ya ben de son zamanlarda cok duzensiz adet oluyorum ya gec ya erken,hele gec yumurtladigim zamanlarda her sabha tamam yumurtladim diyordum bakiyordum ates dusuk stres oluyodum. ertesi gun yine ayni, ya ne zaman catliycam derken iyice stres oluyorum. o yuzden atesi biraktim ben dogrusunu soylemek gerekirse. sanirim bilmesem bana daha iyi gelecek, maksimim 33 gun beklerim baktim adet gelmiyor o zaman hemen atesimi olcerim baktim yuksek test yaparim
simdiki amacim boyle basarabilirsem.
Ama sonra adetim gecikti adet söktürücü alıcam deme. Geç yumurtluyorsun bazen belli. Adet gününü hiç bilemeyeceksin ateş ölçmediğin için.
.
Günaydın herkese
Bu sabahki ateşimi çok merak ediyordum ama uyanamadım ve normalde ölçtüğümden 55 dk geç ölçtüm. Hep 06:30da ölçerdim bugün 07:25'te ölçtüm. Benim çok fark ediyor bu iki saat arasında. Normalde 0.05 falan oynamalıydı en fazla benim 0.4 yüksek çıktı. Yorumlarınızı rica ederim lütfeeen
Eki Görüntüle 442353
gunaydin kizlar
kocamin virusleri amma etkili ya yataga dusurdu beni
cok feci nezleyim( gece de kivrandim bas agrisindan, terden
bir an once iyilesirim umarim.
bebeğiiiiimmmmGünaydın herkese
Bu sabahki ateşimi çok merak ediyordum ama uyanamadım ve normalde ölçtüğümden 55 dk geç ölçtüm. Hep 06:30da ölçerdim bugün 07:25'te ölçtüm. Benim çok fark ediyor bu iki saat arasında. Normalde 0.05 falan oynamalıydı en fazla benim 0.4 yüksek çıktı. Yorumlarınızı rica ederim lütfeeen
Eki Görüntüle 442353
Günaydııııın herkeseee
dpo 12 ye geldim ateşim düşüşe geçti dünden beridir.. bakalım genelde adet gelecekse son 2 gün iyice düşüyor, yani yarın biraz daha inerse kesin geliyor benim sevimsiz kırmızılar demektir.. Ama bu ay bir garibim yani, kasıklarımdaki kasılmalarım hiç geçmedi, bazen durup dururken oluyor bazen de hızlı hareket ettiğimde, birşey kaldırığımda falan.. bebiş yoksa üşüttüm demektir.. iltahap mı bebiş mi , bebiş mi iltahap mı..:)) noooolur bebiş olsuuuunn...
Bu da tablom;
My Ovulation Chart
every, çok geçmiş olsun hayatım.. dinlen kuzum bol bol ve vitamin al, yapacak başka bişey bilmiyorum bu gribe.. inşallah bir an önce düzelirsiniz..
selam kızlaaaar nasılsınızzzz
bu seferde sıze otobusten seslenıyorum
hıcbı turlu kurtulamıyonuz benden
ıstanbula gıdıyoruz annemlerle
pek sıcak hava vallaaaa
yımırtalarınız atesınızzz bol olsunnnnn
spermcanlarlaaaa bulussunnn ınnnnsssss
bnde haftaya mesaıye baslıcam ınssss
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com 21. gün oldu ne oldu şimdi
yavrum senın yumurtlamanda bı problem var mıydı?
yumos olusmama yada gec yumurtlama gıbı bı durum olabılır mı?
yavrum ıyı yolculuklar dılerım
sen haftaya ne mesaısıne baslıosun kız?
iş bası mı yapcan yoksa calısmalara mı baslıcam dedın?
canım bazen farkediyo bazen aynı çıkıyo benim ama baktım eski tablolarına 36,5 hiç geçmemiş ateşin nerdeyse
ben senin dpo 6-7-8-9 düşük ateşini yerleşme olarak yorumluyorum valla inşallah öledir ümitlendirmiş olmıyım ama
sadece benim görüşüm
sanada hayırlı günler canım
öylede 9ay bben şimdi ayın sonunda umreye gideceğim ya orda sıcaklık malum sonra uykyda olmayacak doğru düzgün ölçtüğüm ateş beni çok yanıltır bu ay gibi geliyor
Güzel yükselmiş hayatım:) erken ölçseydin de 36.7 olsaydı yani yine gayet iyi bir yükseliş.. Kızların dediği gibi son günler ateşinin yükselmesi iyiye işaret:)
Hadi bakalım kocişe yaptığın nazlar gerçek olsun inşallah:))
9ay valla ne bileyim benim ateşim düşmeye başladı.. sanırım yine bişey çıkmayacak bu ay benden ama olsun sen hamiş ol ben zaten deli mutlu olurum
bebeğiiiiimmmm
maşallah sanaaa
ne güzel yükselmiş ateşin. uykun bolunmedıgı ıcın bence farketmez. hemayrıca hesaplatmıssın oda yuksek cıakrtıyo
kız cok heyecanlandım yaa
hamıleyım bu ay dııp dııp de bırde hamıle kalırsan bak sımdı burdakı furyaya,
herkes psıkolojık olarak empatı yoluyla hamıle kalacak
My Ovulation Chart |
hele benim su tabloya bakın
sımdıı ayıptır sölemesi, dün gece akıntımda şunu farkettım hiç bölesine denk gelmemiştim
parmagımı akıntıya sürdüm iki parmak arasına aldıgımda en az 3-4 tane uzayan sey vardı
böle yapısıklık da oldugunu dusununce stıcky dıe gırdım tabloya
ne dıyorsunuz kızlar bu akıntı yumurta akı degıl dımı
uzayınca kopmuyo yum akı gıbı, ama parmakları bırlestırıp actıgımda 3-4 tane bırden uzama var o durum da bana yapısıklık gibi geldi.
oylama yapalım
stıck mı ? yumurta akımı?
vee bu akıntı neyin habercisi? yımırta mı geliii?
selam kızlaaaar nasılsınızzzz
bu seferde sıze otobusten seslenıyorum
hıcbı turlu kurtulamıyonuz benden
ıstanbula gıdıyoruz annemlerle
pek sıcak hava vallaaaa
yımırtalarınız atesınızzz bol olsunnnnn
spermcanlarlaaaa bulussunnn ınnnnsssss
bnde haftaya mesaıye baslıcam ınssss
canım sen bana burak ağcayı sormuşsun.. tanımıyorum öyle birini ama birisi kk da onun için paracı demiş iyi değil demiş.. http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ozel-ege-tup-bebek-merkezine-giden-var-3.html yani bilmiyorum canım biraz araştır istersen.. ama sait beyi öneririm ona gidiyorum memnunum yani
every
Aaaa canım ne güzel umreye gideceksin demek. Çok güzel. Ben de annemi göndermek istiyorum aslında. Sen git gel de hayırlısıyla bize de yol göster olur mu?
Seyahat ediyorsan zaten olmaz haklısın. Ama ateş ölçmek çok güzel bir yöntem. Stres olup olmamak bizim elimizde. Müsait olunca bence yine yap terk etme. Ben çok fayda göreceğimize inanıyorum.
:)
ayy kurban olurum bens enın bu tatlı heyecanınaaaevery ciddiye alıyorum o zaman bu ateşi :)
Evet hiç bu kadar yükselmemişti. Hemen gece olsun hemen yatayım istiyorum. Sabırsızlandım yarınki ateşimi ölçmek için :)
Aaaa canım ne güzel umreye gideceksin demek. Çok güzel. Ben de annemi göndermek istiyorum aslında. Sen git gel de hayırlısıyla bize de yol göster olur mu?
Üf bu 2 gün çok önemli. Sen de hemen uyu hemen ölçÇok heycanlı.
Çok teşekkür ederim bu arada her zamanki gibi iyi dileklerde bulunduğun için. İnşallah hep dediğimiz gibi beraber hamiş oluruz ve hemen oluruz
Ay canım sağol. Umarım öyledir.
Olmasa bile en azından güzel bir ay geçirdim. İnternetten sevimli hamile t-shitlerine bile baktım. Çok keyifliydi. Umarım bu duyguların gerçeklerini hepimiz yaşarız tez zamanda.
Canım EW daha çok uzuyor. Hatta kopmuyor. Sticky 3-4 cm uzuyor en fazla sonra kopuyor. EW biraz daha şeffaf oluyor S biraz daha krem rengi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?