yokh,pervane ve diğer canım arkadaşlarım iyi ki varsınız gerçekten.dünki ruh halimi zaten sağolasınız 10 gün önceden düşen ateş adet belirtisi değildir diyerek düzeltmiştiniz.(36.6 larda dolaşan atteş bii günde 36 ya düşünce çok üzümüştüm.) bugün de 36.6 ya geri çıkınca yerimde duramadım sevinçten ve hemen geçtim bilgisayarın başına.halbuki bu gece nöbetçiyim uyusam çok iyi olacak.bundan sonra da gün aşırı nöbetlerim var.yine de mümkün olduğunca ölçmeye çalışacam.durun size tablomu göndereyim de görün ne ilginç bi tablo oldu.resmen benimle dalga geçiyo.artık nasıl takmışsam kafama rüyamda 35.8 e düştüğünü gördüm :))))))
işte benim şımarık tablom......:112:
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
özellikle yumurtlamadığımdan beri sabitlikler daha fazla
ben bu ay da çatlamadım baharım yaa hissediyorum. akıntım ve sancım hissedilile hissedilmez arasında oldu.:26:
bakar mısın işe eşim de proxeed kullanıyor bi buçuk aydır dünyanın da parası
bu sefer de ben yumurtlayamıyorum:26:
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnm sizinde değerler düzelir inşAllah.benm eşimn kullandığı ilaç hap kapsül gibi içi toz halli sanki ama kapsül yani adı da:fertil pro -vitamin&mineral-supplement-source of antioxidants, üzrindede sperm işareti var kutunun ,spermin başı kırmızı halka içinde..
annem bi liste oluşturmuştu cnm sonra aktarcıya gitmiş hepsini orda çektirmiş malzemeleri toz haline getirtmiş sonrada içine bal kattırmış ,paketletmiş bize gönderdi .tam detaylı hatırlamıyrm ben annemme sorarım cnm hepsini isterim ama hatırladğm kadarıyla ;keçi boynuzu tozu ,çakşır kökü ,havuç kökü ,şalgam kökü ,udul kahr,kebabe,ısırgan tohumu,turp tohumu,ak günlük,üzerlik tohumu,çörek otu hatırladığım bunlar cnm .ben yine sorarım anneme cnm
günaydın ilk yorumu ben yapayım.arkadaşların dediği gibi 10 gün
önce adetin gelmez.dünkü düşüş yerleme düşüşü olarak yorumlayalım.
bugün çok güzel yükselmiş..adet gününe kadar böyle giderse sendende
bebek haberi alacak gibi duruyoruz.
yokh,pervane ve diğer canım arkadaşlarım iyi ki varsınız gerçekten.dünki ruh halimi zaten sağolasınız 10 gün önceden düşen ateş adet belirtisi değildir diyerek düzeltmiştiniz.(36.6 larda dolaşan atteş bii günde 36 ya düşünce çok üzümüştüm.) bugün de 36.6 ya geri çıkınca yerimde duramadım sevinçten ve hemen geçtim bilgisayarın başına.halbuki bu gece nöbetçiyim uyusam çok iyi olacak.bundan sonra da gün aşırı nöbetlerim var.yine de mümkün olduğunca ölçmeye çalışacam.durun size tablomu göndereyim de görün ne ilginç bi tablo oldu.resmen benimle dalga geçiyo.artık nasıl takmışsam kafama rüyamda 35.8 e düştüğünü gördüm :))))))
işte benim şımarık tablom......:112:
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canımsın ya bak erken stres yapmışsın demiştik sana Rabbim gönlümüze göre versin bende derse gitmeden son ateşimi yazıvereyim diye girdim :) bu da upuzzuuunnn tablom sonu bebeş olsun inş.:)
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canımsın ya bak erken stres yapmışsın demiştik sana Rabbim gönlümüze göre versin bende derse gitmeden son ateşimi yazıvereyim diye girdim :) bu da upuzzuuunnn tablom sonu bebeş olsun inş.:)
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkidislerrrr FFde yeni tablo nasıl yapcam, o kdr yazdım yazdım meger gecen ayki tabloma devam etmişim yardııım :)
arkadaslar bu ay klomen kullandım ve 12. gun yani cuma oglen 12de ıgnemı oldum. Dr 12 saat sonra ılkıskı dedi, cumartesi gece 12de ılsıkı oldu ve ertesi gun. zaten cumartesi de atesim 35.5e dusmustu ertesı gun de 35.9a cıkmıstı. ama gelın gorun kı sonra atesım yıne 35.7ye dustu ve bu sabah sok oldum 36.3e yukselmıstı.. sımdı ben bu ısten hıc bısı anlamadım.. ılıskı gunlerım de asagıda.. eger 2. dususte catladıysa yumjurtam ılıskı gunu verimlı olmamıs oluyor degıl mı.. offf
3c6c75 Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaslar bu ay klomen kullandım ve 12. gun yani cuma oglen 12de ıgnemı oldum. Dr 12 saat sonra ılkıskı dedi, cumartesi gece 12de ılsıkı oldu ve ertesi gun. zaten cumartesi de atesim 35.5e dusmustu ertesı gun de 35.9a cıkmıstı. ama gelın gorun kı sonra atesım yıne 35.7ye dustu ve bu sabah sok oldum 36.3e yukselmıstı.. sımdı ben bu ısten hıc bısı anlamadım.. ılıskı gunlerım de asagıda.. eger 2. dususte catladıysa yumjurtam ılıskı gunu verimlı olmamıs oluyor degıl mı.. offf
3c6c75 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım çatlatma iğnesinden sonra doktor 36. saatte ilişki verir.. seninki neden 12 demiş anlamadım.:44:. ertesi günde ilişki olduğu için canım endişelenme bence spermler zaten yaşıyo 2 gün felan.. olucağı varsa zaten olur böyle düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?