Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabit gitmesi de iyi diye biliyorum ben canım, bildiğim kadarıyla yerleşme olursa daha da yükselir

İnşallah hayatım bakalım daha yeni zaten, ateşimin hemen yükseldiği aylardan bişey çıkmadı belki bu ay tutar:)

fundurtan, demirköprüyü okuyunca merak ettim, karşıyakada mı oturuyorsun sen? ay nasıl özledim karşıyakayı, görünce yazıyı atladım hemen:)

evet canım karşıyakadayımm sen nerdesinn ..

Slm kizlar.pazartesi 12de asilamam yapilacak.dua edin nooluuur.bu arada enfeksiyon var dedi doktor.fitil verdi.simdiden moralim bozuk.bi de hic fitil kullandiniz mi camasirimda bembeyaz akinti olmus.sanki fitil erimis de cikmis gibi acaba gece bir daha mi koysam...

canım inşallah hayırlı geçer aşılaman da güzel sonuç alırsın fitil kullamadım cnm ama belki o şekilde enfeksiyon gidiyodur:44:

canım ben kullandım ama gece yatarken koyuyordum ben.o gelen de fitil ve enfeksiyondan oluşan akıntı .inş. sonucu güzel olur hayırlı haberlerini bekliyoruz.

geçmiş olsun canım inşallah sonuçların ii çıkar.
benimde gözüm hala geçmedi bilgisayara bakamıyorum var mı ii haberler
ben hala gidemedim keseyi görmek için

geçmiş olsun dilekleriniziçin teşekkürler.git biran
pazartesi gidersin ama mutlaka git.hcg değerine takrar baktır.
belki gittiğinde kalp atışlarınıda görürsün.

canım inşallah hayırlı geçer aşılaman da güzel sonuç alırsın fitil kullamadım cnm ama belki o şekilde enfeksiyon gidiyodur:44:

canım ben kullandım ama gece yatarken koyuyordum ben.o gelen de fitil ve enfeksiyondan oluşan akıntı .inş. sonucu güzel olur hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Tesekkur ederim kizlar.

Tesekkur ederim kizlar.

canım fitilin geri akması çok normal.
gece yatmadan önce koy. benim ertesi gün ikindin vakti geri akıyordu. ama etki edeceği kadar eder zaten
onun için de moralini bozma. benim de aşılama işi yatacak mı bilmem. hemşire arkadaşlarım yaptırma hamile kalırsan yazın umrede sıcaktan düşebilir dediler.
oysa bi tanesi 2-3 aylık hamileyken umreye gitmişti. belki de benim zor olduğu için bni düşündüğünden dedi. zorluğunu da bizzat yaşadı ya.

başından kaynar sular dökülmesi neymiş onu yaşadım bugün bahsediyordum size de adetim geçeli 6 gün oldu bugün ve ateşim daha da yükseldi 36.6 lardan iki günüdr 36.8 lere çıktı öyle umutlandırdı ki bu ateş beni söylediğim arkadaşımda beni çok umutlandırdı bu sefer kesin oldu bak diye sabah özel hastenede kan testi yaptırdım ve akşam üzeri aldığım sonuç 0.1 di o andan beri kendimde değilim madem olmayacaktı niye gecikti ve benim ateşim niye bu kadar yüksek artık dayanamıyorum bu duruma (

ne söylenebilirki canım bu durumda inan bilmiyorum.
üzülmemek elde değil heleki ortada bu kadar umut vaadedici şeyler varken yıkımı çok zor oluyor.
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu son hayal kırıklığın olur

canim bizim de yurtdisi seyahatimiz vardi.erteledik.asilama tutmazsa gidicez.moral olur diye dusunduk.bebisim olursa yurtdisi falan umrumda degil.henuz odeme yapmadiysaniz asilama sonucuna gore hareket etcanim degilse de donunce yaptirirsin.

güzeller nasılısız
bugün ateş ölçen iki arkadaşımın gebiş haberini aldım çok sevindim
kızlar gebe kalamamak sıkıcı bir süreç
ama ateş ölçmekte ayrı bir heyecan
ben 15 ay ölçtüm rüyalarımda bile görürdüm
sabah ölçerken heyecandan kalbim küt küt ederdi
hepsi geçti bitti cadı kızım şimdi kucağımda uyuyor
inşallah sizlerde yakında bu duyguları yaşıyacaksınız
hepinizi öpüyorum

inşallahh ronyacımmm bizimde sıramız gelir ve o kervana katılırız.
gebe kalınca bizde unutacağız bu günlerimizi elbet ama ya olmazsa korkusu işte bizim asıl sorunumuz.
dur seni blmuşke bi tablo yayınlayım ronyam
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızına maşallah canımm hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah.

canım özeldende yazdım burdanda yazayım tablon mikemmell duruyor :))
bu arada profiimde kızımın adıyla açılmış bir fotoğraf albümü var bakabilirsin

ronyammmm çok teşekkür ederimmm mesaj atamıyorum 10dk olmadığından.
öpüyorum senii ağzına sağlıkkkkk

Kizlar iyi aksamlar merak edenlere duyurulur hepberaber hamile tablosunu kopyalamistim simdi baktim test pozitif isaretlemis bugun icin insallah bana kizmaz ama napalim hepimiz cok merak ettik dimi

Canim simdiden tebrik ediyorum ne guzel bak seker ilacini kullandigin ilk ay hamile kaldin bende okumustum pko lularda bu ilaclar cok ise yariyomus
Yanlis hatirlamadim dimi canim derya sen pko luydun

inş. canım inş. ben hala anlamadım ateşim neden giderek yükseliyor ilk ölçümümde değil geçen aylarda da ölçtüm böyle hiç olmamıştı insanın aklına gelmez mi yaa off offf ne zor bi durum ((

kızzz hafiye gibisin maşallahhhh
inşallah gerçektirrrrr ama tabloya girdiğine göre burayada gelip haber verirdiii
hadiii derya gel ve bizi bu meraktan kurtarrrrr
gebeyim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…