Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaşasıııııııııın... çok sevindim tatlım.. bu ay fitil kullansan bile en kötü temmuza yetişirsin merak etme

aynen oyle canım
bak ben sana ne dedım ıcını serın tut demsıtım
gördunmu bak
hersey gececek ve bır gun anne olacagııız
ınan banaa

yaşasıııııııııın... çok sevindim tatlım.. bu ay fitil kullansan bile en kötü temmuza yetişirsin merak etme

canım çok teşekkür ederim banucum
temmuza yetişeyim yeter bana
ama doktor tatilden dönene kadar bu ayı da boş geçirmiyim diyorum, bugün veya yarın yumurtlamam lazım

9ay canım
napıosun? ne durumdasın ya?
alıyoruz ınsallah hamılelık haberını dımı?
hala kuvvetlımı hıslerın bu konuda ?

Selam canımm :)

Malesef 2 gün önce bütün belirtilerim gitti. Tablom da çok iyi gitmiyor. Ama yinede sanki hamileymişim gibi davranıyorum. Çok zevkli :)

Tablom şöyle:

Sen de yumurta bekliyorsun sanırım. Nasıl gidiyor?

shannay cım o zaman daha yememiştim. bayıldık harika oldu daha da dışardan çiğ köfte almayız artık çarşamba okuldan arkadaşlarla pikniğe gitcez oraya da yapmayı planlıyorum kesinlikle tavsiye ederim tarif verdiğim sitede arkadaş isotunu atmayı unutmuş ben attım tam oldu siz de unutmayın.
zaten isotu adıyamandan almıştım içine attığım pul biberi de kayınpederime maraştan gelmiş. salçası uşağın güneş salçası, bulgur desen konyamın köy bulguru harikaydı yani

Ben kaçırmısım tarifi.Bana da verir misin?

kıııııııııııııızzzz
hamıle olsam aş erdıtcen haa
kocam da alıp gelmemıs zaten cıg kofte
yıyemeden kaldım
hem kendım yapsam bnm yok kı öle ısotum köy bulgurum falan (((
canım hıc de kotu gıtmıyor tablon
hem daha dpo 9 dasın bugunlerdekı o mınık dusuşleri salla sen
hıc gorme onları
yurekten dılıyorum hıslerının gercek cıkmasını
sankı sızden bırılerı hamıle oldukca bırgun sıra bana da gelecek dıye umutlanıyorum
hem hamlıe olanların adına hem kendı adıma mutlu oluyorum
ben 12. gunumdeyım
14 ve sonrası 3 gunden bır gunde yumurtluyorum ben
gun asırı ılıskılerle basladım calısmalara
kıstım musade ederse ınsallah belkı spermler dagları tepelerı asarda yumosa ulasır dıye
carsambayı beklıyorum bıde
o gun dra gıtcem bakalım o dr ne dıcek
valla bayılcam 200 lırayı muayeneye
ınsallah sonuc alırım tedavıyse tedavıye baslarım

Son düzenleme:
olsun canım hadi lezzeti 4 de 1 oranında azalsın yine lezzetli olur
(ne sayısalcıyım ya)

canım çok teşekkür ederim banucum
temmuza yetişeyim yeter bana
ama doktor tatilden dönene kadar bu ayı da boş geçirmiyim diyorum, bugün veya yarın yumurtlamam lazım

dene bencede boş duranı allah sevmez..

Canım ne ara geldin gittin ya

:)) öyle kaçamak yapmıştım. Ben senin tablonu takip ediyorum zaten sürekli.. şenaya katılıyorum daha çok erken olumsuz düşünmek için.. dümdüz çizgide gidecek diye bir şey yok.. inşallah bu ay ki gebe oyunumuz gerçeğe döner tatlım..

benim de ateşim bu sabah çok hafif düştü.. yarın ve öbür günü bekliyorum düşüş devam ederse kırmızılar geliyor cuma günü demektir..

ohhh cok iyi icimizi rahatlattin canim
cok sevindim
simdi tek dusundugumuz beeebeeeek

yavrum bak burda ıste tarıfı
mutfak robotundamı ne yapılıomus

karanfıllllımmm
ben acamıorum sayfayı yaa
ogrenemedım tarifii

Çok teşekkürler. Açıldı tarif bende. Denemeye değer ben de yapacağım :) İstersen mailını ver ben sana pdf olarak göndereyim.

Şenay çok teşekkür ederim. Ben de aynı duygular içerisinde oluyorum. Birisinin hamile olması umut oluyor bana da. Birer birer burdaki herkes hamile kalacak Allah'ın izniyle.

Canım günaydınnn Bu ara hiç denk gelmiyoruz. Hep sonradan görüyorum seni :) Olsun tablolar iyi gitsin de sonrasında bol bol konuşacağız zaten. Daha bugünkü ateşini girmemişsin. Umarım yüksek çıkar.

Eşim de bu ay hamile değilsen yaptığın bütün nazların hesabını sorcam diyor Banyoda soguk su muslugunun lastiği bozulmuş. Arada çok sıcak akıyor. Hayatım bebişi düşün, çok sıcak zararlı bunu hemen tamir etmeliyiz diyorum mesela Onu da alet ettim oyunuma. Ama takılıyor o da bana yoksa memnun görünüyor. Hamile olsam çok sevinecek bu ay anladım :)

Görüşürüzz Banucuğum

Günaydın herkese

Bu sabahki ateşimi çok merak ediyordum ama uyanamadım ve normalde ölçtüğümden 55 dk geç ölçtüm. Hep 06:30da ölçerdim bugün 07:25'te ölçtüm. Benim çok fark ediyor bu iki saat arasında. Normalde 0.05 falan oynamalıydı en fazla benim 0.4 yüksek çıktı. Yorumlarınızı rica ederim lütfeeen

gunaydin kizlar

kocamin virusleri amma etkili ya yataga dusurdu beni
cok feci nezleyim ( gece de kivrandim bas agrisindan, terden
bir an once iyilesirim umarim.

baya yukslmis ne guzel canim
iste en onemli zamanlar basliyor son 4:18:
umrim cok cok yuksek devam eder de sonu bebis olur

canım ateşin çok güzel yükselmiş hadi inşallah hamilesindir
varmı hissettiğin değişiklikler
hamileysen bizi bırakma ama tamam mı :)

hepberaber
arkadaşımıda burdan kutlamak istiyorum bizleri bırakmadığı için

gunaydin kizlar

kocamin virusleri amma etkili ya yataga dusurdu beni
cok feci nezleyim ( gece de kivrandim bas agrisindan, terden
bir an once iyilesirim umarim.

Ah canım geçmiş olsun. Ben de hiç nezle grip falan olmam o nedenle ne iyi gelir pek bilmem. Keşke önerebileceğim bir şey olsa...

Bu arada ateşimin yüksek çıkması 1 saat geç ölçtüğüm için olabilir mi sence?

Canım ben doğurana kadar burdayım Allah kısmet ederse :)

Zebebek yukarı da yazdım acaba 1 saat bu kadar fark ettirir mi? Bir sitede farklı saatlerde ateş ölçtüğünde onu normal saate göre ayarlayan bir hesaplama programı var. Onu kullanarak 06:30'a çektim. Her zamanki saate ölçseydin 36.7 olurdu dedi.

Bugünkü belirtilerim: Göğüslerimde aşırı bir hassasiyet ve hafiften adet benzeri kramplar. Hayırlısı inşallah bebiştendir :)

Bu arada ben işe geç kaldım Çıkıyorum evden şimdi. Herkese hayırlı günler dilerim

Sayfama bakarsanız VIP üyeliğim olduğu için bütün grafiklerim bir arada görünüyor:

http://www.fertilityfriend.com/home/3b6818

Yorumlarınız olursa işten girip okuyacagımmmm

Son düzenleme:
aynen ben de grip ne unutmustum eksilerde bile hasta olmadim
yaz gunu oldu
esimin grip virusleri geldi mi acimiyor hic

bilmiyorum ki yataktan kalkmadin sonucta uykun da bolunmedi bence bugunku atesini ciddiye alablirsin
iyi isler canim

canım bazen farkediyo bazen aynı çıkıyo benim ama baktım eski tablolarına 36,5 hiç geçmemiş ateşin nerdeyse
ben senin dpo 6-7-8-9 düşük ateşini yerleşme olarak yorumluyorum valla inşallah öledir ümitlendirmiş olmıyım ama
sadece benim görüşüm

sanada hayırlı günler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…