canım çatlatma iğnesinden sonra doktor 36. saatte ilişki verir.. seninki neden 12 demiş anlamadım.:44:. ertesi günde ilişki olduğu için canım endişelenme bence spermler zaten yaşıyo 2 gün felan.. olucağı varsa zaten olur böyle düşün..
genelde bu tedavide gün aşırı veya 3 gün üst üste ilişki olur..sadece o güne endekslenmeseydiniz ama bence olumsuz düşünme spermlerin ömürleri hala tartışılmakta 72 saat diyende var bazı spermlerin bir hafta yaşadığını söylyende içini ferah tut sonu güzel olsun...
yokh,pervane ve diğer canım arkadaşlarım iyi ki varsınız gerçekten.dünki ruh halimi zaten sağolasınız 10 gün önceden düşen ateş adet belirtisi değildir diyerek düzeltmiştiniz.(36.6 larda dolaşan atteş bii günde 36 ya düşünce çok üzümüştüm.) bugün de 36.6 ya geri çıkınca yerimde duramadım sevinçten ve hemen geçtim bilgisayarın başına.halbuki bu gece nöbetçiyim uyusam çok iyi olacak.bundan sonra da gün aşırı nöbetlerim var.yine de mümkün olduğunca ölçmeye çalışacam.durun size tablomu göndereyim de görün ne ilginç bi tablo oldu.resmen benimle dalga geçiyo.artık nasıl takmışsam kafama rüyamda 35.8 e düştüğünü gördüm :))))))
işte benim şımarık tablom......:112:
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benim stres vaktim geçti çoktan. en stresli olduğum aylar filan düzgün tablolarım vardı. senede 1 kere yumurtlayamamk normal ama ben bu ay da öyle oldu sandım. meğer yumurtlamışım.günaydın karanfilce ben biraz geç yazıyorum ama.kafaya çok takıyoruz canım.
benim göğüslerden sarı sıvı geliyor doktorum süt olduğunu söyledi.sen büyük ihtimal
stres yapıyorsun.vucut kendini gebe sanıyor bu yüzden süt salınımı olmuş buda senin
yumurtalara baskı yapar seni yumurtlamanı engeller dedi..sanırım sende benim gibisin.
her saniye demiyorum salise aklımdan çıkmıyor gebemiyim diye.sende aklından çıkarmaya çalış.
sende benim gibi olabilirsin.buarada bende de hepatit b mevcut.gebeliğe bir
engel olduğunu sanmıyorum.benim 4 yaşında bir oğlum var.
canım biz de akzer ballı bitki karışımı aldık. 5 yıldır çocuk isteyen arkadaşlar vardı bunu kullanınca hamile kalmış eşi. biz de başlıycaz da proxeed de kullanıyoruz ya kararsız kaldık ne zaman başlayacağımızaİnsallah saol canim bu bilgi icin sizin degerler kacti kac oldu bide bunlardan kacar gram koydurmam gerekir onuda sorarsan cok memnun olurum bende yaptiririm
şimdilik güzel ama son günler önemlicanımsın ya bak erken stres yapmışsın demiştik sana Rabbim gönlümüze göre versin bende derse gitmeden son ateşimi yazıvereyim diye girdim :) bu da upuzzuuunnn tablom sonu bebeş olsun inş.:)
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrr dünkü ateşimin bişeyden etkilendiği belli oldu neyse bunada şükürrr
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım yeni ateş ölçüyorsun ne olur bu kadar heycan yapma. sonra çok üzülebilirsin. dpo14 de ateşin hala ortalamanın üstünde devam ediyorsa o zaman çok heycan yapabiliriz. ama şimdi erken. yoksa kendini çok üzersin.
canım benim stres vaktim geçti çoktan. en stresli olduğum aylar filan düzgün tablolarım vardı. senede 1 kere yumurtlayamamk normal ama ben bu ay da öyle oldu sandım. meğer yumurtlamışım.
canım biz de akzer ballı bitki karışımı aldık. 5 yıldır çocuk isteyen arkadaşlar vardı bunu kullanınca hamile kalmış eşi. biz de başlıycaz da proxeed de kullanıyoruz ya kararsız kaldık ne zaman başlayacağımıza
içinde yok yok netten arat istersen.
şimdilik güzel ama son günler önemli
aynı pervaneye dediğimden
canım yeni ateş ölçüyorsun ne olur bu kadar heycan yapma. sonra çok üzülebilirsin. dpo14 de ateşin hala ortalamanın üstünde devam ediyorsa o zaman çok heycan yapabiliriz. ama şimdi erken. yoksa kendini çok üzersin.
canım benim stres vaktim geçti çoktan. en stresli olduğum aylar filan düzgün tablolarım vardı. senede 1 kere yumurtlayamamk normal ama ben bu ay da öyle oldu sandım. meğer yumurtlamışım.
canım biz de akzer ballı bitki karışımı aldık. 5 yıldır çocuk isteyen arkadaşlar vardı bunu kullanınca hamile kalmış eşi. biz de başlıycaz da proxeed de kullanıyoruz ya kararsız kaldık ne zaman başlayacağımıza
içinde yok yok netten arat istersen.
şimdilik güzel ama son günler önemli
aynı pervaneye dediğimden
SAOL CANIM SENDE NETTEN Mİ ALDIN karışımı
bizde proxeed kullanıyoruz 4 kutumuz ama bi işe yaramıyo sanırım
proxeed bitince mi başlayalım bu tarz karısımları yemeye ne dersin
bide arkadaşın başka hiçbişey yapmamış direk sadece bunu mu yemiş hamile kalmış canım belki başka seyler etki etmiştir
çatlamışım dimi kızlar ronya 16 dedi ama hangisi olursa olsun farketmez çatlamış olayım da
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım Ronya ne dediyse doğrudur
nasıl gidiyor hamilelik sende göremedin dimi keseyi ben cuma gideceğim inş. iyidir herşey
kızlar konuşsanıza yaaa
ben bugün okulda bütün gün boş boş oturdum
ve boş boş oturmaktan yoruldum
valla çalışınca daha az yoruluyorum yaaa
sinir geldi bütün gün
tatlım yarın seni beceri sınavımıza gözetmen olarak alalım ne dersin
bizim bugün de vardı 2 saat sürdü
çalışan 15-20 pc inin içinde sınavın bitmesini bekledim. ben bu meslekten dolayı erkenden yolcu olurum artık
valla canım ben daha hiçbir şey hissetmiyorum
hiçbir değişiklik yok
ben 15inde gideceğim canım
doktorum il merkezinde çünkü
2 kere git gel yapmayın dedi
sen nasılsın
aynen canım bi değişiklik yok sadece gögüslerim feci şişti o kadar başka bişi yok:)
bende ilçedeyim hatta köydeyim:) karneleri verip yola çıkacağız.bende il e gideceğim cuma gününü bekliyorum öyle:)
düzgün konuş ne demek yolcu molcu
valla bizim öğrenciler gelmiyor ve çok sıkıcı
hava da çok sıcakk
gerçekten biz çalışmıyoruz galiba
Allahtan bu yıl bu moda geç girdik. okullar erken kapanınca yazılılar filan daha geçen hafta bitmişti.
bu hafta bizim kültürcü öğremenler de aynı senin dediklerini diyor da ben daha o moda giremedim. pazartesim boştubugün sınav yarın sınav yarından sonra da nöbetçiyim zaten sadece 2 saat dersim oluyordu eee geriye bişey kalmadı. cumaya da imza atmaya gelirim sınıfım yok nasılsa. hakkaten kız çalışmıyoz herhal..
sen ilk kan testini adetın kaç gün geçince yaptırmıştın
benım 1 gün gecikme ile 80.5 çıktı bir daha da yaptıramdm test normal mi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?