Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim valla dna testinin diger adi ne bilmiyorum ama o da sperm orneginden bakilio onu biliyorum
Sende halledilmiycek bisey yok gibi gorunuo insallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim

inşallaaahhh canımmm troid eksikliğinde takip gerekiyor düzenli ve ilacı sürekli almak gerekiyor.. benim ilacım ömür boyu çünkü troidimin tamiri yok.. ama seninki çok az görünüyor.. günde 3 kez yemeklerden önce bi kaşık dereotu yemek iyi geliyormuş haberin olsun..troid hamilelikte önemli düşük tehlikesi oluyor sanırım:44:

selam bayanlar.bende adetin 11.günümdeyim.ateşim düşüşe
geçti.yarın bir gün yumoş olursa çatlıcam.ama değerlendirebilirmiyim
bilmem.misafir misafir üstüne.bu arada gebeliği çok düşünmekten.
hormonlar alt üst.bu ay yumoş olmayabilir.tabi allahtan ümit kesilmez.
ayy çok yorgunum.sizleri takip etmeye çalışıyorum.

evt cnm önemli olan bakalım dr ne diyecek
inş güzel şeyler duyarız

Canim valla dna testinin diger adi ne bilmiyorum ama o da sperm orneginden bakilio onu biliyorum
Sende halledilmiycek bisey yok gibi gorunuo insallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim

sağol cnm inş hepimiz hamiş olalım tez zmnda

hımm anladım cnm, inş sanada şifa olur en kısa zmnda
inş kolay çözülebilir
bnm t 3 ile t 4 normal degerler arasnda
işte diger tsh da 6,75 yazıyo bakalım dr ne diyecek
hayırlısı artık..
evt düşüğe yol açıyomuş belkide kimyasallar bundandı kimbilir
ne bileyim artık ögrenecegz bakalım yolu yarıladık

Son düzenleme:

Çok eğitici olmuş :) Canım hayırlısı olsun

Ama sonra adetim gecikti adet söktürücü alıcam deme. Geç yumurtluyorsun bazen belli. Adet gününü hiç bilemeyeceksin ateş ölçmediğin için.

36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar tabloma yorum yaparmısınız bugun atesim yükseldi cok şükür bundan sonrada dikkat edicekmiyiz calışmalara

Bundan sonra pek fark etmez ama yinede haftada 1-2 çalışmaktan zarar gelmez sanırım. Fayda da geleceğini sanmıyorum gerçi.

Kızamıkçık bağışıklığın var demek. Bu normal.

Eşinin sonuçları da çok iyi. Kızlar çok güzel hesaplamış zaten. Hareketli sperm sayısı az ama toplam sayı fazla olduğu için birbirini dengeliyor. Ben olsam sayı sorunum olmadığı için her gün, hız sorunum olduğu için de spermlerin en hızlı olduğu saatlerde yani sabahları çalışma yapardım.

TSH'ın çok yüksek değil. Önce trioid hormonlarına bakmak ister. Onlar normalse muhtemelen bir şey yapmaz.

Son düzenleme:
yokh canim tiroidin yuksek cikmis ama takma sakin eltim tiroid sorunu var ama ilk aydan hamile kaldi, simdi duzenli ilac kullaniyormus 5 ay bitmis bile hamileligi yolunda
yani yorumlara gore yazdim okumadim gecmisi ama degere bakilirsa cok yuksek degilmis simdi gordum canim

Son düzenleme:
kizlar koca kis hasta olmadik diyebilirim ama yaz gunu kocam nezle oldu
tabi ertesi gun ben de
baya agir nezle geciriyoruz atesler icinde yaniyoruz
bir baktim atesim kac diye, yumrtlamayi dusunemden tabi :) 36,9 atesim bu benim icin cok yuksek deger :)
ay umairm cabuk gecer halim yok hic

Aaay şekerim geçmiş olsun. Bol bol dinlenin geçer inşallah hemen.

Ben yumurtlamayı düşünmeden ateş ölçemez oldum :)

Yokh

Canım pardon hormonlarına zaten bakmış. T3 ve T4. Onlar normal sınırlar içerisinde. Bu çok güzel. TSH için ne yapar aslında bilemiyorum. Belki TPO ve Tg-ab bakmak istersen ilaca başlamadan. Yüksek TSH bebek sahibi olmanı zorlaştırabilir. Belki de düşürür düşürmez olur. Belki sorun budur.

Son düzenleme:
Aaay şekerim geçmiş olsun. Bol bol dinlenin geçer inşallah hemen.

Ben yumurtlamayı düşünmeden ateş ölçemez oldum :)

saol tatlim
yok ya ben korktum esim atesler icinde yaniyor
hemen dereyi aldim onun atese baktim 36,5 tencere kapak misali oda pek dusuk atesli benim gibi :))
sonra kendime baktim 36,9
o yuzden yumurtlma aklima gelmedi zaten muhtemelen bugun catlarimya da catladim ben
goguslr hafiften bsladi agrimaya ama iliski yok esim uyudu ben de halsizlikten uyuyamiyorum ihlamur iciyorum simdi
umarim dunku iliski tutar

ben aranızda yeniyim ama nasıl konuşulur burdan çözemedim bana yardımcı olun lütfen:))

Hoşgeldin :) Neyi öğrenmek istiyorsun?

Umarım. Hakkten insan çok yorgun olunca da uyuyamaz. Ama uyumasan bile yat dilen. Tekrar çok gçmiş olsun.

kızlaarrr test sonucumu aldım henüz doktora gösteremedim ama laboratuardaki beye sordum, kendim de inceledim, uçuk tetsi negatif yani uçuk yok
rahim ağzındaki doğuştan yaram var sadece... onu da ilaçla veya dondurarak-yakarak halleder sanırım doktor...
ben sahalara geri dönüp çalışmaya başlasam mı
bugün veya yarın yumurtlama günüm

Ohh çok şükür çok sevindim canım

kız atla gel ikram yapimm yanında ayranıyla.. izmir dediğin ne ki altı üstü 8 saat

bu arada benimkinin rengi resimdekinden güzel oldu çünkü ben isot da kattım
tadı güzelmiydi bari???
kuzuu sende kendını özeltenlerdensın
yaz arada bıze
ben de baya ara verdım buraya iş yerındekı hareketlılık yuzunden ama ıyı gelmedı sızden ayrı kalmak
sankı bole bosa zaman gecırıomusum gıbı hıssedıorum sızlerle konusmayınca.
o kadar umudum oldu kı buradakı hamıleler
sankı burdan uzaklasırsam hıc hamıle kalmayı beceremıcekmısım gıbı gelıo
bıde burda herseyı konusabılıorum ya buraya gelmeyınce yanlız hıssedıorum kendımı bu konularda
oysakı bırcok kader arkadasım var burda
o yuzden ıyı gelıyorsunuz bana
oo bizde geliyozz nasılsa yakınız
yavrumm buyur gel basım üstünee
cok memnun olurum
cok severım ben bole arkadaslarım gelsın gıtsın

bu arad sana bı dr sorcam hıc duydunmu?
burak agca
alsancak devletın druymus bı zmnlar
sımdı kendı muayenanesı var ayrıca tınaztepeye ssk anlasmalı tup bebek merkezı actı
tanıyomusun?
ah canım cok gecmıs olsun
yazın daha zor oluyor atlatması
ama sızın hasta olmanız normal
malum hava degısımıı

suppperrrr
hadı gelmıs gecmıs olsun
annem yaktırmıs benım bıdaha da hıc sıkıntısı olmamıs yarayla ılgılı
ben senın yerınde olsam hemen baslar ve durmaksızın devam ederım calısmalara

canım çok teşekkür ederim...
ben de çok sevindim canım kaç gündür ne sıkıntı yaşadım sorma
çok şükür bitti
benim yaram doğuştanmış, hiç yakalım falan demedi doktor
fitil falan verirse gebelik durumunda kullanılmazmış ama ben yine de başlıycam çalışmaya...
zaten yaranın zararı spermin canlı kalmasına engel oluyomuş...
olaki tutunursa ohh ne ala, olmazsa bu ay hemen fitili kullanıp temmuza yetiştiririm diye düşünüyorum kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…