Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arkadaslar pardon 12 degil 24 saat sonra iliski onerdi, biz 25 saat sonra faln iliski oldu. Ay cok afedersiniz cok acik konusuyorum bir de ertesi gun oldu, sonra 1 gun bosluk ertesi gun sabah. Ama o bosluk da atesimin dusus yaptigi gun o gun bos gecti .. Kullandigim ilaclara yanayim..atesim beni yaniltti neyse nasip diyekim.. Tesekkyr ederim

Bu durumda igneden 50 saat sonra falan catlamis oluyo ne is anlamadim :) 1 gun ara verdik, o arada da atesim dustugu gun.. Ertesu gun yukseldi :) amaaaaaan nasip iste olcaksa oluyo olmucsksa bisrylrr engel oluyo iste

canım yeni ateş ölçüyorsun ne olur bu kadar heycan yapma. sonra çok üzülebilirsin. dpo14 de ateşin hala ortalamanın üstünde devam ediyorsa o zaman çok heycan yapabiliriz. ama şimdi erken. yoksa kendini çok üzersin.

canım benim stres vaktim geçti çoktan. en stresli olduğum aylar filan düzgün tablolarım vardı. senede 1 kere yumurtlayamamk normal ama ben bu ay da öyle oldu sandım. meğer yumurtlamışım.

İnsallah saol canim bu bilgi icin sizin degerler kacti kac oldu bide bunlardan kacar gram koydurmam gerekir onuda sorarsan cok memnun olurum bende yaptiririm
canım biz de akzer ballı bitki karışımı aldık. 5 yıldır çocuk isteyen arkadaşlar vardı bunu kullanınca hamile kalmış eşi. biz de başlıycaz da proxeed de kullanıyoruz ya kararsız kaldık ne zaman başlayacağımıza
içinde yok yok netten arat istersen.
şimdilik güzel ama son günler önemli

günaydın kızlarrr dünkü ateşimin bişeyden etkilendiği belli oldu neyse bunada şükürrr
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

aynı pervaneye dediğimden

. bizim bi arkadaş vardı julia diye. onun 3 yumurtası vardı ve doktorun çatladı dediği günden bi kaç gün sonra yükselmiş ateşi. muhtemelen senin de birden fazla yumurtan vardır ilaç kullandığın için.
telaş yapacak bişey yok bence

SAOL CANIM SENDE NETTEN Mİ ALDIN karışımı
bizde proxeed kullanıyoruz 4 kutumuz ama bi işe yaramıyo sanırım
proxeed bitince mi başlayalım bu tarz karısımları yemeye ne dersin
bide arkadaşın başka hiçbişey yapmamış direk sadece bunu mu yemiş hamile kalmış canım belki başka seyler etki etmiştir

Son düzenleme:

SAOL CANIM SENDE NETTEN Mİ ALDIN karışımı
bizde proxeed kullanıyoruz 4 kutumuz ama bi işe yaramıyo sanırım
proxeed bitince mi başlayalım bu tarz karısımları yemeye ne dersin

bide arkadaşın başka hiçbişey yapmamış direk sadece bunu mu yemiş hamile kalmış canım belki başka seyler etki etmiştir

kızla çok samimi değiliz hiç bişey soramadım bize oturmaya geldiklerinde. ama eşlerimiz arkadaş. 5 yıllık filan evliler. eşim hayırdır nasıl oldu diye soruyor. biz arık tüp filan düşünmeye başlamıştık diyor. bi karışım kullandık ben sigarayı bıraktım diyo karısı öylelikle hamile kalmış biz de hemen aldıkları kişiden istedik. adamda mı vardı problem artık bilmiyorum. yanlız biz 30 tl ye aldık netten 22,5
iki kavonoz göndermiş. eşi de kendi de yesin demiş.
aynı anda mı kullanalım proxeed i bırakıp da mı kullanalım ben de kararsızım.
ben bir de umre ayımda doğum kontrol hapı kullanacam geçen ay da yumurtlamadım işe yarıyorsa da aylarr böyle geçiyor işte

kızlar konuşsanıza yaaa
ben bugün okulda bütün gün boş boş oturdum
ve boş boş oturmaktan yoruldum
valla çalışınca daha az yoruluyorum yaaa
sinir geldi bütün gün

nasıl gidiyor hamilelik sende göremedin dimi keseyi ben cuma gideceğim inş. iyidir herşey

valla canım ben daha hiçbir şey hissetmiyorum
hiçbir değişiklik yok
ben 15inde gideceğim canım
doktorum il merkezinde çünkü
2 kere git gel yapmayın dedi

sen nasılsın

kızlar konuşsanıza yaaa
ben bugün okulda bütün gün boş boş oturdum
ve boş boş oturmaktan yoruldum
valla çalışınca daha az yoruluyorum yaaa
sinir geldi bütün gün

tatlım yarın seni beceri sınavımıza gözetmen olarak alalım ne dersin
bizim bugün de vardı 2 saat sürdü
çalışan 15-20 pc inin içinde sınavın bitmesini bekledim. ben bu meslekten dolayı erkenden yolcu olurum artık

düzgün konuş ne demek yolcu molcu
valla bizim öğrenciler gelmiyor ve çok sıkıcı
hava da çok sıcakk
gerçekten biz çalışmıyoruz galiba

valla canım ben daha hiçbir şey hissetmiyorum
hiçbir değişiklik yok
ben 15inde gideceğim canım
doktorum il merkezinde çünkü
2 kere git gel yapmayın dedi

sen nasılsın

aynen canım bi değişiklik yok sadece gögüslerim feci şişti o kadar başka bişi yok:)
bende ilçedeyim hatta köydeyim:) karneleri verip yola çıkacağız.bende il e gideceğim cuma gününü bekliyorum öyle:)

sen ilk kan testini adetın kaç gün geçince yaptırmıştın
benım 1 gün gecikme ile 80.5 çıktı bir daha da yaptıramdm test normal mi acaba ya

düzgün konuş ne demek yolcu molcu
valla bizim öğrenciler gelmiyor ve çok sıkıcı
hava da çok sıcakk
gerçekten biz çalışmıyoruz galiba

Allahtan bu yıl bu moda geç girdik. okullar erken kapanınca yazılılar filan daha geçen hafta bitmişti.
bu hafta bizim kültürcü öğremenler de aynı senin dediklerini diyor da ben daha o moda giremedim. pazartesim boştu bugün sınav yarın sınav yarından sonra da nöbetçiyim zaten sadece 2 saat dersim oluyordu eee geriye bişey kalmadı. cumaya da imza atmaya gelirim sınıfım yok nasılsa. hakkaten kız çalışmıyoz herhal..

çalışmıyoz tabi ne var öğretmenlik yapmaya
baksana herkes öğretmen olmuş
o kadar boşuna okuduk bizzz

sen ilk kan testini adetın kaç gün geçince yaptırmıştın
benım 1 gün gecikme ile 80.5 çıktı bir daha da yaptıramdm test normal mi acaba ya

normal gözüküyo canım ben 5.gün verdim adet olmam gereken gün 24 üydü 28inde kan verdim 611,5 çıkmıştı.
bende yaptırmadım bi daha ultrasonda görününmesi için 1000 i geçmesi lazım demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…