- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
......................................................
allah razı olsun bitanem benim. haklısın önemli olan bu
ki hep böyle dua etmişimdir, hayırlıysa olsun. yoksa olmasın diye.
inanırmısın akşam geç saate kdr uyuyamadım dedim ya,
yatağın içinde döne döne kendimle bebeğimle rabbimle konuştum..
sürekli dua okudum elimi karnıma koydum ne olur ordaysan orda kal dedim,
yoksanda tez vakitte gel annene kuzum dedim.
ve herbirinizin ismini saydım, arkadaşlarıma da nasip et rabbim diye...
umarım dualarımız kabul olur...
9 ay
canım bu sitede bi başlıkta okumuştum, idrara karbonatı döküyosun gebeysen köpürüyormuş diye, o saatte test bulamayınca bunu bile aradım
ama dünde merakımdan yaptım hiç inanmayın, direk dibe çöktü hiiiç köpürmedi, ilk okuduğumda yani gebe değilken yaptığım bile biraz köpürmüştü
yokh
canım çokta düşmemiş ateşin ya, kadar düşmeden bişey olmaz
normalde 36,3-36,4 benim adet ateşimdir gördüğüm gün şakkk diye gelir.
ama bu ayki ateş skalam zaten nedense düşük olduğundan, acaba mı etkilemicek ki..
e o zmn test niye negatifti...
yine başa döndük haydaaaaaaa...
neyse canım ya düşünmicem artık, sabah ola hayrola...
salla canim yaşu insanların açıkça laf sokamayıpta soramayıpta
bir yere gitme konusu oldu mu amaaan şimdi çoluk yok çocuk yok nasılsa gez kızım !
sonra bugünler bulunmuyo bi daha !
demelerine var yaaaaaa tilt oluyotum tiltttttt
every hoşgeldin canım ne uzun bi tatildi bu böle ne güzel
normalde 36,3-36,4 benim adet ateşimdir gördüğüm gün şakkk diye gelir.
ama bu ayki ateş skalam zaten nedense düşük olduğundan, acaba mı etkilemicek ki..
e o zmn test niye negatifti...
yine başa döndük haydaaaaaaa...
neyse canım ya düşünmicem artık, sabah ola hayrola...
salla canim ya
ben bu ay neler neler isittim ama hepsine guldum gectim
anlatsam roman olur
insanlar kafayi bozmus ama ben artik kismet bakicaz korunmuyoruz olursa olur falan diye cevap verdim
hatta en komigi de kocam kaynanamin yaninda 'biz 3 cocuk 4 cocuk yapicaz'falan diye konusurken 'birini yaptik da kocacim ucu dordu kaldi'dedim o tarz bir lafti unuttum devamini :) soyleyecek soz birakmadim kimseye
tesekkur ederim canim arada girip bakiyorum ama vakit bulamiyorum cok aklimdan da cikmiyorsunuz hic
kız sen nerelerdesin
evet canım Allah'a çok şükür hamileyim
ya kızlar tabiki yapın ama bu testlerede çok takılmayın.
erken döllenir adete 5 gün kala test pozitif çıkar, geç döllenir adtten 5 gün sonra pozitif çıkar
rakamları attım ama yani test çok yanıltıcı
benim ablam battan sonra 10 gün test yapmıştı, 10. gün çift çizgiyi görmüştü
ama bende bat günü gördüm mesela
bir çok etken war döllenme zamanı, vücudun hormonal cewabı....
Karara bağlamanıza sevindim. İnşallah her şey yolunda gider de yaz sonuna kalmadan hamile kalırsın film vs gerek kalmaz.
Benim de daha erken biliyorum. Sıkıldım hep bu ay da olmadı diye düşünmekten o nedenle böyle kendimi eyliyorum bakma sen
ahh kızlar ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum artık inanın
dünkü 2 testte gölgeler duruyor bu saha yaptıgımda hiçbişey yok.
ama dediginiz gibi biliyorumki geçen aylardan duran testlerim var
o çizgi çıkmıcaksa çıkmıyor.
ben bu sahneyi dah aönce 2 kez daha yaşadım 2 side kanda tescillenmişti...
hiç çıkmasa ben adet olsam yemin ederim üzülmicem
ama böyle olunca aklımda soru işareti kalıyor yinemi kimyasal yine mi diyorum..
bıktım aynı sahneden 24 saatten fazla sürmüyor hevesim sevincim...
artık korkar oldum soğudum herşeyden...
içimden hiçbişey gelmiyor...ateşim bugün düştüğüne göre yarın olurum büyük ihtimalle.
umarım gecikmez...vaktinde gelir. artık çok gerildim...
9ay inşallah, ben inanıyorum sana bu ay çok umutluyum senden:) hani ben hamiş değilsem bile hiç problem değil sen şeytanın bacağını kır ben hemen arkandan yetişirim olmadı sana:)
aynen bende öyle karar verdim arkadaşım.. yaz sonuna kadar zaman tanıdım kendime. sonra doktor kontrolünde yapacağız bu işi.. ben de senin gibi aralık sonu ocak başından beridir deniyorum.. başlarda öylesine denedik ama son 2 aydır ovülasyon testi ateş ölçme falan gayet ciddi deniyorum yani:) İnşallah doktora gitmemize gerek kalmadan hamile kalırız yaz bitmeden..
Tablon çok güzel gözüküyor, hani böyle yerleşme düşüşüyle falan tam hamiş tablosu gibi.. İnşallah da öyledir..
pervane, bu uzun tablo bebişle noktalanacak gibi hissediyorum ya hayırlısı inşallah..
tebrik ederimsaglikli ve rahat bir hamilelik dilerim sana
bize verdigin bilgiler icin de tesekkur ederim
evet ben de gecen gittigimde hemen hamile kalabilen ve 3 cocugu olan birine sordum , o da bana iliskiden sonra ayaga kalkma mutlaka yat 15 dk,yarim saat gibi dedi
amin canım inşallah çok sağol
arkadaşlar benim simir testimin sonucunu bugün aldım...
rahim ağzımda doğuştan yara varmış demiştim ya hani...
simire göre bi de uçuk varmış bende...
virüs de var dedi, kültür almamız lazım dedi ve tekrar çeğırdı doktor yarın...
kültür alımı nasıl oluyo, canım yanar mı? fikri olan var mı? çok gerginim ben...
bi de virüs falan derken ben nası hamile kalıcam ki? bu aydan ümidi kesmeli miyim sizce?
hatta temmuzda bile zor mu dersiniz?
hiç bilgim yok bu konuda
arkadaşlar benim simir testimin sonucunu bugün aldım...
kültür alımı nasıl oluyo, canım yanar mı? fikri olan var mı? çok gerginim ben...
bi de virüs falan derken ben nası hamile kalıcam ki? bu aydan ümidi kesmeli miyim sizce?
hiç bilgim yok bu konuda
sen bu ay degisik birseyler uyguladin mi
acimaz canim kultur alirkenarkadaşlar benim simir testimin sonucunu bugün aldım...
hiç bilgim yok bu konuda
canım öncelikle cervikste (rahim ağzı) ağrı receptörü yoktur, yani teorik olarak ağrı duymassın, aynen smearde hissettiklerini hissederesin
virüs var dediyse 2 virüsü kastetmiş olabilir
1-HPV(HumanPapillomaVirüs): olabilir, bu varsa muhtemelen o bölge temizlenmeli, zaten kadınlarda yılda bir smearın amacı bunu yakalamak
2-HSV(HerpesSimpleksVirüs): olabilir, aslında uçuk dediyse HSV ihtimali yüksek, buda bir çok kadında war takma, bazı insanların daha dış genitallerinde baloncuk baloncuk uçuk olur, bazılarında daha içerde, aynen ağızdaki uçuk gibi tamamen geçmez, ortalama 6 ayda bir tekrarlar, toplumda görülme sıklığı %15 tir yani çok yüksek
bence korkma bir çok insanda war bu wirüsler ama kimse bilmiyor :126:
masallah canim yatatlım doktorum pko lular için olan glukofen diye bi ilaç verdi
normalde şeker ilacı bu bizde de kullanılıyır
onun dışında biş yok
ben hazırana doktora gitme planları yapıyordum ki bebiş ben geldim beni götür doktora dedi
ben hiç bilmiyorum canım
umarım hemen geçer
canım ben kadın doğum uzmanı değilim kesin konuşmayayım ama
*temizlenmeden kastım hpv de konizasyon yapılır yani o kısım kesilerek(oyularak) alınır sonra o kısım kendisini yeniler, çok mantıklı we zararsız bir işlemdir. bak hemen bu yapılacak sanıp korkma lütfen, ben sadece ihtimalleri söylüyorum, çünkü bu virüsün tutulumunun dereceleri war we hepsinin tedavisi farklı farklı aslında
*hsv de ise ömür boyu bu virus sinirlerde yaşar hiç bir zaman ölmez temizlenemz, bağışıklık sistemi zayıflayıncada aynen ağızda olduğu gibi uçuk olur 5-10gün sonra kendiliğinden iyileşir tedavisi yoktur, sdece antiviral krem yada hapla iyileşmesi hızlandırılabilir, ama sinirde bir köşede hep yaşar, virüs tamamen yok edilemez,, kadının kendisine zarar wermez ama doğuma yakın olursa sezeryan tercih eedilir bebeğe bulaşmasın diye,, inan toplumda çooook sık bu virüs, sinire yerleşir falan diyince korkma, ağızdaki virüste böyle zaten, yüzümüzdeki bir sinire yerleşir hep orda yaşar, korkunca üzülünce ateşimiz çıkınca ağzımız uçuklar sonrada iyileşir dımı aynen onun gibi,, ağızdaki virüse HSV1, genitaldekine HSV2 denir
bak seninki başka viruste olabilir 10 larca virüs var genitalde
ama bu ikisi en klasiklerden, bide uçuk tabiri daha çok hsv de kullanılır
önümüzdeki 5 gün gebeliğine engelmi virüse göre, yapılacak tedaviye göre değişir
belkide kültür temiz çıkar, boşuna korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?