sağollll bebeğimmmmmm inşallah böyle artar ama benim umudum yok bu ayyyyy
sende test yapıp durma tamam artıkkk olmasa hiç çıkmazdıııı sonuçta sen kanla en kesin yoldan onayladın bebişiiii
haftaya kesesini görcen pamuğumuzunnn kalbinide duycaksınnn allahın izniyleee lütfen rahat olllllllllll
deryoş 2 inşallahhh canımmmm bu ay senin ayın olacakkk deryoşlar gebe olcak bu ayyy cuma hayırlı gün allahım sana hediyesini o gün göstersin inşallah canımmmmbenimmm
ay deryoşum kan testi yok ya burda korkuyom değerim artıyor mu acaba dıye
lapoquick ne dandikmiş öle yaa
neyse canım vesvese yapmayayım bari
cumayı mı beklıyoruz kız hadi işşaalahhhh
İnşaallah bebeğimmmm yüzümüz gülsün bu sefer
önce cuma sonra pazartesi halayları çekelim inşşşşşşşşş
canım stres yapıpta boşuna yiğenimizi üzmeeeeee
değerin artmasa yada başka bi sorun olsa şmdiye kadar belli olurdu
sen şmdi tadını çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkk
canım konuştur biyologluğunu bakayım
beta hcg kaç günde ne kadar artar
benım birgünlük gecikme 80.5 normal mi
benim yumurtlamadan sonra 36.9 a takılmıştı.
kızlarr bana bir akıl verin yaaakafam çok karıştı.. ben geçen ay klomenle yumurtladım.. bu ay doktor ara verdi klomenin etkisi sürüyor bir ay diye.. ve bugün yarın benim yumurtlama günüm..buraya kadar herşey normal..
sorun şu.. benim geçen hafta dişim şişti ve hemen akabinde grip oldum. doktora agittim antibiyotik kullandım ve dün bitti.. dişim şiştiği için ben gömülü bir yirmilik dişim vardı o şişti sandım.. meğer onunla bir ilgisi yokmuş.. ama tabi ağzımda bir gömülü diş var geçen sene filmde çıkmıştı.. ama ağrı felan hiç yapmadığı için ben onu ihmal ettim.. 2 gün önce çene cerrahına gittiğimde filmime baktı.. ağzında aft çıkmış dedi.. vucüt direncin düştüğü için çıkar dedi..gömülü dişime baktı ve bişey yok dedi.. her gömülü diş alıncak diye bişey yok dedi..istersen yeniden film çektir dedi.. bende kadın doğumcuğumu aradım antibiyotik kullandığımı ve filmden bahsettim.. antibiyotik bittiği için bişey olmaz dedi.. ama film çekinirsen olmaz dedi
çok uzun yazdım ama kafamı karıştıran şey şu.. acaba ben filmi çektirmeyip bu ay denemeye devam etsemde.. olmazsa adetimde gider diş filmini çektiririm.. off off çok kararsız kaldım bugün karar vermem lazımmmmm:18:
İyi ne kelime. Değerin süper!
Her şey yolunda sen hiç merak etme. Ama sen de ateş ölçeyi bırakmışsın. Bir süre daha devam etsen iyi olur. Fikir verir en azından.
Grafiğini paylaşabilir misin? Bizim için de örnek olur.
Film çektirme. Bizim de ağaçlardan biri böceklenmiş. Her gün bir yanındakine sıçrıyor. Ama direndim ve eşime ilaç yaptırmadım. Yumurtlama geçsin öyle dedim. Geçti şimdi yaptı. Yine kurtuldu ağaçlar benim de içim rahat. Sonradan zararı oldu mu olmadı mı diye için içine yemesin. O dişle yıllarca yaşayanlar var. Acil bir durum yok. Bekleyeceğim 2 hafta :)
canlarım benım valla iyi ki varsınız hepiniz
Allahım tez zamanda sizin için sevinmeyı de nasip etsin
şuandan itibaren bebeğimin tadını çıkaracağım
ay nasıl bir cümle oldu sanki çocuğu yicemm
ahahhaha
deli kız sende iyiki varsın sayende iki halay çektik sevindik şu ay yaaaa
adaşım benümmmmmmmm
darısı bizlere olsun haydeeeeeee
ahahhaha
deli kız sende iyiki varsın sayende iki halay çektik sevindik şu ay yaaaa
adaşım benümmmmmmmm
darısı bizlere olsun haydeeeeeee
cuma senin,pazartesi bahar için halay mendillerimi hazırladım
hadi inşallah hamiş dolsun bu sayfaya:)
her gece dua ediyorum sizlere de peşimizden sizleride bekliyoruz:))
inşallah sizler için de seviriz canım
çok sağolun
Amin! Ben bu ay kendimden çok ümitliyim :) Banu'dan da. Biz beraber hamile kalcaz gibi geliyor
ayyy inşallah canım yaaaa
9ay benım idrar testim hala silik ama epey belirgin tabı
normal mi canım
son kez soruyorum ve bu konuyu kapatıyorum
adetin üstünden 15 gün geçince net çizgi çıkıyo diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
kan testi daha önemli boşver:))
anladım canım sağol
kalp atışlarını duyuna kadar içim rahat etmeyecek
ama onu da göreceğiz
aynen fıstık bende duymayı bekliyorum aramızda 3 gün var :))
canım benım masallah haıd bakalım senınle bırlıkte bızde pazartesıyı cekıoruz ıplecanımmm umutlanmamak elde değilki atş iyi giderken bu ağrılarıda yaşarken insan umutlanıyor.
tabi bilmesek bu ağrıların gebeliktede olduğunu adet olcağımıza yorcaz ama biliyoruz ki aynısı gebeliktede oluyr.
son günler hiçç geçmek bilmiyor.benim memişlerde falan tık yokk.ateşimde şimdilik ii ama benim son günler düşüşe geçiyor .pazartesi batım daha çokkk 375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yaa kızım bak yaaakızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
nabıyonuz
bana bakın hele
benım bu idrar testim silik ıkıyor
sabah lapoquick yaptım o hala nerdeyse göstermeyecek
şimdi miratech diye bi marka yaptım evet çok belirgin ama hala ikinci çizgi daha açık
normal mi yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?