Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pervane, bu uzun tablo bebişle noktalanacak gibi hissediyorum ya hayırlısı inşallah..

inş. canım yaa inş. dünyalar benim olur umreye gideceğim demiştim ya size eğer olursa bebebğimle ben kabe i muazzamayı ilk gördüğümde isim isim hepinize dua edeceğim olmasa da ederim ama olursa daha güzel olur:)

bitanem çok dengem bozuldu ya ne yapacağımı şaşırdım
test hatalı diyor bir yanım ama iki ayrı markaydı silik olanlar.
bugünküde dünkü markalardan briydi bu durumda bi saçmalık oluyor :S
bide bnm göğüs belirtim meşhur aynı sızıları yaşıyorum, o huylandırdı ztn beni.
ay bilmiyorum yaaaa kana fln gidesim yok adetimi bekleyeceğim, bugnde adet olmaya dair hiçbi belirtim yok
kasıklarımda kazı çalışması var sanki, ama adet sancısı gibi değil.
yarın gelse bari offfff...

Son düzenleme:
canımm bi çok yerde çatlama ihtimali var ama sanki en bariz olan 28.gün olmuşş.
bi kaç gün daha bekleyip ateşin düşmezse pzrtsi salı gibi bi test daha ver canımm.
ama şimdilikk süperrrrr

bende öyle düşünüyorum canım ya 29. gün olmam gerekiyordu 5 -6 gün geçince o kadar umutlanmıştım ki ateşimi ölçüp kaydediyordum ama tabloya girmemiştim niye yapmadıysam hala kızgınım kendime neyse kan testine giittim 5-6 gün sonra ama sonuç negatifti sonra bi kaç gün daha bekledim hala olmadım burda bi arkadaş tablonu paylaş dedi o zaman girdim ki meğer ben ta regl günümde yumurtlamışım hala da olmadım beklemedeyim ama gerçekten çok ilginç bi durum ya :)))))

bide şu var,
kana gitsemde artık bi değer varsa bu 2 günde dştü gitti ztn
ateşim ve testin negatif olması bunu gösteriyor, yakalama ihtimalimiz de düşşük yani.
bunu sadece hislerimle anlayabiliyorum, vücudum belli ediyor.

evet canımm gerçekten çok enteresan bi tablon var ve umarım bu ilginçliğin sebebi bebiştendir.
saklanmıştır kendini göstermemiştir inşallahh

deryoşummm biliyorum çok zor bu durum ne yapacağını bilemiyorsunn
ruh halin değişti.ne diyeceğimi de bilemiyorummm ama üzme kendini bekleyelim belki ateş yarın bi sürpriz yaparrr

sakin olmaya çalışıyorum baharım ya
hiç yapmadım görmedim farzediyorum o testleri.
adetimi bekliyorum usul usul...
ateşten de pek umudum yok artık ama, bakalım belki bi mucize olur...

canım hep diyor ki kızlar sabit sabit giden tablolardan bebiş çıkıyor genelde

anladım canım senii
ama elimizden gelen bir şey yok
teselli sözleri de yetmiyor artık
eğer yaptırmadıysanız şu genetik testlerinizi bir yaptırın

canım ben kendi tablomdan sonra süprizlere hiç şaşırmıyorum bana da ilk önce burda ki arkadaşlar 17.gün çatlamışsın demişti ama ateşim düştükçe düştü sonra devam edince ff 28.gün dedi bazen değişik süprizler olabiliyor belkide senin ki de öyle bir şeydir

derece resmen artık bi uzvum gibi bişey oldu ağzımda öyle dolanıp duruyorum
şmdi ölçtüm gene 36,9.
ama dün gece de 37,1 di sabaha ne oldu...
ben dün gece çok geç uyudum fln dön sağa dön sola
haliyle baya bi tedirgindim ama bunlar ateşin bu kadar düşmesine yol açarmı ki ne bileyim,
bugünkü değerde bi hata arayıp duruyorum, sabahki testte bozukdu göstermedi
hadi bakalım kandır kendini deryaaa nereye kadarrrrrr

öyle canım karışık işler bunlar olmaz diyoruz oluyor..
sadece ben daha önce yaşadım diye durum benzer geliyo ve onun tedirginligi bu.
yoksa inan testim negatif olsun günümde adetimi olayım hiç gam yemem, üzülmem bile.

evveet hadi yeni bir teori daha o zaman,
dpo 14 te bi yumurtam daha geldi onun düşşüşü bu
şansına dün gecede halvet yaptık görüyonmu sen allahın işini
o mu aldı ateşimi acaba kızlar
haydi ikizler gelsin o zmn gır gıra vurdum artıkkkk

şu insanların açıkça laf sokamayıpta soramayıpta
bir yere gitme konusu oldu mu amaaan şimdi çoluk yok çocuk yok nasılsa gez kızım !
sonra bugünler bulunmuyo bi daha !
demelerine var yaaaaaa tilt oluyotum tiltttttt

canım ben ateş ölçme yöntemini 3 ay denedim,, tablom war ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum ama sana şöyle özetleyeyim
siklüsüm 29 gün, 12. günü yumurta akı akıntı geldi, ateşe görede 14. gün yumurtladım, ilişki günleride 11,12,13
ya kızlar ben daha önce çok bilinçsiz uğraşıyormuşum, şimdi çewremde gebe kalmak isteyenlere iyice anlatıyorum, başta kardeşime
(burdaki herkes çok bilinçli zaten ama bir doktor olarak okuduğum onca bilimsel yazıdan çıkardıklarımın özetini paylaşayım)
gebe kalmak için 3 kural:
1-ateş ölçme yöntemi güzel onu yapmak lazım ama o ateşin son düşük olduğu gün yumurtlicaz diye bir şart yok o gün, ondan önce yada ondan sonra olabilir, ateşi takıntı yapmayın
2-akıntı takibi ateşten çok daha önemli, çünkü spermin hazır yumurtayı beklemesi lazım, yani o yumurta akına çok ihtiyacımız war,
*hem sperm bu akıntıda yaşadığı için
*hemde bu akıntıdan sonra 16-24 saat içinde yumurtlama olacağı için
(tabi yumurta akı akıntı nasıl oluyor iyice öğrenin görsellerden youtube tan filan bakın, herkes creamy akıntıyı yumurta akı zanediyor, creamy daha kalın we rengi beyaz aslında buda uzar, ama yumurta akı şeffaf ince yapılı hem daha akışkan ama bi okadarda uzuyo lastik gibi)(önce creamy gelir ki bu yarı fertil bir akıntıdır, sonra watery yada direk yumurta akını görürsünüz, ikiside fertil ama top akıntı YUMURTA AKI EN ÖNEMLİ)
3-ilişkiden sonra ayağa kalkmak hemen tuwalete gitmek falan gerçekten hata, kalçanın altına yastık koyup yarım saat yatmak çok mantıklı çünkü yer çekimine karşı spermlere çok yardımcı oluyorsunuz

özetle bence ateşinizi tabiki ölçün ama ASLOLAN akıntınızı iyi tanıyın. o akıntıyı gördüğünüz gün we ondan bir sonraki gün en önemli günler, birde yarım saat kalça we bacaklar yüksekte bekleyin,, ben bunları yaptığım ay hamile kaldım
kzlar biraz uzattım ama inşallah faydalanan arkadaşlar olur,,
inşallah hepiniz hemen gebe kalırsınız

heheeee :))) ne güzel olurdu dimi yaff

ama seni çok iyi anlıyorum bende 5-6 gün bekleyip umutlandıktan sonra kötü haber almak çok zor bi durum zamanında gelse hiç gecikme olmadan umutlanmayacağız o bu kadar yıpratmıyor

sakin ol kuzummm inşallahhh yarın ateşin yine güzel çıkacak
en önemlisi ateş falan hikaye hayırlıysa bu ay olması için dua edicem sana bu gece.
hepimizin birbirimize yapacağı en güzel teselli budur bence.

9 ay
canım bu sitede bi başlıkta okumuştum, idrara karbonatı döküyosun gebeysen köpürüyormuş diye, o saatte test bulamayınca bunu bile aradım
ama dünde merakımdan yaptım hiç inanmayın, direk dibe çöktü hiiiç köpürmedi, ilk okuduğumda yani gebe değilken yaptığım bile biraz köpürmüştü

yokh
canım çokta düşmemiş ateşin ya, o kadar düşmeden bişey olmaz

Son düzenleme:

allah razı olsun bitanem benim. haklısın önemli olan bu
ki hep böyle dua etmişimdir, hayırlıysa olsun. yoksa olmasın diye.
inanırmısın akşam geç saate kdr uyuyamadım dedim ya,
yatağın içinde döne döne kendimle bebeğimle rabbimle konuştum..
sürekli dua okudum elimi karnıma koydum ne olur ordaysan orda kal dedim,
yoksanda tez vakitte gel annene kuzum dedim.
ve herbirinizin ismini saydım, arkadaşlarıma da nasip et rabbim diye...
umarım dualarımız kabul olur...

ben bu duayı bi yerden hatırlıyoorum gecikince bende hep böyle dua etmiştim
aslında ne kadar da aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar Rabbim hepimizin yüzünü tez vakitte güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…