17. gün çok hasta olduğumdan ateşim fırladı o yüzden o gün de olabilir ama 16 o günü de temsil etsin.
yeni anket sorum;
16 mı??
20 mi??
22 mi??(ff 22 de kesin kararlı)
ayyy çok ekşınlı tablom oldu yaşasınnn
Bugün o dünkü testteki çizgiyi daha rahat seçebiliyorum,
yine çok çok silik ama hayal değil...keşke fotoğrafta görülebilse de sizinle de paylaşabilsem...
ama...
hiç iyi değilim, ben artık çok sıkıldım, çok yoruldum.....................................
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen test yapmış mıydın cnm yaa
9ay, inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...Ben de sabah aynı şeyi düşündüm ama. biz hep aynı gittik seninle, aynı ay hamile kalıcaz diye içime doğdu hep, inşallah o ay bu aydır:)
Aklına kötü şeyler getirme. Öyle kolay kolay tıkanmaz tüpler. Bende hangi doktora gitsem akıntı var diyor örnek alıyor bir kere bile ne enfeksiyon çıktı ne başka bir şey. Sen de ilaçlarını kullan fazla kafana takma bence. Kızlar da demiş zaten başka bir doktora film çetir diye. Siz ne kadar zamandır deniyordunuz?
Evet canım onun için. Allah korusun bir şey olmaz da yinede takip ederdim ben olsaydım.
Teşekkür ederim ben de iyiyim canım
Sadece 3dpo'dayım ama içimde iyi bir his var. Tablom henüz bir şeye benzemiyor. Geçen aylara göre yumurtlamadan sonra daha hızlı yükseldi. Belki o beni heveslendirmiş olabilir.
Eki Görüntüle 437654
Daha erken canımm
derya, hiç sıkma canını, aynı şekilde bir arkadaşım 1 gün gecikmeyle test yaptırmıştı 70 küsurlu birşey çıktı. aynen senin gibi o da ay değerim düşük mü noluyoo panikleri yaşadı ama şimdi 3. ayını tamamladı maşallah gayet de iyi gidiyor hamileliği.. değerin kaç olduğuna fazla takılma yani, önemli olan katlanarak artması, senin de değerin normal ayrıca hayatım.. hamişliğinin tadını çıkar bence stres yapma:)
9ay, inşallaaaaaah hamilesindir canım arkadaşım..
ben de kızlara katılıyorum, tüpler hemen öyle tıkanmaz.. ama eğer stres yapacaksan git başka doktora çektir filmini rahat etsin kafan derim.. yani ben olsam şüpheyle kıvranmak yerine öyle yapardım:)
Geçmiş olsun efesude.. Can sıkıcı bir durum ve genelde böyle zamanlarda teselli sözleri de daha bir boş geliyor insana ama üzülme, allah dermansız dert vermesin hiçbirimize.. inşallah ameliyatın çok iyi geçer ve sonrasında bebeğine çabucak kavuşursun..
canım siklusun kaç gün senin. hep böyle uzun mu sürüyo.30 günden fazla sürmüş.valla Allah sabır versin ben 30 gün beklemeye bile zor dayanıyorum.3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
artık son 2 -3 gün her şey belliolacak ama kendimi kötüye hazırlıyorum yine aynı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz moral ve destek için... bugün biraz daha iyiyim... eşimle konuştuk, yaz sonuna kadar deneyip olmazsa eylül ekim gibi rahim filmi çektirmeye karar verdik... biz 7 aydır deniyoruz ama ilk 3 ay yumurtlama şu bu dikkat etmeden... son 4aydır daha ciddi çalışıyoduk canım
tamam tatlım diğer ayda dilekler olsun ama bu ay baharlarda gebe olsunn gerçi benden başka yok ama ben tek girmeye razıyımcanım bu ay deryoşlar hamileyse öteki ayda belki sırayı bozmaz dilekler gelir ardınızdan inşAllah:)
Bugün o dünkü testteki çizgiyi daha rahat seçebiliyorum,
yine çok çok silik ama hayal değil...keşke fotoğrafta görülebilse de sizinle de paylaşabilsem...
ama...
hiç iyi değilim, ben artık çok sıkıldım, çok yoruldum.....................................
yapmaz mı kana bile gitti. Kesin hamile :) Senin de tablon iyi gidiyor. İnşallah iyi sonuçlanır
yaptım tabi canım kana da gittimsen test yapmış mıydın cnm yaa
kendine sakın kızmaBugün o dünkü testteki çizgiyi daha rahat seçebiliyorum,
ama...
inşalahhhhhhhhh canımmmArkadaşlar herkese günaydın. İyi bir gün diliyorum size.
Ben dün gece çok kötü bir baş agrısı yaşadım. Çok nadir başım ağırır. Bu belki hayatımda 3 en fazla 4. İlaç almadan atlatayım diye ağrıya rağmen uyumaya çalıştım ve başardım. Ama gece 3'te ağrıdan uyandım. Minoset içtim. Eşim yazık yarım saat ellerimi şakaklarımı ovdu. Bir de başıma buz koydum. 4:30 gibi uyumuşum. Şimdi de hafif ağrı devam ediyor ama dayanılmayacak gibi değil.
Sabah ateşim çok yüksek çıktı. Dün gece yaşadıklarımdandır belki ama yinede mutlu oldum :)
Tablomu paylaşayım: My Ovulation Chart
Benim max 36.5 olmuştur ateşim. O da 2 ay önceydi.
Size hamileyim diyorum inanmıyorsunuz
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm kizlar.bugun atesim yuksek bayaa ama ben her sabah 6 da olcuyorum.bugun yine altida olctum ama 4:30da tuvalete kalkmistim sonra geri yattim.yani 3 saatlik degil 1.5 saatlik kesintisiz uyku oldu.sizce yuksek cikmasinin sebebi bu olabilir mi.
ya ben ısrarla 16 dıyorum
maşallah maşallah sabit atesler iyidir kuzum3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
artık son 2 -3 gün her şey belliolacak ama kendimi kötüye hazırlıyorum yine aynı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
kuzum cok ıyı anlıyorum senıBugün o dünkü testteki çizgiyi daha rahat seçebiliyorum,
ama...
Arkadaşlar herkese günaydın. İyi bir gün diliyorum size.
Ben dün gece çok kötü bir baş agrısı yaşadım. Çok nadir başım ağırır. Bu belki hayatımda 3 en fazla 4. İlaç almadan atlatayım diye ağrıya rağmen uyumaya çalıştım ve başardım. Ama gece 3'te ağrıdan uyandım. Minoset içtim. Eşim yazık yarım saat ellerimi şakaklarımı ovdu. Bir de başıma buz koydum. 4:30 gibi uyumuşum. Şimdi de hafif ağrı devam ediyor ama dayanılmayacak gibi değil.
Sabah ateşim çok yüksek çıktı. Dün gece yaşadıklarımdandır belki ama yinede mutlu oldum :)
Tablomu paylaşayım: My Ovulation Chart
Benim max 36.5 olmuştur ateşim. O da 2 ay önceydi.
Size hamileyim diyorum inanmıyorsunuz
tamam tatlım diğer ayda dilekler olsun ama bu ay baharlarda gebe olsunn gerçi benden başka yok ama ben tek girmeye razıyım
deryoşum ateşin düşmüş ama adet gelmeden umudumuzu kaybetmek yokhhhh.
ama bu çizgiler durduk yere çıkmazdı yani yoksa hiç çıkmaması lazım.
sen kendine kızma hangimiz olsa böyle bir durumda umutlanırdık.
yaptım tabi canım kana da gittim
Çok şükür hamileyim
ben öylesine koydum tablomu
kendine sakın kızma
kim olsa umutlanırdı
hakkında hayırlısı canım
ama hiç belli olmaz yine de
inşalahhhhhhhhh canımmm
bu arada geçmiş olsun
umarım daha iyisindir
ya ben ısrarla 16 dıyorum
ve sanırım sen 1den fazla yumurtladın
ay karanfıl allahım gönblune gore versın yaa
ınsallah hamılesındır bıtanem
maşallah maşallah sabit atesler iyidir kuzum
inşallah sende sevindirirsin bizi
kuzum cok ıyı anlıyorum senı
atesın dusmus ama ne bılıım o testler senı saatler sonra cıkan gölgelerleyanılttı mı acaba
ama şöle de bişi var
o mubarek gölge negatıfse cıkmıo 40 saat beklesende
o yuzden sen sımdı testı mestı bırak da kırmızıların gunune kdr bekle
bılıorsun kı kırmızıları gormeden umudumuzu kaybetmıoruz.
canım benım hıc ınanmaz olurmuyuz
emın ol en az senın kadar ıstıyoruz hamıle olmanı
her hamıle bıızm ıcın bır umut
bu arada cok gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?