işte halaaa uzayıp giden tablom inş. çizzginin altına hiç düşmeden güzel haberler alırım şöyle ikiz ikiz :))
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dpo kaç gün olması gerekiyordu canlarım 15 gün geçince mi oluyordu regl
kızlarr bana bir akıl verin yaaakafam çok karıştı.. ben geçen ay klomenle yumurtladım.. bu ay doktor ara verdi klomenin etkisi sürüyor bir ay diye.. ve bugün yarın benim yumurtlama günüm..buraya kadar herşey normal..
sorun şu.. benim geçen hafta dişim şişti ve hemen akabinde grip oldum. doktora agittim antibiyotik kullandım ve dün bitti.. dişim şiştiği için ben gömülü bir yirmilik dişim vardı o şişti sandım.. meğer onunla bir ilgisi yokmuş.. ama tabi ağzımda bir gömülü diş var geçen sene filmde çıkmıştı.. ama ağrı felan hiç yapmadığı için ben onu ihmal ettim.. 2 gün önce çene cerrahına gittiğimde filmime baktı.. ağzında aft çıkmış dedi.. vucüt direncin düştüğü için çıkar dedi..gömülü dişime baktı ve bişey yok dedi.. her gömülü diş alıncak diye bişey yok dedi..istersen yeniden film çektir dedi.. bende kadın doğumcuğumu aradım antibiyotik kullandığımı ve filmden bahsettim.. antibiyotik bittiği için bişey olmaz dedi.. ama film çekinirsen olmaz dedi
çok uzun yazdım ama kafamı karıştıran şey şu.. acaba ben filmi çektirmeyip bu ay denemeye devam etsemde.. olmazsa adetimde gider diş filmini çektiririm.. off off çok kararsız kaldım bugün karar vermem lazımmmmm:18:
işte halaaa uzayıp giden tablom inş. çizzginin altına hiç düşmeden güzel haberler alırım şöyle ikiz ikiz :))
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dpo kaç gün olması gerekiyordu canlarım 15 gün geçince mi oluyordu regl
kızlarr bana bir akıl verin yaaakafam çok karıştı.. ben geçen ay klomenle yumurtladım.. bu ay doktor ara verdi klomenin etkisi sürüyor bir ay diye.. ve bugün yarın benim yumurtlama günüm..buraya kadar herşey normal..
sorun şu.. benim geçen hafta dişim şişti ve hemen akabinde grip oldum. doktora agittim antibiyotik kullandım ve dün bitti.. dişim şiştiği için ben gömülü bir yirmilik dişim vardı o şişti sandım.. meğer onunla bir ilgisi yokmuş.. ama tabi ağzımda bir gömülü diş var geçen sene filmde çıkmıştı.. ama ağrı felan hiç yapmadığı için ben onu ihmal ettim.. 2 gün önce çene cerrahına gittiğimde filmime baktı.. ağzında aft çıkmış dedi.. vucüt direncin düştüğü için çıkar dedi..gömülü dişime baktı ve bişey yok dedi.. her gömülü diş alıncak diye bişey yok dedi..istersen yeniden film çektir dedi.. bende kadın doğumcuğumu aradım antibiyotik kullandığımı ve filmden bahsettim.. antibiyotik bittiği için bişey olmaz dedi.. ama film çekinirsen olmaz dedi
çok uzun yazdım ama kafamı karıştıran şey şu.. acaba ben filmi çektirmeyip bu ay denemeye devam etsemde.. olmazsa adetimde gider diş filmini çektiririm.. off off çok kararsız kaldım bugün karar vermem lazımmmmm:18:
canım dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gidecek.ve sonrası çok güzel olacak.rahat ol güzel şeyler düşün ki güzel bi sonuç çıksın ortaya.Allah razı olsun cnm dua edin o bana yeter .tek isteğim kazasız belasız şu operasyonu atlatmak dr çok düşük ihtimal kanama veya enfeksiyon riski var dedi ,Türkiyedeki drm da ameliyatın bazısında yapışıklık olabiliyo demişti korkmuştum onda inşAllah öle bişi olmaz .ben olmak istemiyodum yine tekraryalibilir diyo doktrlar ne anlamı kalıyo diyodum ama madem yumurta riske giriyo yapcak bişey yok dedim bu sefer .benm korkum operasyondan sonra bebiş olmadan yine tekrarlarsa diye .bendeki bu şansla artık herşey ......sözün bittiği yer daha fazla günaha girmek istemiyrmbir gün inşAllah sonumuz böle olur
bu da tablomun son hali...
ben iyice tırlattım sanırım kızlar
dün sabah yaptığım teste akşam bakınca gölge gibi bişey görüyorum T çizgisinin altında.
gece onu görünce sabah dayanamadım gene kalktım gittim başka test aldım
bu sabah gene yaptım başka bi marka onda şmdilik bişey yok ama bikaç saat sonra belirginleşirmi bilmiyorum.
hayal mi görüyorum allahımmm yaaa
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gidecek.ve sonrası çok güzel olacak.rahat ol güzel şeyler düşün ki güzel bi sonuç çıksın ortaya.
kız deryoş maşallahh tablona annemyarınıda atlatırsak süperrr.
cuma direkt kana git boşver idrar testleri pek güvenilir değil..
dün sabah yaptığım teste akşam bakınca gölge gibi bişey görüyorum T çizgisinin altında.
bu sabah gene yaptım başka bi marka onda şmdilik bişey yok ama bikaç saat sonra belirginleşirmi bilmiyorum.
Baharımmmm vallaa hepten stres oldum bikaç gün öncesine kdr rahattım ne güzel
bu memişler kasık agrıları heveslendirdi beni
bakalım yarın inş dibi görmeyiz kuzum ya, sen ne durumdasın ateş nasıl?
canım tablon çok güzel görünüyor inşaaaalllaaaahhhh sonuda çok güzel olursenin dpo kaç gün sürüyodu bu arada ...
canımmm umutlanmamak elde değilki atş iyi giderken bu ağrılarıda yaşarken insan umutlanıyor.
tabi bilmesek bu ağrıların gebeliktede olduğunu adet olcağımıza yorcaz ama biliyoruz ki aynısı gebeliktede oluyr.
son günler hiçç geçmek bilmiyor.benim memişlerde falan tık yokk.ateşimde şimdilik ii ama benim son günler düşüşe geçiyor .pazartesi batım daha çokkk 375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
nabıyonuz
bana bakın hele
benım bu idrar testim silik ıkıyor
sabah lapoquick yaptım o hala nerdeyse göstermeyecek
şimdi miratech diye bi marka yaptım evet çok belirgin ama hala ikinci çizgi daha açık
normal mi yaaaaaaaa
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
nabıyonuz
bana bakın hele
benım bu idrar testim silik ıkıyor
sabah lapoquick yaptım o hala nerdeyse göstermeyecek
şimdi miratech diye bi marka yaptım evet çok belirgin ama hala ikinci çizgi daha açık
normal mi yaaaaaaaa
DERYOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞateşine
BAHAAAAAAARRRRR kız seninki de yükseliyor valla maşallah
inşallaaah canım hayal kırıklıgına ugrayamayız inş bu ay yüzümüz güler
benim 13 yada 14 gün sürer. eski tablolarıma baktımda yarısı 13 sürmüş yarısı 14 sürmüş.
yani ben en geç cumayı bekleyeceğim bu gidişle
maşallah kuzum seninkide güzel gidiyor
inş artarak devam eder. belirtiler herkeste farklı oluyor
onlara takılmamak lazım inş tüm belirtilerimiz bebektendir
pazartesiyi beklicez senin için max.
bende cumayı beklicem en son bakalım..
:likte olsa çıkarıyo yani
ama en fazla o kadar koyuluk öyle çok kopkoyu olmuyo sanmıyorum,
paniklenmesene kuzum yaaa testlerin ne kdr dandik oldugunu anlamadın mı daha[/COLOR]
sağollll bebeğimmmmmm inşallah böyle artar ama benim umudum yok bu ayyyyy
sende test yapıp durma tamam artıkkk olmasa hiç çıkmazdıııı sonuçta sen kanla en kesin yoldan onayladın bebişiiii
haftaya kesesini görcen pamuğumuzunnn kalbinide duycaksınnn allahın izniyleee lütfen rahat olllllllllll
deryoş 2 inşallahhh canımmmm bu ay senin ayın olacakkk deryoşlar gebe olcak bu ayyy cuma hayırlı gün allahım sana hediyesini o gün göstersin inşallah canımmmmbenimmm
kız bize garezinmi var niye test yapıp duruyon kapı gibi kan testin var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?