Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sagol canim.ayipdir soylemesi halvete girmeyi yarin planliyorum..gecikmem diyilmi.:44:cunki dun halvetdeydim:26::26:

Canim toplam sayiniz 165milyon 1 ml de 110 milyon ve toplam hizli sperm sayiniz 39,6 milyon.bu degerler super.yalniz a+b %50 olmali sizin % 19( 10+9 ).ama sayiniz cok fazla oldugu icin bunun bi onemi yok bence.morfoloji de krugere gore 4 ve fazlasi olmali sizin 6 o da cok guzel.

Aynen öyle canım
motıl:hareketlı
immotıl hareketsız demek
bnm esımde de hareketlı yuzdesı dusuk yanı %10 ama sayı 96 mılyon oldugu ıcın dr hareketlı sayısı 9.6 mılyon o yuzden hıc bı sıkıntı yok dedı

sızde de motıl %24 sperm ornegındekı yuzdesel deger. 39.6 mılyon/1.5ml ıse %24 un sayısal degerını vermıs
1.5 mllık sperm ornegınde 39.6 mılyon hareketlı sperm var demek
bak sole acıklıım sana
sızde 110 mılyon sperm var
110 mılyon x %24 = 26.4 mılyon (bu 1 ml dekı deger ama sızın ornek 1.5 ml oldugu ıcın sole hesaplanmıs:
26.4 mılyon x 1.5 ml =39.6

super sonuclar masallaahhhhh

Son düzenleme:
canım eşinde sayı ve morfoloji güzel
fakat hareket bildiğim kadarıyla %50 den fazla olmalı şu a+b+c olan sizde %24 çıkmış

evt hareketlilik %50 olmalıymş en az sanırım
o brz düşük ama bu nasıl bi sorun çözülmeyecek bişimi acaba
hareketlendirmesi zor mu bunları yav

canım teşekkürler yorumun için umarım sorun yoktur ve yeterlidir
yiyip içmesi gereken bişiler varsa bu hareket için olan 165 milyonu daha da canlandırmak için
yapalım ne gerekiyosa yaniiiii
keçiboynuzu pekmezi işe yaramı ki..
cuma dra göstericem tüm sonuçları bakalım ne çıkçak...

VALLA canım bunu en iyi doktorun anlatır
biz şimdi yarım yamalak bilgimizle yanlış bişey ssöyleriz olmaz yani
hareketli yüzdesi az görünüo ama senin maşallah iki döllenmen var bildiğimiz dimi kimyasal olarak
yani diyceğim demekki yetersiz değilki hareket yumurtaya ulaşabiliyo
hımm tabi yumrtaya ulaştıktan sonrada hareket gerekiyomu orasını okadarını bilmiyorum

troidin hamileliğe engel olduğunuda duymuştum ayrıca o hormonun yüksekse tedavi olman gerekicek sanırım

ama eşinin sperm sayısı çok güzel maşallah

bunların hepsi bahane tabi Rabbim ne zaman ol derse

benimkinin mesela en son ml de 16 milyon en az 20 milyon olmalı
toplamda 64 milyon morfolojisi ise %3 tü
sperm dna sınada baktırdık ii çıktı çok şükür

keşke gitmişken eşinin sperm dna sınada baktırsaydınız
istersen kaan aydos hoca var netten araştır mail at ona sonuçlarını başından geçen gebelikleride anlat çok ii bi insan maillere cvp verio ve seni yönlendiro bence mutlaka sor

kızlarrrrrrrrrr ayy nasıl içimi rahatlattınız bilsenizz
deli tavuk gibi pc başında araştırıyom sabahtan beri
bu hareketlilikdüşük diye korktum bi ama kötü degil diyosunuzz
eşimde çıkmasın bende çksın raızıym erkekte olunca daha çok sorun oluyo gördüğüm kdrıyla çnkü
bide eşimkafaya takar falan korkuyodum çok
inşş doktorda iyi degerlendirir.
bide bende ths 6 çıkmış yüksekmiş bu
bu da sorun çıkarmaz inş.

canım çok tşkler yinede içimi rahatlattınız
inş dr dan da güzel şeyler duyarız
bnm evt 2 kimyasal vargeçen aydan da şüpheleniyorum
dedigin gibi bi buluşma oluyor ancak devamı gelmiyor
acaba bu bnm tiroidimle alakalı olabilir mi .. bakalım görücez.
umarım bunun tedavisi uzun süreli degildir (
sperm dna sı dediğin bu genetik koromozom analizleri mi ?
onları da bu ay sonu yaptıracagız ayrıca bana kan pıhtılaşması da yapılacak bakalım
inş onlarda da sorun çıkmaz.
kaan aydosu duymuştum, iyiki söyledin canım bi mail atayım ona bakayım ne diyecek.

hepinizi çok seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyiki varsıınız

yokh değerlerin harika canım önemli olan ileri hızdır o da çok güzel..
zaten belliydi sende döllenme oluyor. sanırım senin işini bir coraspin ve kan sulandırıcı iğne çözecek emin ol

canım diğer sonuçlarından anlamam ama tsh ın yüksek çıkması troidinin az çalışması demek.. ama senin sonucun okadar kötü değil.. belki günde 25 lik troid hapı verir doktor.. ben günde 100 lük içiyorum.. haşimato troidi var bende de.. senin 6 çıkan değerin bende 21 miydi neydi :44:

yokh değerlerin harika canım önemli olan ileri hızdır o da çok güzel..
zaten belliydi sende döllenme oluyor. sanırım senin işini bir coraspin ve kan sulandırıcı iğne çözecek emin ol

canımmm rahatladım biraz inan, bu yönden yırttık en azından
şmdi bakalım şu tiroid nasıl düzelecek bide dedigin gibi pıhtılaşma da sorun çıkmazsa
inş gelir bebegimiz
ben bal tarçın ömrek otuna başladım coraspirinde bgn yrn alıp başliyim diyorum
nasılsa bi zararı yokmuş bu ay tatilde olacagız diye şansa bırakmak istemiyorum
belki tutar :))

anladım canım, inş kolayca hallolur
sanada geçmiş olsun nasıl ilacın faydasını görüyomusun peki
inş bebişlerimiz gelir artık ya

canım aynı üzüntüyü hepimiz yaşıyoruz dönem dönem...
ama umutsuzluğa kapılma lütfen...
her ay hayal kırıklığı yaşasak bile, her ay yeni döngü yeni umutlar diyerek sil baştan başlıyoruz herşeye...
biz daha çok genciz, elbet biz de anne olacağız, inancını yitirip kendini üzme sakın canım

hoş geldin şenayyyy
senin yokluğunu hemen hissediyorum, biliyo musun?

canım tsh değerlerinde anormallik olursa yumurtlamayı etkileyebiliyomuş ama kafaya takılacak ciddi bişey değil, bi ilaç verip düzene sokacak büyük ihtimal
bi de kızamıkçığı daha önceki yıllarda geçirmişsin diye yorumladım ben o pozitifi, yani vücudunda bağışıklık var ona karşı...

36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar tabloma yorum yaparmısınız bugun atesim yükseldi cok şükür bundan sonrada dikkat edicekmiyiz calışmalara

muhtemelen 15.gün yumurtlamışsın canım
hayırlı olsun...
artık bekleme sürecindesin

deryacım eşinin değerlerini kadın doğum uzmanı dışında birde iyi bir üroloğa yorumlattır...
ileri hızlı hareketli %10 görünüyor sınırı %25 olmalı demişti dktorumuz ama başka bir arkadaşta %5 ile hamile kaldı önemli olan sperm anomolisi sizdede bunda sorun görünmyor zaten ..biz şimdi ortalama olarak kendi eşlerimizin sonuçlarına göre yorumluyoruz en sağlıklı yorumu doktorlar yapacaktır ...

bak hatubn nasıl canımı cektırdın
yap hemen de bana da gonder
hadı beklıyorum

kız atla gel ikram yapimm yanında ayranıyla.. izmir dediğin ne ki altı üstü 8 saat

bu arada benimkinin rengi resimdekinden güzel oldu çünkü ben isot da kattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…