17 doğru gibi canım. 17 den sonra olma ihtimali hiç yok zaten. doktora gitsem bakmaz canım benim doktorum yumurta takibi ilaçsız yapmam diyor. geçen ay yeşil akıntım vardı onun için baktı bakarken de kist var mı diye sordum serophene den sonra hiç gitmemiştim çünkü. ve o arada yumurtaya da bakmış oldu.
2 ayda hormonlar hemen bozulmaz. bazı aylar kadınlar yumurtlamayabiliyor. o yüzden hiç bişey demedi doktor. yumurta yok dedi sadece. geçen sene doktora adetim gecikti dediğimde yumurtan olmamıştır dedi çok doğal bi şekilde. ama insan üzülüyor yine de.
İnşallah tatlımmm:)şimdilik çatlamış ilerleyen günlerde artar
Evet geçen ay LH artışını sonundan yakalamışsındır belki dedik ama bu ay da aynısı olunca benim de kafam karıştı. Yinede bana OPK daha doğru gibi geliyor. Geçen ay 12.gün yumurtlama olmuş olabilir. O zaman luteal fazın 14 gün sürmüş. Bu ay da 12.gün olabilir. Ateş artışın devam ediyor sonuçta.
Eğer FF doğru söylüyorsa aklıma gelen tek açıklama şu: LH hormonu artmaya başlayınca yumurtlaman oluyor. LH ancak belli bir seviyeye gelince opk pozitif veriyor. Ama senin yumurtların daha düşük LH miktarında bile çatlayabiliyor.
Eğer bir sonraki ay da gerekirse testlerinin fotoğraflarını paylaşır mısın?
Evet ben yumurtluyorum. Opk dün koyuydu. Birazdan yapıcan kesin pozitif çıkacak. Sabah çalışma oldu, bir de akşam yapayım garanti olsun diyorum
hımmm bu fikri sevdim canımmm :13:aslında bende ondan şüpheleniyorum.Ben de bir fikir atayım ortaya :) 2 yumurta olabilir.
17 doğru gibi canım. 17 den sonra olma ihtimali hiç yok zaten. doktora gitsem bakmaz canım benim doktorum yumurta takibi ilaçsız yapmam diyor. geçen ay yeşil akıntım vardı onun için baktı bakarken de kist var mı diye sordum serophene den sonra hiç gitmemiştim çünkü. ve o arada yumurtaya da bakmış oldu.
.
:)) 12. günde pozitifi görünce bende aynısını yaptımEvet ben yumurtluyorum. Opk dün koyuydu. Birazdan yapıcan kesin pozitif çıkacak. Sabah çalışma oldu, bir de akşam yapayım garanti olsun diyorum
2 ayda hormonlar hemen bozulmaz. bazı aylar kadınlar yumurtlamayabiliyor. o yüzden hiç bişey demedi doktor. yumurta yok dedi sadece. geçen sene doktora adetim gecikti dediğimde yumurtan olmamıştır dedi çok doğal bi şekilde. ama insan üzülüyor yine de.
İnşallah tatlımmm:)
evet karışık bir durum benim seviyelerimde de sıkıntı olabilir.
Ama bu ay OPK yı çok düzgün yaptım, 4 gün boyunca hergün aynı saatte, akşamüstü 5,30 da, öncesinde 3-4 saat tuvalete gitmeyip bekleyerek.
bu da fotoğrafı; 28 mayısta başladım yapmaya 9. gün yani..
Eki Görüntüle 435280
hımmm bu fikri sevdim canımmm :13:aslında bende ondan şüpheleniyorum.
ben bu ay doktora gidecektim ve 5.gün gitmem gerekirken işim çıktı
bana nasılolsa klomen verecek diyerek 5.gün eczaneden aldım ve 2 tanesini yuttum.
ertesi gün doktora gidince kontrol etti ve kistin gitmemiş dedi klomen falanda yazmadı
tabi ilacı sonra içmedim.acaba diyorum 2klomen eşittir 2 yumoşmu oldu
öyleyse ben 17ye göre bekliyim canım.
sen 3 ay serophene kullandın artık ilaç vermez iğne verir bence.
yada direkt aşılamaya geçer.valla bende sıkıldım boş boş beklemekten.en geç eylüle kadar bi kez aşılama yaptırcam.
:)) 12. günde pozitifi görünce bende aynısını yaptım
elbette bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor çok da normal ama işte dediğin gibi bir hevesle her ay denediğimizden bizde sıkıntı yaratıyor bu durum:)
Ama bence sen bu ay da yumurta yok deyip denemeleri es geçme, belli olmaz belkide vardır yumurta tutacağı da vardı hatta belki, sen sağlama al işi yine
Sanmıyorum canım bir sıkıntı olduğunu. Gerçekten de opk'yı çok güzel yapmışsın. Tam saatini kesitrmek imkansız ama bence her şey yolunda. LH artışından hemen sonra yumurtan çatlıyor demek ki. Şimdi opk'dan daha da emin oldum. Bence sen 12. gün çatladın. Doktora gidenler FF'nin 3-4 güne kadar yanılma payı olduğunu yazıyor.
Bu da benim grafiğim. Yumurta bariz geliyor:
My Ovulation Chart
Nisbhr Neden olmasın :) İkisi de döllenir ikizlerin olurmuş
Kızlar biz mutfak alışverişine gidiyoruzzz. Herkese iyi haftalar diliyorum
geç yumurtlayacağımı sanmıyorum. öyle olsa şu an vücudumda lh salgılanıyor olmalıydı. ve gün içi ısılarımın da en azından daha düşük olması gerekiyor. ama benim gün içleri gayet yüksek ama sabah düşük oluyor. geçen aydan tecrübe ettim ki. yumurta da yok lh da yok
canım kusura bakma ne olur giremedim dunaşağıya yumurtladığım ve bu derecemle ölçtüğüm ateşi koyuyorum. ona da bakarak bi istişare yapalım senle.ben bu ayki tabloda 2 şeyden şüpheleniyorum canım. ya birden fazla yumurtam var ki dün ve ondan önceki gün ovulasyon sancısı oldu. ya da bu ay da yumurtlamadım bu dengesizliğe göre.
canım benım cok gecmis olsunmilleeet selamlar
ben bugün kendıme cok güldüm salak gibi hissettim kendimi
kız megerse ben bosu bosuna calısıomuusm ya aylardır
bunca zaman boyunca hamıle kalaydın zaten mucıze olurdu dedı dr
meger bnm sol yumurtalıktaa essek kadar kist varmıs yahuu
bebısı de hormonlarıda engeller muhtemelen bu o yuzden sana hormon testı yapmıcam sımdı
kıstıne bı bakalım nedır ne yapcaz ılacmı tedavımı amelıyatmı bı anlayalım dedı onun ıcın kan aldı.
yarın cıkacak sonuc.
subatta gıttıgım dru bulup agzına yuzune tukurmek ıstıorum.
o bana dedıkı cıkolata kıstın var cok kucuk bebege de engel degıl cok gencsın olur bebegın olmazsa ocakda gel o zmna kadar dene demıstı
ama bgnku dr dedıkı bunu cıkolata kıstı ıle alaksı yok ve buyuklugu bebegı fazlasıyla engeller dedı.
konusması anlatısı gosterdıkelrı ıle fazlasıyla tatmın de ettı benı dr
zaten tavsıye uzerıne gıtmıstım.
bu arada 4.5 cme 3.5 cm mıs kıst...
hayde bakalım garıp bı moddayım su anda ne hıssetcemı bılmıorum.
gec yumurtlarsin umarim dusundugunden de yumurtan yine de vardir karanfilcecimne oldu benim güzelimm tablolarıma. nazar değdi herhalde.
benim bu ay da yumurta yok öyle görünüyor.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba kızlar bende bugün doktora gittim.
dün adetimin birinci günüydü
göğüslerim inanılmaz şişti
hatta sızlama vardı nedir bu ya derken ben meme ucunu
sıktım sarı sıvı, katı birşeyler çıktı.soluğu bugün doktorda aldım.
doktorum prolekton(süt hormonu) hormonun çok salgılanabilir dedi.sebebi
sretten olabilirmiş.ben kafaya çok takıyorumbebek olacak mı olmayacakmı)
ban 12-16 günleri ilişkive adet21.gün gel yumurtan olmuş mu bakalım.hormonlarını
ölçelim dedi.süt hormonun yüksekse yumurtaları etkiler
onları baskı altına tutar dedi.bu arda sağ tüp kapalı dedim.
3 aydır bebek deniyoz olmuyo.ben soldan yumurtlamıyormuyum dedim.
olur mu dedi.her iki taraftanda yumurtluyorsundur dedi.
içimi rahatlattı.eşimi çağırdı bide ona bakçak spermleri test
ettirecek.doktora gitmek iyi oldu.moralimi düzeltti.
umarım sonucların ıyı cıkar hem senın hem de esının sonuclarımerhaba kızlar bende bugün doktora gittim.
dün adetimin birinci günüydü
göğüslerim inanılmaz şişti
hatta sızlama vardı nedir bu ya derken ben meme ucunu
sıktım sarı sıvı, katı birşeyler çıktı.soluğu bugün doktorda aldım.
doktorum prolekton(süt hormonu) hormonun çok salgılanabilir dedi.sebebi
sretten olabilirmiş.ben kafaya çok takıyorumbebek olacak mı olmayacakmı)
ban 12-16 günleri ilişkive adet21.gün gel yumurtan olmuş mu bakalım.hormonlarını
ölçelim dedi.süt hormonun yüksekse yumurtaları etkiler
onları baskı altına tutar dedi.bu arda sağ tüp kapalı dedim.
3 aydır bebek deniyoz olmuyo.ben soldan yumurtlamıyormuyum dedim.
olur mu dedi.her iki taraftanda yumurtluyorsundur dedi.
içimi rahatlattı.eşimi çağırdı bide ona bakçak spermleri test
ettirecek.doktora gitmek iyi oldu.moralimi düzeltti.
ne oldu benim güzelimm tablolarıma. nazar değdi herhalde.
benim bu ay da yumurta yok öyle görünüyor.
Bu da bugünkü tablom;
My Ovulation Chart
öyle pek ciddi bir yükseliş yok bu ay, pek bebiş çıkacak tablo gibi durmuyor ya hayırlısı..
günaydın kızlarrrrr
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfilcim burdayken baksana canım ya sence ben ne zaman yumurtlamışım bi türlü emin değilim.
aslında 13 14.günlerde akıntım vardı 18.gün ise tek seferlikakıntı ve kasık ağrısı çektim.
senin tablonada baktım yükselme yok bence doktora onaylatmalısın yumurta varmı diye.
belki var ama geç çatlayacak ve sen nasılolsa yok yumurta deyip ipin ucunu bırakcaksın ve boşa gidecek.o yüzden bence bi ultrasona girmelisiin cnm
Bu da benim grafiğim. Yumurta bariz geliyor:
My Ovulation Chart
Nisbhr Neden olmasın :) İkisi de döllenir ikizlerin olurmuş
Kızlar biz mutfak alışverişine gidiyoruzzz. Herkese iyi haftalar diliyorum
geçmiş olsun.kistin geçer çikolata değilmiş.bu iyi.
buarda benimde kistim vardı tavuk yumurtası büyüklüüğünde
3 ay doğum kotrol hapı kullandım.ama geçmedi.doktorlar çocuğun
olmaz ameliyat dedi.ben korktum.ilk ay denemede çocuğum oldu.
hamileliğimin 3.ayında kistim erimişti.yani dicem o ki hamileliğe engel değil.
kistlerin çoğu iyi huylu.tabi sen tedavisini ol.korunmaya gerek yoksa çalışmalara devam.
canım ben kendimi biliyorum ben 1 yıldır ateş ölçüyorum ama son 2 ay garip ateşlerim geçe ay da yumurtsn yok dedi doktor ve gerçekten de 25 günde adet oldum. bana bişeyler oluyor. benim hamile gibi tablolarım olur ardından son 2 gün düşerdi.
kesinlikle bebiş öncesi hallet bu işi canım,çünkü diş çekilirken uyuşturmak için iğne yapılıyo... korkmana gerek yok canım 1yıl arayla iki diş çektirdim ben, sadeceilk gün biraz zorlu geçiyo...
canım cok tesekkur ederım mesaj ıcın.
ben gecen yol yasadım 20liklerin sıkıntısını
amelıyat dıyorlar ama alakası yok
cıdden
bence dolgudan daha kolay be
sadece bıraz kanaması oluyo cekıldıkten sonra ertesı gune de hıc bısı kalmıo
hemde demırkopru dıs hastanesınde yaptırdım
özele gıtmelıyım önemlı bışi bu derken bı arkadasın aracılıgıyla oraya gıttım
ıyıkıde oraya gıtmısım
bedavaya ısım oldu tertemızde hem
ters gelmezse tavsıye ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?