canım ne kusuru tabiki sewe sewe cevaplarım ama hem senin durumun belli değilken hemde konunun asıl uzmanı değilken seni korutmaktan dolayı üzülürüm sadece,,
belki kültür temiz çıkar belkide virüs olsa bile sadece takip önerir,,
sen canını sıkma belkide virüs war değidel sadece ihtimal olarak söylemiştir,,
olsada korkma tedavileri war bunların
ve yıkıldıgım an...
Turk dızı alemınde bı fatmagul kalmıstı
onca duduklenmeye ramen gebe kalmayan
o da halloldu...
vatana mıllete hayırlı olsun...
evet hemde ilk aydan
yuhhhh bizim en sinir olduğumuz tiplerrr
ay hele birde eşimin yanında demesinmi kerimin annesinin adını koycaz diyeee ...iki kere sinir oldummm valla...
gerçi görmedi kaynanasını yaşasaydı koymazdı zaten
evet oli yaa nerde görülmüşş hangi gelin kaynanasının ismini koyar bebişine
boşu boşuna eşleri bunu yapmaya teşvik ediyorlar işte
yerim onun teşvikinii...bnm oğlum olursa eşimin adı ilk isim yanına bişi... kızım olursada eşim senin adın olsun diyor ama o konuya pek ılımlu bkmıyorum nedense...
çoçuğuma kaynanamın adını koysam ıyyyyyy düşünmek bile istemiyorum
büyük lokma ye ama büyük söz konuşma seni sevenide bulmuşken sende sev hesapsızcaa
böle bi şarkı vardı sanırsam olii aklıma geldi birdenn.
ben yaşayan birilerinin ismini koymayı saçma buluyorum zaten bi tane var ikincisi neden olsun kii
valla kayınpederim neysede kayınvalidemin ismini koymam ..töbe bismillah tam doğurcam zaman karı terki diyar eylerse o zman görürüm e... kini
doğru diyorsun büyük konuşmamak lazım bu hayatta..
inşalahhhhhhhhh canımmm
bu arada geçmiş olsun
umarım daha iyisindir
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm kizlar.bugun atesim yuksek bayaa ama ben her sabah 6 da olcuyorum.bugun yine altida olctum ama 4:30da tuvalete kalkmistim sonra geri yattim.yani 3 saatlik degil 1.5 saatlik kesintisiz uyku oldu.sizce yuksek cikmasinin sebebi bu olabilir mi.
canım benım hıc ınanmaz olurmuyuz
emın ol en az senın kadar ıstıyoruz hamıle olmanı
her hamıle bıızm ıcın bır umut
bu arada cok gecmıs olsun
bide şu var,
kana gitsemde artık bi değer varsa bu 2 günde dştü gitti ztn
ateşim ve testin negatif olması bunu gösteriyor, yakalama ihtimalimiz de düşşük yani.
bunu sadece hislerimle anlayabiliyorum, vücudum belli ediyor.
arkadaşlar benim simir testimin sonucunu bugün aldım...
rahim ağzımda doğuştan yara varmış demiştim ya hani...
simire göre bi de uçuk varmış bende...
virüs de var dedi, kültür almamız lazım dedi ve tekrar çeğırdı doktor yarın...
kültür alımı nasıl oluyo, canım yanar mı? fikri olan var mı? çok gerginim ben...
bi de virüs falan derken ben nası hamile kalıcam ki? bu aydan ümidi kesmeli miyim sizce?
hatta temmuzda bile zor mu dersiniz?
hiç bilgim yok bu konuda
canım öncelikle cervikste (rahim ağzı) ağrı receptörü yoktur, yani teorik olarak ağrı duymassın, aynen smearde hissettiklerini hissederesin
virüs var dediyse 2 virüsü kastetmiş olabilir
1-HPV(HumanPapillomaVirüs): olabilir, bu varsa muhtemelen o bölge temizlenmeli, zaten kadınlarda yılda bir smearın amacı bunu yakalamak
2-HSV(HerpesSimpleksVirüs): olabilir, aslında uçuk dediyse HSV ihtimali yüksek, buda bir çok kadında war takma, bazı insanların daha dış genitallerinde baloncuk baloncuk uçuk olur, bazılarında daha içerde, aynen ağızdaki uçuk gibi tamamen geçmez, ortalama 6 ayda bir tekrarlar, toplumda görülme sıklığı %15 tir yani çok yüksek
bence korkma bir çok insanda war bu wirüsler ama kimse bilmiyor :126:
yuhhhh bizim en sinir olduğumuz tiplerrr
ay canım ellerıne bılgıne saglıkcanım ben ateş ölçme yöntemini 3 ay denedim,, tablom war ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum ama sana şöyle özetleyeyim
siklüsüm 29 gün, 12. günü yumurta akı akıntı geldi, ateşe görede 14. gün yumurtladım, ilişki günleride 11,12,13
ya kızlar ben daha önce çok bilinçsiz uğraşıyormuşum, şimdi çewremde gebe kalmak isteyenlere iyice anlatıyorum, başta kardeşime
(burdaki herkes çok bilinçli zaten ama bir doktor olarak okuduğum onca bilimsel yazıdan çıkardıklarımın özetini paylaşayım)
gebe kalmak için 3 kural:
1-ateş ölçme yöntemi güzel onu yapmak lazım ama o ateşin son düşük olduğu gün yumurtlicaz diye bir şart yok o gün, ondan önce yada ondan sonra olabilir, ateşi takıntı yapmayın
2-akıntı takibi ateşten çok daha önemli, çünkü spermin hazır yumurtayı beklemesi lazım, yani o yumurta akına çok ihtiyacımız war,
*hem sperm bu akıntıda yaşadığı için
*hemde bu akıntıdan sonra 16-24 saat içinde yumurtlama olacağı için
(tabi yumurta akı akıntı nasıl oluyor iyice öğrenin görsellerden youtube tan filan bakın, herkes creamy akıntıyı yumurta akı zanediyor, creamy daha kalın we rengi beyaz aslında buda uzar, ama yumurta akı şeffaf ince yapılı hem daha akışkan ama bi okadarda uzuyo lastik gibi)(önce creamy gelir ki bu yarı fertil bir akıntıdır, sonra watery yada direk yumurta akını görürsünüz, ikiside fertil ama top akıntı YUMURTA AKI EN ÖNEMLİ)
3-ilişkiden sonra ayağa kalkmak hemen tuwalete gitmek falan gerçekten hata, kalçanın altına yastık koyup yarım saat yatmak çok mantıklı çünkü yer çekimine karşı spermlere çok yardımcı oluyorsunuz
özetle bence ateşinizi tabiki ölçün ama ASLOLAN akıntınızı iyi tanıyın. o akıntıyı gördüğünüz gün we ondan bir sonraki gün en önemli günler, birde yarım saat kalça we bacaklar yüksekte bekleyin,, ben bunları yaptığım ay hamile kaldım
kzlar biraz uzattım ama inşallah faydalanan arkadaşlar olur,,
inşallah hepiniz hemen gebe kalırsınız
yavrum acıkcası senın ıcın hayırlı olandan sonra kımyasal olacaksa hıc olmasın hemen adet ol dıe dua edeıorum
allah razı olsun bitanem benim. haklısın önemli olan bu
ki hep böyle dua etmişimdir, hayırlıysa olsun. yoksa olmasın diye.
inanırmısın akşam geç saate kdr uyuyamadım dedim ya,
yatağın içinde döne döne kendimle bebeğimle rabbimle konuştum..
sürekli dua okudum elimi karnıma koydum ne olur ordaysan orda kal dedim,
yoksanda tez vakitte gel annene kuzum dedim.
ve herbirinizin ismini saydım, arkadaşlarıma da nasip et rabbim diye...
umarım dualarımız kabul olur...
arkadaşlar benim simir testimin sonucunu bugün aldım...
rahim ağzımda doğuştan yara varmış demiştim ya hani...
simire göre bi de uçuk varmış bende...
virüs de var dedi, kültür almamız lazım dedi ve tekrar çeğırdı doktor yarın...
kültür alımı nasıl oluyo, canım yanar mı? fikri olan var mı? çok gerginim ben...
bi de virüs falan derken ben nası hamile kalıcam ki? bu aydan ümidi kesmeli miyim sizce?
hatta temmuzda bile zor mu dersiniz?
hiç bilgim yok bu konuda
ve yıkıldıgım an...
Turk dızı alemınde bı fatmagul kalmıstı
onca duduklenmeye ramen gebe kalmayan
o da halloldu...
vatana mıllete hayırlı olsun...
bir an once kurtulursun umarim kistinden
ya da kist oldugu halde supriz hamile kalirsin ve bebis kisti yok eder
sen simdi psikolojik olarak hissediyorsun belki agriyi doktor yapabilir dedigi icin
bu arada benim de ilginc birsey var ne bilmiyorum sag bacagimi yukari cekince sag kasikta bir aci hissediyorum ya da bacagimi saga sola kimildatinca yatakta donerken :44:
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugünki tablom sizle paylaşmadan gitmek istemedim yorumlarınızı bekliyorum geç kaldım valla giittim ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?