Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oda nasırlaşıyor bi zamandan sonra...
hiç çocuğum olmayacakmıyı bende çok sorarım kendime ama sonra da kızarım şimdide sna kızıyorum karanfil

eskiden adet olduğum günler beni hiç bişey mutlu edemezdi. bugün umre evraklarını teslim ettim bazı alış verişlerimi yaptım ve çok mutluydum hala da öyleyim garip yaaaa

Shanaycım,çok haklısın ama ben çok çabuk çocuk istiyorum.geçen aykı kimyasal gebelikden sonra bu defa da sizlerin yardımıyla bunu deneyim dedim, eyer alınmazsa ki, inşallah alınır, bırakcam artık.hakketen insan çok bunalıyor.hamilelerin olmasına da çok sevindim,insana moral oluyor.Allah hepimize nasip etsin inşallah.

canım benim hoşgeldin... ben tam 6 yıldır bebek istiyorum ama malesef bir düşük ardından dış gebelik ve açık ameliyat sol tüpün alınması tabi psikoloji bu arada yerlerde... sonra bir aşılama ve ardından 2 yıl aradan sonra tekrar tedavi ... bu ay serophene ardından ovitrello ve ateş ölçme işte böyle ateşimide eklemiştim bilmem baktınmı ... ama her şeye rağmen bak hayat devam ediyor:)))

saol banıucum, umarım öyledir
sen ne alemdesin?

az da olsa anlıyorum. çok zor durumlar. bende de yumurtalık kisti var. kistin teşhisi karın ağrısı ile olmuştu ben de dahiliye doktoruna gittim. doktor muayene sırasında bana akdeniz anemisi olabilirsin dedi. test verdi ve sonuca bakarak %90 akdeniz anemisi olduğumu söyledi. eşinde de varsa siz çocuk yapamazsınız dedi. O an sanki dünya başıma yıkıldı, gözlerim doldu. bir yandan da ultrason filminde kist olduğunu söyleyince, herşey birbirine karıştı. ağlamaya başladım. sonra yapılması gereken bir test daha vardı onu yaptırdık ve akdeniz anemisi olmadığımı söylediler. o anki duygularımı düşününce sizleri az da olsa anlayabiliyorum.
kist hala duruyor ve kiste rağmen hamilelik istiyorum. yani kistin tedavisini reddettim.

eskiden adet olduğum günler beni hiç bişey mutlu edemezdi. bugün umre evraklarını teslim ettim bazı alış verişlerimi yaptım ve çok mutluydum hala da öyleyim garip yaaaa

karanfilcemmmm sende mi gidiyorsun yaa çok sevindim adına :)))
dönüşte olacak bizimde bebeğimiz buna çok inanıyorum orda edilen duaların kabul edildiğine çok inanıyorum ve bizzat şahit oldum sende inan buna Allah şimdiden kabul etsin umre ibadetini ve dualarını :))

buraya tablomu eklemiştim, bakabilir misiniz?
biraz önce baktım çizgi 14. günden 15. güne kaymış neden olmuş olabilir acaba?

hayatım keşke önce kist tedavisi önce olsaydın... gebelik dahada kolaylaşırdı gibime geliyor.. bendede ayrıca miyom var bende onun tedavisini olmadım çünki dr. miyom için ameliyat dedi ve ameliyat sırasında miyomu temizleyemezsem rahminin yarısına yada tamamını almak zorun kalabilirim önce bebek tedavisi yapalım dedi amaaaaaaan hepimizinki birbirine yakın sorunlar allah ne hakkımızda hayırlı ise onu versin tüm boş kucakları doldursun hepimizin işşşaaallllaahh:)

canım hayırlı olsun, senin adına çok sevindim inan
bu ay doktor kontrolünde yumurtlama zamanlarını daha iyi bilerek ve takip ederek deneyeceğin için şansın da artacak
inşallah güzel haberler verirsin bize

ateşin sabit, benim ateşim yumurtlama öncesi çok daha uzun süre sabit gitti, sonra birden yükseldi...
senin de sabit giden ateşin yumurtlamak üzeresin diyo, zaten akıntılar da bunu onaylıyo
hiç endişe etme büyük ihtimal yarın veya cts yükselecek ateşin... bu gece çalışmayı ihmal etme sen

9ay ateş ölçme yönteminde günlerin ileri veye geri atabileceğini söylemişti canım...
sen doktorun dediğinden şaşma, o elbet daha iyi biliyodur...
belki sıcaklardan, stresten şu ya da bu nedenden ateşin yükselmiş olabilir canım

banucum acaba geç mi yumurtladın ki?
ya da kırmızılar geliyo...bilemedim...
2gün bekle, regl olmazsan oh deriz
inşallah gelmezler

belliki yumurtlamışsın canım... umarım ateşin böyle devam eder

deryaaa bana da senin oğlun olacak gibi geliyo ya hadi hayırlısı kuşum
dün sana mesaj yazarken dualarım seninle ve oğlunla yazcaktım, sonra bebeğinle yazdım hatta...
o an öyle geçti içimden

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com anlasildi ff cizgimi cekmeyecek.13. Gun asilamam yapildi.ne dersiniz tablom nasil sizce.

boşver sen ffyi canım sen 12.gün yumurtlamışsın, bariz
ateşin de güzel gidiyo
inşallah böyle devam eder

kist kendiliğinden mi kayboldu? öyleyse çok iyi. bana da moral olur.
senin adına da sevindim.

LKızlar bugün de size Gaziantep'ten sesleniyorum :) Sabah uaçkla geldim. Erken de olsa ateşimi ölçtüm. 12 dpo henüz düşmedi. 12'de düşmediyse luteal fazım 14 yada 15 gün sürecek demek. Tatile denk geliyor adet ne yazık ki. Önümüzdeki hafta için izin aldık. Kısmetse bodruma gideceğiz.

Bence öncesi olmadığı için canım yoksa bence de bariz yumurtlamışsın.

Ya ne güzel başarıyorsun onu. Ben de önümüzde ay yapacağım. Ne bileyim benimki de gelmiyor. Yinede ben bizi çok yıpratmadan geleceğini düşünüyorum Banucuğum. O nedenle üzülmüyorum. Senin de üzülmemene sevindim. Çok şükür sağlığımız yerinde. Kısmetse bebek de olacak. Sabırla bekleyeceğiz.

Dün ilgiç bir rüya gördüm. Tabirine baktım. Erkek bebek doğuracağına işaretmiş. İnşallah bu rüya bir müjdedir ve çıkar.

doktorun güzel şeyler söylemiş. Çok sevindim senin adına.

Ateş kesin sonuç vermiyormuş ama ben yinede vaz geçmem. Zaten ovu testi de yapıyorum. Alırken 40lık paketten almıştım. Artanları ihtiyacı olana veririm demiştim ama bu gidişle artmayacak sanırım

İnterntten çok ucuza aldım. Tavsiye ederim.

cidden kırmızıalrı gormeden umutsuzluga kapılmamak lazım
bakınız :bulbulkaa
atesı düştüğü halde adeti gelmeyip hamile kalıp bizi unutanlardan

Hakkaten nereye gitti bulbulka

Canım kendini üzülmek için zorlama. Ne güzel işte. Şu an başka heycanların var da ondan üzülmemişsindir. Kendine mutlu olduğun için kızma. Aksine şükret. Bebek de gelir zaten kısmetse. Üzülmen bebeğin gelmesini hızlandırmayacak.

aramıza hoş geldin, daha çok yeni evliliğin, 3ay çok az bi süre bebeğim olmuyo diye stres yapmak için...
akışına bıraktığında daha kolay oluyo herşey...
tabii bu benim fikrim, inşallah senden güzel haberler alırız canım...

aramıza hoş geldin, yumurtlamışsın canım, 1haftaya netleşecek durumun
inşallah topiğimiz sana şans getirir

canım sıkma canını ve sakın bi daha böyle şeyler söyleme
artık alıştık her ay bu hüsranı yaşamaya ama bi gün anne olacağımızı da biliyoruz ve o günü bekliyoruz

ayşegülcüm gerçekten çok sıkıntılı dönemler geçirmişsin
ama atlatmışsın bitmiş neyseki
inşallah bundan sonra yüzünü güldürecek daha güzel haberler gelir senden

inşallah canım hepimizden inşallah .....

canım benım hosgeldın
kıst muhabbetınden ötürü bende karalar baglamıstım bı kac gun oncesıne kadar
adetın ıkıncı gunu 5 cmlık kıst var dedı o zmn gıttıgım dr
cok buyuk bebge engel olur bu buyukluk dedı
ama dun baska bı dra gıttım
adam aradı taradı kıst mıst yook :)
kıstın gorundugu ultrasonu verdım
ee ztn bu folıkul kıstı arada olur kendılıgınden gecer kı bk gecmıs bıle dedı
senınkıde gecmıstır bıle belkı sekerım
ıcının rahat etmesı ıcın sende bı baktır tekrar belkı senınkıde gıtmıstır
37 derece ateslıykenmı geldı senın kırmızılar???
cok ılgınc
su anda tablonu yorumlamak ıcın erken ama atesın dusmeden adetın gelıosa hep son gune kdr zaten hıc yorum yapamayız bence
şşşiiiititttt
ne dıosun ya öle?
hem senın aglamaya hakkın yok bı kerem
sen hep dıosun tembelım ben dıye
hakkaten tembelsın ıste
senın normalde bu ay asılaman olmayacakmıydı?
kendın erteledın bıldıgım kadarıyla.
dogal yoldan olmayabılıo ıste bu bebısler amlum pek nazlılar bıızmkıler
bu durumdada yapılabılecek cok sey var
bence sen gıt gel umreye ve artık basla asılamaya cıcım
tabı oncesınde dualarımız umrede ettıgın dualarırnın kabul olup kendılııgnden hamıle kalman yonunde
tatlım sen ovulasyon testıde kullansana.
oooh kızlar ıkınızın adına da cok sevındım
ne guzel bol bol dua edeceksınız
ne guzel bı manevıyat yasayacaksınız
allahım sımdıden kabul etsın ıns. dualarınızı

Nasilsin canim?
Seni gordugume cok sevindim
Hatirladinmi beni? Baya oldu buraya yazmayali
Ama sende uzun zamandir yoktun saniirim

Ben calistigim icin firsat bulamiyorum ve cepten yazmak zor ve yavas oluyor

Nasilsin canim?
Seni gordugume cok sevindim
Hatirladinmi beni? Baya oldu buraya yazmayali
Ama sende uzun zamandir yoktun saniirim

Ben calistigim icin firsat bulamiyorum ve cepten yazmak zor ve yavas oluyor

merhaba canim hatirlamaz miyim tablona yardim ediyordum
iyiyim ben de uzun zaman gelmedim tatildeydim
sonra da yogun bir zaman gecirdim oyle iste
simdi devam atese de bebis beklemelerime de
senden ne haber

karanfilceeeeeeeeee aaa ne diyorsun oyle
hic yakistiramadim oyle sey olur mu
lutfen iyi dusun insallah olacak bebeklerimiz saglikla hamile kalip saglikla kucagimiza alicaz bebislerimizi insallah canim

Cok sukur canim bende iyiyim. Calisiyorum ve bu son 2haftadir yogunun. Insaallah haftaya biraz daha rahatlayacagim.
Tatilmi?woooww umarim super gecmistir. Nereye gittin bakim tatile??

Ben taaaaaaa ekimde gidecegim tatile Insaallah.
Simdiden aylari haftalari gunleri sayiyorum.

Bekle beni tatiiiiiiillll ben geliyoruuuummmmm

senin icin de zaman hemen gecer de soyle guzelce dinlnirsin umarim

her rusun hayali antalyadaydik bizi de rus cift saniyorlardi oyle rusca rusca takildik biz de, turk aile yoktu ki otelde
sonra da ailelerimizi gormeye gittik cok ozlemisiz herkesi.
sonra da kurkcu dukkanina donduk iste

Kusuruma bakma canim ciktim daha dogrusu atildim cok bekledigim zaman otomatik atiyor beni cepten girdigim icin.
Simdide esim geldi. Kactim ben byee

Bizide alman sanayiorlar diyecem amma turk oldugumuz anlasiliyor. Tipik turk aileyiz biz esim dogulu laza benziyor bende karadenizli bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…