Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hay allah yaa aksilikler ardı ardına gelir zaten
insan sinir oluyo valla..

yaa kızlar benim kasıklarıma sağlı sollu böle bıçak gibi bişe batıyo arada
korkuom adet geliyo gibi sanıooorum
eğer ben 13 gün yumurtldıysam zaten yarına gelir sanki dimi..
inş gelemez bebiş gelir onun yerine beeeee öyle sürpriz olurki bu ay bana

canımsın yaa tüh o kadar uğraştın boşa gitti desene :)
bu arada bende bu ayın 27.sinde gidiyorum umreye bu ay olursa inş. bende meleğimle gideceğim :)
çok sevindim adına bize de dua et.. o da annesinin karnında mı gidecek Allahın evine yerim ben onu..inşallah

inşallah canım senin sonunda kasık kasık derken deryanınki gibi olur.
benim hiç adet gelmeden bi yerim ağrımaz
kanı görünce başlar bizimki direk de karından dalar

ben de kasığım ağrıyor kasığım ağrıyor diye dolandım hep

ya aslına bakarsan benimde öyleydi kanamayla birlikte sancı başlardı
ama son aylarda ben özellikle kendimi dinliyorum dye heralde
öncesinde böyle batmalarda oluyo bazen sanki.

ben de kasığım ağrıyor kasığım ağrıyor diye dolandım hep

ahhh keşkeee sana benzese sonum benimdeee ama nerdeeee

yaa bugün resmen öldüm baş ağrısından birtülür geçmedi
ilaçta almadım
biraz uyumaya çalışayım bari ben yoksa ı ıhh olmıcak böyle
zonk zonk ediyo beynim

kızlar öptüm sizi hadi görüşürüz sonra

yaa bugün resmen öldüm baş ağrısından birtülür geçmedi
ilaçta almadım
biraz uyumaya çalışayım bari ben yoksa ı ıhh olmıcak böyle
zonk zonk ediyo beynim

kızlar öptüm sizi hadi görüşürüz sonra

ben de böyle umutsuzdumm

ben de böyle umutsuzdumm

dikkat et canım kendine
öpüyorum

canımsın yaa ALLAH söyletmiş olsun inş. öyle çok istiyorum ki bebeğin o dönemde tüm gelişiminin başladığı dönem o anlarda kutsal topraklarda benimle birlikte olması ne güzel yaa:))

canımsın yaa ALLAH söyletmiş olsun inş. öyle çok istiyorum ki bebeğin o dönemde tüm gelişiminin başladığı dönem o anlarda kutsal topraklarda benimle birlikte olması ne güzel yaa:))

ayy bizim var öyle bi tane arkadaşın kızı..annesi umredeyken 2-3 aylıktı karnında. her hafta sohbette buluşuruz. bir zeki ki maşallah. ve sohbet esnasında tüm cinliğini yapar ama kesinlikle ses çıkarmaz. ben onu minik hacım diye severim hep

normalde kaçta ölçüyordun canım.. saatine göre çok değişiyor ateş.. çok erken ölçtüğünde düşük çıkıyor... sanki güneş çıkmaya başladıkça ateşte artıyorr

ehehehe burda sadece 2 satliğine gidiyor güneş o yüzden hep güneş var şu sıralar:)) değişiyor saatlerim, eşimin işe gidişine göre.. 7,30 6,30 ya da 4,30:)) neyse yükselecek ateş saate bakmaz yükselir, gelecek bebiş ateşe bakmaz gelir demek istiyorum..:))

Sıyırdım galiba, 3 saattir fince çalşıyorum devrelerim atmaya başladı..

ben de hep aynı saatlerde ölçemiyorum canım, o yüzden ffye saat girmiyorum... ilk ölçümü yazdığın iyi olmuş...
tablonda bi gariplik yok bence... beklemeye devam

olsun bu olsun istiyorum yaa, eşime doğumgünü hediyesi olsun istiyorum, 22 haziranda.. ne güzel olurdu ama.. allahım nooolur duy sesimi, bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma bebişlerimizi gönder artık..

banu k canım bu günlerde düşmesinin bi önemi yok çünkü daha çok erken
di mi? sonradan düşeceğine baştan düşsün sonra yükselsin..
tablon güzel nisbhr, sanki böyle yerleşme düşüşü olmuş sonra da hooop yükselmiş gibi.. bebişin seninledir dilerim..

canım inşallah bu uzun tablon hamiş tablosu olur..

Banucuğum tablon çok güzel. Ben artık ilkini girip ikinciyi comment kısmına yazıyorum. Sonradan tekrar değerlendirebileyim diye. Her iki durumda da güzel gidiyor

bak güzel fikir 9ay, ben de öyle yapayım bari.. sağol tavsiye için

maşaallah canım benim yaa :))
benim de ablam öyle 5 Aylıkken gitmişti o dönemde ramazan orucunu da tam tutmuştu çocuğum bütün ibadetlerini doğmadan yaptı diyordu :)))şimdi 6 aylık öyle hareketli ki kuzum eftalim çok dadlu inş bizde öyle oluruz cnm ya

nerde bu kızlar herkesler erkenden gitti mşi yaa bizde kocacımla türkçe olimpiyatlarını izlemeye gitmiştik bugün konyadalardı çok eğlendik yeni geldik :)

kızlaaar gece gece sıze kızımın resmını koymak ıstedım avatar olarak.
bakın kızıma
prenses o prenses dimi ama

tatlı ruyalar hepınıze
halvetcılere kolay gele
ateslı hatunlara cook yuksek ateslı sabahlar sımdıden

cnm sizinde değerler düzelir inşAllah.benm eşimn kullandığı ilaç hap kapsül gibi içi toz halli sanki ama kapsül yani adı da:fertil pro -vitamin&mineral-supplement-source of antioxidants, üzrindede sperm işareti var kutunun ,spermin başı kırmızı halka içinde..
annem bi liste oluşturmuştu cnm sonra aktarcıya gitmiş hepsini orda çektirmiş malzemeleri toz haline getirtmiş sonrada içine bal kattırmış ,paketletmiş bize gönderdi .tam detaylı hatırlamıyrm ben annemme sorarım cnm hepsini isterim ama hatırladğm kadarıyla ;keçi boynuzu tozu ,çakşır kökü ,havuç kökü ,şalgam kökü ,udul kahr,kebabe,ısırgan tohumu,turp tohumu,ak günlük,üzerlik tohumu,çörek otu hatırladığım bunlar cnm .ben yine sorarım anneme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…