ay çok güzel haberler bunlar şenay.. hadi bakalım bu gazla sen yaparsın bu bebişi bu ay inşallah:)
Ben de geçen aydan beridir ovülasyon testi kulanıyorum henüz yakalayamadım yumoşu ama azimliyim:))
İnşallahtan gripten değildir ve inşallah tutmuştur kuzummmm... Sen elinden geleni yapmışsın bekleyeceksin artık.. Ama her ihtimale karşı ama bir kaç gün daha ilişki olayını gün aşırı sürdür bence..
Bu işlerin ne zaman olacağı belli olmuyor gerçekten, bir arkadaşım yaşadı benzer şeyleri, çok uğraştılar olmadı vs derken kendiliğinden hamiş kaldı:) Yani varsa kısmetimizde olacaktır kesinlikle.. İnşallah daha fazla beklemeyiz ama hiçbirimiz..
Bu dediğim arkadaşımın da eşinin sperm sayısında biraz düşüklük vardı, keçi boynuzu kürünü eşi için kullanmış.. denedin mi sende onu? bir de ısrarla hayıt tohumu çayını söyledi içmem için ama benim burda onu bulmam çok zor içemiyorum o yüzden..
çok sevindim canım hadi gelsin bebiş inşallah:)kızlaaaaar
ben pek mutluyum:)))
dr supper seyler soledı.
benım o koca kıst kaybolup gıtmıs yahuuuu
o kıst folikül kisti gibi görunuyo onlar zaman zaman olur gecer gıder dedı. ama ben daha onu 15 gun kadar once cektırdım dedım
guldu olabilir bunlar folıkul kıstlerı olur gecer dedı
veeee ınanılmaz harıka super bır dr
meger cok yakın bı arkadasım bıle ona gıdıomus.
bana da tum yumurtalıkalrımı ve rahmımı ızlettı
veeeeeeee
su anda yarın sabah atılmak uzere olan bır yumurtam varmıs 18 mm . sag yumurtalıktada gelısmekte olan 3-4 tane varmıs
o 18 mmlık ıcın yarın ve ondan sonrakı gece eve mısafır falan almayın dedı
yanı sonuc olarak kıst yok hıc bısı yok
cok saglıklı yumurtalıklar yumurtalar ve rahım var:)))
eger adet gelırse 3 gun hormona gıtcem
esımdende daha genıs sonuclar alabılecegımız spermıypogram ıstedı bnmle es zamanlı
bırde ıdrarla yapılan ovulasyon kıstlerını muhakkak kullan dedı
bız bıle tup bebekte onalrı kullanıyoruz dedıç duyruluuur kızlaarrr
ne dersınız belkı bu moralle yakın bı tarıhde bebişi gelir haa???
Merhaba kızlar.Ben de aranıza katılmak istiyorum,yazdıklarınızı okudum.ama o kadaaaarki,tabi hepsini okuyamadım.ya bu yöntemle gebe kalan oldumu ki?ben nedemse güveniyorum bu yönteme.3aylık evliyim.adetimin 3cü günündeyim, ve bu gün ateşimi ölçmeye başladım.şu tabloya da üye oldum.desteyinize ihtiyacım var.....
aramiza hosgeldin
ama ben senin yerinde olsam hic ugrasmazdim canim ates yontemiyle falan sonucta kendine yersiz yere stres yaratabiliyor insan bazen
daha yeni evlisin iliskin de duzenliyse bence akisina birakmak daha guzelyani benim tavsiyem bu yonde ama illa denemek istersen de yardimci oluruz sana bildigimiz kadariyla
aramiza hosgeldin
ama ben senin yerinde olsam hic ugrasmazdim canim ates yontemiyle falan sonucta kendine yersiz yere stres yaratabiliyor insan bazen
daha yeni evlisin iliskin de duzenliyse bence akisina birakmak daha guzelyani benim tavsiyem bu yonde ama illa denemek istersen de yardimci oluruz sana bildigimiz kadariyla[/Q
Ne bileyim ya çok sabırsızım,galiba geçen ay da kimyaal gebelik geçirdim.önce idrar testlerim silik pozitif çiktı,çok ümitlendim, fakat sonra adet oldum.bu ay da çok ümitliydim, göğüslerim falan derken baya ümitlenmişdim, üstüne de 3gün gecikince tamam dedim, testler yeni diye göstermiyor düşündüm,ama adet oldumşbu ayda bu yöntemi deneyimdedim.
ya hakketen bu yolla gebe kalan varmı?
bizde hiç duymadık zamanında korunmayın uzatmayın bılmem ne dıyenlerıcanım denedik hemde gittim organikçiden aldım hep keçiboynuzlarını bi işe yaramadı sanırım sanki ters tepki yaptı dahada azalttı yada farklı farklı yerlerde baktırdık hep ondanda olabilir
hayıt ilacı varmış eczanelerde ondan da kullananlar var ama bilmiyorum hiçbi sorunun yoksa hormonlarda falan kullanmak gerek mi bilmiyorum
bende duydum onu ama yapmaya çekiniyorum açıkçası çünkü hormonlarda bi dengesizlik yok çok şükür
durduğumuz yerde bozmayalım bide
bende 29 yaşımdayım keşke ilk zamanlar korunmasaymışım diyorum ama ne desek boş işte kısmet böylemiş demek
eskiden evlemeden önce bi komşumuz vardı çocuğu olmamıştı
evlenince sakın korunma hemen yap diodu gerçekten şimdi düşünüyorumda millet boşuna konuşmuyomuş büyük sözü dinlemek lazım
şuanda bende bütün evli çiftlere seslenmek istiyorum en fazla 1 yıl verin kendinize ondan sonra Rabbim verirse verir zararıda yok zaten ne kadar erken o kadar ii demek istiyorum ama tabi beni duyan yok
tesekkur ederım canım ınsallahdoktordan iyi haberle gelmişsin çok sevindim
yakında iyi haberler gelecek inşallah
kendi mesajimdan alinti yapdim..
12 haziran......35.9
13 haziran.......36.3
14 haziran......36.4
yumurtlama donemim bitimi kizlar?iliskinin bir anlami yok artik diyilmi?:44:bu gun 19 gunum.adet dongum 33 gun.yine atesim ine bilirmi yumurtlama ola bilirmi?
ay pardon kizlar cok soru sordum
tablon on numara yavruuuu387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com anlasildi ff cizgimi cekmeyecek.13. Gun asilamam yapildi.ne dersiniz tablom nasil sizce.
tabi ki varrrya hakketen bu yolla gebe kalan varmı?
Merhaba kızlar.Ben de aranıza katılmak istiyorum,yazdıklarınızı okudum.ama o kadaaaarki,tabi hepsini okuyamadım.ya bu yöntemle gebe kalan oldumu ki?ben nedemse güveniyorum bu yönteme.3aylık evliyim.adetimin 3cü günündeyim, ve bu gün ateşimi ölçmeye başladım.şu tabloya da üye oldum.desteyinize ihtiyacım var.....
merhabalar aranıza yeni katıldım ama yaklaşık 2 aydır sizleri okuyorum. Bu süreçte neler yaşıyorsunuz ve benim belirtilerle benzerlik var mı diye okudum. ateş tablomu yüklemek istiyorum. önceki sayfalarda görmüştüm nasıl eklendiğini ama şimdi bulamıyorum. Yardım ederseniz yüklemek istiyorum.
diğer üyelerinde söylediği gibi kız kardeşimle paylaşamadığım şeyleri burada anlatacak olmak yanımda birilerinin olacağını bilmek güzel.
40 gün önce sol yumurtalıkta bir kist vardı. doktor kendiliğinden kaybolabileceğini söyledi. doğum kontrol hapı verdi.. ben bir an önce çocuk istediğimi ve mümkünse bu şekilde hamilelik olup olmayacağını sordum. bir sorun olmaz dedi.
Yine de hamilelik sırasında kistten dolayı oluşabilecek ağrılardan korkmuyor değilim.
Eğer yükleme yapabilirsem ve sizlerde yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
aramiza hosgeldin
topic umarim ugurlu gelir sana
tablonu eklemek icin sag ust tarafta SHARING yazsina sonra da SET UP a tikliyorsun kutunun icinde cikan linki buraya yapistiriyorsun tablonu goruyoruz
bu arada dogum kontrol hapini bir ay mi kullanacaksin? daha uzun sure mi?
benim aklima takilan dogum kontrol hapi gebelik olmasin diye kullanilir ani zamanda kist tedavisinde kullanilir ama sen hapi alinca kistin gidecektir ve sonra hamile kalman daha da kolaylasacaktir dogru ama bu hapi kullanirken korunuyor olacaksin ve hamilelik gerceklesmez ki:44:
kızlar benim adet sabah gelmeye başladı şimdi de harbi harbi başladı ağrıyla birlikte tabi :111:
sabah çarşıdaydım haber edemeim..
kızlarr bana ne oluyor aylardır ağlamıyorum adet sıradan geliyor. yoksa ben alıştım mı senelerce çocuğu olmayanların alıştığı gibi ben de alıştım mı yoksa çocuğum hiç olmayacak mı benim
ufff ne ilginç varlıklarız yaaa...
oda nasırlaşıyor bi zamandan sonra...
hiç çocuğum olmayacakmıyı bende çok sorarım kendime ama sonra da kızarım şimdide sna kızıyorum karanfil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?