Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım denedik hemde gittim organikçiden aldım hep keçiboynuzlarını bi işe yaramadı sanırım sanki ters tepki yaptı dahada azalttı yada farklı farklı yerlerde baktırdık hep ondanda olabilir

hayıt ilacı varmış eczanelerde ondan da kullananlar var ama bilmiyorum hiçbi sorunun yoksa hormonlarda falan kullanmak gerek mi bilmiyorum
bende duydum onu ama yapmaya çekiniyorum açıkçası çünkü hormonlarda bi dengesizlik yok çok şükür
durduğumuz yerde bozmayalım bide

bende 29 yaşımdayım keşke ilk zamanlar korunmasaymışım diyorum ama ne desek boş işte kısmet böylemiş demek
eskiden evlemeden önce bi komşumuz vardı çocuğu olmamıştı
evlenince sakın korunma hemen yap diodu gerçekten şimdi düşünüyorumda millet boşuna konuşmuyomuş büyük sözü dinlemek lazım
şuanda bende bütün evli çiftlere seslenmek istiyorum en fazla 1 yıl verin kendinize ondan sonra Rabbim verirse verir zararıda yok zaten ne kadar erken o kadar ii demek istiyorum ama tabi beni duyan yok

çok sevindim canım hadi gelsin bebiş inşallah:)

Merhaba kızlar.Ben de aranıza katılmak istiyorum,yazdıklarınızı okudum.ama o kadaaaarki,tabi hepsini okuyamadım.ya bu yöntemle gebe kalan oldumu ki?ben nedemse güveniyorum bu yönteme.3aylık evliyim.adetimin 3cü günündeyim, ve bu gün ateşimi ölçmeye başladım.şu tabloya da üye oldum.desteyinize ihtiyacım var.....

aramiza hosgeldin
ama ben senin yerinde olsam hic ugrasmazdim canim ates yontemiyle falan sonucta kendine yersiz yere stres yaratabiliyor insan bazen
daha yeni evlisin iliskin de duzenliyse bence akisina birakmak daha guzel yani benim tavsiyem bu yonde ama illa denemek istersen de yardimci oluruz sana bildigimiz kadariyla

bende ilk kez bu ay başladım ölçmeye ve hoşuma gidiyor ölçüm:)) her gün acaba düştümü çıktımı heyecanı oluyor.. bu ay serophene ve ardından çatlatma iğnesi oldum ardında ateş tablom bakalım ne diyeceksiniz.. canım sende hoş geldin aramıza :))
6. günü 36.0
7. günü 36.3
8. günü 36.3
9. günü 36.2
10. günü 36.2
11.günü 36.0
12. günü 36.0
13. günü 36.0
14. günü 36.0
15. günü 36.3
16. günü 36.2
17. günü 36.5..
18. günü.36.5
19. günü. 36.3( bu gün yarım saat geç ölçtüm uyumuşum çünki....

ya hakketen bu yolla gebe kalan varmı?

canım ben bu yolla gebe kalan çok insan gördüm burda...çünki amaç yumurtlama gününü ovulasyon gününü yakalayıp düzenli gün aşırı ilşki gerektiren bi iş.. bend ebu aydeniyorum ama yumurtlama için değil çünki ben dr. tedavisi görüyorum yani yumurta takibi.. ve ilaç kullandım yanı sırada ateşimi ölçüyorum ... bakalım ne olacak önemli olan her gün aynı saatte ve yataktan çıkmadan ölçmek... inş. en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun:)))

bizde hiç duymadık zamanında korunmayın uzatmayın bılmem ne dıyenlerı
yok karıyer yok gezcez bız yok şöle böleee
senmisin bunları düşünen eden al bak şimdi helak oluoruz bebişimiz olsun diye
ama tbii kısmet işi bunlar
rabbim elbet bizimde dualarımıza cevap verecek
sadece zamanı var işte

doktordan iyi haberle gelmişsin çok sevindim
yakında iyi haberler gelecek inşallah
tesekkur ederım canım ınsallah
sende bol bol dınlen
ınsallah tez zamanda tum sıkıntılarını atlatır bebegınle cok saglıklı bır hamılelık gecırırsın

12 hazıranda yumurtlamıs 13 hazıranda da catlamıs gıbı gorunuyor canım

Son düzenleme:
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com anlasildi ff cizgimi cekmeyecek.13. Gun asilamam yapildi.ne dersiniz tablom nasil sizce.
tablon on numara yavruuuu
süpper hersey yolunda şimdilik
ama biliosun ki çok erken henüz bir şey sölemek için

ya hakketen bu yolla gebe kalan varmı?
tabi ki varrr
su anda bile var aramızda hamıle
hepberaber ve paytak42
onlar ates yontemını denedıler ve cok sukur sonuca ulastılar :)))

yanii
çok yenisiniz daha yaa
ben senın yerınde olsam bıkac ay daha denerdım
12-18. günlerde gün aşırı ilişkiye dikkat et bence bı kac ay
6. 7. aydan sonra eger olmazsa bu yolu dene bence
cunku bu yontemı denemeye basladımı ınsan her gun ama her gün aklında bu olay oluyor ve stres yapıyor ıster ıstemez
o zmn sız ndn yapıosunuz dersen,bızlere bakma sen bızım bırcogumuz bebk ısteyelı 1 yılı gectıo yuzden gırdık bu yola.

merhabalar aranıza yeni katıldım ama yaklaşık 2 aydır sizleri okuyorum. Bu süreçte neler yaşıyorsunuz ve benim belirtilerle benzerlik var mı diye okudum. ateş tablomu yüklemek istiyorum. önceki sayfalarda görmüştüm nasıl eklendiğini ama şimdi bulamıyorum. Yardım ederseniz yüklemek istiyorum.
diğer üyelerinde söylediği gibi kız kardeşimle paylaşamadığım şeyleri burada anlatacak olmak yanımda birilerinin olacağını bilmek güzel.
40 gün önce sol yumurtalıkta bir kist vardı. doktor kendiliğinden kaybolabileceğini söyledi. doğum kontrol hapı verdi.. ben bir an önce çocuk istediğimi ve mümkünse bu şekilde hamilelik olup olmayacağını sordum. bir sorun olmaz dedi.
Yine de hamilelik sırasında kistten dolayı oluşabilecek ağrılardan korkmuyor değilim.
Eğer yükleme yapabilirsem ve sizlerde yorum yaparsanız çok mutlu olurum.

aramiza hosgeldin
topic umarim ugurlu gelir sana
tablonu eklemek icin sag ust tarafta SHARING yazsina sonra da SET UP a tikliyorsun kutunun icinde cikan linki buraya yapistiriyorsun tablonu goruyoruz
bu arada dogum kontrol hapini bir ay mi kullanacaksin? daha uzun sure mi?
benim aklima takilan dogum kontrol hapi gebelik olmasin diye kullanilir ani zamanda kist tedavisinde kullanilir ama sen hapi alinca kistin gidecektir ve sonra hamile kalman daha da kolaylasacaktir dogru ama bu hapi kullanirken korunuyor olacaksin ve hamilelik gerceklesmez ki:44:

3d74bf Ovulation charts on FertilityFriend.com

umarım olmuştur. yardımın için teşekkürler. neler söyleyebilirsiniz.
doktor hamile kalmama engel olmadığını hamilelikte de zararı olmayacağını söylediği için ve ben de hap kullanıp geçireceğim ayların sayısını kestiremediğim için hap kullanmayı tercih etmedim.
yaşım 29 ve evliliğimin 2. yılındayım. yaş ilerlemeden şansımı bu şekilde denemek istedim. doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hormon dengesinin normale dönmesi 3 ay aldığı için vs vs sebepler sıralayabilirim.

sanırım mesajda hapı kullanmak istemediğimi yazmadığım için kafanı karıştırdım. kusura bakma. hap kullanmayacağım ve bunu doktora da söyledim. aslında anlatmaya çalıştığım buydu. tekrar teşekkürler.

kızlar benim adet sabah gelmeye başladı şimdi de harbi harbi başladı ağrıyla birlikte tabi :111:
sabah çarşıdaydım haber edemeim..
kızlarr bana ne oluyor aylardır ağlamıyorum adet sıradan geliyor. yoksa ben alıştım mı senelerce çocuğu olmayanların alıştığı gibi ben de alıştım mı yoksa çocuğum hiç olmayacak mı benim
ufff ne ilginç varlıklarız yaaa...

oda nasırlaşıyor bi zamandan sonra...
hiç çocuğum olmayacakmıyı bende çok sorarım kendime ama sonra da kızarım şimdide sna kızıyorum karanfil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…