Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün o dünkü testteki çizgiyi daha rahat seçebiliyorum,
yine çok çok silik ama hayal değil...keşke fotoğrafta görülebilse de sizinle de paylaşabilsem...
ama...
hiç iyi değilim, ben artık çok sıkıldım, çok yoruldum.....................................

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

drKlub Karbonat ne işe yarıyor merak ettim?

Hııımm çok zor bir soru. Ben 16 diyorum :) Ama hiç emin değilim.

Canım ya o silik çizgi zaten kafa karıştırıyor. Gerçi sonradan oluşan silik çizgileri dikkate almamak gerekiyor ama insan yinede acaba diyor. Bu sabah tekrar test yapsaydın keşke ilk idrarla. Ateşin düşmüş.:18:

Arkadaşlar herkese günaydın. İyi bir gün diliyorum size.

Ben dün gece çok kötü bir baş agrısı yaşadım. Çok nadir başım ağırır. Bu belki hayatımda 3 en fazla 4. İlaç almadan atlatayım diye ağrıya rağmen uyumaya çalıştım ve başardım. Ama gece 3'te ağrıdan uyandım. Minoset içtim. Eşim yazık yarım saat ellerimi şakaklarımı ovdu. Bir de başıma buz koydum. 4:30 gibi uyumuşum. Şimdi de hafif ağrı devam ediyor ama dayanılmayacak gibi değil.

Sabah ateşim çok yüksek çıktı. Dün gece yaşadıklarımdandır belki ama yinede mutlu oldum :)

Tablomu paylaşayım: My Ovulation Chart

Benim max 36.5 olmuştur ateşim. O da 2 ay önceydi.

Size hamileyim diyorum inanmıyorsunuz

Son düzenleme:
9ay, inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah... Ben de sabah aynı şeyi düşündüm ama. biz hep aynı gittik seninle, aynı ay hamile kalıcaz diye içime doğdu hep, inşallah o ay bu aydır:)

Ben bu ay kesin hamileyim. Demek ki sende :) (İnşallah!)

kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz moral ve destek için... bugün biraz daha iyiyim... eşimle konuştuk, yaz sonuna kadar deneyip olmazsa eylül ekim gibi rahim filmi çektirmeye karar verdik... biz 7 aydır deniyoruz ama ilk 3 ay yumurtlama şu bu dikkat etmeden... son 4aydır daha ciddi çalışıyoduk canım

3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com

artık son 2 -3 gün her şey belliolacak ama kendimi kötüye hazırlıyorum yine aynı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
canım siklusun kaç gün senin. hep böyle uzun mu sürüyo.30 günden fazla sürmüş.valla Allah sabır versin ben 30 gün beklemeye bile zor dayanıyorum.

bence iyi düşün iyi olsun.hem olmasa da hayırlısı bu deriz.ama tablon çok güzel gidiyo yani sizlerden öğrendiğm kadarıyla

Karara bağlamanıza sevindim. İnşallah her şey yolunda gider de yaz sonuna kalmadan hamile kalırsın film vs gerek kalmaz.

Benim de daha erken biliyorum. Sıkıldım hep bu ay da olmadı diye düşünmekten o nedenle böyle kendimi eyliyorum bakma sen

dayanamıyoooooooooooom.son 7 gün bende de.çatlıyacam ya beklemek çok zor..bu ay ilk kez günlere özen gösterek denedik.geçn ay da yumurta takibi yapmıştık ama günlere sadık kalamadık.o yüzden geçen ay için zaten umudum yok gibi bişeydi.
ahanda benim tablom sanırım bana bişeyler göstermesi için erken.hayırlısı olsun.

canım bu ay deryoşlar hamileyse öteki ayda belki sırayı bozmaz dilekler gelir ardınızdan inşAllah:)
tamam tatlım diğer ayda dilekler olsun ama bu ay baharlarda gebe olsunn gerçi benden başka yok ama ben tek girmeye razıyım

deryoşum ateşin düşmüş ama adet gelmeden umudumuzu kaybetmek yokhhhh.
ama bu çizgiler durduk yere çıkmazdı yani yoksa hiç çıkmaması lazım.
sen kendine kızma hangimiz olsa böyle bir durumda umutlanırdık.

yapmaz mı kana bile gitti. Kesin hamile :) Senin de tablon iyi gidiyor. İnşallah iyi sonuçlanır

hadi ya ben geri kalmışım hala ölçüyor mu o zaman ya ben olsam ölçer miyiim acaba ya da alışkanlık oldu yaparım herhalde :)))
inş. canım ama işte umutlanmak istemiyorum daha 3-4 gün var belli olmasına galiba

pervane bence senin yumurtlama daha önce olmuş gibi ve sen hiç test yapmadınmı yani tablon baya uzun ve güzelllll

sen test yapmış mıydın cnm yaa
yaptım tabi canım kana da gittim
Çok şükür hamileyim
ben öylesine koydum tablomu

kendine sakın kızma
kim olsa umutlanırdı
hakkında hayırlısı canım
ama hiç belli olmaz yine de

inşalahhhhhhhhh canımmm
bu arada geçmiş olsun
umarım daha iyisindir

maşallah tablon güzel canımm ateşin ii gidiyor fakat çizgiyi neden kendin çektinn
h koymuşsun sanırım hcg iğne oldun.ama iğne olan güne çekmişsin çizgiyi iğneden 36 saat sonra çatlıyor yumoşlar.

ya ben ısrarla 16 dıyorum
ve sanırım sen 1den fazla yumurtladın
ay karanfıl allahım gönblune gore versın yaa
ınsallah hamılesındır bıtanem

3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com

artık son 2 -3 gün her şey belliolacak ama kendimi kötüye hazırlıyorum yine aynı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
maşallah maşallah sabit atesler iyidir kuzum
inşallah sende sevindirirsin bizi
kuzum cok ıyı anlıyorum senı
atesın dusmus ama ne bılıım o testler senı saatler sonra cıkan gölgelerleyanılttı mı acaba
ama şöle de bişi var
o mubarek gölge negatıfse cıkmıo 40 saat beklesende
o yuzden sen sımdı testı mestı bırak da kırmızıların gunune kdr bekle
bılıorsun kı kırmızıları gormeden umudumuzu kaybetmıoruz.

canım benım hıc ınanmaz olurmuyuz
emın ol en az senın kadar ıstıyoruz hamıle olmanı
her hamıle bıızm ıcın bır umut
bu arada cok gecmıs olsun

ahh kızlar ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum artık inanın
dünkü 2 testte gölgeler duruyor bu saha yaptıgımda hiçbişey yok.
ama dediginiz gibi biliyorumki geçen aylardan duran testlerim var
o çizgi çıkmıcaksa çıkmıyor.
ben bu sahneyi dah aönce 2 kez daha yaşadım 2 side kanda tescillenmişti...
hiç çıkmasa ben adet olsam yemin ederim üzülmicem
ama böyle olunca aklımda soru işareti kalıyor yinemi kimyasal yine mi diyorum..
bıktım aynı sahneden 24 saatten fazla sürmüyor hevesim sevincim...
artık korkar oldum soğudum herşeyden...
içimden hiçbişey gelmiyor...ateşim bugün düştüğüne göre yarın olurum büyük ihtimalle.
umarım gecikmez...vaktinde gelir. artık çok gerildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…