliyorum telden yazıyorum opdunuz
Kaç gündür yediğim ay çekirdeklerinin meyvesini sonunda aldım
alnımın orta yerinde koskocamannnnnn bir çıbannnnnnnnnnnn
bide aşkımızın meyvesini alsak artıkkkkkkk
sağolun kızlar... erkeklerin farklı olduğu konusunda çok haklısınız... onlar bizim kadar kafa yormuyolar... nası olsa olur diye düşünüyolar...
sanırım babalığın neden annelik kadar kutsal olmadığının bi kanıtı bu...
onlar baba olmak için yanıp tutuşmuyolar neticede...
çok kızgın ve kırgınım ama elimde değil
bu tembelliği bu bencilliği hazmedemiyorum
inşallaaaaah bebiş olur yavrucumm
gayet güzel iste
sen sımdı cevız bal pekmeze yüklenıyorsun kocanla
bugun yarın obur gun
durmadan halveteeee
İnşallah da olmazsın hayatım..Kızlar adet olmadım yarını bekliyorum telden yazıyorum opdunuz
Kaç gündür yediğim ay çekirdeklerinin meyvesini sonunda aldım
alnımın orta yerinde koskocamannnnnn bir çıbannnnnnnnnnnn
bide aşkımızın meyvesini alsak artıkkkkkkk
ayyy çok tatlısın canım ya
güldürdün beni akşam akşam
:))))))) güldürdün beni çok allah da seni güldürsün bebişini tez zamanda göndersin..
tablona baktım. acemiyim ama anladığım kadarıyla ateşin iyi gidiyor şimdilik, inşallah yükselerek devam eder.. sonunda da çift çizgi görürsün..
Sormayın kızlar bende kendi kendime sinirden gülüyom aynaya baknca sinirim bozuluyo yaf
belkide buuuuuu adet yaklaşımının güzide belirtilerinden biriiiiii, çekirdeklere .ok atmasam iyi olcak
az önce ateşimi ölçtüm 37, bu değere göre sabahta 38,7 yada 36,7 gibi bişey çıkması lazım
yine 36,5 i görürsem sabah çığlık atacağım vallahiiii yükselmedi gitti yaaaaaaa
milleeet selamlar
ben bugün kendıme cok güldüm salak gibi hissettim kendimi
kız megerse ben bosu bosuna calısıomuusm ya aylardır
bunca zaman boyunca hamıle kalaydın zaten mucıze olurdu dedı dr
meger bnm sol yumurtalıktaa essek kadar kist varmıs yahuu
bebısı de hormonlarıda engeller muhtemelen bu o yuzden sana hormon testı yapmıcam sımdı
kıstıne bı bakalım nedır ne yapcaz ılacmı tedavımı amelıyatmı bı anlayalım dedı onun ıcın kan aldı.
yarın cıkacak sonuc.
subatta gıttıgım dru bulup agzına yuzune tukurmek ıstıorum.
o bana dedıkı cıkolata kıstın var cok kucuk bebege de engel degıl cok gencsın olur bebegın olmazsa ocakda gel o zmna kadar dene demıstı
ama bgnku dr dedıkı bunu cıkolata kıstı ıle alaksı yok ve buyuklugu bebegı fazlasıyla engeller dedı.
konusması anlatısı gosterdıkelrı ıle fazlasıyla tatmın de ettı benı dr
zaten tavsıye uzerıne gıtmıstım.
bu arada 4.5 cme 3.5 cm mıs kıst...
hayde bakalım garıp bı moddayım su anda ne hıssetcemı bılmıorum.
Canim gecmis olsun bendede kist var ama basit bi kist dedi kac doktora gittiysem
Bidaha doktora gittiginde benim icin sorarmisin cikolata veya basit kist olup olmadigi nasil anlasiliyo
Cunku ben dr sordum bide cikolata kisti varmis o olabilirmi benimki die hayir basit bi kist dedi hepsi
Ayrica ca testleri kistin yapisini gosterio yani tümör kanser gibi biseymi diye bakiliyo kanda merak etme bende yaptirdim kac kere bisey cikmadi cok sukur sendede cikmaz insAllah kontrol amacli yapilio o testler
Benim kistin boyutuda 3,5 cm civariymis
My Ovulation Chart buda benm tablom
şenay korkma cnm gitmen çok iyi olmuş dr a ,ama kendini boşuna suçluyosun ,ben biliyodum kistimi 17 yaşından beri ama küçüktü 4cm de kaldı öle bana da bi zararı yoktu 1,5 yıl doğum kontrl hapı kullandım bekarken geçti tekrar büyümüş sonra ,bende artık ilaç almadım ,neyse evlendim 6 ay bebiş istiyoduk dr dediki olur sabredin ameliyat işi riskli yapmıyalım hemn ,doğm kntrl hapıda tembellik yapar dedi,1 yıl dolmasını beliyelim dedi benm doktrum Antep teki, Ankaradaki dr larda 2tanesi ameliyat dedi bana ben kaçtım olmak istemedim sadece basit yapıda kistti ,yurt dışına geldik 6 ay oldu gelelimiz dr artık almalıyız dedi kaçarım kalmadı
hem sağ hem sol sağdaki baya büyük şu an ve 27 gün sonra ameliyat günümü verdiler,ben inanıyodum olurdu benm bebğim bizde sorun eşimdede vardı hızlı sperm yoktu çok şükür onunda sorunları çözülüyo şu an tek isteğim keşke ameliyat masasına yatmama gerek kalmasa da bebişimn haberini alsam ,umarım bi gün sağlıklı bebişlere kavuşuruz ve hamile kalırız .
cnm basit kist içi sıvı dolu lezyon demek ,sana pek zararı yok bazı insanlarda tabi tüylenme ,regil düzensizliği ,bebek engeli olabiliyomuş ,bazen de binde bir çooook büyürse yumurtalığın etrafında dönerek yumurtalığa zarar verip yumurtalıkla beraber alınıyomuş.Allah korusun ben de artık ondan korktum,yumurtalığımı kaybetmek istemiyorum artık kaçarım kalmadı ..ama içini ferah tut en azından korkulck Allah korusun kötü şeler değil.inşAllah bi gün bizde anne olcaz..
canım benım
cok tesekkur ederım
valla hıc fena olmaz ıyı bır dr tavsıyesı
yazabılırmısın cıdden muayene ucretlerı ve nerde gorev yaptıkları ıle bırlıkte
saol canım
senın bebısın abla/abı olacak benımkılere
muhtemelen uzun bı surec alacak benım bebısın olması
evet canım aynen bende öyle dusunuyorum
bakalım nasıl atlatacagız
su anda sudan cıkmıs balıga donmus durumdayım
cünkü beklemıyordum boyle bırseyı
yanı daha 2 ay once gıttıgım dr o kadar toz pembe anlatmıstı durumumu
su anda onun soyledıklerıyle alakası yok durumumun
ne hissedecegımı bılemedım
canım cıkolata ksıtı mı dıe sordum ben bnm kıst ıcın
hayır dedı cıkolata kıstının daha yogun olmasını beklerız gıbı bı acıklama yaptı
yanı demekkı gorduklerınde anlıyorlar seklınden falan
büyüklüğü sebebiyle hamılelıge engel olabılır senın kıstın dedı ki kistlerin adetın 2. 3. günlerinde küçülmesini bekleriz ama senınkı bugun bu boyutta dedi..şaştım kaldım
senın kıstın ıcın dedı mı pekı hamılelıge engel dıye_
valla inşallah yine de bir umut
garip hissediyorum kendimi
tablom ilkez bu kadar güzel oldu
bu tablonun sonu bebk olsun çok istiyorum ama
akıntı moralimi bozuyor
normal silince gelmiyor
anca akıntı ile geliyor kahve
bakalım bir gün daha bekleyecğim sadece/B]
Selam kızlar:)
Yazdıklarınızı okuyorum ama yumurtlama dönemi başlayana kadar boş yere tabloyu göndermeyeyim dedim bekledim. Bugün ovülasyon testim pozitifi gösterdi.Bakalım bu ay tutturabilecek miyiz.. tutturalım artık ya topluca hamiş kalalım, nüfus patlaması yaratalım istiyorum ben haziran ayında..
Tablom;
My Ovulation Chart
desteğiniz için teşekkür edrim kızlar.
üzülüyorum desmde bir saat önce bi güzel ağladım.
şimdi iyiyim.neyseki bir çocuğum var.tek tesellim.
rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin.
milleeet selamlar
ben bugün kendıme cok güldüm salak gibi hissettim kendimi
kız megerse ben bosu bosuna calısıomuusm ya aylardır
bunca zaman boyunca hamıle kalaydın zaten mucıze olurdu dedı dr
meger bnm sol yumurtalıktaa essek kadar kist varmıs yahuu
bebısı de hormonlarıda engeller muhtemelen bu o yuzden sana hormon testı yapmıcam sımdı
kıstıne bı bakalım nedır ne yapcaz ılacmı tedavımı amelıyatmı bı anlayalım dedı onun ıcın kan aldı.
yarın cıkacak sonuc.
subatta gıttıgım dru bulup agzına yuzune tukurmek ıstıorum.
o bana dedıkı cıkolata kıstın var cok kucuk bebege de engel degıl cok gencsın olur bebegın olmazsa ocakda gel o zmna kadar dene demıstı
ama bgnku dr dedıkı bunu cıkolata kıstı ıle alaksı yok ve buyuklugu bebegı fazlasıyla engeller dedı.
konusması anlatısı gosterdıkelrı ıle fazlasıyla tatmın de ettı benı dr
zaten tavsıye uzerıne gıtmıstım.
bu arada 4.5 cme 3.5 cm mıs kıst...
hayde bakalım garıp bı moddayım su anda ne hıssetcemı bılmıorum.
ne oldu benim güzelimm tablolarıma. nazar değdi herhalde.
benim bu ay da yumurta yok öyle görünüyor.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Keşke :) Banucum opk ile ateşin sanki bu ay da tam örtüşmeyecek gibi duruyor. Bir gün öncesi veya sonrası çok da fark etmiyor aslında. Zaten zamanlamalar süper. 7 günden sonra kaçarı yok. İnşallah bu ay tutar. Benim de son 1-2 günüm. Sonra beraber beklemeye başlarız yine.
Benim moralim düzeldi. Çocuğu olan bir arkadaşımla karşılaştım. "Ç.kisti var bende" dedim "ne olcak bende de var 17 yaşımdan beri bir zararı olmuyor onun" dedi. Yaşayan biriyle konuşmak çok rahatlattı beni. Sadece hemen istediğin zaman olmayabilir o kadar diyor.
ne oldu benim güzelimm tablolarıma. nazar değdi herhalde.
benim bu ay da yumurta yok öyle görünüyor.
Niye öyle diyorsun? ben çok iyi anlamıyorum bu ateş olayından ama daha yumurtlamamışsındır belki? ya da yumurtlayınca illa deli gibi yukarımı fırlaması lazım ateşin?
canım ben kendimi biliyorum ben 1 yıldır ateş ölçüyorum ama son 2 ay garip ateşlerim geçe ay da yumurtsn yok dedi doktor ve gerçekten de 25 günde adet oldum. bana bişeyler oluyor. benim hamile gibi tablolarım olur ardından son 2 gün düşerdi.
Bu da bugünkü tablom;
My Ovulation Chart
öyle pek ciddi bir yükseliş yok bu ay, pek bebiş çıkacak tablo gibi durmuyor ya hayırlısı..
Günaydıııın 9ay:) bende değerlerimi girdim öyle bakıyordum tabloma:)
Moralinin düzelmesine çok sevindim, herkes söylüyor elbette aynı şeyleri ama insan aynı sorunu yaşayan ve hamile kalan birini görene kadar ikna olmuyor tabii anarım bu ruh halini:) Ama bak işte demek ki oluyormuş.. sen yine hep kontrol altında tut kistini kontrollerini düzenli yaptır ama artık içini rahat tut ve denemelere devam et.. İnşallah yeni işin sana uğurlu gelir ve bebeğini senin için en doğru zamanda gönderir hayatım..
Bu arada tablona baktım az önce sanırım yumurtlamaktasın gibi ateşin ciddi düşmüş:)
Ben bugünde ateşimi girince ff 11. güne kesik çizgi attı. Ama ben anlamadım şimdi durumu. OPK pozitifi gösterdikten sonra olmuyor mu yumurta? benim geçen ayda aynısı oldu, OPK pozitifi gösterdi ama FF çizgiyi bir gün önceye attı, gerçekten de 14 gün sonra adet oldum.. Kafam karıştı benim şimdi:26: OPK yumurtlama olacağını değil olduğunu mu gösteriyor bende? ay anlamadım ben bu işi çıldirıciiiimm
11. günde ilişki yok ama 10. gün zaten gece yarısını geçince olmuştu, 12. günde de sabah erken o yüzden sıkıntı yok, kaçırmış olamam sanırım
günaydın kızlarrrrr
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfilcim burdayken baksana canım ya sence ben ne zaman yumurtlamışım bi türlü emin değilim.
aslında 13 14.günlerde akıntım vardı 18.gün ise tek seferlikakıntı ve kasık ağrısı çektim.
senin tablonada baktım yükselme yok bence doktora onaylatmalısın yumurta varmı diye.
belki var ama geç çatlayacak ve sen nasılolsa yok yumurta deyip ipin ucunu bırakcaksın ve boşa gidecek.o yüzden bence bi ultrasona girmelisiin cnm
17 doğru gibi canım. 17 den sonra olma ihtimali hiç yok zaten. doktora gitsem bakmaz canım benim doktorum yumurta takibi ilaçsız yapmam diyor. geçen ay yeşil akıntım vardı onun için baktı bakarken de kist var mı diye sordum serophene den sonra hiç gitmemiştim çünkü. ve o arada yumurtaya da bakmış oldu.günaydın kızlarrrrr
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfilcim burdayken baksana canım ya sence ben ne zaman yumurtlamışım bi türlü emin değilim.
aslında 13 14.günlerde akıntım vardı 18.gün ise tek seferlikakıntı ve kasık ağrısı çektim.
senin tablonada baktım yükselme yok bence doktora onaylatmalısın yumurta varmı diye.
belki var ama geç çatlayacak ve sen nasılolsa yok yumurta deyip ipin ucunu bırakcaksın ve boşa gidecek.o yüzden bence bi ultrasona girmelisiin cnm
Hımm o zaman haklısındır, insan kendini iyi biliyor çünkü.. acaba hormonlarda mı bir sorun var karanfilce? geçen ay gittiğinde mesela ne dedi doktor bununla ilgili? ne yapman lazımmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?