- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
oda nasırlaşıyor bi zamandan sonra...
hiç çocuğum olmayacakmıyı bende çok sorarım kendime ama sonra da kızarım şimdide sna kızıyorum karanfil
merhabalar aranıza yeni katıldım ama yaklaşık 2 aydır sizleri okuyorum. Bu süreçte neler yaşıyorsunuz ve benim belirtilerle benzerlik var mı diye okudum. ateş tablomu yüklemek istiyorum. önceki sayfalarda görmüştüm nasıl eklendiğini ama şimdi bulamıyorum. Yardım ederseniz yüklemek istiyorum.
diğer üyelerinde söylediği gibi kız kardeşimle paylaşamadığım şeyleri burada anlatacak olmak yanımda birilerinin olacağını bilmek güzel.
40 gün önce sol yumurtalıkta bir kist vardı. doktor kendiliğinden kaybolabileceğini söyledi. doğum kontrol hapı verdi.. ben bir an önce çocuk istediğimi ve mümkünse bu şekilde hamilelik olup olmayacağını sordum. bir sorun olmaz dedi.
Yine de hamilelik sırasında kistten dolayı oluşabilecek ağrılardan korkmuyor değilim.
Eğer yükleme yapabilirsem ve sizlerde yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
yok ilk başlarda ağlamıştım ama artık ben de ağlamıyorum:) bak mesela sabahki ruh halim akşama düzeldi bile
aralık ayından beridir deniyoruz, sana göre yeni sayılırım belki ama yaşım 36 olduğu için haliyle panikliyorum.. Çok zormuş bu iş gerçekten.. Sen tedavi oluyor musun ya da doktora gittin mi? ben öncesinde kontrole gittim dr. herşey yolunda dedi, mart ayında da eşimi kontrole gönderdim onda da sorun çıkmadı ama eylüle kadar bebiş gelmezse tekrar doktora gidip ilaç vs ne gerekiyorsa artık yapmaya başlayacağız sanırım.. İnşallah gerek kalmaz.. Ve İnşallah bir daha aya bebeklerimiz gelir battaşım..
Canımm sağol..Öyle tabii, inşallah yanılıyorumdur ama pek sanmam.. Olsun iyiyim ben şimdi.. gezdim tozdum bugün kocişle moralim düzeldi:)
Sen de yakala şu spremcanları bu ay every, valla dua ediyorum senin ve burdaki tüm kızlar için..
Senden güzel haberler alalım , sevincimiz ol bu ay inşallah..
Sağlık olsun karanfilce, yeni döngülerimiz hayırlı olsun, bir daha ki aya sevinmek nasip olsun inşallah..
ateşin sabit gitmesi çatlama öncesinde iyi bir şey değil mi:26: yani sanki sorun yok herşey yolunda gibi bana göre..
canım benim hoşgeldin... ben tam 6 yıldır bebek istiyorum ama malesef bir düşük ardından dış gebelik ve açık ameliyat sol tüpün alınması tabi psikoloji bu arada yerlerde... sonra bir aşılama ve ardından 2 yıl aradan sonra tekrar tedavi ... bu ay serophene ardından ovitrello ve ateş ölçme işte böyle ateşimide eklemiştim bilmem baktınmı ... ama her şeye rağmen bak hayat devam ediyor:)))
eskiden adet olduğum günler beni hiç bişey mutlu edemezdi. bugün umre evraklarını teslim ettim bazı alış verişlerimi yaptım ve çok mutluydum hala da öyleyim garip yaaaa
3d74bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
umarım olmuştur. yardımın için teşekkürler. neler söyleyebilirsiniz.
doktor hamile kalmama engel olmadığını hamilelikte de zararı olmayacağını söylediği için ve ben de hap kullanıp geçireceğim ayların sayısını kestiremediğim için hap kullanmayı tercih etmedim.
yaşım 29 ve evliliğimin 2. yılındayım. yaş ilerlemeden şansımı bu şekilde denemek istedim. doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hormon dengesinin normale dönmesi 3 ay aldığı için vs vs sebepler sıralayabilirim.
az da olsa anlıyorum. çok zor durumlar. bende de yumurtalık kisti var. kistin teşhisi karın ağrısı ile olmuştu ben de dahiliye doktoruna gittim. doktor muayene sırasında bana akdeniz anemisi olabilirsin dedi. test verdi ve sonuca bakarak %90 akdeniz anemisi olduğumu söyledi. eşinde de varsa siz çocuk yapamazsınız dedi. O an sanki dünya başıma yıkıldı, gözlerim doldu. bir yandan da ultrason filminde kist olduğunu söyleyince, herşey birbirine karıştı. ağlamaya başladım. sonra yapılması gereken bir test daha vardı onu yaptırdık ve akdeniz anemisi olmadığımı söylediler. o anki duygularımı düşününce sizleri az da olsa anlayabiliyorum.
kist hala duruyor ve kiste rağmen hamilelik istiyorum. yani kistin tedavisini reddettim.
kızlaaaaar
ben pek mutluyum:)))
dr supper seyler soledı.
benım o koca kıst kaybolup gıtmıs yahuuuu
o kıst folikül kisti gibi görunuyo onlar zaman zaman olur gecer gıder dedı. ama ben daha onu 15 gun kadar once cektırdım dedım
guldu olabilir bunlar folıkul kıstlerı olur gecer dedı
veeee ınanılmaz harıka super bır dr
meger cok yakın bı arkadasım bıle ona gıdıomus.
bana da tum yumurtalıkalrımı ve rahmımı ızlettı
veeeeeeee
su anda yarın sabah atılmak uzere olan bır yumurtam varmıs 18 mm . sag yumurtalıktada gelısmekte olan 3-4 tane varmıs
o 18 mmlık ıcın yarın ve ondan sonrakı gece eve mısafır falan almayın dedı
yanı sonuc olarak kıst yok hıc bısı yok
cok saglıklı yumurtalıklar yumurtalar ve rahım var:)))
eger adet gelırse 3 gun hormona gıtcem
esımdende daha genıs sonuclar alabılecegımız spermıypogram ıstedı bnmle es zamanlı
bırde ıdrarla yapılan ovulasyon kıstlerını muhakkak kullan dedı
bız bıle tup bebekte onalrı kullanıyoruz dedıç duyruluuur kızlaarrr
ne dersınız belkı bu moralle yakın bı tarıhde bebişi gelir haa???
buda benim tablom
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim bu ay prolaktin seviyem yüksek sanırım
göğüslerden sıvı geliyor.buda yumoşların gelişmesini
önleyebiliyormuş.ama benden eggwait geliyor.
yoğun olmasada.bu günde geliyo.
ama ateş sabit yükselmedi.kafam karısık bi yorumlarsanız sevinirim:44:
My Ovulation Chart |
merhaba kızlar
herkese günaydın
bgnkü tablom bu
ates bgn yukseldı ama dr dun yumurtan yarın atılacak yarın gece ve ondan sonrakı gece ılıskı dedığı ıcın dun gece halvet yoktu
cunku evelı gun aksam halvet vardı dunde olaydı bgne spermeler azalacaktı.
be seferde dru dinleyelım dedık
içimde bi telas var aslında acaba dun olmalımıydı kı dıye ama artık olan oldu
eggwhıte akıntım var evelı gunku spermler hala yasıyordur bu ortamda dıyerek buyuk bır ümitle bugünü bekliyorum
Günaydın kızlaaar..
Okula gitmeden paylaşayım sevimsiz tablomu dedim:)
Yarın sabaha geliyor kırmızılar sanırım.. İnşallah diğer bekleyen kızlardan güzel haberler alırız..
gıcık tablom:)
My Ovulation Chart
bu arada bu da benim tablom
hani olcmeyecektin derseniz gribim ya ondan derimama yalan dayanamadim ya olmuyor bakin basladim. aslinda gribim diye atesime bakiyordum bguun canim istedi
ve beni bilen bilir bu ates ne guzel ya keske son gunler de hep boyle olsa da boyle devam etse BEBIS nedeniyle tabiii
karanfilce benim bu kadar yuksek atesim hic olmaz bilirsin sen
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar hepinize çok teşekkür ederim
şuan iyiyim dinleniyorum
doktorum zaten kesenin olması gerektiği gibi olduğunu görünen bir düşük riski olmadığını söyledi ama çok dikat et dedi
ilişki yasak
eşim de çok mutlu
alıştı artık
DAĞHAN diye seviyor karnımı arayıp soruyor istemeye adam istermiş meğer
pazartesiye kadar yokum canlar
dularınızı benden ve tüm bebeklerden yana olsun
ALlahım sizleri de güldrüsün diye her gece duamdasınız
sizi seviyorum öpüldünüz
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com anlasildi ff cizgimi cekmeyecek.13. Gun asilamam yapildi.ne dersiniz tablom nasil sizce.
kızlaaaaar
ben pek mutluyum:)))
dr supper seyler soledı.
benım o koca kıst kaybolup gıtmıs yahuuuu
o kıst folikül kisti gibi görunuyo onlar zaman zaman olur gecer gıder dedı. ama ben daha onu 15 gun kadar once cektırdım dedım
guldu olabilir bunlar folıkul kıstlerı olur gecer dedı
veeee ınanılmaz harıka super bır dr
meger cok yakın bı arkadasım bıle ona gıdıomus.
bana da tum yumurtalıkalrımı ve rahmımı ızlettı
veeeeeeee
su anda yarın sabah atılmak uzere olan bır yumurtam varmıs 18 mm . sag yumurtalıktada gelısmekte olan 3-4 tane varmıs
o 18 mmlık ıcın yarın ve ondan sonrakı gece eve mısafır falan almayın dedı
yanı sonuc olarak kıst yok hıc bısı yok
cok saglıklı yumurtalıklar yumurtalar ve rahım var:)))
eger adet gelırse 3 gun hormona gıtcem
esımdende daha genıs sonuclar alabılecegımız spermıypogram ıstedı bnmle es zamanlı
bırde ıdrarla yapılan ovulasyon kıstlerını muhakkak kullan dedı
bız bıle tup bebekte onalrı kullanıyoruz dedıç duyruluuur kızlaarrr
ne dersınız belkı bu moralle yakın bı tarıhde bebişi gelir haa???
ben genel olarak çalışmalara uzun süreli ara vermiyorum zaten.. aralık ayından beridir iki adet arası düzenli çalışıyoruz.. hergün olmuyor her zaman ama en kötü 2 günde bir oluyor.. Ama hala bu bebiş gelmiyor 9ay..
vallla bugun bnm drumda dedı. ates 20 yıl oncesınde cok guvenılırdı dedı ama artık lıteraturde ovulasyon takıbınde gecmıyor bıle dedı. dünya saglık örgütü eskıden bahsederdı artık o bıle bahsetmıyor bu yontemden dedıen net sonucu ıdrarla ovu testınde alırsın dedı. sen onu takıp et dedı.
bende ama dedım bnm ınıs cıkıslar cok keskın oluyor ve genelde atesımı yumurta akı akıntısı ve catlama agrısı desteklıyor dedım.hatta ates henuz dusuk ama egg whıte gordum bgn o yuzden muhtemelen yumurtalarım gelıyor dedım. nıtekımde ultrasonda yumosları gorduk :)
sen dersıne ıyı calısmıssın dedı :)))
ben onumuzdekı aya ıdrarla ovu testıne baslıyoruma rkadas atesle bırlıkte.
ve coook kısa bı sure sonra bebısım gelecek
hissediyorum
cidden kırmızıalrı gormeden umutsuzluga kapılmamak lazım
bakınız :bulbulkaa
atesı düştüğü halde adeti gelmeyip hamile kalıp bizi unutanlardan
kızlar benim adet sabah gelmeye başladı şimdi de harbi harbi başladı ağrıyla birlikte tabi :111:
sabah çarşıdaydım haber edemeim..
kızlarr bana ne oluyor aylardır ağlamıyorum adet sıradan geliyor. yoksa ben alıştım mı senelerce çocuğu olmayanların alıştığı gibi ben de alıştım mı yoksa çocuğum hiç olmayacak mı benim
ufff ne ilginç varlıklarız yaaa...
Merhaba kızlar.Ben de aranıza katılmak istiyorum,yazdıklarınızı okudum.ama o kadaaaarki,tabi hepsini okuyamadım.ya bu yöntemle gebe kalan oldumu ki?ben nedemse güveniyorum bu yönteme.3aylık evliyim.adetimin 3cü günündeyim, ve bu gün ateşimi ölçmeye başladım.şu tabloya da üye oldum.desteyinize ihtiyacım var.....
3d74bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
doktor hamile kalmama engel olmadığını hamilelikte de zararı olmayacağını söylediği için ve ben de hap kullanıp geçireceğim ayların sayısını kestiremediğim için hap kullanmayı tercih etmedim.
yaşım 29 ve evliliğimin 2. yılındayım. yaş ilerlemeden şansımı bu şekilde denemek istedim. doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hormon dengesinin normale dönmesi 3 ay aldığı için vs vs sebepler sıralayabilirim.
kızlar benim adet sabah gelmeye başladı şimdi de harbi harbi başladı ağrıyla birlikte tabi :111:
kızlarr bana ne oluyor aylardır ağlamıyorum adet sıradan geliyor. yoksa ben alıştım mı senelerce çocuğu olmayanların alıştığı gibi ben de alıştım mı yoksa çocuğum hiç olmayacak mı benim
canım benim hoşgeldin... ben tam 6 yıldır bebek istiyorum ama malesef bir düşük ardından dış gebelik ve açık ameliyat sol tüpün alınması tabi psikoloji bu arada yerlerde... sonra bir aşılama ve ardından 2 yıl aradan sonra tekrar tedavi ... bu ay serophene ardından ovitrello ve ateş ölçme işte böyle ateşimide eklemiştim bilmem baktınmı ... ama her şeye rağmen bak hayat devam ediyor:)))
aramıza hoş geldin, daha çok yeni evliliğin, 3ay çok az bi süre bebeğim olmuyo diye stres yapmak için...
akışına bıraktığında daha kolay oluyo herşey...
tabii bu benim fikrim, inşallah senden güzel haberler alırız canım...
aramıza hoş geldin, yumurtlamışsın canım, 1haftaya netleşecek durumun
inşallah topiğimiz sana şans getirir
canım sıkma canını ve sakın bi daha böyle şeyler söyleme
artık alıştık her ay bu hüsranı yaşamaya ama bi gün anne olacağımızı da biliyoruz ve o günü bekliyoruz
ayşegülcüm gerçekten çok sıkıntılı dönemler geçirmişsin
ama atlatmışsın bitmiş neyseki
inşallah bundan sonra yüzünü güldürecek daha güzel haberler gelir senden
canım benım hosgeldınmerhabalar aranıza yeni katıldım ama yaklaşık 2 aydır sizleri okuyorum. Bu süreçte neler yaşıyorsunuz ve benim belirtilerle benzerlik var mı diye okudum. ateş tablomu yüklemek istiyorum. önceki sayfalarda görmüştüm nasıl eklendiğini ama şimdi bulamıyorum. Yardım ederseniz yüklemek istiyorum.
diğer üyelerinde söylediği gibi kız kardeşimle paylaşamadığım şeyleri burada anlatacak olmak yanımda birilerinin olacağını bilmek güzel.
40 gün önce sol yumurtalıkta bir kist vardı. doktor kendiliğinden kaybolabileceğini söyledi. doğum kontrol hapı verdi.. ben bir an önce çocuk istediğimi ve mümkünse bu şekilde hamilelik olup olmayacağını sordum. bir sorun olmaz dedi.
Yine de hamilelik sırasında kistten dolayı oluşabilecek ağrılardan korkmuyor değilim.
Eğer yükleme yapabilirsem ve sizlerde yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
37 derece ateslıykenmı geldı senın kırmızılar???3d74bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
şşşiiiitittttkızlar benim adet sabah gelmeye başladı şimdi de harbi harbi başladı ağrıyla birlikte tabi :111:
tatlım sen ovulasyon testıde kullansana.canım benim hoşgeldin... ben tam 6 yıldır bebek istiyorum ama malesef bir düşük ardından dış gebelik ve açık ameliyat sol tüpün alınması tabi psikoloji bu arada yerlerde... sonra bir aşılama ve ardından 2 yıl aradan sonra tekrar tedavi ... bu ay serophene ardından ovitrello ve ateş ölçme işte böyle ateşimide eklemiştim bilmem baktınmı ... ama her şeye rağmen bak hayat devam ediyor:)))
oooh kızlar ıkınızın adına da cok sevındımkaranfilcemmmm sende mi gidiyorsun yaa çok sevindim adına :)))
dönüşte olacak bizimde bebeğimiz buna çok inanıyorum orda edilen duaların kabul edildiğine çok inanıyorum ve bizzat şahit oldum sende inan buna Allah şimdiden kabul etsin umre ibadetini ve dualarını :))
Nasilsin canim?
Seni gordugume cok sevindim
Hatirladinmi beni? Baya oldu buraya yazmayali
Ama sende uzun zamandir yoktun saniirim
Ben calistigim icin firsat bulamiyorum ve cepten yazmak zor ve yavas oluyor
Cok sukur canim bende iyiyim. Calisiyorum ve bu son 2haftadir yogunun. Insaallah haftaya biraz daha rahatlayacagim.
Tatilmi?woooww umarim super gecmistir. Nereye gittin bakim tatile??
Ben taaaaaaa ekimde gidecegim tatile Insaallah.
Simdiden aylari haftalari gunleri sayiyorum.
Bekle beni tatiiiiiiillll ben geliyoruuuummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?