Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ahh deryacımmm ahh..ne desem bilmiyorum ama çok gördük idrar testlerinin yanıldığını umarım kimyasal değildir ...

ahh deryacımmm ahh..ne desem bilmiyorum ama çok gördük idrar testlerinin yanıldığını umarım kimyasal değildir ...

umarım canım öyledir o testler yanlıştı bozuktu saati geçti diye göstermiştir inş
kan testine flnda gitmicem yeter artık kaldıramıyorum..
adetimi bekleyeceğim. yok bu ay olmadı öyle farzedip oturucam kıçımın üstüne..

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tabloşum.inşallah beni bat günündede üzmez de mutluluk benimle olur.
tablon cok iyi gidiyor ozellikle dpo6daki dusus ve arkasindan ani yukselis hamile tablolarindakilerin aynisi, umarim ilerleyen gunlerde de hep yuksek kalir atesin

bence cok etkilemez canim ya sonucta wc ve sonrasinda yine uyku baska birseyle de ugrasmadin. yuksek cikmasi bebisten kaynaklaniyordur umarim

canim benim ne diycegimi bilemiyorum yaaa cok uzuldum ama ne yapmali bilmiyorum
sonucta cok zor birseydir dogru once seviniyorsun sonra uzuluyorsun en cok bu yipratir
ama senin sonuclar ne oldu doktorun ne diyor bu duruma

Ben bu ay kesin hamileyim. Demek ki sende :) (İnşallah!)
umarim canim hamilesindir banu da hamiledir hepimiz hepimiz hamileyizdir

bence 17.gun canim yumurtlama gunun
yani 16.gun catladi bence
sen bir de oyle gec catlamiyorsun genelde
ama yine de ne olacagi belli olmaz tabi
onemli olan yumurtlamissin bu ay

HERKESEEEEEEEEEEEE MERHABAAAAAAAAAAA

selam kızlar deryacım everycim nasılsınızz...
deryam gerçekten sürekli kimyasal gebelik geçiriyorsan bence bi genetik bölümünde testler yaptır
çok üzülüyorum artık bu duruma

şenayyy annem napıyorsunnn iyimisinnn ne var ne yokk görüşemiyoruz aamaamaa
ya canım özledım cok zızı
görusemıoruz cunku bu aralar hayatım azcık karısık
guya ıstıfa ettım ama yenı gelene ıs ogret dedıler benm ısım eskıye gore cok daha agır sımdı
o yzuden gunduzlerı gıremıom aksamlarıda ıkız bebısının bırını dusuren ve ıkıncısıde dusmesın dıe hastanede yatan arkadasımın yanına gıdıorummoral olsun dıe gec donuorum eve
bu sebeplerden görusemedık sızlerle epeydır
ama yavastan donuyorum aranızaa
atesımı olcmeyedebasladım artık
ama daha 8. gun topıgı mesgul etmemek ıcın yayınlamıorum

kuzum kuzuuuum ,
yavrum bak bu bunalımları sıkkınlıkları yılmaları hepımızı yasıoruz bılıosun
kımyasal dııp dııp cagırma su belayı ya
korkmakta haklısın ama kov aklından onları
allahım sana saglıklı bebısler saglıklı hamılelıkler verecek ınan bana

deryam gerçekten sürekli kimyasal gebelik geçiriyorsan bence bi genetik bölümünde testler yaptır

Saol canim baya uzun zamandir duzenli giremiyorum topice baya uzak kaldim neler oldugundan
sen de iyisindir umarim bebisin de iyidir

HEPBERABER HAMILE MIIIIIIIIIIIIIIIIIII SUPERRR SUPERRR COK SEVINDIM

selam canım nasılsın? döndünmü evine?
canım artık bende bilmiyorum ne diyeceğimi
inş yanılmştır test yoktur kanımda idrarımda bi deger
doktora 2-3 aydır gitmedim en son verdiği testleride araya fıtık çıkıp korunmaya başladıımda
ara verdk nasılsa diye yaptırmamştım henüz.

canım iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın kuzucugun nasıl maşallah size..
bilmiyorum cnm kimyasalmıydı yoksa testin azizligimiydi
gerçi belirtilerim beni korkutuyor ama neyse artk buna inanmak istemiyorum..
yok farzediyorum, ama bu aydan sonra sanırım o testleri yaptırmam gerekeecek.
eşimi götüreceğim bi şekilde. çok yıpranıyorum bu şekilde

iyiyiz biz canımm çok şükürr
hangi marka test bu peki ?
en azından kan tahlili yaptır eğer böyleyse ki inşallah değildirr...
gidin yaptırın inşallahhh bu sefer o yaptığın test yanlıştır..
inşallah hamilesindir bitanem inşallahhh:18:

evet canim o gun igne oldum.zaten normaldede ates dustugunden sonra catlamiyor mu yumurta.yani dusuyor sonra catliyor diye dusununmustum yanlis olabilir canim.kaldiriyim bakalim ff cekecek mi?

bence cok etkilemez canim ya sonucta wc ve sonrasinda yine uyku baska birseyle de ugrasmadin. yuksek cikmasi bebisten kaynaklaniyordur umarim

Sagol canim insallah bebistendir.sen de hosgeldin bu arada.

every hoşgeldin canım ne uzun bi tatildi bu böle ne güzel

every hoşgeldin canım ne uzun bi tatildi bu böle ne güzel

canımmm bizde seni çok özledikkk arkadaşının allah yardımcısı olsunn inşallah bebeği ona sıkıca tutunsunn.
evet seni artık aramızda istiyoruzzzz

evet canim o gun igne oldum.zaten normaldede ates dustugunden sonra catlamiyor mu yumurta.yani dusuyor sonra catliyor diye dusununmustum yanlis olabilir canim.kaldiriyim bakalim ff cekecek mi?

.
evet canım bencede kaldır sen çizgini çünkü iğne olduğun gün değil bi sonraki gün çatlar büyük ihtimalle.
ff çizer kendisi bi tekrar koysana tablonuuu

ah ah bitanem
acaba kana mı gitsen en azından öğrenirsin ve artık yapılması gereken testler tedaviler yapılır

hayır hayır gitme boşver
bence test hatalıydı
birçok kez şahit olduk buna sıkma canını

Saol canim baya uzun zamandir duzenli giremiyorum topice baya uzak kaldim neler oldugundan
sen de iyisindir umarim bebisin de iyidir

HEPBERABER HAMILE MIIIIIIIIIIIIIIIIIII SUPERRR SUPERRR COK SEVINDIM

kız sen nerelerdesin
evet canım Allah'a çok şükür hamileyim

pervane bence senin yumurtlama daha önce olmuş gibi ve sen hiç test yapmadınmı yani tablon baya uzun ve güzelllll

yaptım cnm yapmaz mıyım geçen cumartesi kan testi verdim bi şey çıkmadı ama tabloda zaten ondan 3-4 gün önce yumurtladığımı söylüyor sen neden inanamadın tabloya:) sence hangi gün

Son düzenleme:
yaptım cnm yapmaz mıyım geçen cumartesi kan testi verdim bi şey çıkmadı ama tabloda zaten ondan 3-4 gün önce yumurtladığımı söylüyor sen neden inanamadın tabloya:)

bi daha koysana canım tablonuuu
eğer dediğin gibi geç yumurtladınsa çıkmaması normal

Ben bu ay kesin hamileyim. Demek ki sende :) (İnşallah!)
9ay inşallah, ben inanıyorum sana bu ay çok umutluyum senden:) hani ben hamiş değilsem bile hiç problem değil sen şeytanın bacağını kır ben hemen arkandan yetişirim olmadı sana:)

aynen bende öyle karar verdim arkadaşım.. yaz sonuna kadar zaman tanıdım kendime. sonra doktor kontrolünde yapacağız bu işi.. ben de senin gibi aralık sonu ocak başından beridir deniyorum.. başlarda öylesine denedik ama son 2 aydır ovülasyon testi ateş ölçme falan gayet ciddi deniyorum yani:) İnşallah doktora gitmemize gerek kalmadan hamile kalırız yaz bitmeden..

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tabloşum.inşallah beni bat günündede üzmez de mutluluk benimle olur.

Tablon çok güzel gözüküyor, hani böyle yerleşme düşüşüyle falan tam hamiş tablosu gibi.. İnşallah da öyledir..

pervane, bu uzun tablo bebişle noktalanacak gibi hissediyorum ya hayırlısı inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…