Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yokh,pervane ve diğer canım arkadaşlarım iyi ki varsınız gerçekten.dünki ruh halimi zaten sağolasınız 10 gün önceden düşen ateş adet belirtisi değildir diyerek düzeltmiştiniz.(36.6 larda dolaşan atteş bii günde 36 ya düşünce çok üzümüştüm.) bugün de 36.6 ya geri çıkınca yerimde duramadım sevinçten ve hemen geçtim bilgisayarın başına.halbuki bu gece nöbetçiyim uyusam çok iyi olacak.bundan sonra da gün aşırı nöbetlerim var.yine de mümkün olduğunca ölçmeye çalışacam.durun size tablomu göndereyim de görün ne ilginç bi tablo oldu.resmen benimle dalga geçiyo.artık nasıl takmışsam kafama rüyamda 35.8 e düştüğünü gördüm :))))))

işte benim şımarık tablom...... :112:

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın ilk yorumu ben yapayım.arkadaşların dediği gibi 10 gün
önce adetin gelmez.dünkü düşüş yerleme düşüşü olarak yorumlayalım.
bugün çok güzel yükselmiş..adet gününe kadar böyle giderse sendende
bebek haberi alacak gibi duruyoruz.

günaydın karanfilce ben biraz geç yazıyorum ama.kafaya çok takıyoruz canım.
benim göğüslerden sarı sıvı geliyor doktorum süt olduğunu söyledi.sen büyük ihtimal
stres yapıyorsun.vucut kendini gebe sanıyor bu yüzden süt salınımı olmuş buda senin
yumurtalara baskı yapar seni yumurtlamanı engeller dedi..sanırım sende benim gibisin.
her saniye demiyorum salise aklımdan çıkmıyor gebemiyim diye.sende aklından çıkarmaya çalış.
sende benim gibi olabilirsin.buarada bende de hepatit b mevcut.gebeliğe bir
engel olduğunu sanmıyorum.benim 4 yaşında bir oğlum var.

İnsallah saol canim bu bilgi icin sizin degerler kacti kac oldu bide bunlardan kacar gram koydurmam gerekir onuda sorarsan cok memnun olurum bende yaptiririm

günaydın canım benim.inşallah senin dediğin gibi yerleşme düşüşüdür.değilse bile en azından adete kadar beni mutlu edecek.kendimi hamile gibi hissedicem ne güzel :103: yorumun için çok sağol umarım sen haklısındır.ayın 14 ünde tatile çıkıyoruz.acaba 13 ünde kan testi mi yaptırsam gitmeden.zaten o zaman belli olmuş olur.hamile kalsam bile tatilde bi daha baktırıp eşimin hastanedeki yüz ifadesini görmek istiyorum.hem benim ailem de olacak ne güzel olur yaaaaa.o güne kadar sanırım hamile gibi geçircem günlerimi.en ufak şey bile umut oluyo napiiiiiiim.

canımsın ya bak erken stres yapmışsın demiştik sana Rabbim gönlümüze göre versin bende derse gitmeden son ateşimi yazıvereyim diye girdim :) bu da upuzzuuunnn tablom sonu bebeş olsun inş.:)

3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım sen başka bi ülkedemi yaşıyosun tablonda bi gariplik var sanki ayın 5 i bugün ama sen 6 sına girmişsin ateş
inşallah adet günü olan ilişkin sana bebiş olarak gelir ne güzel yaa tam umutsuzluğa düştüğünde anda ne güzel bi süpris olur inşallah

ayyyy ne güzel bi tablo bu.inşallh çizginin sonu bebişe çıkıyordur.inşallah hep böle yüksek seyreder.bu ay inşllah yüzümüz güler.öyle çok istiyorum ki anlatamam.hayallerim hp ona dair.rabbim nasip etsin (AMİİİİİİİİİİİNNNNN).

evet tamam yaptım yeni tablomu..arkadaslar ben bu ay klomen kullandım ve adetin 12. gunu catlatma ıgnemı oldum, DR 12 saat sonra ılıskı dedı. nıtekım cuma oglen 12de ıgnemı oldum, cumartesı gece de ılıskı oldu, ertesı gun de oldu. ama tabloya bakarsak ben bugun catlamısım gıbı gorunuyo.. bu mumkun mu dersınız, bu gece cok sıcaktı, onun etkısı olmus olabılır mı? yanı catlatma ıgnesı olmasan neyse.. bı bvakın hele ya ooff , ısının dustugu gun ılıskı de yok ısı yukseldıgınde de gec kalmış oluyoruz degıl mı?

arkadaslar bu ay klomen kullandım ve 12. gun yani cuma oglen 12de ıgnemı oldum. Dr 12 saat sonra ılkıskı dedi, cumartesi gece 12de ılsıkı oldu ve ertesi gun. zaten cumartesi de atesim 35.5e dusmustu ertesı gun de 35.9a cıkmıstı. ama gelın gorun kı sonra atesım yıne 35.7ye dustu ve bu sabah sok oldum 36.3e yukselmıstı.. sımdı ben bu ısten hıc bısı anlamadım.. ılıskı gunlerım de asagıda.. eger 2. dususte catladıysa yumjurtam ılıskı gunu verimlı olmamıs oluyor degıl mı.. offf

arkadaslar bu ay klomen kullandım ve 12. gun yani cuma oglen 12de ıgnemı oldum. Dr 12 saat sonra ılkıskı dedi, cumartesi gece 12de ılsıkı oldu ve ertesi gun. zaten cumartesi de atesim 35.5e dusmustu ertesı gun de 35.9a cıkmıstı. ama gelın gorun kı sonra atesım yıne 35.7ye dustu ve bu sabah sok oldum 36.3e yukselmıstı.. sımdı ben bu ısten hıc bısı anlamadım.. ılıskı gunlerım de asagıda.. eger 2. dususte catladıysa yumjurtam ılıskı gunu verimlı olmamıs oluyor degıl mı.. offf

3c6c75 Ovulation charts on FertilityFriend.com

3c6c75 Ovulation charts on FertilityFriend.com

cucucan çatlatma iğnesi olduktan 36 sat sonra ilişki ve daha sonrada gün aşırı ilişki önerilirki o zamanlardada çatlayabilir diye sen gün aşırı ilişki yapmadınmı canım

Ayy inanmiyorum ayni seyi yazip durmusum afedersiniz.. 2 gun ust uste oldu iliski sonra 1 gun ara verdik ve ertesi gun sabah omdu. Ama sabah oldu dedigim iliskide atesim comtan yukselmusti, yani atesin dustugu gun olmadi ondan once ve sonra oldu.. Esimde zaten sperm sinurda, sanirm hic verimli olmadi tuhh

canım çatlatma iğnesinden sonra doktor 36. saatte ilişki verir.. seninki neden 12 demiş anlamadım.:44:. ertesi günde ilişki olduğu için canım endişelenme bence spermler zaten yaşıyo 2 gün felan.. olucağı varsa zaten olur böyle düşün..

genelde bu tedavide gün aşırı veya 3 gün üst üste ilişki olur..sadece o güne endekslenmeseydiniz ama bence olumsuz düşünme spermlerin ömürleri hala tartışılmakta 72 saat diyende var bazı spermlerin bir hafta yaşadığını söylyende içini ferah tut sonu güzel olsun...

genelde 36 saat diyen olduğu gibi 12 saat sonra başlayın diyende vaar bnim aşılamalarımda 12 saat sonrasında yapıldı üstelik o spermin ilerme süresi de varken buda ortalama 4-6 saat olarak söyleniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…