Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bende öyle canım yaa galiba taktıkça gecikiyor bu ay çok geç yumurtlayınca 40. gün oldum resmen ilk defa böyle oldum bi daha ki ayda o zamana kadar beklerim artık

Ama sonra adetim gecikti adet söktürücü alıcam deme. Geç yumurtluyorsun bazen belli. Adet gününü hiç bilemeyeceksin ateş ölçmediğin için.

.

öylede 9ay bben şimdi ayın sonunda umreye gideceğim ya orda sıcaklık malum sonra uykyda olmayacak doğru düzgün ölçtüğüm ateş beni çok yanıltır bu ay gibi geliyor

Güzel yükselmiş hayatım:) erken ölçseydin de 36.7 olsaydı yani yine gayet iyi bir yükseliş.. Kızların dediği gibi son günler ateşinin yükselmesi iyiye işaret:)

Hadi bakalım kocişe yaptığın nazlar gerçek olsun inşallah:))

9ay valla ne bileyim benim ateşim düşmeye başladı.. sanırım yine bişey çıkmayacak bu ay benden ama olsun sen hamiş ol ben zaten deli mutlu olurum

Son düzenleme:
Günaydııııın herkeseee

dpo 12 ye geldim ateşim düşüşe geçti dünden beridir.. bakalım genelde adet gelecekse son 2 gün iyice düşüyor, yani yarın biraz daha inerse kesin geliyor benim sevimsiz kırmızılar demektir.. Ama bu ay bir garibim yani, kasıklarımdaki kasılmalarım hiç geçmedi, bazen durup dururken oluyor bazen de hızlı hareket ettiğimde, birşey kaldırığımda falan.. bebiş yoksa üşüttüm demektir.. iltahap mı bebiş mi , bebiş mi iltahap mı.. :)) noooolur bebiş olsuuuunn...

Bu da tablom;

My Ovulation Chart

gunaydin kizlar

kocamin virusleri amma etkili ya yataga dusurdu beni
cok feci nezleyim ( gece de kivrandim bas agrisindan, terden
bir an once iyilesirim umarim.

every, çok geçmiş olsun hayatım.. dinlen kuzum bol bol ve vitamin al, yapacak başka bişey bilmiyorum bu gribe.. inşallah bir an önce düzelirsiniz..

bebeğiiiiimmmm
maşallah sanaaa
ne güzel yükselmiş ateşin. uykun bolunmedıgı ıcın bence farketmez. hemayrıca hesaplatmıssın oda yuksek cıakrtıyo
kız cok heyecanlandım yaa
hamıleyım bu ay dııp dııp de bırde hamıle kalırsan bak sımdı burdakı furyaya,
herkes psıkolojık olarak empatı yoluyla hamıle kalacak

kuzuuum
inşallah bebeğin seninledir. bu düşüş öylesine bi şaşmadır inşallah.

My Ovulation Chart |

hele benim su tabloya bakın
sımdıı ayıptır sölemesi, dün gece akıntımda şunu farkettım hiç bölesine denk gelmemiştim
parmagımı akıntıya sürdüm iki parmak arasına aldıgımda en az 3-4 tane uzayan sey vardı
böle yapısıklık da oldugunu dusununce stıcky dıe gırdım tabloya
ne dıyorsunuz kızlar bu akıntı yumurta akı degıl dımı
uzayınca kopmuyo yum akı gıbı, ama parmakları bırlestırıp actıgımda 3-4 tane bırden uzama var o durum da bana yapısıklık gibi geldi.
oylama yapalım
stıck mı ? yumurta akımı?
vee bu akıntı neyin habercisi? yımırta mı geliii?

Son düzenleme:
every, çok geçmiş olsun hayatım.. dinlen kuzum bol bol ve vitamin al, yapacak başka bişey bilmiyorum bu gribe.. inşallah bir an önce düzelirsiniz..

saol tatlim, ben ilac kullanmiyorum hic kullansam da nasilsa 4 gun surecek en az o yuzden ihlamur limon komposto idare ediyorum simdi

sen tablona guzel yorum yapmissin bize kalmamis soz atesin yuksek umarim dusmez
kasilmalar da kendine yer arayan bebisinden kaynaklansin

selam kızlaaaar nasılsınızzzz
bu seferde sıze otobusten seslenıyorum
hıcbı turlu kurtulamıyonuz benden
ıstanbula gıdıyoruz annemlerle
pek sıcak hava vallaaaa
yımırtalarınız atesınızzz bol olsunnnnn
spermcanlarlaaaa bulussunnn ınnnnsssss
bnde haftaya mesaıye baslıcam ınssss

yavrum ıyı yolculuklar dılerım
sen haftaya ne mesaısıne baslıosun kız?
iş bası mı yapcan yoksa calısmalara mı baslıcam dedın?

yavrum ıyı yolculuklar dılerım
sen haftaya ne mesaısıne baslıosun kız?
iş bası mı yapcan yoksa calısmalara mı baslıcam dedın?

yokkk yavrum yaaa ne ısım olur yaz geldı tatıl yapcam ben heheehe
kocayla mesaıı heeh dogru anladınnn
ctesı tatıle gıdıyorz kısmetse ıns guzel bı halvet haftası olcak
cumada dra gıtcem ztn hem yumosumuda gormus olurum
sonrası allah kerım hehehee
sen basladnmı calısmalara
bu arada akıntı ıcın dedıgını gordum
eger beyazımsı bıseyse stıcky yap gecen ay bende sormstum ya uzuyo ama yapıskan ve beyaz dıye
bu yımurta akına dogru yolculuk ıste
calısmalara baslayın anacımmm

every ciddiye alıyorum o zaman bu ateşi :)

Evet hiç bu kadar yükselmemişti. Hemen gece olsun hemen yatayım istiyorum. Sabırsızlandım yarınki ateşimi ölçmek için :)

öylede 9ay bben şimdi ayın sonunda umreye gideceğim ya orda sıcaklık malum sonra uykyda olmayacak doğru düzgün ölçtüğüm ateş beni çok yanıltır bu ay gibi geliyor

Aaaa canım ne güzel umreye gideceksin demek. Çok güzel. Ben de annemi göndermek istiyorum aslında. Sen git gel de hayırlısıyla bize de yol göster olur mu?

Seyahat ediyorsan zaten olmaz haklısın. Ama ateş ölçmek çok güzel bir yöntem. Stres olup olmamak bizim elimizde. Müsait olunca bence yine yap terk etme. Ben çok fayda göreceğimize inanıyorum.

Daha düşmemiş ki canım sabit 36.7'de. Üf bu 2 gün çok önemli. Sen de hemen uyu hemen ölç Çok heycanlı.

Çok teşekkür ederim bu arada her zamanki gibi iyi dileklerde bulunduğun için. İnşallah hep dediğimiz gibi beraber hamiş oluruz ve hemen oluruz

Ay canım sağol. Umarım öyledir.

Olmasa bile en azından güzel bir ay geçirdim. İnternetten sevimli hamile t-shitlerine bile baktım. Çok keyifliydi. Umarım bu duyguların gerçeklerini hepimiz yaşarız tez zamanda.

Canım EW daha çok uzuyor. Hatta kopmuyor. Sticky 3-4 cm uzuyor en fazla sonra kopuyor. EW biraz daha şeffaf oluyor S biraz daha krem rengi.

İyi yolculuklar canımm :)

Son düzenleme:

ben ona gıtmıs bır kac kısıyle konustum, hatta bır arkadasımın tum sulalesı ona gıdıyor.
onlardan duyduklarım,teshıslerı dogru tedavılerı,baska drların mesela kıst ıcın hemen amelıyat dedıgı durumda o 1 aylık tedavıyle kıstı yok etme, bebekte 2li 3lü taramalarda bı problem görunmuyorken kan degerlerının ıcınde dıger drların göz ardı ettıgı ufak ayrıntıyla bebegın özürlü oldugu teshısını koyma,bilgisiyle tatmin etme gıbı bır suru guzel sey duydum dırek ona gidenlerden
o yuzden onu secmıstım
bı gıdıcem bakalım
yarın aksa 19.30 da randevum var. bakalım neler dıyecek

evet canım ALLAH nasip ederse inş. :) sorabilirsin ne öğrenmek istersen canım :))
evet bu ay ölçüm çok sağlıklı olmayacak bakalım hayırlısı olsun

ayy kurban olurum bens enın bu tatlı heyecanınaaa
sız böle olunca bende sabırsızlanıorum yafff
ben de bu yumurtlasaydım ıyıydı yaa
böle haybeyee gecıyo gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…